Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1. Η απάντηση έχει γραφτεί εδώ κ τόσες σελίδες όχι μόνο από μένα αλλά από τόσους που γράψανε εδώ μέσα

2. Αν εσύ κατάλαβες ότι εγώ έλεγα ή λέω αρεστά πράματα σε συνελεύσεις κ δ.σ

τότε είσαι πολύ γελασμένος διότι η αλήθεια πονάει

3. Επιπλέον δεν νομίζω να περιμένεις απάντηση στο κατά πόσο θα βγάλουμε άκρη σε αυτό το τοπικ

4. Αυτό το κίνημα ωχαδερφισμού κ σταρχιδισμού στις σχολές ξέρουμε πολυ καλά κ οι 2 ποιος το κινεί...

Ας τα αφήσουμε αυτά τα ποταπά πράματα κ ας κανονίσουμε το πότε θα πάμε εκδρομή Μύκονο δε νομίζετε?

Και τα 4 που έγραψες συν το σχόλιο για τη Μύκονο με έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Ρήτορας έπρεπε να γίνεις. Μόλις έγινα πολέμιος των ΙΠ.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε ο εντυπωσιασμός, ο λαϊκισμός και η αποφυγή απαντήσεων.

edit: και η καταστροφολογία :)

edit2: LOL τραγική ειρωνία: για τη Μύκονο ποιος μίλησε; ειρωνία δεν ήταν αυτό;

Δημοσ.
Ας τα αφήσουμε αυτά τα ποταπά πράματα κ ας κανονίσουμε το πότε θα πάμε εκδρομή Μύκονο δε νομίζετε?

Φαντάζεσαι να έβγαζε νόμο το υπουργείο καταργούνται οι εκδηλώσεις και οι εκδρομές απο τις φοιτητικές παρατάξεις.Οχι μόνο καταλήψεις αλλά και αυτοπυρπολισμούς θα είχαμε έξω απο το κτήριο της βουλής

γιατί εξετάσεις μια χαρά υπάρχουν σε πολλά πανεπιστήμια, και εκεί που δεν υπάρχουν αν δεν είσαι καλός παίρνεις πόδι ούτως ή άλλως

αποσο ξέρω πρώτα υπάρχει τετ ατετ με τον υποψήφιο και αν πληρεί τα κριτήρια το δέχονται.Εσύ νομίζεις πως θα γίνει αυτό εδώ;

Δημοσ.

Για πες μου omnislash εσύ που ξέρεις. Πως θα γίνει; Με ποιο σκοτεινό και αναξιοκρατικό τρόπο;

Τελικά έχετε καταλάβει οτι τα ΙΠ θέλουν καλούς απόφοιτους οπωσδήποτε; Και οτι αλλιώς θα κλείσουν γιατί δε θα έχουν πελατεία;

Δημοσ.
Ούτε ο εντυπωσιασμός, ο λαϊκισμός και η αποφυγή απαντήσεων.

edit: και η καταστροφολογία :)

edit2: LOL τραγική ειρωνία: για τη Μύκονο ποιος μίλησε; ειρωνία δεν ήταν αυτό;

Ρε άνθρωπε εσύ τι θες από 1 πανεπιστήμιο να μπαίνεις μέσα να κάνεις τα μαθήματά σου, να βλέπεις τους καθηγητές να κάνουν την έρευνά τους, να κάνεις τα εργαστήριά σου σε 1 σωστό κ αξιόλογο χώρο να να να... γιατί αυτά λοιπόν να μην τα κάνεις σε ένα δπ το οποίο πλέον είναι γτπ προφανώς κ δε διαφωνώ ότι είναι γτπ κ να τα κάνεις σε 1 ιπ το οποίο θα πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου, γιατί να χρειαστεί να πηγαίνεις εκτός ελλάδος για να σπουδάζεις, γιατί να μην παλέψεις για το πανεπιστήμιό σου, αλλά σωστά άμα σε ενοιάζε θα πάλευες κ για αυτό το ρημαδιασμένο 15% εφόσον υπάρχει η δυνατότητα κ η θέληση να αλλάχθούν τα πράματα στην παιδεία γιατί να αλλάξουν με τον πιο άσχημο τρόπο με τον κατακερματισμό της επιστήμης σε 35000 κομμάτια κ μη μου κανείς ότι δεν έιναι έτσι, αλλά στην γραμμή παραγωγής θέλουν μέχρι κ άτομα που είναι εξειδικευμένα στο στρίψιμο της βίδας εδώ είναι που διαφωνούμε...

Δημοσ.
H ειρωνία δε λείπει ποτέ από αυτό το forum...

Κοίτα ποιος μιλάει ρε....Που μπήκες χθες να πεις ένα "προφανώς" στα σχόλια άλλου προς εμένα λες και με ξέρεις.Το μόνο που βλέπω τόση ώρα είναι τα παιδιά να σου μιλάνε με επιχειρήματα και εσύ να απαντάς με βλακείες.

Δημοσ.

DarkKnight συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Και εγώ θα ήθελα να είχα φοιτήσει σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο που περιγράφεις. Υπάρχει όμως τόση σαπίλα στο ΔΠ που δε φαντάζεσαι. Τέτοια αναξιοκρατία... Που θα ρουφήξουν μέχρι και τον τελευταίο πόρο του 5% που απαιτείς για την παιδεία. Το Δημόσιο πανεπιστήμιο δεν μπορεί να αλλάξει από το κράτος. Πρέπει να το αλλάξουν οι ίδιοι οι οποίοι το απαρτίζουν, και αυτό πιστεύω πως θα γίνει μόνο μέσω του ανταγωνισμού. Είμαι κατά της εξειδίκευσης, και το έχω τονίσει σε προηγούμενα posts μου. Θέλω στα 2 πρώτα έτη γενική παιδεία γύρω από την επιστήμη μου και στα επόμενα 2 να οδηγηθώ από μόνος μου σε μια κατεύθυνση που θα έχω καταλάβει μέσα από το πανεπιστήμιο οτι μου ταιριάζει, και όχι να υπάρχει εξ αρχής "σχολή βιοτεχνολογίας", έλεος δηλαδή. Κάπως έτσι λειτουργούν στην Αμερική πχ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ, να τα κάνεις αυτά που λες στο ΔΠ. Το ΙΠ, σε τι θα σε εμποδίσει;

ΑΝ πουν ότι θα κόψουν κονδύλια από την παιδεία...

ΑΝ δεν προωθήσουν κανένα μέτρο εξυγίανσης των ΔΠ...

ΑΝ δεν καταβάλουν προσπάθειες να κάνουν τα ΔΠ αντάξια των θυσιών του Ελληνικού λαού...

ΤΟΤΕ, να αντιδράσω, σε αυτούς που δεν έκαναν αυτό που πρέπει.

Το να θέτω όρο, δώστε 15% στα ΔΠ για να συναινέσω στα ΙΠ, είναι τρελό. Το 15% για τα ΙΠ είναι ανεξάρτητο με το θέμα των ΙΠ, εκτός και αν μου δείξει κάποιος πρόταση της επιτροπής που επεξεργάζεται την αναθεώρηση του άρθρου 16 που να λέει ότι με την ίδρυση των ΙΠ θα κοπεί έστω και ένα λεπτό από αυτά που πέρνουν τα ΔΠ.

Όλα τα άλλα είναι για να λέμε.

Όσο για τα σουβλατζίδικα, πολλά έκλεισαν. Στη Ρουμανία, χώρα-μέλος της Ε.Ε. από 1/1 του τρέχοντος, για όσους το ξέχασαν, η κυβέρνηση έκλεισε πολλά τμήματα που δεν πληρούσαν τα κριτήρια ποιότητας.

Φαντάζεστε να γινόταν το ίδιο εδώ;

Δημοσ.

Ωραία ρε physics το πιστεύω ότι συμφωνούμε κ όχι μόνο μαζί σου αλλά με πολλούς, έχω δει την σαπίλα ως φοιτητής κ συνεχίζω να την βλέπω ως μεταπτυχιακός αλλά το γνωρίζεις πολύ καλά ότι πολλά πράματα μες το δπ προκαλούνται από συγκεκριμένα άτομα σαυτό πήγαινε το σχόλιο για την Μύκονο

εγώ φοβάμαι την εξέλιξη των ιπ στα πλαίσια του υγειούς ανταγωνισμού, φοβάμαι πως κάποια στιγμή στο μέλλον τα δημόσια θα καταργηθούνε γιατί εκεί αποσκοπούνε κακό είναι δλδ να έχεις ως ένα από τα ιδανικά σου την δωρεάν παιδεία που ακούστηκε αυτό...

edit όσο για σένα nonta γράψε για μόνο 1 φορά τα δικά ΣΟΥ επιχειρήματα κι ας κλείσει το insomnia :-)

Δημοσ.

edit όσο για σένα nonta γράψε για μόνο 1 φορά τα δικά ΣΟΥ επιχειρήματα κι ας κλείσει το insomnia :-)

Τα έχω γράψει ήδη.Πήγαινε στη Μύκονο και άσε με εμένα. :-D

Δημοσ.
Όσο για τα σουβλατζίδικα, πολλά έκλεισαν

Πες ένα.μη γενικέυεις.αυτό που βλέπω σε εσένα snoob είναι ότι φοβασαι μήπως η κορούλα δεν έχει τα φοντα να περάσει σε ΔΠ και λες ας υπάρχει και μια εναλλακτική λύση γιατί ως γνωστόν τα παιδιά των Ελλήνων πρέπει να γίνουν επιστήμονες.

Δημοσ.

ΑΝ πουν ότι θα κόψουν κονδύλια από την παιδεία...

ΑΝ δεν προωθήσουν κανένα μέτρο εξυγίανσης των ΔΠ...

ΑΝ δεν καταβάλουν προσπάθειες να κάνουν τα ΔΠ αντάξια των θυσιών του Ελληνικού λαού...

ΤΟΤΕ, να αντιδράσω, σε αυτούς που δεν έκαναν αυτό που πρέπει.

Άμα γίνει το κακό τρέχα μάζεψέ το μετά.

Με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδράσεις σε αυτό το πιθανότατο σενάριο, αντέδρασε κ τώρα για την εξυγίανση των δπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...