Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει γίνει βαρετό αυτό.

nontas = το άτομο που αποχωρεί συνέχεια από την συζήτηση. Ακόμα και μετά από αυτό το ποστ θα απαντήσει.

:twisted: :twisted: :twisted:

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τ Το θέμα είναι δέ τόσο σοβαρό, που ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει άμεσα είναι ο λαός με δημοψήφισμα και όχι οι 300 της Βουλής.

αχ αυτό το δημοψήφισμα...το λένε πολλοί...μα δεν θα φέρει αποτέλεσμα..είναι σα να λέμε πάμε πάλι για εκλογές κ προσωπική μου άποψη το δημοψήφισμα μόνο δημοψήφισμα δεν θα ναι αφού θα συμμετέχουν κ παρακρατικοί...

Το καλύτερο είναι αυτό που λέει και ένα σύνθημα : Στους δρόμους,στους δρόμους να ρίξουμε τους νόμους

Αγώνας πρώτα...τώρα ο καθένας μας εκλαμβάνει τον αγώνα με διαφορετική έννοια.Έχει κάθε δικαίωμα φυσικά...μα δεν ανέχομαι να κατηγορεί γεγονότα που δεν γνωρίζει ακριβώς! τέλωςπάντων...ένα δημοψήφισμα δεν θα φέρει λύση...ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας στους δρόμους κυρίως και μετά ανάλογα την συγκυρία και πιο σκληρές μορφές πάλης

Εχουμε βαφτίσει κάθε τί που παρέχεται αποκλειστικά από το κράτος, όπως η τριτοβάθμια εκπαίδευση, άχρηστο. Μήπως τότε θα έπρεπε να αρχίζουμε να βάζουμε στο μυαλό μας σιγά σιγά και την έννοια ιδιωτική δικαιοσύνη ας πούμε?

Δεν πιστεύω ότι έχουμε βαφτίσει άχρηστο το εκπαιδευτικό σύστημα,απλώς η στοχοθεσία του είναι διαφορετική με αυτή που θα έπρεπε να ήταν,στο εκπαιδευτικό σύστημα έχουν μπει πολλοί παράγοντες,το σημερινό δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα μόνο τη γνώση δεν προάγει κλπ. κλπ. (Γενικά μπορεί να γίνει μεγάλη ανάλυση σχετικά με καπιταλισμό-εκπαίδευση-ταξικοί φραγμοί-πλουτοκρατία και όλα αυτά να περιλαμβάνονται σε αυτό που συνηθίζουμε να ονομάζουμε δημόσια παιδεία)

Η ιδιωτική δικαιοσύνη σαν έννοια δεν μου είναι και πολύ αρεστή.Πιστεύω ότι στα πλαίσια της δημοκρατίας (λέμε τωρα...) η δικαιοσύνη είναι βασικός παράγοντας και ο χαρακτηρισμός ιδιωτική την εκφυλίζει και της προσδιορίζει χαρακτηριστικά που αντιβαίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους όρους όπως ισότητα,δημοκρατία... τι να λέμε... ξεχασμένες έννοιες!

Δημοσ.
αχ αυτό το δημοψήφισμα...το λένε πολλοί...μα δεν θα φέρει αποτέλεσμα..είναι σα να λέμε πάμε πάλι για εκλογές κ προσωπική μου άποψη το δημοψήφισμα μόνο δημοψήφισμα δεν θα ναι αφού θα συμμετέχουν κ παρακρατικοί...

Ναι, ναι, το δημοψήφισμα είναι η σωστή λύση. Γιατί η γιαγιά μου και ο παππούς μου έχουν διαμορφωμένη άποψη για το τι χρειάζεται η παιδεία...

Δημοσ.
Ναι, ναι, το δημοψήφισμα είναι η σωστή λύση. Γιατί η γιαγιά μου και ο παππούς μου έχουν διαμορφωμένη άποψη για το τι χρειάζεται η παιδεία...

Σωστος .Δημοψήφισμα στους φοιτητές και τους μαθητές (τους αυριανούς φοιτητές) που δυστυχώς σε αυτούς θα πρέπει να απολογηθούμε αν δεν καταφέρουμε τπτ.

Οι πορείες δεν είναι η μόνη μορφή αγώνα

Το θέμα δεν είναι η μορφή αλλά η συμμετοχή.Υπάρχουν φοιτητές οι οπίοι λένε.Ελα μωρέ εμάς θα ακούσουν.Αυτή δυστυχώς είναι η κατάντια της σημερινής νεολαίας.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι η μορφή αλλά η συμμετοχή.Υπάρχουν φοιτητές οι οπίοι λένε.Ελα μωρέ εμάς θα ακούσουν.Αυτή δυστυχώς είναι η κατάντια της σημερινής νεολαίας.

Υπάρχουν και άλλοι που νομίζουν ότι επειδή κατέβηκαν και φώναξαν μια Τρίτη πρωί, έκαναν το χρέος τους και όλα καλά και όλα ωραία. Και αυτή είναι κατάντια.

Δημοσ.
Υπάρχουν και άλλοι που νομίζουν ότι επειδή κατέβηκαν και φώναξαν μια Τρίτη πρωί, έκαναν το χρέος τους και όλα καλά και όλα ωραία. Και αυτή είναι κατάντια.

αυτοί είναι αισιόδοξοι τουλάχιστον και έκαναν κάτι...έτσι λοιπόν μπορούν να ισχυρίζονται όχι για χρέος κλπ. αλλά σαν ηθική ανάγκη του καθενός,σαν υπεύθυνη πράξη κ βούληση,αν αυτό ειναι κατάντια...αυτοί του καναπέ τι πρέπει να πούνε??

Δημοσ.
αυτοί είναι αισιόδοξοι τουλάχιστον και έκαναν κάτι...έτσι λοιπόν μπορούν να ισχυρίζονται όχι για χρέος κλπ. αλλά σαν ηθική ανάγκη του καθενός,σαν υπεύθυνη πράξη κ βούληση,αν αυτό ειναι κατάντια...αυτοί του καναπέ τι πρέπει να πούνε??

Ποιός σου είπε ότι όποιος δεν κατεβαίνει στις πορείες είναι του καναπέ;

• Super Moderators
Δημοσ.
Σωστος .Δημοψήφισμα στους φοιτητές και τους μαθητές (τους αυριανούς φοιτητές) που δυστυχώς σε αυτούς θα πρέπει να απολογηθούμε αν δεν καταφέρουμε τπτ.

Εγώ προτείνω να γίνει δημοψήφισμα με συμμετοχή μόνο όσων βρέθηκαν στην πορεία, να το σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα. Πλέρια δημοκρατία.

Όσο για το απίθανο "η κατάντια της σημερινής νεολαίας", πες τα βρε omni, τα 19 σου χρόνια πώς να σηκώσουν την ξεφτίλα των πιτσιρικάδων.

Δημοσ.

δεν είπα αυτό, λέω και αυτοί του καναπέ δλδ τι να πούνε.. άλλωστε αυτοί που είναι έξω απο το χορό πολλά λένε και λίγα ξέρουν...

Δημοσ.

Δεν ειπε οτι δεν κατεβαινουν ειναι του καναπε, αλλα οσοι καθονται να κρινουν χωρις να κανουν τιποτα αλλο ειναι του καναπε. Και νομιζουν οτι κανουν κατι κιολας.Και δυστυχως δεν εχει σχεση με την παιδεια μονο, αλλα και σχεδον με ολη την κοσμοθεωρια του νεοελληνα. Αλλιως δεν θα ειχαμε βουλιαξει στα σκατα.

Δημοσ.
Εγώ προτείνω να γίνει δημοψήφισμα με συμμετοχή μόνο όσων βρέθηκαν στην πορεία, να το σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα. Πλέρια δημοκρατία.

Tι το νοιάζει τον αγρότη στη Δράμα και τον κτηνοτρόφο στη βόνιτσα αν θα γίνουν ιΑΕΙ;Αυτοί ακούν μια βαρύγδουπη λέξη μεταρρύθμιση συναίνεση και νομίζουν ότι κάτι μεγαλο θα γίνει.ασε τώρα,δεν είναι ευρωσύνταγμα ,ευρώ είσοδος της Τουρκίας στην ΕΕ που όλους λίγο πολύ θα μας επηρεάσουν αυτά τα θέματα.

Αν διαφωνεί με την ναθεώρηση γιατί δεν κατεβαίνει;

Τα πράγματα αρχίζουν όμως και δυσκολέυουν.σε εμάς στο Πειραιά αύριο ετοιμάζεται επέλαση γαλαζιων προβάτων με σκοπό να σπάσουν την κατάληψη .Ας ελπίσουμε ότι τα άλλα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα συνεχίσουν τον αγώνα και δε θα υποκύψουν στους εκβιασμούς χαμένη εξεταστική κτλ.

Δημοσ.
...δε θα υποκύψουν στους εκβιασμούς χαμένη εξεταστική κτλ.
Και κάπως έτσι εμείς χάσαμε την εξεταστική του προηγούμενη ιούνη και την εμβόλιμη του φλεβάρη που έρχεται.Και έπεται συνέχεια...
Δημοσ.
Και κάπως έτσι εμείς χάσαμε την εξεταστική του προηγούμενη ιούνη και την εμβόλιμη του φλεβάρη που έρχεται.Και έπεται συνέχεια.

πριγκήπισσα αν η κυβέρνηση δεν ψηνόταν για "μεταρρυθμίσεις" θα γινόντουσαν καταλήψεις;Αυτή φταίει που έχει χωρίσει τους φοιτητές σε δυο στρατόπεδα αντί να παλεύουν ενωμένοι (όπως οι Γάλλοι) για να πα΄ρει πίσω την αναθεώρηση.Αυτή είναι ο εχθρός σου και όχι οι φοιτητές.Με την αναθεώρηση τα δικά σου εργασιακά δικαιώματα θα θιγούν.Γι αυτό παρε μέρος δυναμικά στις πορείες και έτσι ούτε εξεταστική θα χάσεις ούτε το πτυχίο σου θα υποβαθμιστεί περισσότερο στην αγορά εργασίας.

Δημοσ.
Με την αναθεώρηση τα δικά σου εργασιακά δικαιώματα θα θιγούν.Γι αυτό παρε μέρος δυναμικά στις πορείες και έτσι ούτε εξεταστική θα χάσεις ούτε το πτυχίο σου θα υποβαθμιστεί περισσότερο στην αγορά εργασίας.
Ειλικρινά,μην το πάρεις προσωπικά,δεν πάει σε σένα,αλλά στα @@ μου οι πορείες και τα εργασιακά δικαιώματα.Ξέρω ότι οι καταλήψεις με πήγαν 1 χρόνο πίσω και βλέπω κι άλλο χρόνο να ρχεται να μου κάθεται στην πλάτη.Θέλω να πάρω πτυχίο να τελειώνω.Βαρέθηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...