nontasg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ναί,μέχρι να σταματήσετε :neutral: Όπως βλέπεις σταματήσαμε,οπότε πάψε και εσύ να προκαλείς....ΟΚ;
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ΥΓ.: Άλλους δρόμους άνοιξε η (ιστορική, όπως και το κάνουμε) απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που δικαίωσε οπαδό του Παναθηναϊκού, τον Αχιλλέα Δραγούμη, αποζημιώνοντας τον για τον τραυματισμό του -στο δεξί μάτι, από ρίψη φωτοβολίδας που έσπασε τα γυαλιά του, με συνέπεια τα θραύσματα των κρυστάλλων να του στοιχίσουν την όραση!- στη Ριζούπολη στο περιβόητο ματς του Ολυμπιακού πριν από 3,5 χρόνια... Υπέβαλε αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, υποστήριξε ότι υπήρξε έλλειψη και πλημμελής εφαρμογή των αστυνομικών μέτρων ασφαλείας κατά την είσοδο των οπαδών και το δικαστήριο έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του, επιδικάζοντας του αποζημίωση 90.230 ευρώ (κατέθεσε έφεση, διεκδικώντας την αύξηση του ποσού της αποζημίωσης στο ένα εκατομμύριο ευρώ)... σημερινο αρθρο,σε αθλητικη εφημεριδα βεβαια,που ανοιγει το δρομο για αποζημιωσεις απο διαφορα εκτροπα υπο την ανοχη της αστυνομιας (πχ επεισοδια σε πορειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΥΓ:ακομα κ η ελληνικη δικαιοσυνη,βρηκε τον πραγματικο ενοχο....
killer7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Και το επίσημο soundtrack των καταλήψεων!Download Song Here!
tktommytk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Στην Πάτρα λοιπόν υπάρχουν περίπου 10 λύκεια υπό κατάληψη και απ' ότι ξέρω έχουν αρχίσει και οι κινητοποιήσεις και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονική. Ως τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση, παραμόνο από τον Περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης κ. Μπίρμπα που προκαλεί και δυσφημεί τις μαθητικές κοινητοποίησεις, εκτός των άλλων τις χαρακτήρισε κομματικά υποκινούμενες λόγω των εκλογών (τόσα καταλαβαίνει κι αυτός) αλλά και ότι οι μαθητές κάνουν πλάτες στους καθηγητές. Γι' αυτό θα υπάρξει αντίδραση τη Δευτέρα...
nontasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Καταλήψεις γυμνασίων και λυκείων,σε λίγο καταλήψεις πανεπιστημίων....Απεργίες δασκάλων κλπ κλπ....Όλα για μια καλύτερη παιδεία,για να μην πηγαίνουμε στα ιδιωτικά σχολεία.......... Το παιδάκι που πάει σε δημόσιο δημοτικό δεν μπορεί να γράψει ένα γράμμα και δεν ξέρει να κάνει πρόσθεση,γιατί οι δάσκαλοι κάνουν τον "αγώνα" τους,τη στιγμή που το άλλο παιδάκι που πάει στο ιδιωτικό τα κάνει μια χαρά.....Θα μου πέιτε τώρα ότι ό,τι λέει η τηλέοραση είναι ψέμματα,φτιαχτά κλπ κλπ. Μη "μασάτε λοιπόν" και "πάρτε τα στο κρανίο"....Συνεχίστε τον αγώνα σας για μια καλύτερη παιδεία όσο τα παιδιά των ιδιωτικών θα κατοχυρώνουν τις θέσεις τους στην κοινωνία.....Άντε καλό βόλι.......
mandate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 καλά ενώ τη περίοδο '98 '06 βγήκανε μεγαλο'ι'διοφυίες.άμα δε θέλει ο μαθητής...ούτε ο ίδιος ο θεός δε μπορεί να τον/την κάνει να διαβάσει ασχοληθεί.πάντως πλάκα πλάκα οι δάσκαλοι στο δημοτικό ήταν κλάσσεις ανώτεροι των καθηγητών μου . πρώτον σιγά τα μαθήματα που χάνονται kαι δεύτερον αφήστε τα παιδιά να ξεκ@ουραστούν το κεφάλι μου κάνει ένα ωραίο flashback και νιώθω 10 χρόνια νεότερος κάτι σαν σπερματοζωάριο
GIANNISPATRA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 δεν ξέρω mandate αν το βλέπεις χιουμουριστικά αυτό αλλά δύο έχω να πω .Καταρχήν ότι έμαθα στο δημοτικό μου έμεινε αποθηκευμένω στον άσβηστο "σκληρό" μου ..και δεύτερον οι καταλήψεις γίνονται για ένα συγκεκριμένο σκοπό υπάρχουν αιτήματα πολύ σοβαρά και ορισμένα φτάνουν στο αποκόρυφο εν έτη 2006 και πέρα.. και ένα από αυτά είναι το ζήτημα της παραπαιδείας .. Αφού βλέπουν ότι τελικά οι πανελήνιες είναι ένα ανούσιο πράμα που δεν αντικατροπτίζει μια πραγματική αξία του υποψήφιου αλλά αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης προετοιμασίας πάνω στο συγκεκριμένο μάθημα με τη βοήθεια αποκλειστικά του φροντηστηρίου.Απόρρεια είναι να μπαίνουν σε ορισμένες σχολές άτομα που δεν αξίζουν και άλλα που πρέπει να μπουν να μένουν απ'έξω ...κλπ κλπ . Αλλά τι να ψάξει το κράτος σε βάθος ? Βάζει το βλαμένο υποβαθμισμένο σύστημα των πανελληνίων και χάνει ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που αξίζουν για έρευνα και τεχνολογία κυρίως ..(βλέπε σπουδές σε εναλλακτικά ανώτατα ιδιωτικά ιδρύματα εξωτερικού.)
mandate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 αγιδευμένοι σε επαναλήψεις...98 και οι μαθητές σάββατο για μάθημα chronic insomniac ,i 'm out
kagee Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 1. Πηγαίνετε στο http://www.google.com http://www.google.com/ 2. Πληκτρολογήστε "ΚΑΤΣΙΚΑ", με ελληνικούς χαρακτήρες, χωρίς τα εισαγωγικά 3. Αντί για το κουμπί "Search", πατήστε το "I'm feeling Lucky" (ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ) 4. Δείτε τι βγαίνει! ---------------------- eγω ενα πραγμα θελω να πω...πως πρεπει να ξερουν γιατι εκαναν καταληψη...ελπιζω να ειναι το αιτημα τους η καταργηση του 10 κ μια ευρωπαικη δοκιμασμενη εξεταστικη για εισαγωγη πανελληνιων. κ να μην βγενουν στην τηλ.κ λενε μαλακιες..στυλ γιατι δεν μας πανε εκδρομες +για συμπαρασταση στους καθηγητες ,oπως σας συμπαριστεκονται αυτοι ε?...κανετε π κανετε καταληψεις να εχετε σωστα προβληματα π σας απασχολουν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 1. Πηγαίνετε στο www.google.com http://www.google.com/ 2. Πληκτρολογήστε "ΚΑΤΣΙΚΑ", με ελληνικούς χαρακτήρες, χωρίς τα εισαγωγικά 3. Αντί για το κουμπί "Search", πατήστε το "I'm feeling Lucky" (ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ) 4. Δείτε τι βγαίνει! ---------------------- [...] 1. Πηγαίνετε στο Insomnia Search. 2. Πληκτρολογήστε "κατσίκα" με ελληνικούς χαρακτήρες, χωρίς τα εισαγωγικά στο πεδίο Search by Key Word 3. Πατήστε το κουμπί [search Now] 4. Δείτε πόσα topic βγαίνουν!
antreaslam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 λοιπον...απαντωντας στον παρεδωσε,στο ινσομνια βγαινουν 25... κ απαντωντας στο ακριβως απο πανω μηνυμα... μια ερωτηση: ποσο τυχερος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος,οταν πρωι πρωι,του λες,να δει τη φατσα της μαργιετας γιαννακου-κουτσικου-μικρουτσικου-τομιτς-παπαδοπουλου??? χαλια ξεκιναει η ημερα μου! ακου "αισθανομαι τυχερος"! γκαντεμια πρωι πρωι!
Critter Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εν τω μεταξυ διαβασα μια δηλωση του Ρουσοπουλου που ελεγε οτι οι καταληψεις υποκινουνται απο μειοψηφιες...Μα καλα πως μπορει να μιλαει καποιος που το κομμα του βγαινει με το δημοκρατικοτατο, με πατεντες δεκτο απο το σύνταγμα, συστημα της ενισχυμένης αναλογικης κυβερνωντας με το εκπληκτικο ποσοστο του 33,9%?????? (3.359.058 ψηφοι σε 9.897.626 εγγεγραμενους ψηφοφορους). Δηλαδη το 66,1% δεν εχει ψηφισει ΝΔ και όμως κυβερναει. Δεν τα εχω με το συγκεκριμενο κομμα αλλα με ολα τα κοματα που υποστηριζουν (λογικο απο πλευρας συμφεροντων) το συστημα αυτο. Αλλα οχι και να τη λενε απο πανω! Οσον αφορα τους καθηγητες, το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχουν λεφτα να ζησουν μόνο αυτοι. Το προβλημα ειναι οτι ολοι δεν εχουνε λεφτα να ζησουνε και αντι να καθονται να βριζουν τους καθηγητες που ζητανε αυτα που θα επρεπε να ζητανε ολοι, καλο θα ειναι να ξυπνησουν απο το λιθαργο και να καταλαβουν οτι παμε κατα διαολου. Δηλαδη οι καθηγητες σας φταινε που δεν παει καλα η μερα σας, δεν εχετε να πληρωσετε το νερο, το ρευμα,το τηλεφωνο και δωσετε μια αξιοπρεπη ζωη στο παιδί σας? Λυπαμαι που η συντριπτικη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου εχει γινει υποχειριο της εκαστοτε κυβερνησης και αντι να διεκδικησει τα δικαιωματα του, υποστηριζει αυτους που του τα στερουν. Καθε μερα τους βλεπεις ολους να διαμαρτυρονται για την ακριβεια, την ανεργια, την παραπαιδια, τα ναρκωτικα, τη φτωχεια κτλ και καθε 4 χρονια η συντριπτικη πλειοψηφια της μειοψηφιας τους ξαναφηφιζει...Να τους χαιρεστε. Και η πλακα ειναι οτι αντι οι περισσοτεροι να σκεφτουν αυτα που λεω εγω και μερικοι αλλοι, το μονο που εχουν να πουν ειναι " Εισαι κομμουνιστης"...Δηλαδη οποιος εχει λιγο μυαλο και καταλαβαινει οτι τον δουλευουν ειναι κομμουνιστης? Ελεος!!!
Petza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 @ Critter Σωστός !!!!!!!!!!!!!! Άκου να δεις έχει το θράσος να μιλάει ο κάθε κυβερνητικός εκπρόσωπος μου αρέσουν τα μαθηματικά σου , όσο αφορά το ποσοστό (αν βάλεις και τις πέτρες το ποσοστό θα πέσει στο -543%) @ CritterΤο προβλημα ειναι οτι ολοι δεν εχουνε λεφτα να ζησουνε και αντι να καθονται να βριζουν τους καθηγητες που ζητανε αυτα που θα επρεπε να ζητανε ολοι και ποιος ακριβώς υπολογίζεις ότι θα πληρώσει το 45% αύξηση στους μισθούς ? (χωρίς τα θεσμικά που ζητάνε) α) Αλογοσκούφης ? β) Παπαντωνίου ? γ) Όλοι οι υπόλοιποι (φουκαράδες) που δεν παίρνουν μισθό από το δημόσιο Εγώ λοιπόν που δεν είμαι κομουνιστής και δεν έχω έστω και αυτό το ελάχιστο μυαλό , και που μάλλον με κοροϊδεύουν , περιμένω με αγωνία την απάντηση σου
mandate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 και ποιος ακριβώς υπολογίζεις ότι θα πληρώσει το 45% αύξηση στους μισθούς ? (χωρίς τα θεσμικά που ζητάνε) α) Αλογοσκούφης ? β) Παπαντωνίου ? γ) Όλοι οι υπόλοιποι (φουκαράδες) που δεν παίρνουν μισθό από το δημόσιο άν πάψει η κακοδιαχείριση θα δείς ότι μένουν.έλεος πια λές και είμαστε πάνω στo φεγγάρι και δε υπάρχει παραγωγικός τομέας στη χώρα.
Critter Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 @ CritterΣωστός !!!!!!!!!!!!!! Άκου να δεις έχει το θράσος να μιλάει ο κάθε κυβερνητικός εκπρόσωπος μου αρέσουν τα μαθηματικά σου , όσο αφορά το ποσοστό (αν βάλεις και τις πέτρες το ποσοστό θα πέσει στο -543%) Petza, τα μαθηματικα δεν ειναι δικα μου. Αυτο που ειπα βγαινει με απλη μεθοδο των 3ων που την μαθαμε απο την τεταρτη δημοτικου αν θυμαμαι καλα. Τα στοιχεια ειναι απο το υπουργειο εσωτερικων. Αλλα μιας και το ειπες, αν ΒΓΑΛΩ (και οχι ΒΑΛΩ) και τις πετρες (βλεπε κατι αλβανους που ψηφιζουν με σουβλακι χαρτζιλικι) τοτε όντως ειναι κατω απο 33,9%. Οπως επισης ουτε το συνταγμα ειναι δικο μου και εχει ως βασικη αρχη της δημοκρατιας την πλειοψηφια. Ακομα και τα επισιμα στατιστικα να δωσουμε, η ΝΔ και η καθε ΝΔ πηρε 45%. Δηλαδη ειναι και παλι μειοψηφια. Αφου λοιπον κερδιζει καποιος με την μειοψηφια, τοτε γιατι να μην βγαλουμε το Λεβεντη που εχει τη μεγαλυτερη? Τελικα στη δημοκρατια υπερισχυει αυτος που εχει την πλειοψηφια ή αυτος που εχει την πλειοψηφια της μειοψηφιας? και ποιος ακριβώς υπολογίζεις ότι θα πληρώσει το 45% αύξηση στους μισθούς ? (χωρίς τα θεσμικά που ζητάνε) α) Αλογοσκούφης ? β) Παπαντωνίου ? γ) Όλοι οι υπόλοιποι (φουκαράδες) που δεν παίρνουν μισθό από το δημόσιο Εγώ λοιπόν που δεν είμαι κομουνιστής και δεν έχω έστω και αυτό το ελάχιστο μυαλό , και που μάλλον με κοροϊδεύουν , περιμένω με αγωνία την απάντηση σου Δεν θα σου απαντησω με συγκεκριμενες προτασεις προς το παρον (αν το θελησεις ομως θα το κανω και αυτο), αλλα θα σε κανω να αναρωτηθεις : Που τα βρισκουν οι αλλες ευρωπαικες χωρες οι οποιες εχουν ακριβως το ιδιο συστημα διακυβερνησης - καθεστως με εμάς? Πως εξηγειται να ειμαστε πάτος σε όλους μα ολους τους τομεις συμφωνα με τα στατιστικα της ευρωπαικης ενωσης? Το οτι ειμαστε τελευταιοι στο συντελεστη μισθοι/κόστος ζωής σου λεει κατι? Και μην ξεχνας οτι ολες αυτες τις στατιστικες της βγαζει η ευρωπαικη ενωση και τις δημοσιευουν και οι κυβερνητικες εφημεριδες. Δεν τις δημοσιευουν απλα εφημεριδες της αντιπολιτευσης που θελουν να κανουν το παιχνιδι τους. Ειναι επισιμα στοιχεια. Πεσμου λοιπον που τα βρισκουν αυτοι και ειμαι σιγουρος πως θα βρεις απαντησεις για το πως θα τα βρουμε και μεις. Υ.Γ: Δεν νομιζω οτι απαιτει κανεις να παρουν ολοι οι κλαδοι 45% αυξηση αμεσως τωρα. Αλλο τι λενε στα αιτηματα. Προφανως ζητας τα πολλα για να παρεις τα λιγα. Αλλα σε βαθος χρονου ΝΑΙ, να τα δωσουν. Και στην τελικη ρε φιλε δεν γουσταρω να με κοροιδευουν. Δεν μπορει να μου λενε οτι παιρνω αυξηση 4% και την ιδια να μερα να πηγαινω στη λαικη και να υπαρχει αυξηση 15%. Εσυ το δεχεσαι? Υ.Γ2 : Και μην μου αρχισει κανεις οτι εμεις εχουμε συγχρονη μεταπολεμικη ιστορια κτλ γιατι αυτα ειναι μπουρδες. Με αυτα τα επιχειρηματα θα μπορουσα να δεχτω οτι ειμαστε πισω, οχι ομως να πηγαινουμε καθε χρονο και χειροτερα. Υ.Γ3 : Φουκαραδες ειναι ολοι οι Ελληνες. Αλλα δυστηχως κοιμουνται τον υπνο του δικαίου. Υ.Γ4: Ουτε εγω ειμαι κομμουνιστης όπως είπα αλλα εχω το ελάχιστο μυαλο απ'ότι φαινεται γιάυτο και παω και μπροστα παρα τις αντιξοες συνθηκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.