Forensick Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 g1annis, σωστα καποια απο αυτα που λες, αλλα αυτο με το οτι καποιος εργοδοτης ΠΑΝΤΑ θα εχει ενα εργατη απο κατω, τι παει να πει? δεν ειναι λιιιγο ουτοπικο να το ριξουμε σε μια θεωρηση του κοσμου ως ενα τεραστιο γαλατικο χωριο? δεν ειναι ουτοπικο να λες οτι ολοι θα πρεπει να ειναι ισοι εργασιακα? και θα σου πω το εξης απλο παραδειγμα: εισαι σε νοσοκομειο και πρεπει να υπαρχει ενας συντονισμος. δεν πρεπει να υπαρχει διευθυντης? και αν ακολουθοταν το συστημα που λες, μηπως θα επερνε μερος στην αποφαση και καποιος ο οποιος δεν εχει αυτη τη δεξιοτητα στην προσωπικοτητα του? το να υπαρχει καποιος ενορχηστροτης ειναι αυτονοητο, το να μην εκμεταλευεται ειναι σωστο, αλλα οχι απο την αποψη που το θετεις. επισης σκεψου οτι ειμαστε σε μια λαμογιοχωρα. οταν χτιζαμε το σπιτι που ειμαστε ΕΠΡΕΠΕ να ειμαστε εδω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να μην καθονται να τα ξυνουν. οσες μερες λειπαμε,τις επομενες μερες ακουγαμε οτι οι εργατες τα εξυναν ολη μερα. 1) δεν υπηρχε περιπτωση να καθομαι να ψαχνω με το φακο αυτους που θα ερχονταν να δουλεψουν 2) τα εξυναν γ@μω την πουτανα μου!οι εργατες! που και ο πατερας εργατης ειναι και ομως ετρωγαν ΤΖΑΜΠΑ τα λεφτα του εργατη! ειπαμε ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε σωστοι(και οι 2 πλευρες) και να μην υπαρχει εκμεταλλευση, αλλα οχι να φτασουμε απο το ενα ακρο στο αλλο. δεν γινεται. ειναι θεωρια και ουτοπικο. πιο λογικο ειναι να απαιτεις στην πραξη καλυτερες συνθηκες και οχι εκμεταλλευση, παρα εξισωση ολων, ειναι ουτοπικο.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 g1annis ο Μάρξ το γενικεύει και λέει οτι η εργασία είναι η πράξη της αλλοτρίωσης της ανθρώπινης δραστηριότητας Ο αλλότριος χαρακτήρας της εργασίας εμφανίζεται σαφώς στο γεγονός ότι όταν δεν υπάρχει κανένας φυσικός ή άλλος καταναγκασμός, η εργασία αποφεύγεται σαν την πανούκλα O ουρανός είναι μπλέ, ο ήλιος φωτεινός, και εγώ αν ήμουν εισοδηματίας δεν θα ήθελα να δουλεύω. Επίσης και το διάβασμα είναι αλλοτρίωση. Εαν σε έναν επίσης φανταστικό κόσμο από μικρός δεν χρειαζόταν να διαβάσεις, θα το απέφευγες σαν την πανούκλα. Πολλά πράγματα αν δεν χρειαζόταν να τα κάνεις (;!;!;!) δεν θα τα έκανες. Εμένα η εργασία με ολοκληρώνει όπως το διάβασμα. Είναι δικαίωμά μου να μην συμφωνώ με το κύριο Μάρξ έτσι?
Vangosmech Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ναί μαθητής.Ήδη για αύριο έχουμε κανονίσει ενημερωτική καμπάνια για τους μαθητές του λυκείου μας.Θα κάνουμε ό,τι είνα δυνατόν ώστε να ακουστούν τα αιτηματά μας & να ενημερωθούν όλοι οι φορείς αλλα και οι μαθητές & γονείς για τους λόγους των κινητοποιήσεων.Πίστευω μέσα στην βδομάδα να αρχίζουν δραστικές κινητοποιήσεις,με αρχή τις απεργίες των καθηγητών.Οι καταλήψεις των λυκείων είναι κοντα.Μπορεί κ απο αυτήν την εβδομάδα να αρχίσουν.Μπορεί κ μαζί με τα Ανώτατα ιδρύματα... μιλας για το 1ο και 2ο Νεου Ψυχικού???Αν ναι συγκινηθηκα...Ειναι το σχολειο μου(πηγαινα στο 1ο...) και παντα απο τα πρωτα σε καταληψεις κλπ...Μαζι σας ρε φιλε, γιατι χαιρομαι να βλεπω οτι δεν ειμαστε μονοι μας και με το τελος της 2πλης ευελπιστω να τα πουμε στους δρομους.... Οσο για το nontasg ρε φιλε να σε ρωτησω κατι???Εχεις καποιο προβλημα με τους φοιτητες????Αν ναι να μας το πεις....και btw που σπουδαζεις????απορια το χω απο την αρχη του topic....Κριμα παντως να μην ειναι εδω και το φιλαρακι σου ο admin.iekep να μας πειτε κι αλλα ωραια...Αυτα απο εναν που εφαγε αρκετα δακρυγονα το καλοκαιρι και δεν εσπασε ουτε ενα τζαμι, ουτε εβλαψε ποτε κανεναν, ουτε εκανε δολιοφθορες στο πανεπιστημιο του, οπως και το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που συμμετειχαν στις κινητοποιησεις..... P.S: killer7 pm me ;-)
killer7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εγώ δν πηγαίνω στο Λύκειο του Ψυχικού.Εγώ ειμαι απο Θεσ/νικη.Δίαβασα στο indymedia οτι υπάρχει εκεί κατάληψη..Πρέπει να δραστηροποιηθούμε σιγά σιγά..
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Οσο για το nontasg ρε φιλε να σε ρωτησω κατι???Εχεις καποιο προβλημα με τους φοιτητες????Αν ναι να μας το πεις....και btw που σπουδαζεις????απορια το χω απο την αρχη του topic....Κριμα παντως να μην ειναι εδω και το φιλαρακι σου ο admin.iekep να μας πειτε κι αλλα ωραια...Αυτα απο εναν που εφαγε αρκετα δακρυγονα το καλοκαιρι και δεν εσπασε ουτε ενα τζαμι, ουτε εβλαψε ποτε κανεναν, ουτε εκανε δολιοφθορες στο πανεπιστημιο του, οπως και το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που συμμετειχαν στις κινητοποιησεις..... Το να θέλω να σπουδάζουν κανονικά οι φοιτητές και να δίνουν κανονικά τις εξεταστικές τους χωρίς να παρεμποδίζονται από τις καταλήψεις αυτό σου έδωσε να καταλάβεις εσένα;Ότι έχω πρόβλημα με τους φοιτητές;;;;OMG...... Όσον αφορά τα σχόλια για τον admin.iekep,το μόνο που έχω να πω είναι να μη μιλάς για κάποιον που δεν μπορεί να σου απαντήσει....ΓΚε γκε;;;;Άντε γεια σου τώρα.:wink:
Vangosmech Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 το γκε γκε και τα λοιπα αλλου αντιλαβου???κι απαντα επιτελους τί σπουδαζεις...Εδω και τοσους μηνες δεν εχεις απαντησει, και μην κοιτας που ποσταρω τωρα, αλλα το παρακολουθω απο την πρωτη μερα...Εγω για παραδειγμα ειμαι 4ο ετος στο Μετσοβιο... και δεν εχω προβλημα να ακουγονται αλλες αποψεις αλλα με τις ανακριβειες...Λοιπον για να στο κανω και πιο λιανα δεν ειναι υπευθυνοι οι 20000 φοιτητες για τις τραπεζες και τα λοιπα...και μην κοιτας τί δειξανε στα καναλια γιατι υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα που ειδαν πραγματα που εσυ πισω απο το pcακι σου και την tv σου δεν τα εχεις δει και επειδη δεν τα εχεις δει τα αρνεισαι κιολας...Καταλαβες φίλε μου? Όχι τπτ άλλο αλλα οταν μου ερχονται οι σκηνες, στο μυαλο μου, απο τις πορειες και στα καπακια διαβαζω ποστ σου τα παιρνω....Αυτα.... φιλικα...;-)
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εκαλά αν τα παίρνεις με ένα lexotanil θα ηρεμήσεις.... Φιλικά πάντα....:wink:
Vangosmech Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 μονο αυτο εχεις να απαντησεις? τους εξυπνακισμους σου αλλου κατανοητο? αντε τωρα μην ερθω εκει και σου καψω το αμαξι, βαψω τον τοιχο σου, καψω την τραπεζα που κανεις αναληψη χρηματων και ριξω και πυρηνικη βομβα στην περιοχη που μενεις...lol(δεν ειναι απειλη για να μην παρεξηγιομαστε....;-)) Μονο για το τελευταιο δε μας εχεις κατηγορησει...αντε ciao δε θα καθομαι να spamαρω.......ό,τι κι αν πεις απο εδω και περα για το ατομο μου σε pm...
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 τοσο φιλικα ρε νωντα??? μου θυμιζεις κατι γαβρους,που ερχονται στο τοπικ του Παναθηναικου,κ τους ρωτας τι ημερα ειναι , κ σου απαντουν εφτα κ τεταρτο.... "γκε γκε?" α,κ κατι ακομα....συμφωνα με την υποτιθεμενη δημοκρατια που ζουμε,η πλειοψηφια υπερισχυει οταν χρειαζεται η ληψη καποιας αποφασης,σωστα? οποιος λοιπον δε θελει να γινονται καταληψεις,να κατεβει σε γενικες συνελευσεις,να ψηφισει...κ αν "φοβαται",οπως ειναι η μονιμη εποδος τους τελευταιους μηνες,τους "αριστερους",ας παει στην πολιτκη παραταξη εκεινη που φερνει τραμπουκους στα ΑΕΙ κ στα ΤΕΙ για να σπανε συνελευσεις κ να παιζουν ξυλο... επισης,ας σταματησει η ελαφρως φασιστικη γελοιοτητα , για τα επεισοδια που κανουν οι φοιτητες...που καθε φορα,200 κωλοπαιδα,ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ τους παντες κανοντας επεισοδια,ετσι?δινοντας την ευκαιρια στον καθε φασιστα τραγκα,πρετεντερη κλπ,να δωσει βαρυτητα στα επεισοδια,κ οχι στα αιτηματα,ετσι? επεισοδια κανουν κ οι δασκαλοι?κ οι συνταξιουχοι? μα ολοι σε αυτη τη χωρα επεισοδια κανουν? ειναι στραβος ο γιαλος,ή στραβα αρμενιζουμε???
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 μονο αυτο εχεις να απαντησεις? τους εξυπνακισμους σου αλλου κατανοητο? αντε τωρα μην ερθω εκει και σου καψω το αμαξι, βαψω τον τοιχο σου, καψω την τραπεζα που κανεις αναληψη χρηματων και ριξω και πυρηνικη βομβα στην περιοχη που μενεις...lol(δεν ειναι απειλη για να μην παρεξηγιομαστε....;-)) Μονο για το τελευταιο δε μας εχεις κατηγορησει...αντε ciao δε θα καθομαι να spamαρω.......ό,τι κι αν πεις απο εδω και περα για το ατομο μου σε pm... Λοιπόν άκου γιατί μου την έσπασες τώρα(και δεν έχω lexotanil ). 1) Δεν πρόκειται να σου στείλω pm γιατί δε με ενδιαφέρει τι λες....Αλλά έτσι για να σου φύγει η περιέργεια(καθώς και σε άλλους εδώ μέσα που έχουν κυριολεκτικά ΛΥΣΣΑΞΕΙ να μάθουν κατά καιρούς),είμαι δευτεροετής φοιτητής Πληροφορικής του Ε.Α.Π. και κάνω μια έρευνα(όχι σαν της Νικολούλη ε; ) πάνω στα πληροφοριακά συστήματα Η/Υ στο πανεπιστήμιο Πατρών που απαιτεί αρκετή δουλειά....Στις συνελεύσεις όμως πήγαινα γιατί με νοιάζει για 2 πολύ καλούς φίλους μου που χάνουν τις εξεταστικές τους εξαιτίας των καταλήψεων...Αυτό για αυτούς που είπαν ότι κοιτάω μόνο τον εαυτό μου κάποια στιγμή.......Και ασφαλώς είμαι πρώην ΙΕΚτζής και ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ!!!:twisted: 2) Όσον αφορά τον admin.iekep απ'όσο ξέρω είναι διοικητικό προσωπικό σε σχολή και όχι φοιτητής....Άρα δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι φοιτητές....Και αν θες να κρίνεις τις απόψεις του,διάβασε τα posts του αλλά μη μιλάς γιατί απ'ό,τι βλέπω είναι BANNED και δεν μπορεί να σου απαντήσει.Εκτός αν θες να κάνεις μονόλογο.... Φιλικά πάντα.... ΥΣ:δεν έχω αμάξι και το σπίτι μου δε σου λέω που είναι....τώρα βέβαια αν με πετύχεις στην τράπεζα χαλάλι σου....χεχεχε....Και για πυρηνική δε σε φοβάμαι.... :mrgreen: Άντε bye....:grin: ΥΣ2:ρε antreaslam εσύ τι αρπάχτηκες τώρα;Σου μίλησε κανένας;.......Και έτσι για την ιστορία Παναθηναϊκός είμαι και όχι γάβρος....
Vangosmech Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ρε ανθρωπε θα μας τρελλανεις??????ξεκινησα κανα διαλογο με τον admin και δεν το ξερω???? με σενα μιλαω κι αμα εσυ δεν το καταλαβαινεις, αστο...και να μη σου πω τπτ και για τα lexotanil και τπτ βαρυτερο... και για μαζεψου λιγο....;-)
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ρε ανθρωπε θα μας τρελλανεις??????ξεκινησα κανα διαλογο με τον admin και δεν το ξερω???? με σενα μιλαω κι αμα εσυ δεν το καταλαβαινεις, αστο...και να μη σου πω τπτ και για τα lexotanil και τπτ βαρυτερο... και για μαζεψου λιγο....;-) Θα σε παρακαλέσω να λήξει η κουβέντα γιατί γράφουμε offtopic μηνύματα....Και να ξέρεις να καταλαβαίνεις από πλάκα.... Από την πλευρά μου....ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ας δώσουμε τέλος με τις προσωπικές διαμάχες. Αν πηγαίνετε στις συνελεύεσεις ρε παλικάρια, μη κοιτάτε μόνο το ταβάνι... ακούστε κιόλας τι λένε!Γιατί απο δω φαίνεται πως μερικοί...κοιτούσαν άστρα...μόλις μίλαγε ο "αντίλογος" !! Τέλωςπάντων,δεν αξίζει να κλειδωθεί το τόπικ για χ@ζομάρες. Προέχει το εκπαιδευτικό!! Να μην κατατεθεί κανένα νομοσχέδιο. Αυτό πρέπει να είναι ο στόχος μας. Βέβαια, κάποιοι εδω μέσα υποστηρίζουν συγκεκριμένες μεθόδους παρέμβασης. Λάθος, υπάρχουν πολλοί και ο καθένας μπορεί να κάνει παρέμβαση με όποιον τρόπο θέλει αρκεί να έχει μια σωστή βάση , ορθολογική δηλαδή και να μπορεί να απαντάει πολιτικά και όχι λαικίστικα! Μόνο τότε θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε την κοινή συνείδηση (αμάν και πότε...) και να έχουμε τα θεμιτά αποτελέσματα που όλοι (σχεδόν) προσδωκούμε. Η συγκυρία αυτή την περίδο είναι δύσκολη , καθώς λόγω προεκλογικής περιόδου...γίνονται πολλά χατίρια... για τα μάτια του κόσμου βέβαια. Θέλει υπομονή,μαζικότητα και συντονισμός.Τίποτα παραπάνω . Καλό θα ήταν να παραθέσει κανείς τις απόψεις του για το πώς βλέπει τα πράγματα αυτή την περίοδο μέσα απο τη σχολή του (πχ. αν έδειξαν ενδιαφέρον οι πρωτοετείς στα γεγονότα του καλοκαιριού,εαν υπήρχε επαρκής ενημέρωση , κλπ.) και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης...
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως προσωπικά δεν έχω πολύ μεγάλη ζημιά από τις καταλήψεις(όχι όμως ότι δεν έχω).Επιπλέον,όπως είπα και πριν,με νοιάζει και για άλλους δικούς μου ανθρώπους στα πανεπιστήμια....Και στις συνελεύσεις δεν κοίταζα το ταβάνι.....Άκουγα και έβλεπα.... Τέσπα,το πιο σωστό θα ήταν όταν αλλάζει ο κορμός της παιδείας,αυτές οι αλλαγές να εφαρμόζονται απο τα πρώτα χρόνια μόρφωσης και όχι ξαφνικά όταν τα παιδιά έχουν φτάσει στην τρίτη λυκείου και τότε τους έρχεται ο ουρανός σφοντύλι...Για αυτά τα παιδιά πρέπει το σύστημα να μένει ΩΣ ΕΧΕΙ.Όμως αυτό στο Ελλαδιστάν δεν μπορεί να γίνει.....Από την άλλη οι καταλήψεις πάνε πολύ πίσω την παιδεία κατά τη γνώμη μου και προκαλούν δυσάρεστες καταστάσεις...Και ΕΠΙΜΕΝΩ ότι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ενέργεια!! Και μην ξεχνάμε ότι μέσα στο χάος των καταλήψεων η κάθε κυβέρνηση μπορεί να ευνοείται τελικά....Το γνωστό ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ......Για σκεφτείτε το λίγο.....
dkangel000039 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 επεισοδια κανουν κ οι δασκαλοι?κ οι συνταξιουχοι? μα ολοι σε αυτη τη χωρα επεισοδια κανουν? φυσικα αλητες-ταραξιες-χουλιγκανοι ειναι ολοι, για αυτο και τους υποδεχτηκε η κυβερνηση και οι μπατσοι με ανοιχτα τα αυτια για διαλογο.. απο τη σημερινη πορεια των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!! εε τι ακριβως θα χτυπουσε με αυτο το διαμαντακι μας τον ταραξια-εκπεδευτικο?? ρε nontasg ελεος με τη καραμελα του ταραξια κουραστηκα-βαρεθηκα-αηδιασα που λεει και το τραγουδι πηγη (η φωτο ειναι απο το αλφα το ειχε θεμα πριν λιγο-ΕΔΕ διεταξε ο βυρων πολυΔΩΡΑΣ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.