Forensick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ειναι καλυτερα απο μια, χειροτερα ομως απο 2 ξεχωριστες.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Πήγα χθες πανεπιστήμιο και πέτυχα εγγραφές πρωτοετών... καλά αυτοί οι ΔΑΠήτες ... πολύ με συγκίνησαν ρε γμτο. Τι προσκλήσεις μοίραζαν,τι στυλούς ,μπλοκάκια,παπ@ράκια.... ο κάθε πρωτοετής... ήταν με τα συμπράγκαλα της ΔΑΠ στο χέρι και με ένα χαμόγελο που "ευτυχώς" βρήκε κάποιον να τον εξυπηρετήσει έτσι όπως το φανταζόταν... Κρίμα τα παιδιά ... θα το μετανιώσουν απο τις πρώτες κιόλας συνελεύσεις... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
g1annis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 χαχαχαχαχαχα. Τι υποχθόνιο χαμόγελο ήταν αυτό ρε Jimmy?
Melissa_virus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Εδώ έπεσε ξύλο στις εγγραφές. Η ΔΑΠ πλακώθηκε με ΠΣΚ στην βιβλιοθήκη, όπου πάνε τα ψάρια να πάρουν τους φακέλους τους. Μάλλον παλέψανε για το ποιος θα γλύψει τους πιο πολλούς νέους σπουδαστές.
nontasg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μες στο γελοίον του πράγματος δηλαδή...........Και να σκεφτείς ότι είναι αρχή ακόμα.Άντε παίδες καλή συνέχεια....... :mrgreen:
Lomar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Απο την αρχή που έκανα την εγγραφή μου το έλεγα (όταν έβλεπα τις γελοίες αντιπαραθέσεις) και πάντα θα το λέω, πως ΟΛΑ τα κόμματα έχουν διασπάσει την δυναμικότητα των φοιτητών έχοντας μας χωρίσει και αποδυναμώσει με τις γαμοφοιτιτικές νεολαίες!!! Εντάξει δε λέω βοηθάει πολύ η ΔΑΠ, αλλά όντως στις συνελεύσεις είναι τέρμα κοροϊδία!!! Και κάτι άλλο και η ΚΝΕ παρόλο που δεν κάνει παρόμοια λαϊκίστικα καραγκιοζιλίκια, ακολουθεί και αυτή γραμμή απο Αθήνα ο νοών νοήτο. Υ.Γ. Για να ελαφρύνω το κλίμα Το απόλυτο γέλοιο, όλα εκείνα τα ψαρωμένα παιδάκια, που με το μπούν στη ΔΑΠ και τα "κεφάλια" τους "πασσάρουν" κάτι ψωνισμένα ξέκολλα, μαζί με τις καθημερινές χαιρετούρες, με τον στανταρ καφέ με τις "μούρες" τις ΔΑΠ, που έρχονται οι σκατόφλωροι με το δερμάτινο στο ΤΕΙ και γενικά η ολοκληρωτική αλλαγή στο ντύσιμο σε σημείο που το "κυριλέ" των Δαπιτών να γίνει απο "στύλ" μια φόρμα που την ακολουθούν όλα τα απότομα ξεψαρωμένα και καμένα ψώνια!!! :twisted:
Belouxiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Απο την αρχή που έκανα την εγγραφή μου το έλεγα (όταν έβλεπα τις γελοίες αντιπαραθέσεις) και πάντα θα το λέω, πως ΟΛΑ τα κόμματα έχουν διασπάσει την δυναμικότητα των φοιτητών έχοντας μας χωρίσει και αποδυναμώσει με τις γαμοφοιτιτικές νεολαίες!!! Πάντως στην τελευταία πιο δυναμικη παρουσία , εδώ και πολλά χρόνια, του φοιτητικού κινήματος οι φοιτητικές νεολαίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, για να μην πω τον πρωταρχικό, είτε ενισχύοντας την "δυναμικότητα των φοιτήτών" είτε αποδυναμώνοντας την συνειδητά! Διαλέγεις και παίρνεις!!!!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το υποχθόνιο γέλιο το αφιερώνω στους ΔΑΠήτες ... έ ρε τι θα ακούσουν απο τον 1ο γύρο κιόλας συνελεύσεων... Lomar: Δεν είναι γελοίες αντιπαραθέσεις αν το καλοσκεφτείς. όλοι έχουν συμφέροντα και σκοπούς και προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να τους επιτύχουν. Η δυναμικότητα των φοιτητών έχει μια λογική βάσης. Δηλαδή , δύναμη των φοιτητών γράφουν και οι ιλουστρασιόν αφισούλες της ΔΑΠ. Δύναμη είναι αυτή όμως? ή υπερδύναμη καταστολής του φοιτητικού κινήματος?? - Άλλο κόμμα , άλλο παράταξη , άλλο οργάνωση , άλλο πολιτικό μόρφωμα ... Και μια χαιρετούρα για να πάει καλά το έτος: " αποδυναμώστε τους ΔΑΠήτες ... γ@μ***ε τους τις ξέκ(_!_)λες Δαπήτισες..." ΧαΧαΧαΧα!!
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Χαιρετίζω και εγώ τη χαιρετούρα σου! Είθε αυτή τη χρονιά να πετύχει αυτό που πάντα ονειρευόμασταν και να κοιμηθούμε επιτέλους με ένα γλυκό χαμόγελο: Να αποδυναμώσουμε τους Δαπίτες! Please πες της τους στην 1η κι όλας συνέλευση όσο καλύτερα μπορείς! Πάτα τους κάτω αυτούς και τις ιλουστρασιόν αφισούλες τους (δεν ντέπονται λίγο) που κοροϊδεύουν τους φοιτητές χρόνια τώρα και βγαίνουν πρώτοι στις σχολές! Δεν ντρέπονται λέω γω, η υπερδύναμη καταστολής των απόψεών μας, να έχουν διαφορετική άποψη από μας... Όχι φίλε Jimmy_BlinD, δεν έχουν όλοι συμφέροντα και σκοπούς τους οποίους προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να τους επιτύχουν, μόνο οι δαπίτες τα κάνουν αυτά... Άντε, καλή και δημιουργική χρονιά!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι φίλε Jimmy_BlinD, δεν έχουν όλοι συμφέροντα και σκοπούς τους οποίους προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να τους επιτύχουν, μόνο οι δαπίτες τα κάνουν αυτά... Άντε, καλή και δημιουργική χρονιά! πλανάσαι ... μου φαίνεται (καθαρά φιλικά στο λέω...)!! Όλοι μα όλοι έχουν σκοπούς και συμφέροντα ... άλλοι τα έχουν αναπτύξει σε μεγαλύτερο βαθμό άλλοι δεν τα έχουν σκεφτεί καν... το γεγονός όμως είναι ότι υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Άλλοτε αποτελούν κίνητρα να συνεχίσει κανείς το έργο του, άλλοτε αποτελούν κίνητρα αντιδράσεων,διαφωνιών,διασπάσεων ... έτσι είναι η ωμή,πικρή αλήθεια ... και δεν είναι μόνο η παράταξη της ΔΑΠ που ακολουθεί αυτή την τακτική , πολλοί την ακολουθούν ... με το δικό τους έμμεσο και μη-εμφανή τρόπο! Άλλωστε, αν το καλοσκεφτείς δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλη απήχηση και κινητοποίηση σε τέτοιου είδους κινήσεις . Χμ?
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Προφανώς δεν αντιλήθφηκες καθόλου το ύφος μου έτσι; Anyway...
Forensick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 το οτι δεν μιλησα για τους αλλους δεν σημαινει οτι δεν ασπαζομαι την αποψη σου η το αντιθετο. για σενα μιλησα. και αν θες και σοβαρη απαντηση: ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!!Άντε γιατί έχουμε και δουλειές...........:evil: :evil: αν ειναι να μην υπαρχουν αντιδρασεις (προσεχε αντιδρασεις λεω, δεν αναφερομαι σε καταληψεις), επειδη ο ταδε εχει δουλειες, τοτε οπως ελεγε ο kaizer σε ενα αλλο topic το βαρελι με τα σκατα δεν εχει πατο.και δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα. αλλα στην αντιληψη που υπαρχει γενικα. εβλεπα τν την προηγουμενη βδομαδα και ειχαν παρει συνεντευξη απο γονεις και τους ρωταγαν για την απεργια των δασκαλων(πρωτο ημαρτον). το δευτερο και χειροτερο ημαρτον ειναι το εξης: μια γυναικα της οποιας το παιδι πηγαινε δημοτικο, την ρωτησαν για την απεργια και η απαντηση της ηταν" τι να το κανω εγω το παιδι μου τοσες ωρες, λειπω απο το σπιτι". ας σοβαρυετουμε επιτελους. ειναι δυνατον να εχει ενας κλαδος προβλημα(με δικια του η τα αδικα του-δεν με απασχολει αυτο την παρουσα φαση)και να βγαινει ο αλλος να λεει "μα καλα, γιατι κανουν απεργια? εγω τι θα κανω το παιδι μου?". ε, αυτο ακριβως δεν μου αρεσει. το να σκεφτεσαι μονο τον εαυτο σου. (γενικα μιλαω) edit:το νομοσχεδιο μπορει να περασει. αλλα επειδη στη βαση του ειναι εντελως λαθος(αν και ΠΡΕΠΕΙ να γινουν αλλαγες), δεν ανοιγεις τα ποδια και λες, "α, μαλλον θα περασει, δεν γ@μιεται, ετσι κι αλλιως εμενα δεν με πιανει οποτε στον π@υστο μου οι επομενοι. οχι κανεις κατι για να φτιαχτει. και αν ειναι λαθος το ποιοι ειναι μπροστα ειναι καλυτερο απο το να μην υπαρχει αντιδραση. γιατι σε λιγο θα μας λενε οτι πρεπει να χτυπαμε και καρτα οταν θα βγουμε εξω απο το σπιτι μας και θα λεμε και ευχαριστω. α ρε οργουελ, που εισαι?
g1annis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Η ξεφτίλα της ανοχής της Ελληνικής κοινωνίας στο ζήτημα της εκπαίδευσης φαίνεται και από το εξής τραγικό: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ανοίγανε σωρηδόν τα νέα τμήματα σε κάθε ξεπεσμένη πόλη. Λεφτά Ελήνων που τα πήρε η ΕΕ, και τα επιστρέφει τώρα, αλλά με όρους για τη χρήση τους. Αφού τα μοιράσανε σε διάφορα λαμόγια ήρθε η ώρα να τα κλείσουνε. Λεφτά δεν υπάρχουν για τη συντήρησή τους, απορρόφηση από την αγορά εργασίας δεν υπάρχει για τους απόφοιτους, και λεφτά δεν υπάρχουν για την πληρωμή προσωπικού, ούτε καν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Όλα αυτά είναι ξεφτίλα από μόνα τους. Ποιά είναι όμως η μεγαλύτερη ξεφτίλα? Για το κλείσιμο των σχολών, αντί να προβληθούν οι διαμαρτυρίες των άμεσα θιγόμενων (φοιτητών, γονιών, μεταπτυχιακών, ΔΕΠ, ΕΤΕΠ, π.δ. 409), ποιούς έδειχναν τα αντιπολιτευόμενα κανάλια? Ποιανών τις διαμαρτυρίες επέλεξαν για να κάνουν αντιπολίτευση? Τους σουβλατζήδες, τους καφενετζήδες, και τους ιδιοκτήτες των club κυρίες και κύριοι, οι οποίοι θα ξεπέσουν από την έλειψη φοιτητών στην πόλη τους. Αλήθεια, ποιόν συγκίνησε η διαμαρτυρία τους? Αυτό ήταν το άγχος τους για την ελληνική παιδεία. Και αυτοί προβλήθηκαν από τα ΠΑΣΟΚ-ικά μέσα (μέχρι και την σοβαρή υποτίθεται Ελευθεροτυπία) ως αντιπολίτευση. Να χαίρονται την ξεφτίλα τους οι κανίβαλοι. Πάλι τα ίδια λαμόγια θα ψηφίσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.