sotirakis.net Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχως φιλε αντρεα απο εποχη που ημουν αστυνομικος τους αναρχικους κοινως (γνωστους-αγνωστους) ξερουμε τα παντα για αυτους ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κατεληξαν στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ οπου και ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ με διαφορους τροπους τους οποιους τους εχω πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για μενα κανει σωστα την δουλεια της οταν την αφηνουν. τωρα αν ειστε της αποψης να καταργησουμε την αστυνομια για να μην προκαλει τους αναρχικους και λοιπους ανεγκεφαλους και μη παω πασσο να την καταργησουμε και αυτην και το Ε.Κ.Α.Β και την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ και τον ΣΤΡΑΤΟ και να μην εχουμε τιποτα απο αυτα που ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ. Από την μια λες ότι η αστυνομία έχει συλλάβει όλους αυτούς του Γ-Αμημένους (γνωστούς-άγνωστους) και τους έχει οδηγήσει στην δικαιοσύνη' date=' και από την άλλη ότι η δικαιοσύνη δεν έκανε τίποτα και η αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της. Αν η αστυνομία έκανε σωστά την δουλειά της, θα έβγαινε και θα έλεγε στα κανάλια, στις εφημερίδες, στα ΜΜΕ (είτε μέσω των συνδικαλιστών της, είτε αφήνοντας να "διαρρεύσουν" εντέχνως) ότι "κοιτάξτε κύριοι Έλληνες, εμείς τους πιάνουμε και η ελληνική δικαιοσύνη ξύνει τα αχρίδια της και είναι έρμαιο του κάθε φραγκάτου επιχειρηματία. Τι άλλο να κάνουμε εμείς; Αυτούς ψάξτε να δείτε τι μαγκανιά κάνουν". Είδες ποτέ την αστυνομία να κάνει κάτι τέτοιο; Είδες ποτέ να βγαίνει έστω και ένας αρχιμπάτσος και να λέει "Η δικαισύνη πάσχει." ; Για αυτήν ακριβώς την επιτηδευμένη οκνηρία και βόλεμα στην τρέχουσα κατάσταση (ποιός να τρέχει τώρα για ΕΔΕ, ποιος να πηγαίνει κόντρα στους δικαστές, εισαγγελείς), η αστυνομία είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ, και κατά την γνώμη μου, χάνει ακόμη και το δίκιο που έχει.. Κανείς δεν είπε να καταργηθεί η αστυνομία, απλά καλό θα ήταν εκτός από τα δικαιώματα της, να εξασκεί και τις υποχρεώσεις της η καλή μας αστυνομία. (Αυτό πάει καρφί στον nontasg [b'](love u)[/b]) Και είναι υποχρεώση της ως κρατικός φορέας και μάλιστα τέτοιας μορφής και λειτουργίας, να καταγγέλει και να κατακρίνει την διαφθορά και την διαπλοκή. Αν δεν το κάνει αυτή που μπορεί να δει και να ξέρει τόσα πράγματα, ποιός θα το κάνει; Ο απλός πολίτης που τον έχουν χεσμένο όλοι (από τους πολιτικούς μέχρι τον καβατζωμένο ψιλικατζή της γειτονιάς) ;
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Αν η αστυνομία έκανε σωστά την δουλειά της' date=' θα έβγαινε και θα έλεγε στα κανάλια, στις εφημερίδες, στα ΜΜΕ (είτε μέσω των συνδικαλιστών της, είτε αφήνοντας να "διαρρεύσουν" εντέχνως) ότι "κοιτάξτε κύριοι Έλληνες, εμείς τους πιάνουμε και η ελληνική δικαιοσύνη ξύνει τα αχρίδια της και είναι έρμαιο του κάθε φραγκάτου επιχειρηματία. Τι άλλο να κάνουμε εμείς; Αυτούς ψάξτε να δείτε τι μαγκανιά κάνουν". Είδες ποτέ την αστυνομία να κάνει κάτι τέτοιο;[/quote'] Ναι, το είδα εγώ. Δεν βλέπεις ειδήσεις μου φαίνεται... βλέπεις να χώνουν για τις πορείες και αλλάζεις κανάλι! Έχει γίνει και αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα.
Forensick Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Εν τω μεταξύ ρε παιδιά ωφείλουν πρώτα οι διαδηλωτές να προστατέψουν την πορεία τους από τους ταραχοποιούς. Έτσι δεν είναι; και γω αυτης της αποψης ειμαι, αλλα ειναι αρκετα δυσκολο δυστυχως.ηταν η πορεια που ειχε παει προς την συγγρου οταν ξαφνικα, εχω δεν ειχε γινει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι εκεινη την ωρα), να σου και οι μπαχαλοι και αρχισαν και καιγανε.και εκει λοιπον που ειχαν γινει αλυσιδες για να μπορεσουμε να μην μπουνε μεσα στην πορεια οι αναρχικοι, να σου και προσπαθουν να μπουν. αφου ενας που επεσε πανω μου για να σπασει την αλυσιδα και τελικα δεν μπηκε, μετα πηγε να παιχτει τσαμπουκας μεταξυ αυτου του αναρχικου και ενος στραβωμενου φοιτητη. το αποτελεσμα. μια αναρχικουλα με πετρα στο χερι πηγε να του την πεταξει εξ επαφης. 2ο παραδειγμα που το χω ξαναπει. χωρις να πω το στορυ παω στοπ ζουμι. μετα απο πορεια, φοιτητες απο θεσσαλονικη ειναι στο πολυτεχνειο μαζεμενοι για να κανονισουν πως θα φυγουν με τα πουλμαν. ξαφνικα και εκει που εχει γυρω στα 300 ατομα στην εισοδο, αποφασιζουν καποιοι αναρχικοι-3 στον αριθμο- να μπουν μεσα επειδη εσπασαν ενα μαγαζι. πανε να τους εμποδισουν οι 300, αλλα ο ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ βγαζει ΜΑΔΕΡΙ και αρχιζει και χτυπαει. αυτο θελει να χεις ΠΟΛΛΑ κιλα @@ και ΜΑΛΑΚΙΑ για να το κανεις. και τωρα η ερωτηση: πως ειναι δυνατον να προστατεψεις μια πορεια απο ατομα που ειναι ετοιμα να σου ανοιξουν το κεφαλι ανα πασα στιγμη? γιατι ας πουμε, εγω που πηγα απλα να διαμαρτυρηθω, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν ηθελα να βρεθω στον εαυγγελισμο με ανοιγμενο το κεφαλι απλα για να σταματησω εναν ανρχικο. (αλλα αυτα με ΚΑΜΙΑ ειρωνεια) Έχει γίνει και αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα. ναι, το ειπε ο πολυδωρας στο mega, αλλα δεν του εδωσαν σημασια δυστυχως.δεν πουλαγε.οσο για τα περι αστυνομιας που λεγατε και στην προηγουμενη σελιδα, δεν ειναι ΤΟΣΟ τραγικα τα πραγματα, αλλα ορισμενα δυστυχως ειναι.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ σωστός και στη Νομική μέσα τα ίδια. Είχαν κλείσει όλο το ισόγειο , δεν αφήναν κανένα να μπεί και απειλούσαν με πέτρες και μαδεριές. Εκεί απ τη μία είσαι σε δίλημμα για το άσυλο και τον τρόπο λειτουργίας του αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να τα χεις όλα!
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Άψογα. Τα άσχετα με το thread μηνύματα διαγράφονται, καλή διαμονή.
Melissa_virus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχώς έχω χάσει επαφή με το thread λόγω έλλειψης χρόνου... Τα νεότερα νέα από το μέτωπο είναι ότι θα γράψουμε μια εξεταστική, και μετά το τέλος της ίσως γίνει κατάληψη για να διεκδικήσουμε και 2η. Για μένα αυτό είναι μέγα ανοησία...
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Melissa_virus, μήπως έχεις λάθος πληροφορίες; Θα κάνετε κατάληψη για να διεκδικήσετε νέα εξεταστική;;; Είναι το πιο τραγικό που έχω ακούσει
nontasg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Τα νεότερα νέα από το μέτωπο είναι ότι θα γράψουμε μια εξεταστική, και μετά το τέλος της ίσως γίνει κατάληψη για να διεκδικήσουμε και 2η. ...............................No comments.................................
laokratwr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ...............................No comments................................. καλυτερα.....
pao132003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 εμείς πάνως θα κάνουμε διπλή εξεταστική έτσι κι αλλιώς/ το Σάββατο και τη Δευτέρα στο ΕΜΠ δε θα διενεργηθούν εξετάσεις λόγω της ΔΕΘ
sotirakis.net Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Θα γίνει πανικός στην ΔΕΘ... Μετρήστε δυνάμεις : 1) Φοιτητές 2) δήμαρχοι πόλεων που κλείνουν τα ΤΕΙ τους 3) εργαζόμενοι σε Βιομηχανία λιπασμάτων 4) Θεσσαλονικείς που δεν έοχυν ακόμα μετρό 5) Νεοδημοκράτες που δνε βολεύονται τα γαλάζια παιδιά τους 6) Πασόκοι που δεν βολεύτηκαν τα παιδιά τους και δεν έχουν σε ποιον να λαφτούν 7) επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που δεν έχουν διοριστεί ακόμα 8 ) Παοκτσήδες που τους έφυγε ο Σαλπιγγίδης Μεγάλο γλέντι....
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 9) ΚΚΕδες που φωνάζουν πάντα ούτως ή άλλως
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Mπα , τα λιπάσματα λένε ότι δεν θά έρθουν γιατί κατα κάποιο τρόπο λύθηκε το πρόβλημά τους... Θα έρθουν πολλοί , μόνο εγώ δεν θα έρθω... γράφω Δευτέρα σημαντικό και δεν πρέπει να λείψω...
Melissa_virus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά παίζει να γράψουμε και 2η εξεταστική οεο. Η φάση είναι ότι το ειχαμε παρει απόφαση ότι θα γράψουμε μια και τωρα κανένας δεν γουστάρει να γράψει 2η. Τι μυαλά είναι αυτά που έχουμε . Ακόμα από όσο ξέρω δεν έχει περασει από συμβούλιο. Αλλά από ότι έμαθα ήρθε από το υπουργείο εντολή. Γιατί δεν θα είμαστε εμείς οι λαμάκες να γράψουμε μια και όλοι οι άλλοι 2.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Σημαιούλες και σφυρίχτρες. Θα δώσεις τα μαθήματα 2 φορές απλά. Θα προλάβεις να διαβάσεις τπτ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.