Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κλειδωθεί πιστεύω απο τη στιγμή που γίνεται συζήτηση και χωρίς βρισίδια ή κάποιος να θίγεται. Το θέμα επειδή έχει πολύπλευρες πηγές δεν μπορεί να έχει μια συγκεκριμένη τροπή οπότε είναι λογικό λίγο να ξεφεύγουμε..

Δεν χρειάζεται κλείδωμα πιστέυω... Μετά τον αγώνα αύριο θα το συνεχίσουμε!!

Στο τέλος θα κατευάσουμε και πανώ στις πορείες : Insomniacs are back,down the law!! :-) . Και ο nontas θ ναι ανάμεσα μας (ως ασφαλίτης...) + μόλις θα τον πάρουν χαμπάρι , θα δείς κάτι σαν το <<συ ... συ ... σύννεφο .. ε ... ε ... έπεσε...>> ... (πλάκα κάνω...) η συν΄χεια αύριο (ελπίζω δλδ)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς Lucifer είναι λάθος να κλειδωθεί το θέμα. Κουβέντα κάνουμε και αν ξεφύγει, ξέφυγε. Τι θα γίνει? θα βάλουμε καπίστρι μέρι που θα μιλάμε και μέχρι που όχι? Δεν είναι δα κανα τεχνικό thread όπου κάποιος κάποτε μπορεί να ψάχνει μιαν απάντηση και να χαθεί μέσα στα off topic μηνύματα. Χαλαρή κουβεντούλα κάνουμε. ;)

Forensick μπορεί και να έχεις δίκιο. Τα "τα ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια" δέχονται εντολές από τους ανωτέρους τους οι οποίοι δεν είναι καν στον χώρο της πορείας για να δούν τι γίνεται, αλλά μαθαίνουν τι γίνεται μέσω τηλεφώνου/ασυρμάτου. Έτσι τα πράγματα ξεφεύγουν.
Φίλε, παρ' ότι γενικώς διαφωνούμε, την άποψή σου τη σέβομαι γιατί τουλάχιστον μιλάς σοβαρά και με επιχειρήματα. Η παραπάνω διαπίστωση όμως μου φαίνεται από αισιόδοξη μέχρι αφελής: "Τα πράγματα" λες "ξεφεύγουν επειδή οι εντολές έρχονται από ανθρώπους που δε βρίσκονται στη πορεία."

Φίλε, το αν μια πορεία θα χτυπηθεί ή όχι, είναι απόφαση πολιτική. Είναι απόφαση του Υπουργείου και της Κυβέρνισης. Οποιοσδήποτε μπορεί να εκτιμίσει μια πολιτική κατάσταση στοιχειωδώς, γνωρίζει με ακρίβεια, ακόμα και 1 εβδομάδα πριν αν μια πορεία (και ποια πορεία) θα χτυπηθεί και αν θα υπάρχουν συλλήψεις ή όχι και άλλα τέτοια.

Η αστυνομία, έχει στρατιωτικό σκέλος τέτοιο που είναι αδύνατο να τα βάλεις μαζί της στρατιωτικά. Αν θέλει μπορεί ακόμα και στην πιο περιφρουρμένη άοπλη (ή οπλισμένη) πορεία να επιβληθεί και να τους μαζέψει όλους. Η συμπεριφορά της λοιπόν, δεν είναι σημείο αδυναμίας να επιβάλλει την τάξη. Είναι τέτοια ακριβώς λόγω του λόγου ύπαρξής της.

Αν κάποιος γνωρίζει στοιχειωδώς αντικειμενικά τα βήματα συγκρότησης της αστικής δημοκρατίας, δεν έχει καμία αυταπάτη για τον φυσικό ρόλο της αστυνομίας. Βρίσκεται εκεί για να προστατέψει τους αφέντες και να τρομοκρατήσει τον λαό που αντιστέκεται στα σχέδιά τους. Η αστυνομία είναι από τα γενοφάσκια της φτιαχνένη από την ηγετική τάξη της αστικής δημοκρατίας και προφανώς με ΜΟΝΟ σκοπό την περιφρούρηση των συμφερόντων της που είναι ΠΑΝΤΑ σε κόντρα με αυτά του λαού.

Όλα τα άλλα είναι κουτόχορτο που οι περισσότεροι το έχουν μασήσει.

Sotiraki διαβάζω ότι λες με ενδιαφέρον και χαίρομαι για τις απόψιες σου. Χρόνο δεν έχω απλά να γράψω λόγω σκληρής εξεταστικής.

Δημοσ.

g1annis, πραγματικά αυτό που λές δεν το γνωρίζω, αν δηλαδή άμεσα Είναι απόφαση του Υπουργείου και της Κυβέρνισης αν θα χτυπηθεί μια πορεία, αλλά σίγουρα ο κάθε υπουργός δημοσίας τάξεως είναι σε συνεννόηση με την αστυνομία, η οποία όμως παίρνει τις περισσότερες φορές μόνη της πρωτοβουλίες στα πλαίσια της αρμοδιότητάς της.

Το οτι είναι εφικτό να κάνουν επιτέλους ένα ντου και να μαζέψουν αυτούς που σπάνε, καταστρέφουν, χαλάνε και δεν αφήνουν να βγει προς τα έξω το πραγματικό μήνυμα της πορείας, είναι επίσης δεδομένο. Το πρόβλημα το εντοπίζω ακριβώς εκεί που σημείωσα σε προηγούμενο post και αφορά στη νομοθεσία: Αν συλλάβουν κάποιον ο οποίος καταστρέφει, σε λίγες ώρες θα τον αφήσουν ελεύθερο. Αυτό μου βρωμάει εμένα. Η αστυνομία είναι εκτελεστικό όργανο. Δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον.

...Βρίσκεται εκεί για να προστατέψει τους αφέντες και να τρομοκρατήσει τον λαό που αντιστέκεται στα σχέδιά τους. Η αστυνομία είναι από τα γενοφάσκια της φτιαχνένη από την ηγετική τάξη της αστικής δημοκρατίας και προφανώς με ΜΟΝΟ σκοπό την περιφρούρηση των συμφερόντων της που είναι ΠΑΝΤΑ σε κόντρα με αυτά του λαού.

Εδώ μιλάς γενικά και υπερβάλλεις. Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να σου φέρω παραδείγματα για το αντίθετο. Αν αφήσεις τις πορείες στην άκρη (για τις οποίες οι απόψεις διίστανται), δεν σε έχει βοηθήσει πουθενά εσένα η αστυνομία με τη μορφή που έχει τώρα; Το βρίσκω άκρος μηδενιστικό αυτό που λές. Μπορεί εμείς να μην έχουμε LAPD και CSI Las Vegas σαν συνεργάτες της αστυνομίας, αλλά κάτι γίνεται. Πώς φαντάζεσαι δηλαδή τον "λαό", τα συμφέροντα του οποίου έρχονται ΠΑΝΤΑ σε ρήξη με αυτά της αστυνομίας, χωρίς αυτή; Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, αλλά με αυτά που γράφεις δεν αφήνεις περιθώρια για παρεξήγηση....

Δημοσ.

Επίτρεψε μου να απαντήσω στα ερωτήματα που έθεσες.

Αναρωτιέσαι: "Αν συλλάβουν κάποιον ο οποίος καταστρέφει, σε λίγες ώρες θα τον αφήσουν ελεύθερο. Αυτό μου βρωμάει εμένα. Η αστυνομία είναι εκτελεστικό όργανο. Δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον."

- Λοιπόν πως έχουν τα πράγμτα, επειδή ακριβώς η αστυνομία είναι εκτελεστικό όργανο δεν μπορεί να πάρει η ίδια την πρωτοβουλία να αφήσουν κάποιο ή όχι ελεύθερο. Αλλά τι γίνεται? Στις πορείες συγκεκριμένα (μιας κ γι αυτό μιλάμε) υπάρχουν άτομα "γνωστοί-άγνωστοι" που πηγαίνουν μόνο και μόνο για να εκτονωθούνε , όχι μόνο λόγω ιδεολογίας. Αυτοί λοιπόν είναι κάμποσοι...

Αυτοί οι κάμποσοι λοιπόν , δίνουν δουλειά στην αστυνομία , στα ΜΜΕ (κρατικά πιο πολύ) και στην κυβέρνηση (να ισχυρίζεται δλδ , πως δεν γίνεται σοβαρός διάλογος όταν σπάνε οι αριστεριστές τζάμια κ.α. τέτοια του κ(|)λου) !!! Δηλαδή , έχουν βρεί με τι να ασχολούνται προκειμένου να επιβραδύνουν κάθε μορφής μαζική πάλη (διαμαρτυρία) και δυστυχώς ή ευτυχώς , όπως το πάρει κανείς ανάλογα με την πολιτική του συνείδηση , η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην τιμωρεί όπως πρέπει αυτά τα , αρκετά πολλά θα έλεγα άτομα. Διότι , ποιός θα βγάζει θέμα στην εφημερίδα τότε? Ποιος θα βγάζει τις ωραίες προπαγανδισούλες?

Βέβαια , επειδή όλα είναι πολιτική ... καθαρά και μόνο για τα μάτια του κόσμου , για να πει δλδ "Τι? Τόσα έκαναν κ δεν τους συλαμβάνετε?" , παίρνουν 3-4 και γενικά όσους βρούν... τους σαπίζουν στο ξύλο , έτσι για να δείξουν ότι παντού υπάρχει αστυνομία και η κυβέρνηση φροντίζει τέτοια φαινόμενα να τα σταματήσει.

Καθαρά , είναι θέμα της κυβέρνησης τι θα κάνουν ! Ποιον θα συλλάβουν εαν τον αφήσουν , τι ψευδο-reports θα φτιάξουν μέσα στα γραφεία και πολλά τέτοια...

Πιστεύω πως σε κάλυψα, αλλιώς πες μου να σου εξηγήσω

Βρίσκεται εκεί για να προστατέψει τους αφέντες και να τρομοκρατήσει τον λαό που αντιστέκεται στα σχέδιά τους. Η αστυνομία είναι από τα γενοφάσκια της φτιαχνένη από την ηγετική τάξη της αστικής δημοκρατίας και προφανώς με ΜΟΝΟ σκοπό την περιφρούρηση των συμφερόντων της που είναι ΠΑΝΤΑ σε κόντρα με αυτά του λαού.

Όλα τα άλλα είναι κουτόχορτο που οι περισσότεροι το έχουν μασήσει.

Πολύ σωστά.Και αυτό ισχύει , αν και να τρομοκρατήσει το λαό - τους φοιτητές εδώ , όπως φαίνεται είναι άτοπο. Αφού κάθε πορεία , όλο κ πιο μαζική.

Πάντως καμία αστυνομία,στρατός,σώματα καταστολής... δεν θα σταματήσει την αγανακτισμένη λαική φωνή που πηγάζει απο μια μακρόχρονη πορεία λαθών και εκμεταλλευτών

Δημοσ.
Εδώ μιλάς γενικά και υπερβάλλεις. Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να σου φέρω παραδείγματα για το αντίθετο. Αν αφήσεις τις πορείες στην άκρη (για τις οποίες οι απόψεις διίστανται), δεν σε έχει βοηθήσει πουθενά εσένα η αστυνομία με τη μορφή που έχει τώρα; Το βρίσκω άκρος μηδενιστικό αυτό που λές. Μπορεί εμείς να μην έχουμε LAPD και CSI Las Vegas σαν συνεργάτες της αστυνομίας, αλλά κάτι γίνεται.
Θα σου εξηγήσω τι εννοώ: Ναι, η αστυνομία με έχει εξυπηρετήσει και με έχει γλιτώσει και από κάτι μπράβους που με κυνηγούσαν (εδώ βέβαια παράλληλα έσωσε κι αυτούς {αν θέλεις επεκτείνομαι}), κι έχει ψάξει να βρει τους κλέφτες του σπιτιού του γείτονα κλπ κλπ. Όλα αυτά εντάσσονται σε 2 κατηγορίες: Πρώτον στο κόστος αναπαραγωγής της εργατικής μου δύναμης και δεύτερον στην εικόνα που "θέλει να δείξει προς τα έξω".

Το πρώτο σημαίνει ότι οι αφέντες θέλουν τα πράγματα να κυλούν ύσηχα στην κοινωνία τους... Ξέρουν κι αυτοί ότι ο εργάτης πρέπει να ξαναπάει αύριο στη δουλειά, κι επίσης να μεγαλώσει τα παιδιά του που θα τροφοδοτήδοτήσουν από την αρχή το σύστημα. Η στυνομία λοιπόν εγγυάται στους αφέντες, την αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης. Σε αυτά τα πλαίσια προστατεύει τον πολίτη και καθόλου παραπάνω. Αυτή η τραγική αλλά απόλυτα απλή και αναμενόμενη διπίστωση φαίνεται εξόφθαλμα σε τόπους που το εργατικό δυναμικό είναι ανειδείκευτο και η ανεργία τεράστια οπότε η αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης είναι εξασφαλισμένη για τους εργοστασιάρχες: Μενίδι, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια κλπ που η γλυκιά αστυνομία έχει αφήσει τους πολίτες στο έλεος των εμπόρων ναρκωτικών, των νονών της νύχτας και των εγκληματιών. Και αυτό δε συμβαίνει μόνο με την αστυνομία προφανώς: όλα τα καλούδια που "μας" προσφέρουν σε αυτό το πράγμα εντάσσεται. πχ την Αττική οδό δεν τη φτιάξανε γιατί αγχώθηκαν για τον Αθηναίο πολίτη, αλλά γιατί πρέπει ο εργζόμενος να πάει πιο γρήγορα στη δουλειά, και τα εμπορεύματα να φτάνουν πιο φθηνά στον προορισμό τους.

Το δεύτερο με την ψεύτικη εικόνα που πρέπει να φτιάξει η αστυνομία για τον ρόλο της φαντάζομαι δε χρειάζεται εξηγήσεις.

Αν και "καλοί σύζυγοι", "καλοί οικογενειάρχες" και εξοπλισμένοι με "κάθε είδους χαρίσματα" οι αφέντες, όταν απειλήθηκε το κέρδος τους, ήταν έτοιμοι να καταδικάσουν εργάτες τους στην πείνα, χωρίς να ενδιαφερθούν για το παραμικρό (βλέπε σε ένα χρόνο μόνο CocaCola, Σίσερ-Πάλκο, ΒΦΛ κλπ) και οι τίμιοι χειρόνακτες αστυνόμοι, ήταν πάντα εκεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.............. ξεχνώντας σίγουρα ότι γενήθηκαν από τον ίδιο ομφάλιο λώρο με αυτούς που χτυπούσαν.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να κλειδωθεί πιστεύω απο τη στιγμή που γίνεται συζήτηση και χωρίς βρισίδια ή κάποιος να θίγεται.

Κατ' αρχάς Lucifer είναι λάθος να κλειδωθεί το θέμα.

Αμέ. Εγώ απλά μετέφρασα την ατάκα του Physix. Μην αγχώνεστε.

Δημοσ.

g1annis, αυτά που λές with all due respect, είναι πολύ θεωρία συνομωσίας ρε φίλε. Πολύ τραβηγμένη η ιστορία σου, η οποία φυσικά και δεν μπορεί να αποδειχθεί με τίποτα. Όλοι είναι πρόβατα και τους οδηγούν οι "αφέντες" στη σφαγή με κάθε μέσο, και μέσω της Αττικής Οδού! Το οτι κλείνει μια εταιρεία επίσης είναι μέρος του σκοτεινού αυτού σχεδίου το οποίο υποβαστάζεται με όλα τα μέσα.... Μάλλον τα βλέπεις όλα πολύ αρνητικά, και το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο η αστυνομία αλλά σχεδόν τα πάντα. Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος; Βρές μου μια χώρα χωρίς πολυεθνικές, (χωρίς αστυνομία), χωρίς την οικονομία τη γραμμή της οποίας μιμούμαστε, με μικρή ανεργία, με χαμηλό πληθωρισμό, με καλό σύστημα υγείας και καλούς μισθούς! Δε θα βρείς! Και οι χώρες οι οποίες προσπάθησαν είδες που κατέληξαν. Εγώ όμως θα βρώ να σου φέρω παραδείγματα για το αντίθετο. Πως αντιλαμβάνεσαι την ανάπτυξη του τόπου; Πώς θα ήταν τα ιδανικά πράγματα για σένα; (Δεν είπα σε καμμιά περίπτωση πως η Ελλάδα είναι ανεπτυγμένο κράτος όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, ο Καναδάς, η Ελβετία κτλ.. Σε σχέση κάποιες άλλες όμως είναι.)

Δημοσ.
nontasg έχεις συμμετάσχει ποτέ σε πορεία με 20.000 κόσμο;

Έχεις φάει ποτέ δακρυγόνο;

Έχεις φάει ποτέ pepper;

Ήσουν ποτέ σε φάση όπου οι μπάτσοι να σε πηγαίνουν "καροτσάκι " από πίσω πετώντας ταυτόχρονα δακρυγόνα ΜΕΣΑ στο πλήθος του κόσμου με άμεσο κίνδυνο να το φας στο κεφάλι;

Έχεις νιώσει ποτέ φόβο ότι αν σε πιάσουν οι μπάτσοι θα σου ανοίξουν το κεφάλι;

Έχεις νιώσει ποτέ οργή βλέποντας τους μπάτσους να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ χρυσαυγίτες οι οποίοι πετάνε πέτρες σε φοιτητές/αναρχικούς/όπως-θες-πες-τους ;

Προσπαθήστε λίγο όσοι διαφωνείτε με τους υπέρ των καταλήψεων να μπείτε λίγο στην θέση τους κατά την διάρκεια μιας πορείας... Τότε θα καταλάβετε και την έχθρα απέναντι σε όσους μπάτσους είτε δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους' date=' είτε σε όσους μπάτσους κάνουν κατάχρηση της εξουσίας και των δικαιωμάτων τους.[/quote']

το επαθα εγω ως αθωος πολιτης που απλα βρεθηκα στο σημειο ενιωσα τα δακρυγονα και τα λοιπα κανεις ομως απο αυτους που αναφερεσαι ΔΕΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ και στην πορεια ειδα ενα μεγαλο γρουπ απο φοιτητες οι οποιοι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αλλα ειδα και ενα γρουπ απο ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ μαζι με ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ να κανουν το ΧΑΜΟ και αυτα τα ειδα με τα ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ οπως και τα εδειξαν τα ΜΜΕ.

αυτα

εγω προσωπικα τα λεω με το ονομα τους και δεν κατηγορω κανεναν για κατι που δεν εκανε ουδεποτε ειπα οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ τα εσπαγαν αλλα καποιοι απο αυτους + τους αναρχικους.

και οταν γινονται ζημιες ειμαι της γνωμης να της πληρωνουν οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αν αυτοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ να μην γινετε καταληψη η πορεια διοτι τα ΣΠΑΣΜΕΝΑ καποιων ειναι κριμα να τα πληρωνουν οι πολιτες.

Επισης για να διευκρινησω κατι ως πρωην αστυνομικος.

Η αστυνομια αν την αφησουν να κανει σωστα την δουλεια της οι ταραχοποιοι (αναρχικοι και μη) θα συλληφθουν και θα οδηγηθουν στην δικαιοσυνη εδω σταματαει το δικο της εκτελεστικο κομματι και αρχιζει το κομματι των αρμοδιων αρχων της δικαιοσυνης εδω τα πραγματα διαπλεκονται ειτε θες επειδη καποιοι διαμαρτυρονται και με πλαγιους τροπους καταφερνουν να αφεθουν ελευθεροι οι ταραξιες ειτε θες επειδη οι ταραξιες εχουν καλες πλατες απο πισω τους (μπαμπα η μαμα) και τους αφηνουν ελευθερους ειτε αλλοι λογοι.

εχετε την εντυπωση οτι αν δουλευε σωστα το κρατος + αστυνομια + δικαιοσυνη αυτοι θα ηταν εξω.

Δημοσ.
και οταν γινονται ζημιες ειμαι της γνωμης να της πληρωνουν οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αν αυτοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ να μην γινετε καταληψη η πορεια διοτι τα ΣΠΑΣΜΕΝΑ καποιων ειναι κριμα να τα πληρωνουν οι πολιτες.

σε εχω ξαναρωτησει ΠΟΛΛΕΣ φορες...που το εχεις ακουσει αυτο το ανεκδοτο?

δηλαδη,επειδη εγω για παραδειγμα κανω απεργια πεινας στο συνταγμα,κ ο αλλος,σκαει μυτη διπλα στη σκηνη μου,κ αντι να κανει απεργια πεινας για διαμαρτυρια,πυρπολει τα μακντοναλντς απεναντι,θα πρεπει να πληρωσω εγω που ξεκινησα την απεργια?

δευτερο παραδειγμα!εχω ενα ψιλικατσιδικο!μπαινεις μεσα εσυ,κ σκοτωνεις καποιον αλλο πελατη!θα πρεπει να την πληρωσω εγω που εστησα αυτο το μαγαζι?θα μας τρελλανεις????

αν πρεπει καποιος να πληρωσει,αυτο ειναι το ελληνικο δημοσιο,που ενω εχει υποχρεωση να προστατευσει την περιουσια των πολιτων του,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ!κ αν για αυτο φταινε π.χ.τα βλαχακια μπατσακια,ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ,να τους διωξει!

Η αστυνομια αν την αφησουν να κανει σωστα την δουλεια της οι ταραχοποιοι (αναρχικοι και μη) θα συλληφθουν και θα οδηγηθουν στην δικαιοσυνη εδω σταματαει το δικο της εκτελεστικο κομματι και αρχιζει το κομματι των αρμοδιων αρχων της δικαιοσυνης

συμφωνουμε....ας πιασει λοιπον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτα τα 200 ατομα,κ μετα,αν θελει η δικαιοσυνη ας τους αφησει ελευθερους,και θα ξερουμε οτι εκει βρισκονται οι ευθυνες! αλλα ας τους πιασει ΟΜΩΣ γαμω την τυχη μου!

οσο δεν τους πιανει,οι ευθυνες βρισκονται απο τον τελευταιο μπατσο,μεχρι τον αρχηγο της ελ.ας...

το επαθα εγω ως αθωος πολιτης που απλα βρεθηκα στο σημειο ενιωσα τα δακρυγονα και τα λοιπα κανεις ομως απο αυτους που αναφερεσαι ΔΕΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ

καταρχην,δε σε χτυπησε,γιατι ησουν εκτος πορειας,κ ισως(δεν ξερω ποσο χρονων εισαι,υποθεση κανω),εκτος ηλικιακης ομαδας επικινδυνης για τα δικα τους ματια!

δευτερον,τα δακρυγονα που εσυ εφαγες,ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ!

τριτον,γιατι ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΘΩΟΣ να τρωει χημικα,?επειδη 200 κανουν επεισοδια,κ 1000 μπατσοι ειναι ανικανοι να τους πιασουν?

τεταρτον,χωρις καμια διαθεση ειρωνιας,εχεις συμμετασχει ποτε σε πορεια?γιατι αν το εχεις κανει,θα εχεις δει ΠΟΣΟΙ ΑΘΩΟΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ!

πεμπτον,ξερεις τι ειναι να μη σε αφηνουν τα οργανα να πας μονος σου στο γηπεδο,γνωριζοντας οτι κινδυνους εχεις να περασεις,κ να σε πηγαινουν εκεινοι ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ,χωρις να εχεις κανει τιποτα,χτυποντας τα κλομπ στις ασπιδες,ενω τρως πετρες απο παντου,κ οταν τους ρωτας γιατι δεν κανετε κατι,να σου λενε:"...ουγκ"(εντωμεταξυ εχεις φαει κ μια στο ποδι απο τα γαμωκλομπ τους)! ολα αυτα,για τον ιδιο λογο με τους αναρχικους! επειδη μεσα σε μια πορεια 5000 ατομων,υπαρχουν 300 βλαμμενα που κανουν επεισοδια(Ασχετα αν σε πολλες πειρπτωσεις δεν ειχαν κανει ετσι?το ξυλο ειναι προαιρετικο)!

εκτον: μπορεις να μου εξηγησεις ποιος ο λογος να χτυπηθουν οι συνταξιουχοι?

λες να βανδαλιζαν δημοσια περιουσια?

εβδομον:σε εχω ρωτησει 4-5 φορες,δε μου εχεις απαντησει!

εγω,οταν ειμαι σε μια πορεια,και θελουμε να παμε στο προεδρικο μεγαρο να διαμαρτυρηθουμε,φραζουν το δρομο με κλουβες,κ δε μας αφηνουν να περασουμε!οταν εκαναν πορεια οι μπατσοι,γιατι τους επιτραπηκε να φτασουν μεχρι ΕΞΩ απο την πορτα του προεδρικου μεγαρου???

και επιτελους,με τη δικη σου λογικη, εγω ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ , να μπορουσα να κανω μηνυση στην αστυνομια που ενω ειναι διπλα απο τα επεισοδια,δεν προστατευει την περιουσια μου,παρα στους διοργανωτες ενος συλλαλητηριου!

Δημοσ.

Θα συμφωνησω εν μερει φιλε αντρεα και θα σου επισημανω οτι απο εποχη που ημουν αστυνομικος οτι αφορα τους αναρχικους κοινως (γνωστους-αγνωστους) αξερουμε τα παντα για αυτους ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κατεληξαν στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ οπου και ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ με διαφορους τροπους τους οποιους τους εχω πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για μενα κανει σωστα την δουλεια της οταν την αφηνουν ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.

τωρα οσο αυτο που λες περι πορειων και καταληψεων να μην υπαρχει καποιος υπευθυνος εγω διαφωνω και θα ρωτησω αποφασιστηκε καταληψη καποιας σχολης η πορεια καποιοι πηραν αυτη την αποφαση αρα να ποιοι ειναι οι υπευθυνοι αυτης.

τωρα αν ειστε της αποψης να καταργησουμε την αστυνομια για να μην προκαλει τους αναρχικους και λοιπους ανεγκεφαλους και μη παω πασσο να την καταργησουμε και αυτην και το Ε.Κ.Α.Β και την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ και τον ΣΤΡΑΤΟ και να μην εχουμε τιποτα απο αυτα που ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ρε παιδιά ωφείλουν πρώτα οι διαδηλωτές να προστατέψουν την πορεία τους από τους ταραχοποιούς. Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

admin.iekep, δεν ειπα να την καταργησουμε. σου ειπα οτι εισαι 100% λαθος στο να "πληρωνουν οι διοργανωτες τις ζημιες",σου ειπα οτι εισαι λαθος οσον αφορα τα δακρυγονα,τα χημικα(ληγμενα μαλιστα),κ το ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ,σου ειπα οτι ειναι εντελως λαθος η διακριση "αφηνω μπατσους να περασουν,δεν αφηνω συνταξιουχους", "βαραω συνταξιουχους γιατι σημερα ο αρχηγος της αστυνομιας δε μαμησε,κ εχει νευρα", διαφωνω με τις διαπραγματευσεις "σταματηστε τα επεισοδια κ δε σας πιανουμε-κυνηγαμε", διαφωνω με την ωχαδερφιστικη λογικη "κ να τους πιασω,θα τους αφησουν,οποτε γιατι να τους πιασω",διαφωνω με την λογικη "επεισοδια στο προηγουμενο παιχνιδι,σας τρεχουμε κ σε αυτο",διαφωνω με τη λογικη "100 κανουν επεισοδια,20000 θα φανε δακρυγονα" κ χιλια δυο ακομα παραδειγματα που μπορω να σου φερω!

οσο τα παραπανω συνεχιζονται, εγω θα συνεχισω να στηλιτευω την συμπεριφορα των μπατσων(!)!

πολυ απλα,γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ,οτι ειναι αυτοι που θα προσφερουν ασφαλεια κ σιγουρια στον πολιτη,που θα αποτελεσουν τον βοηθο-και συγχρονως υποδειγμα συμπεριφορας για καθε παιδι κλπ(και πες μου τωρα,χωρις να εχουν αναμμενη σειρηνα,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ δεν εχεις δει μπατσικα ή ζηταδες,να κανουν αναστροφες,να περνανε κοκκινα,να κανουν προσπερασεις σε διπλη λωριδα κλπ)!

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ ρε παιδιά ωφείλουν πρώτα οι διαδηλωτές να προστατέψουν την πορεία τους από τους ταραχοποιούς. Έτσι δεν είναι;

Γιατί να την προστατεύσουν,άμα είναι δικοί τους οι ταραχοποιοί???Think about it.....

Δημοσ.
Γιατί να την προστατεύσουν,άμα είναι δικοί τους οι ταραχοποιοί???Think about it.....

γιατι να τους πιασουν τους ταραχοποιους ,αμα ειναι δικοι τους οι ταραχοποιοι?think about it...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...