Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μαλιστα...εχεις δικιο,ειναι ευκολη λυση να λες οτι η αληθεια ποναει,ειδικα οταν σε ποναει να ακους επιχειρηματα,τα οποια φανταζομαι οτι δε μπορεις να αντικρουσεις (για να μην το κανεις)!χαιρομαι λοιπον που σταματας να συζητας μαζι μου,γιατι ετσι κ αλλιως,εγω συζητουσα,κ εσυ πετουσες εξυπναδουλες..οποτε τωρα,απλα,δε θα συζηταω ουτε εγω!thank you!

ποια επιχειρηματα μου ειπες και δεν μπορω να σε αντικρουσω δεν το καταλαβα αυτο?

εδω δεν ξερετε δυο απο τα βασικα του συνταγματος μας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

απαντα μου εδω και μετα τα λεμε για επιχειρηματα γιατι εγω μπορω να σου βρω 100 επιχειρηματα και να σε δω αν μπορεις να τα αντικρουσεις.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και σε παρακαλω πολυ να μην λες την λεξη ΜΠΑΤΣΟΙ αλλα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

ζητω συγγνωμη για τον προσβλητικο χαρακτηρισμο(αν τον θεωρεις τετοιο),αλλα οσο συνεχιζουν αυτη την τακτικη,δε μπορω να τους αποκαλεσω αλλιως!

επισης σε ποια χωρα εσυ εχεις δει σε διαδηλωση να κανουν επιλογη που θα ριξουν ξυλο η χημικα (απο το μυαλο σου τα βγαζεις αυτα) διοτι σε ολες τις ευρωπαικες χωρες την ιδια τακτικη και πιο σκληρη απο τους δικους μας αστυνομικους εφαρμοζουν και για αυτο δεν γινονται αυτα που γινονται εδω.

εσυ σε ποια χωρα ακριβως εχεις δει τα επεισοδια να τα πληρωνουν οι διαμαρτυρομενοι?αντιθετα εχω δει αρκετα δημοσιευματα κ ρεπορταζ,οπου "αστυνομικοι" αλλων χωρων τιμωρηθηκαν για βιαιοπραγια σε αθωους!!!!!σωστα???

οσο για αυτο που λες για τις περιουσιες που καταστρεφονται τοτε καλα κανουν και σας βαρανε ολους οταν γινονται ζημιες

ναι,σωστα!τωρα που το σκεφτομαι ,καλο θα ηταν να βαρανε προαιρετικα,ΠΡΙΝ αρχισει η πορεια,οποιον τολμαει να πλησιαζει σε αποσταση 1 χλμ...αχ τα καλα παιδια μωρε,απλα δε μπορουν να πιασουν τους ενοχους,οποτε πρεπει να τους βαρεσουν ΟΛΟΥΣ!

αυτο που λες με υφος οτι πληρωνεται για να προστατευει εσενα και καποιους αλλους επρεπε να μου το πεις οταν ημουν και εγω αστυνομικος και τοτε θα σου απαντουσα αναλογα.

αν δεν πληρωνεται για να προστατευει τον ΚΑΘΕ πολιτη,γιατι πληρωνεται?για να τον βαραει?αν θελω σαδομαζοχιστικα,φωναζω μια ρωσιδουλα,που τα κανει κ πιο γλυκα!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ

οριστε?ποιος ηρθε?δεν πληρωνεται?κ γιατι ειναι "αστυνομικος"?επειδη πιστευει στο λειτουργημα?και γιατι βαραει?απο συνηθεια?

αν αποφασισουν να σας ριξουν ενα γερο χερι ξυλο θα ειμαι και εγω παρων εκει και θα βαραω

συμφωνα με το ελληνικο συνταγμα,η ελληνικη αστυνομια ειναι υπευθυνη για την τηρηση των νομων,για την προστασια των πολιτων κ της περιουσιας τους!οποτε,αν σε μια πορεια,δω αναρχικο να μου καταστρεφει την περιουσια,κ στα 50 μετρα ΜΠΑΤΣΟ να τον κοιταζει,φανταζομαι οτι θα ερθεις μαζι μου να βαρεσουμε τον ΜΠΑΤΣΟ που τον κοιταζει,ετσι????γιατι αυτος ΕΠΡΕΠΕ να με προστατευει! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!

Δημοσ.
ηθελα να ξερα' date='δε διαβαζεις τι γραφουν οι υπολοιποι?

απαντησα στο φιλο σου στο ποστ #347![/quote']

ελα δεν απαντησες ομως τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη αυτα λες.

γιατι απαντηση δεν ειδα.

αληθεια εχεις παει σε αλλη χωρα να δεις ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ και συμπεριφορα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για τραβα καμια ΑΓΓΛΙΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΓΑΛΛΙΑ , ΙΤΑΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ και μετα πεσμου.

Δημοσ.

Physics_Rulez ,εχεις καμια συγγενεια με καποιον αλλο με παρομοιες αποψεις με σενα εδω μεσα??οχι τιποτε αλλο,αλλα οταν τελειωσουν τα επιχειρηματα,ή αντικρουστουν σχετικα επαρκως,τοτε αρχιζει η ειρωνια...

Δημοσ.
ζητω συγγνωμη για τον προσβλητικο χαρακτηρισμο(αν τον θεωρεις τετοιο)' date='αλλα οσο συνεχιζουν αυτη την τακτικη,δε μπορω να τους αποκαλεσω αλλιως!

εσυ σε ποια χωρα ακριβως εχεις δει τα επεισοδια να τα πληρωνουν οι διαμαρτυρομενοι?αντιθετα εχω δει αρκετα δημοσιευματα κ ρεπορταζ,οπου "αστυνομικοι" αλλων χωρων τιμωρηθηκαν για βιαιοπραγια σε αθωους!!!!!σωστα???

ναι,σωστα!τωρα που το σκεφτομαι ,καλο θα ηταν να βαρανε προαιρετικα,ΠΡΙΝ αρχισει η πορεια,οποιον τολμαει να πλησιαζει σε αποσταση 1 χλμ...αχ τα καλα παιδια μωρε,απλα δε μπορουν να πιασουν τους ενοχους,οποτε πρεπει να τους βαρεσουν ΟΛΟΥΣ!

αν δεν πληρωνεται για να προστατευει τον ΚΑΘΕ πολιτη,γιατι πληρωνεται?για να τον βαραει?αν θελω σαδομαζοχιστικα,φωναζω μια ρωσιδουλα,που τα κανει κ πιο γλυκα!!!

οριστε?ποιος ηρθε?δεν πληρωνεται?κ γιατι ειναι "αστυνομικος"?επειδη πιστευει στο λειτουργημα?και γιατι βαραει?απο συνηθεια?

συμφωνα με το ελληνικο συνταγμα,η ελληνικη αστυνομια ειναι υπευθυνη για την τηρηση των νομων,για την προστασια των πολιτων κ της περιουσιας τους!οποτε,αν σε μια πορεια,δω αναρχικο να μου καταστρεφει την περιουσια,κ στα 50 μετρα ΜΠΑΤΣΟ να τον κοιταζει,φανταζομαι οτι θα ερθεις μαζι μου να βαρεσουμε τον ΜΠΑΤΣΟ που τον κοιταζει,ετσι????γιατι αυτος ΕΠΡΕΠΕ να με προστατευει! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ![/quote']

απο κοντα τα εχεις δει αυτα σε αλλες χωρες σε ξαναρωταω γιατι εγω τα εχω δει και πιστεψε με ΒΑΡΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο τους δικους μας και ριχνουν και πλαστικες σφαιρες εκτος του ξυλου+χημικων που λες οτι απαγορευτηκαν.

οχι γιατι ο αστυνομικος οπως ειπα θα παιζει ΤΑΒΛΙ αρα τον αναρχικο θα τον δειρεις μονος σου γιατι τωρα τους προστατευεις.

οσο για το συνταγμα που λες καλα κανουν τοτε και πλακωνουν τους παντες στο ξυλο και στα χημικα.

παντως εγω σε ολες τις πορειες που βρεθηκα ως αθωος πολιτης δεν με βαρεσαν αρα δεν εχω υποπτη φατσα.

Δημοσ.
μαλιστα...εχεις δικιο,ειναι ευκολη λυση να λες οτι η αληθεια ποναει,ειδικα οταν σε ποναει να ακους επιχειρηματα,τα οποια φανταζομαι οτι δε μπορεις να αντικρουσεις (για να μην το κανεις)!χαιρομαι λοιπον που σταματας να συζητας μαζι μου,γιατι ετσι κ αλλιως,εγω συζητουσα,κ εσυ πετουσες εξυπναδουλες..οποτε τωρα,απλα,δε θα συζηταω ουτε εγω!thank you!

Επειδή προκαλείς,θα σου απαντήσω για τελευταία φορά.Μπορώ να αντικρούσω ό,τι και να πεις και επιπλέον αυτά που είπα για τις πορείες δεν είναι καθόλου εξυπναδούλες....Όμως θα σταματήσω την κουβέντα εδώ,γιατί στο τέλος θα την πληρώσω εγώ.Και το λέω αυτό καθώς δυστυχώς εδώ μέσα υπάρχουν και κάποιοι που την αναφορά μηνύματος για υποκειμενικά αίτια την έχουν ψωμοτύρι.....Εξάλλου δεν είμαι ο μόνος που κρίνει τις απόψεις σου αρνητικά.....Και τέλος το ότι ο admin.iekep συμφωνεί με τιςς απόψεις μου δε τον χρήζει υποχρεωτικά και φίλο μου.Ξέρεις υπάρχουν και φορές που οι άνθρωποι έχουν κοινές απόψεις και αλληλοϋποστηρίζονται χωρίς καν να είναι φίλοι.......ΟΚ?Καλό σου απόγευμα....:) :)

Δημοσ.

antreaslam, φυσικά και δεν έχω πρόβλημα με το να λέει κάποιος τις απόψεις του (για όνομα), αλλά το να τσουβαλιάζεις ανθρώπους λέγοντας

"ειδικα για τους ελληνες μπατσους,που τους ξερω κ ειναι απιστευτα κακη κ ηλιθια φαρα" είναι προσβλητικό για εσένα. Είναι σαν να λέει κάποιος οτι όλοι οι διαδηλωτές σπάνε στις πορείες. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό; Αυτό ήταν το point μου.

Όσο για το #364 για να σου λυθεί η απορία όχι.

Δημοσ.

αντμιν,εσυ εχεις δει ποσες φορες ΕΧΕΙ καταδικαστει ΜΠΑΤΣΟΣ για βιαιη συμπεριφορα σε αυτες τις χωρες?ποσες φορες εχουν ξηλωσει γαλοναδες?

ή μηπως εχεις δει ποσους,ποιους,κ με ποιες διαδικασιες τους συλλαμβανουν?

κ τελος,επειδη μιλας για συνταγμα,ΠΟΙΟΣ ειναι υπευθυνος για τηντηρηση της ταξης κ της ασφαλειας των πολιτων??????????????????????????????ΞΕΡΕΙΣ?

κ τελος,επειδη φευγω,για τα υπολοιπα θα σας απαντησω αυριο!

Δημοσ.

επειδη τα εχω δει για αυτο σε ρωτησα εσυ που τα ειδες αυτα που λες?

ΝΑΙ εχουν καταδικαστει και ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ αλλα και ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ με ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ και ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ και ΜΕΣΟΝ για να γλυτωσει το κακομοιρο το παιδι.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ αλλα χωρις να εμπλεκονται πολιτικοι (κκε κτλ) δικηγοροι και λοιποι υπερασπιστες των αναρχικων που συλλαμβανονται γιατι οπως ειπα φιλε αντρεα τα ξερω με το ονομα τους αυτα τα παιδακια απο την εποχη που ημουν αστυνομικος τα ιδια παιδακια τα κανουν μαζι μερικους ανεγκεφαλους.

εγω ειμαι ΥΠΕΡ στο να κανει σωστα το εργο της η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και να ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ οσοι κανουν ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ΖΗΜΙΕΣ σε πολιτες και ας εχουν και πατερα π.χ τον ΚΟΚΚΑΛΗ η τον ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

αλλα οσο εμπλεκονται ολοι αυτοι στα ποδια της αστυνομιας ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ αλλα και αλλοι που θα τους το πω στην επομενη πορεια-διαδηλωση να πανε για ΤΑΒΛΙ και να αφησουν τα καλοπαιδα ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Β.Π + Ν.Π + Δ.Π + Α.Π και να τελειωνει το θεμα και μετα τα ξαναλεμε.

αλλα ολοι σας θελετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν γουσταρετε να ειχατε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ οπως ΓΑΛΛΙΑ/ΑΓΓΛΙΑ/ΙΤΑΛΙΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΑ γιατι οι παραπανω απο τους μισους στην ΦΥΛΑΚΗ θα εισασταν.

αντε καλη ξεκουραση.

Δημοσ.

Φίλε admin έχεις σε πολλά πράγματα δίκιο και λυπάμαι που δεν τα καταλαβαίνουν μερικοί.....Πάντως καλά κάνεις και τα λες χύμα,γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν κάποιοι(αν καταλαβαίνουν βέβαια)......

Εγώ θα ήθελα να δω τι θα έκανε ο κάθε εξυπνάκιας αν είχε αυτός μαγαζί και έμπαιναν οι αναρχικοί μέσα να το κάνουν καλοκαιρινό και οι "μπάτσοι" έπαιζαν το ταβλάκι τους και κοίταζαν απαθείς....Εκεί θα φώναζε τον καλό αστυνομικό να του σώσει την περιουσία......Αλλά δυστυχώς,όπως έχω ξαναπεί,όταν καίγεται το σπίτι μας φωνάζουμε....Όταν όμως καίγεται του άλλου το σπίτι λέμε "τι να κανουμε?οι αστυνομικοί φταίνε,το κράτος φταίει"......

Συμβουλή μου είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι γιατί στην τελική μπορεί εσύ να την πληρώσεις..........

Δημοσ.

Απο εδω και περα για μενα η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ / ΣΤΡΑΤΟΣ δεν πρεπει να κανει τιποτα απολυτως.

γινονται φασαριες καινε την αθηνα οι αστυνομικοι παιζουν το ταβλακι τους.

γινονται κλοπες και λοιπα αδικηματα οι αστυνομικοι συνεχιζουν και παιζουν το ταβλακι τους.

καιγονται δαση οι πυροσβεστες δεν ανησυχουν αφου για οικοπεδα τα καινε αλλωστε παιζουν το ταβλακι τους.

μπαινει ο τουρκος στο FIR ο στρατος δεν ανησυχει παιζει το ταβλακι του.

και μετα να σας δω ολους τι θα κανετε.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ καλοι στην δουλεια τους φιλε αντρεα υπαρχουν λιγοι

οι περισσοτεροι ειναι πρωην φοιτητες , ανεργοι , μπηκαν με μεσον , απο χωριο και δεν ηξεραν τιποτα αλλο να κανουν , επιορκοι που τα παιρνουν , γκομενιαρηδες.

αυτη ειναι η αστυνομια που σε υπερασπιζεται φιλε αντρεα.

Δημοσ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ αλλα χωρις να εμπλεκονται πολιτικοι (κκε κτλ) δικηγοροι και λοιποι υπερασπιστες των αναρχικων που συλλαμβανονται γιατι οπως ειπα φιλε αντρεα τα ξερω με το ονομα τους αυτα τα παιδακια απο την εποχη που ημουν αστυνομικος τα ιδια παιδακια τα κανουν μαζι μερικους ανεγκεφαλους.

εδω το χανεις λιγο εως πολυ. αυτο γιατι το ΚΚΕ ειναι ενα κομμα που ΔΕΝ ΧΟΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. ειναι σαν να λες ολυμπιακος-παναθηναικος ενα πραγμα.

επισης κατι για τις πορειες. καμια φορα δεν εχω φαει ξυλο αλλα εχω φαει πολλα δακρυγονα. επισης δεν εχω πεταξει ουτε καν ΜΟΡΙΟ χαλικιου σε κανεναν (αστυνομικο-κτηριο κλπ κλπ). οταν λοιπον υπαρχουν καποιοι οι οποιοι κανουν τα επεισοδια αλλα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της πορειας δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ(δεν λεω ολοι, αλλα το συνολο-για παραδειγμα σε μια απο τις πορειες, την μεγαλη με τα 20.000, αυτοι που εκαναν τα επεισοδια ηταν οι αναρχικοι και περιπου 50 φοιτητες), τοτε πως ειναι δυνατον να λες οτι πρεπει να φανε ολοι ξυλο? δεν το καταλαβα με ποιο δικαιωμα? δεν πειραξα κανεναν, πηγα να διαμαρτηρηθω για κατι που διαφωνω και επειδη αναμεσα σε ολο αυτο τον κοσμο υοπαρχουν και καποιοι μπασταρδοι εγω θα φαω ξυλο? και μην μου πεις "να προσεχεις να μην εισαι κει", γιατι 1ον το εκαναν και 2ον,οταν δενουν αναρχικους και μετα τους αφηνουν ελευθερους, ε δεν φταιω που δεν εχω ακουμπησει κανεναν, αλλα οι γ@μημενοι που τους αφηνουν ελευθερους.

τελος, οσων αφορα για το παρεμποδιζεται η κυκλοφορια κλπ ναι μεν συμφωνω αλλα απο την αλλη το οτι εκλεισες εναν δρομο δεν σημαινει οτι δεν αφηνεις τον αλλον να παει στην δουλεια του. υπαρχουν και αλλοι δρομοι. ειπαμε. μην χρησιμοποιουμε και γελοια επιχειρηματα. το χουμε ξαναπει οτι ειανι εκνευριστικο να κλεινουν καθε λιγο και λιγακι τους δρομους, αλλα γαμω το κερατο μου ειχαν 10.000-20.000 κοσμο οι πορειες. και στο κατω κατω το οτι εχουμε τοσο πολυ κοσμο στους δρομους, αν μη τι αλλω φαινεται οτι υπαρχει προβλημα σε αυτην την κωλοχωρα.παρτε το χαμπαρι.

Δημοσ.

nontasg έχεις συμμετάσχει ποτέ σε πορεία με 20.000 κόσμο;

Έχεις φάει ποτέ δακρυγόνο;

Έχεις φάει ποτέ pepper;

Ήσουν ποτέ σε φάση όπου οι μπάτσοι να σε πηγαίνουν "καροτσάκι " από πίσω πετώντας ταυτόχρονα δακρυγόνα ΜΕΣΑ στο πλήθος του κόσμου με άμεσο κίνδυνο να το φας στο κεφάλι;

Έχεις νιώσει ποτέ φόβο ότι αν σε πιάσουν οι μπάτσοι θα σου ανοίξουν το κεφάλι;

Έχεις νιώσει ποτέ οργή βλέποντας τους μπάτσους να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ χρυσαυγίτες οι οποίοι πετάνε πέτρες σε φοιτητές/αναρχικούς/όπως-θες-πες-τους ;

Προσπαθήστε λίγο όσοι διαφωνείτε με τους υπέρ των καταλήψεων να μπείτε λίγο στην θέση τους κατά την διάρκεια μιας πορείας... Τότε θα καταλάβετε και την έχθρα απέναντι σε όσους μπάτσους είτε δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, είτε σε όσους μπάτσους κάνουν κατάχρηση της εξουσίας και των δικαιωμάτων τους.

Δημοσ.
φοιτητές/αναρχικούς/όπως-θες-πες-τους ;

Ας μην τους πει όπως θέλει, ας τους πει σκέτο αναρχικούς. Οι φοιτητές που διαδηλώνουν ήρεμα κι ωραία ούτε προκαλούν για να λιθοβοληθούν, δεν λιθοβολούν, ούτε λιθοβολούνται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...