Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

admin.iekep ,

ξέρεις τι σκέφτομαι όταν βλέπω κάποιους να τσακώνονται στον δρόμο? Γιατί ρε γμτο να μην ήταν κάποιος απο αυτούς μπάτσος να την έμπαινα και γω...

Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα...?...είτε με παρουσία της αστυνομίας είτε χωρίς , οι ΠΟΡΕΙΕΣ ΘΑ γίνονται!! Και οι αναρχικοί δεν θέλουν , γενικά εξουσία-κάθε μορφής εξουσία! , απλώς όταν βρίσκεται εκεί η αστυνομία , παίρνουν φωτιά οι τύποι...

Και τώρα που είπες για τ άρματα , μου ρθε το '73 κατακούτελα... καλά ρε συ , σοβαρά το πιστεύεις αυτό ? Για κάνε μια φούρλα και ξανασκέψου το!! Παιδί του καρατζα

φέρη μου φέρνεις στο νού... (Δεξιός->Τέρμα δεξιά!!)

Και ανταποδίδω ... την αυτοερώτησή σου: "Υπάρχουν άνθρωποι που να σκέφτονται έτσι?"

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωραία τότε να γίνονται πορείες χωρίς την παρουσία της αστυνομίας' date='αλλά για ΟΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ γίνει να αναλάβουν να τα πληρώσουν αυτοί που συμμετείχαν στις πορείες.Και οι αστυνομικοί ας κάτσουν στα τμήματα να παίζουν τάβλι και να παρακολουθούν τον χαμό από την τηλεόραση,δηλαδή τους αναρχικούς να σπάνε τζάμια,στη συνέχεια τους μαγαζάτορες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους κλπ κλπ....Και μετά τα ξαναλέμε για το άσυλο.....

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ???[/quote']

οχι,σε αντιθεση με εσενα,εγω εχω το θαρρος να απαντω φιλε μου!!!!

1)σε ποια χωρα του κοσμου το εχεις ξαναδει αυτο?

2)η δουλεια των μπατσων,δεν ειναι να προστατευουν τη δημοσια περιουσια κ τους πολιτες?

3)ολοι εσεις που διαφωνειτε με τις πορειες,ακομα να μου εξηγησετε,συμφωνειτε με το να ΧΤΥΠΑΝΕ αθωους?

4)αν ο μπατσος δε μπορει να διακρινει τη γραμμη μεταξυ "διαμαρτυρομενου" κ "αναρχικου",δε φταιω εγω!

5)εσυ,θα μου πεις...αν αυριο ερθουν κ σου παρουν το σπιτι σου(ΕΧΕΙ δικαιωμα να το κανει αυτο το κρατος,κ να σε αποζημιωσει ΕΛΑΧΙΣΤΑ),για παρκο,ή αστυνομικο τμημα,θα κατσεις με σταυρωμενα χερια?

6)το ασυλο δεν τολμησε να το καταργησει ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ!

7)ο μπατσος,πρεπει να το ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ καλα αυτο,πληρωνεται απο εμενα κ απο εσενα,κ εχει υποχρεωση να μας προστατευει κ ατομικα,κ τις περιουσιες μας!αρα,ακυρο αυτο που λες!

8)δε συνεχιζω,γιατι θα απαντησεις παλι οτι δεν καταλαβαινω τι εννοεις...σωστα?

Δημοσ.

Ωραια αφου σου φαινεται πολυ εξτρεμιστικα αυτα τοτε στις επομενες πορειες-καταληψεις να μην πατησει το ποδι του κανενας αστυνομικος.

και οτι ΖΗΜΙΑ ΓΙΝΕΙ οι διαδηλωτες-καταληψιες θα τις πληρωσουν αν οχι οι γονεις τους γιατι εσεις θα με τρελλανεται με τις ιδεες σας για αυτο απανταω ετσι.

συμφωνεις με αυτο εισαι διαθετημενος ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τις ΖΗΜΙΕΣ αν γινουν στις επομενες καταληψεις-πορειες και εγω σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ οπως ειπε ενας φιλος.

αλλα αν δεν πληρωσεις τοτε αυτων που θα τους εχουν καψει το μαγαζι+αυτοκινητο+μηχανη οι φοιτητες+αναρχικοι και λοιποι αν αποφασισουν να σας ριξουν ενα γερο χερι ξυλο θα ειμαι και εγω παρων εκει και θα βαραω.

κομμα κανενα δεν υποστηριζω αλλα αν ημουν κατι με αυτα που εχω δει θα ημουν ακροδεξιος.

Δημοσ.

antreaslam, αφού έχεις το θάρρος και απαντάς, για απάντα και σε μένα...

Μάλλον ασπάζεσαι όλα αυτά που σου είπα και τα ξεπέρασες.

Δημοσ.
Ξέφυγες τελείως και λυπάμαι πολύ. Είσαι αδικαιολόγητος και ρατσιστής. Τους Αλβανούς (οι οποίοι μπορεί παλιά στα πρώιμα στάδιά τους να κλέβανε) τους συμπαθείς; ή να τους λέμε ξυπόλυτους και εγκληματίες; Τους μαύρους τους συμπαθείς; ή να τους λέμε άπλυτους;

Και ο κακόμοιρος χειριστής μπουλντόζας δεν θέλει να γκρεμίσει το σπίτι του καημένου που μπορεί να το έχτισε μετά κόπων και βασάνων' date=' ούτε ο υπάλληλος της τράπεζας θέλει να γίνει η κατάσχεση του σπιτιού κάποιου κοκ. Ξέρεις πόσοι κάνουν μια δουλειά που δεν τους αρέσει;

Σε βρίσκω τουλάχιστον ελεεινό.[/quote']

φυσικα και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με μαυρους,αλβανους,πακιστανους,κλπ.

αν εχεις εσυ,δικο σου θεμα,κ δικο σου προβλημα.

ο "κακομοιρος χειριστης μπουλντοζας",κανει τη δουλεια του,απεναντι σε καποιον που ΕΧΤΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατι! αν δε θελει,ας μην το κανει!

ο υπαλληλος της τραπεζας,κανει κατασχεση στο σπιτι καποιου,γιατι ΔΕΝ πληρωσε τα χρεη!

κ οι 2 παραπανω,δεν ηταν σωστοι στις υποχρεωσεις τους!

ο ΜΠΑΤΣΟΣ που βαραει αθωους,τι ακριβως δουλεια κανει?αυτη ειναι η δουλεια του?εγω φταιω αν ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ να ξεχωρισει κ να διαχωρισει πραγματα κ καταστασεις?εγω φταιω που δεν εχει τη νοημοσυνη να μη βαραει συνταξιουχους,γιατι εκει μεσα μπορει καποιος αλλος να βαραει τον πατερα του?Η μηπως φταιω εγω που ειναι τοσο αχρηστοι που δε μπορουν να πιασουν 200 ατομα?

τον χαρακτηρισμο του ελεεινου στον επιστρεφω με ευχαριστηση!!!!ρατσιστης ειμαι με τους ρατσιστες μονο φιλε μου....

απλα δε μπορω να δεχτω να χτυπανε ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ,καταλαβες?δε μπορω να δεχθω να πετανε μεσα σε χιλιαδες κοσμου,δακρυγονα ληγμενα+απαγορευμενα,καταλαβες?

δε μπορω να κανουν διακρισεις,καταλαβες?

Δημοσ.
Ωραια αφου σου φαινεται πολυ εξτρεμιστικα αυτα τοτε στις επομενες πορειες-καταληψεις να μην πατησει το ποδι του κανενας αστυνομικος.

ηθελα να ξερα,δε διαβαζεις τι γραφουν οι υπολοιποι?

απαντησα στο φιλο σου στο ποστ #347!

Δημοσ.

Η αλήθεια πονάει.................antreaslam και jimmy_blind σταματάω να συζητάω μαζί σας.Το γιατί είναι ευνόητο........Και πέστε ό,τι θέλετε,ότι είμαι δειλός ή ό,τι άλλο θέλετε.......Καρφί δε μου καίγεται.

Δημοσ.
οχι' date='σε αντιθεση με εσενα,εγω εχω το θαρρος να απαντω φιλε μου!!!!

1)σε ποια χωρα του κοσμου το εχεις ξαναδει αυτο?

2)η δουλεια των μπατσων,δεν ειναι να προστατευουν τη δημοσια περιουσια κ τους πολιτες?

3)ολοι εσεις που διαφωνειτε με τις πορειες,ακομα να μου εξηγησετε,συμφωνειτε με το να ΧΤΥΠΑΝΕ αθωους?

4)αν ο μπατσος δε μπορει να διακρινει τη γραμμη μεταξυ "διαμαρτυρομενου" κ "αναρχικου",δε φταιω εγω!

5)εσυ,θα μου πεις...αν αυριο ερθουν κ σου παρουν το σπιτι σου(ΕΧΕΙ δικαιωμα να το κανει αυτο το κρατος,κ να σε αποζημιωσει ΕΛΑΧΙΣΤΑ),για παρκο,ή αστυνομικο τμημα,θα κατσεις με σταυρωμενα χερια?

6)το ασυλο δεν τολμησε να το καταργησει ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ!

7)ο μπατσος,πρεπει να το ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ καλα αυτο,πληρωνεται απο εμενα κ απο εσενα,κ εχει υποχρεωση να μας προστατευει κ ατομικα,κ τις περιουσιες μας!αρα,ακυρο αυτο που λες!

8)δε συνεχιζω,γιατι θα απαντησεις παλι οτι δεν καταλαβαινω τι εννοεις...σωστα?[/quote']

νομιζω μαλλον οτι δεν σκεφτεσαι σωστα φιλε μου.

και σε παρακαλω πολυ να μην λες την λεξη ΜΠΑΤΣΟΙ αλλα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

επισης σε ποια χωρα εσυ εχεις δει σε διαδηλωση να κανουν επιλογη που θα ριξουν ξυλο η χημικα (απο το μυαλο σου τα βγαζεις αυτα) διοτι σε ολες τις ευρωπαικες χωρες την ιδια τακτικη και πιο σκληρη απο τους δικους μας αστυνομικους εφαρμοζουν και για αυτο δεν γινονται αυτα που γινονται εδω.

οσο για αυτο που λες για τις περιουσιες που καταστρεφονται τοτε καλα κανουν και σας βαρανε ολους οταν γινονται ζημιες.

αυτο που λες με υφος οτι πληρωνεται για να προστατευει εσενα και καποιους αλλους επρεπε να μου το πεις οταν ημουν και εγω αστυνομικος και τοτε θα σου απαντουσα αναλογα.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ τουλαχιστον οι αστυνομικοι που αξιζουν γιατι υπαρχουν καποια καλοπαιδα που πανε στην αστυνομια ειτε γιατι ειναι απο χωριο και δεν ξερουν τι αλλο να κανουν στην ζωη τους η γιατι θελουν να βγαζουν γκομενες αυτα για να ξερεις.

ΘΕΣ να δουλεψεις εσυ ως ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ η να σε κανω ΑΡΧΗΓΟ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ να δω τι θα κανεις γιατι απο λογια καλος εισαι απο πραξεις να σε δω.

Δημοσ.

μαλιστα...εχεις δικιο,ειναι ευκολη λυση να λες οτι η αληθεια ποναει,ειδικα οταν σε ποναει να ακους επιχειρηματα,τα οποια φανταζομαι οτι δε μπορεις να αντικρουσεις (για να μην το κανεις)!χαιρομαι λοιπον που σταματας να συζητας μαζι μου,γιατι ετσι κ αλλιως,εγω συζητουσα,κ εσυ πετουσες εξυπναδουλες..οποτε τωρα,απλα,δε θα συζηταω ουτε εγω!thank you!

Δημοσ.

Αν κατάλαβες οτι έχω πρόβλημα με τους μαύρους από αυτά που έγραψα, τότε έχεις κι άλλα προβλήματα πιο σοβαρά από τον ρατσισμό.

Ναι βρέ, οι αθώοι στις πορείες! Σε ποιον θα το πεις και δε θα γελάσει.

Δημοσ.

Physics είδες που σου λεγα για το πρόβλημα με τα διπλά posts?Το έπαθες κι εσύ.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πλάκα κάνω έτσι??Χωρίς παρεξήγηση......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...