Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν εχει σχεση με προσωπικο' date=' απλα ρωτησαν κατι τα υπολοιπα παιδια και απαντησα γιατι πολυ απλα ο nontas το ειχε στην υπογραφη του.αν τον θιγω με αυτο 1) δεν μπορω να καταλαβω το γιατι-επειδη ηταν μια πληροφορια που μονος του ειχε προσφερει και 2) ζητω συγμωμη.

και γιατι δεν ειναι προσωπικο(εν μερη). γιατι πολυ απλα για να εχεις αποψη την οποια υποστοριζεις τοσο πολυ, θα πρεπει να εχεις προσωπικη εμπειρια-γιατι ειανι ενα θεμα που ΘΕΛΕΙ προσωπικη εμπειρια. οταν λοιπον ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τους αλλους τοσο εντονα και πολλες φορες με ειρωνιες, τοτε αυτο που σε κανει να απορεις, ειναι πως ειναι δυνατον σε απειρα thread να εχει κανει επικλιση για την καλη λειτουργια του insomnia οταν ο ιδιος, ενω δεν εχει προσωπικη εμπειρια με καποια σχολη, μιλαει με τοσο σθενος για κατι που δεν εχει ιδεα(η μαλλον εχει ΜΟΝΟ την ΙΔΕΑ) για το πως ειναι.ειναι θεμα επιχειρηματων που δεν στεκουν λοιπον, παρα προσωπικη επιθεση. οποιος το θεωρει διαφορετικο να αναθεωρησει γιατι πολυ απλα το εξηγω εδω.-

edit:ειναι flame το να λεω τι ειχες στην προηγουμενη υπογραφη σου? ουτε ειρωνευτικα ουτε τιποτα. μια πληροφορια εδωσα που την ειχες αναρτησει μονος σου.:s[/quote']

Να σου πω το λήγουμε εδώ?Ο,τι πεις εσύ,έχεις σε όλα δίκιο.Ικανοποιημένος? Άσε τώρα το topic στην ησυχία του γιατί δε νομίζω να γουστάρουν οι υπόλοιποι να βλέπουν τους τσακωμούς μας.Και εσύ μπορεί να το κάνεις για να την πληρώσω εγώ,αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη φίλε μου.Τέλος συζήτησης.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω παντως συμφωνω σε καθε αμφιθεατρο πανεπιστημιου και μια διμοιρια των ΜΑΤ + καμερες σε ολους τους χωρους + ασφαλιτες μηπως και ο φουκαρας ο πολιτης δεν ξαναπληρωσει τα σπασμενα.

γιατι οπως ειπαμε

Η πολυ ελευθερια βλαπτει σοβαρα την δημοκρατια.

Η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλου.

Αληθεια αυτα που λετε για τα ιδιωτικα πανεπιστημια και την παιδεια τα πιστευεται οτι ετσι θα γινουν η τα εχετε μαθει απο καποιους ακατανομαστους που βγαινουν στα ΜΜΕ.

Επισης μην ειστε σιγουροι οτι δεν μπορει να περασει επειδη θα κανετε καταληψεις παλι διοτι ειναι εντολη "εκ των ανωτερων" αρα οτι και να κανετε αυτο θα περασει οπως ολα τα αλλα.

1)και οσοι μιλουν,αντιδρουν,δε σκυβουν το κεφαλι,να γινονται ΑΜΕΣΑ σαπουνι!!!

2)το οτι υπαρχει για κατι ανωθεν εντολη,κ "πρεπει" να περασει,σημαινει οτι δεν επιτρεπεται να αντιδρουν οσοι το θεωρουν λαθος?

αν αυριο ερθουν κ σου παρουν το σπιτι,για να γινει παρκο,επειδη ειναιι για το δημοσιο καλο,δε θα διαμαρτυρηθεις?ποσο μαλλον λοιπον εδω,που ΔΕΝ ειναι για το δημοσιο καλο!

3)κ τελος,οταν οι ασφαλιτες σταματησουν να συμμετεχουν σε πορειες κ επεισοδια,σταματησουν τις προβοκατσιες,οταν τα ματ καταλαβουν ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ να χτυπουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ,οταν οι καμερες πιασουν καποιον απο τους μπατσους που χτυπανε κ αυτος τιμωρηθει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ,οταν επιτραπει κ στον υπολοιπο κοσμο ,οπως επετραπη στους μπατσους,να κανουν πορεια μεχρι εξω απο το προεδρικο μεγαρο, οταν η ηγεσια τους σταματησει να διαπραγματευεται με τους γνωστους αγνωστους καθε φορα κ αποφασισει να τους πιασει,κ αλλα πολλα....

ΤΟΤΕ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Δημοσ.

για το 1) δεν διαφωνω καθολου

για το 2) οταν λεω εντολη ανωτερων λεω την Ε.Ε και το σπιτι μου ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ σε αυτο να εισαι σιγουρος γιατι δεν ειμαι ουτε σε ΔΑΣΟΣ αλλα ουτε ειναι ΑΥΘΕΡΕΤΟ

για το 3) εγω παντως φιλε μου δεν ειδα κατι τετοιο και ημουν μπροστα οπως σου ειπα δεν λεω οτι οι ασφαλιτες ειναι αγγελοι αλλα αυτο που λες δεν το ειδα.

οσο για τα αλλα περι ασυλου κτλ δεν τα σχολιαζω διοτι ειναι λιγες οι μερες του ασυλου οπως και καποιων γιορτων που δυστυχως αμαυρωνουν την πραγματικη σημασια της ημερας.

Δημοσ.

Προς στιγμήν νόμιζα πως αναφερόσουν στους "μπάτσους" με τον όρο ασφαλίτες, και λέω όπ! τι έγινε; αλλά ok, το έσωσες παρακάτω και τελικά τους είπες "μπάτσους"... μη σε παρεξηγήσουμε κι όλας.

Δημοσ.

ημουν σιγουρος οτι δε θα διαφωνησεις για το 1...ακους εκει να αντιδρας οταν κατι ειναι λαθος! αισχος..που ακουστηκε αυτο...α ρε παττακε,που εισαι χαμενος!!!

για το 2),δε με ενδιαφερει. αν η ΕΕ,πει αυριο οτι το σπιτι σου πρεπει να γινει παρκο,σιγουρα θα γινει,ετσι δεν ειναι?θα στο απαλλοτροιωσουν,θα παρεις μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ αποζημιωση,κ τελος! φανταζομαι οτι ως καλος πολιτης,θα το δεχτεις ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΕΤΣΙ?

για το 3,μαλλον θα πρεπει να πας σε περισσοτερες πορειες,να το δεις...(δευτερη εναλλακτικη...εκει που αδειαζουν οι κλουβες τα ματ,κατεβαινουν κατι κυριοι με πολιτικα...μπορεις να πας να κατσεις απεναντι,κ να τους παρεις απο πισω,να δεις που κατευθυνονται)!

επισης,συστηματικα αποφευγεις την αναφορα σε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ τιμωριες μπατσων που χτυπανε αθωους,μπατσων που ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ σε συναδελφους τους να φτασουν στο προεδρικο μεγαρο,ΜΠΑΤΣΩΝ που αφηνουν 200 ατομα να σπανε τη μιση αθηνα....

κ τελος...εχεις δικιο...γιατι να υπαρχει η 17η νοεμβρη?κανονικα,η εθνικη μας γιορτη επρεπε να ειναι τον απριλιο,κ απλα καθε 17 νοεμβρη,να σκοτωνουμε στο συνταγμα 2 αριστερους κ 2 φοιτητες,ετσι για να θυμομαστε τις παλιες ωραιες στιγμες!!!

κ ευχομαι πραγματικα,μετα το ασυλο,να καταργηθει ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ...κ αυριο πρωι,να μπει μεσα ο μπατσος χωρις κανενα ενταλμα,να σε(ή με,δεν εχει σημασια το ποιον) τουλουμιασει στο ξυλο,γιατι ΜΠΟΡΕΙ να εισαι ενας απο τους εμπορους ναρκωτικων,κ μετα,να σου πει...σορρυ,σε περασαμε για αλλον,κ να φυγει!!!

Δημοσ.

οταν οι ασφαλιτες σταματησουν να συμμετεχουν σε πορειες κ επεισοδια' date='σταματησουν τις προβοκατσιες,οταν τα ματ καταλαβουν ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ να χτυπουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ,οταν οι καμερες πιασουν καποιον απο τους μπατσους που χτυπανε κ αυτος τιμωρηθει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ,οταν επιτραπει κ στον υπολοιπο κοσμο ,οπως επετραπη στους μπατσους,να κανουν πορεια μεχρι εξω απο το προεδρικο μεγαρο, οταν η ηγεσια τους σταματησει να διαπραγματευεται με τους γνωστους αγνωστους καθε φορα κ αποφασισει να τους πιασει,κ αλλα πολλα....

ΤΟΤΕ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ![/quote']

Ωραία τότε να γίνονται πορείες χωρίς την παρουσία της αστυνομίας,αλλά για ΟΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ γίνει να αναλάβουν να τα πληρώσουν αυτοί που συμμετείχαν στις πορείες.Και οι αστυνομικοί ας κάτσουν στα τμήματα να παίζουν τάβλι και να παρακολουθούν τον χαμό από την τηλεόραση,δηλαδή τους αναρχικούς να σπάνε τζάμια,στη συνέχεια τους μαγαζάτορες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους κλπ κλπ....Και μετά τα ξαναλέμε για το άσυλο.....

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ???

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν αυτά που λέτε με το τοπικ;;; Έλεος!!

Εμάς βγήκε το πρόγραμμα της μονής εξεταστικής και είναι άθλιο! Δίνω 4 μαθήματα του ίδιου έτους σε 1 μερα!!

Δημοσ.

CHRIS_MALL ,εχεις δικιο οτι παρασυρθηκα ,αλλα δε μπορω να ακουω για μπατσους μεσα στα πανεπιστημια,για ασφαλιτες κλπ.ειδικα για τους ελληνες μπατσους,που τους ξερω κ ειναι απιστευτα κακη κ ηλιθια φαρα(σορρυ για τον χαρακτηρισμο,αλλα δε μπορω να χαρακτηρισω αλλιως καποιον που του λενε, βαρα τους διαδηλωτες-συνταξιουχους,κ αυτος το κανει)!.

για το προγραμμα σου τωρα...good luck φιλε μου...αν και ειναι πολυ δυσκολο ετσι οπως στα εκαναν να καταφερεις κατι καλο!!!! (εδω χρειαζεται μια δυναμικη παρουσια στο συμβουλιο ας πουμε,να δεις για ποτε αλλαζει...! κ για να προλαβω καποια γαλαζια παιδια,στο πανεπιστημιο μου,τοτε, πεισαμε τη δαπ κ ηρθε κ εκεινη μαζι μας στην παρασταση,κ ω του θαυματος,δεχθηκαν να το αλλαξουν)!

Δημοσ.
ειδικα για τους ελληνες μπατσους,που τους ξερω κ ειναι απιστευτα κακη κ ηλιθια φαρα(σορρυ για τον χαρακτηρισμο,αλλα δε μπορω να χαρακτηρισω αλλιως καποιον που του λενε, βαρα....!

Ξέφυγες τελείως και λυπάμαι πολύ. Είσαι αδικαιολόγητος και ρατσιστής. Τους Αλβανούς (οι οποίοι μπορεί παλιά στα πρώιμα στάδιά τους να κλέβανε) τους συμπαθείς; ή να τους λέμε ξυπόλυτους και εγκληματίες; Τους μαύρους τους συμπαθείς; ή να τους λέμε άπλυτους;

Και ο κακόμοιρος χειριστής μπουλντόζας δεν θέλει να γκρεμίσει το σπίτι του καημένου που μπορεί να το έχτισε μετά κόπων και βασάνων, ούτε ο υπάλληλος της τράπεζας θέλει να γίνει η κατάσχεση του σπιτιού κάποιου κοκ. Ξέρεις πόσοι κάνουν μια δουλειά που δεν τους αρέσει;

Σε βρίσκω τουλάχιστον ελεεινό.

Δημοσ.
CHRIS_MALL ' date='εχεις δικιο οτι παρασυρθηκα ,αλλα δε μπορω να ακουω για μπατσους μεσα στα πανεπιστημια,για ασφαλιτες κλπ.ειδικα για τους ελληνες μπατσους,που τους ξερω κ ειναι απιστευτα κακη κ ηλιθια φαρα(σορρυ για τον χαρακτηρισμο,αλλα δε μπορω να χαρακτηρισω αλλιως καποιον που του λενε, βαρα τους διαδηλωτες-συνταξιουχους,κ αυτος το κανει)!.

[/quote']

Μάλιστα....Βέβαια σε αυτό που έγραψα παραπάνω δεν απάντησες.........Μάλλον το προσόν της υπερπήδησης των posts που μου αποδίδεις το έχεις και εσύ........:) :)

Εκτός του ότι δεν περίμενα να ακούσω τέτοιους χαρακτηρισμούς από κάποιον με μπάτσελορ.....

Δημοσ.
Τι σχέση έχουν αυτά που λέτε με το τοπικ;;; Έλεος!!

Εμάς βγήκε το πρόγραμμα της μονής εξεταστικής και είναι άθλιο! Δίνω 4 μαθήματα του ίδιου έτους σε 1 μερα!!

Και γι'αυτό ποιος φταίει????

Δημοσ.

nontasg, προσπάθησε να γράφεις αυτά που θέλεις σε ένα πόστ, και please σταμάτα το flood και μην επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα.

Φιλικά.

Δημοσ.
nontasg' date=' προσπάθησε να γράφεις αυτά που θέλεις σε ένα πόστ, και [b']please[/b] σταμάτα το flood και μην επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα.

Φιλικά.

Αν εννοείς το repeat σε μερικά posts δεν φταίω εγώ....:oops:

Έχει κάποιο πρόβλημα και τα παίρνει δυο φορές.Επίσης δε δουλεύει σωστά το edit και μερικές φορές αναγκάζομαι να ξαναποστάρω.Sorry........

Δημοσ.

CHRIS_MALL ,

το πρόβλημα με την εξεταστική δεν λύνεται με λόγια αλλά με πράξεις. Δυστυχώς ο χρόνος τώρα είναι ελάχιστος εως μηδαμινός για μια τέτοια ενέργεια. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι μαζική παράσταση στον πρόεδρο της σχολής , να στείλετε έγγραφο στον πρύτανη με προτάσεις ΟΜΩΣ!!! Όχι απλώς , ΔΕΝ θέλουμε αυτό , εκείνο ... !! Να πείσετε ΔΑΠ,ΠΑΣΠ που είναι οι πιο σκληροτράχυλες σε θέματα μαζικής συμπαράστασης να έρθουν μήπως και γίνει κάτι... + ενημέρωση όλων (όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται) για την κατάσταση και κάλεσμα σε συμπαράσταση και μαζική παράσταση στον πρόεδρο κ πρύτανη ώστε να διεκδικήσετε ένα καλύτερο και πιο άνετο πρόγραμμα (π.χ.)

Ρε nontags , ΔΕΝ είναι το θέμα η κατάληψη ... τέτοια φαινόμενα εμφανίζοντα και χωρίς καταλήψεις. Το θέμα δεν είναι εκεί. το θέμα είναι να αλλάξεις τη νοοτροπία, το σύστημα με διαμαρτυρίες και ψηφίσματα καταγγελίας (κ πολλά αλλα βέβαια μέσα...) και όχι να παρακολουθάς τους τραμπουκισμούς απο την τηλεόραση (και ειδικά σε NET-ERT!!!)

Δημοσ.

Ωραία τότε να γίνονται πορείες χωρίς την παρουσία της αστυνομίας,αλλά για ΟΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ γίνει να αναλάβουν να τα πληρώσουν αυτοί που συμμετείχαν στις πορείες.Και οι αστυνομικοί ας κάτσουν στα τμήματα να παίζουν τάβλι και να παρακολουθούν τον χαμό από την τηλεόραση,δηλαδή τους αναρχικούς να σπάνε τζάμια,στη συνέχεια τους μαγαζάτορες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους κλπ κλπ....Και μετά τα ξαναλέμε για το άσυλο...

οπως τα ειπε ο ΝΩΝΤΑΣ συμφωνω και εγω και να δεις οτι θα το κανουν αυτο η αστυνομικοι την επομενη φορα να εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ θα αφησουν αυτους ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ειτε με την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ειτε ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΜΑΓΑΖΙΑ + ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ + ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ + ΣΧΟΛΕΣ Κ.Τ.Λ) και θα το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ.

Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΑ "ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ.

Ζητω συγνωμη αν παραφερθηκα αλλα με αυτα που εχω δει εδω περα εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ ειλικρινα υπαρχουν ανθρωποι να σκεφτονται ετσι???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...