Forensick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 βρε νωντα, προσωπικη τριβη με σχολες δεν εχεις, τι μιλας και με τοσο σθενος?σεβαστη η γνωμη σου, αλλα το χεις χεσει και συ. λες και ξερεις τι γινεται μεσα. το "ξερω τι γινεται" με το "εχω ακουσει τι γινεται", εχει τεραστια διαφορα. αν δεν ξερεις, τουλαχιστον, κρατα ενα πιο χαμηλο προφιλ.
admin.iekep Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγω παντως συμφωνω σε καθε αμφιθεατρο πανεπιστημιου και μια διμοιρια των ΜΑΤ + καμερες σε ολους τους χωρους + ασφαλιτες μηπως και ο φουκαρας ο πολιτης δεν ξαναπληρωσει τα σπασμενα. γιατι οπως ειπαμε Η πολυ ελευθερια βλαπτει σοβαρα την δημοκρατια. Η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλου. Αληθεια αυτα που λετε για τα ιδιωτικα πανεπιστημια και την παιδεια τα πιστευεται οτι ετσι θα γινουν η τα εχετε μαθει απο καποιους ακατανομαστους που βγαινουν στα ΜΜΕ. Επισης μην ειστε σιγουροι οτι δεν μπορει να περασει επειδη θα κανετε καταληψεις παλι διοτι ειναι εντολη "εκ των ανωτερων" αρα οτι και να κανετε αυτο θα περασει οπως ολα τα αλλα.
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 βρε νωντα, προσωπικη τριβη με σχολες δεν εχεις, τι μιλας και με τοσο σθενος?σεβαστη η γνωμη σου, αλλα το χεις χεσει και συ. λες και ξερεις τι γινεται μεσα. το "ξερω τι γινεται" με το "εχω ακουσει τι γινεται", εχει τεραστια διαφορα. αν δεν ξερεις, τουλαχιστον, κρατα ενα πιο χαμηλο προφιλ. Συγγνώμη φίλε μου αλλά αν σε ενοχλεί το προφίλ μου δεν είναι πρόβλημά μου......Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας εκφράζει την άποψή του.
Forensick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 απλα ετσι προκαλεις χωρις να υπαρχει λογος. λιγο να παρεξηγησει καποιος αυτα που λεει ενας αλλος, και να το flame! για αυτο στο λεω και για κανεναν αλλον λογο. και οπως εχουμε δει εδω μεσα, παρεξηγησεις με το παραμικρο υπαρχουν. οσων αφορα τις σχολες, ξαναλεω, αλλο να ξερεις τι γινεται και αλλο να εχεις ακουσει τι γινεται.
g1annis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Όταν λέμε να γίνεται λιγότερος χαβαλές και να παρακολουθούνται τα μαθήματα εσύ αυτό καταλαβαίνεις; Γιατί το κάνετε αυτό ρε παιδιά; (δεν μιλάω μόνο σε εσένα προσωπικά g1annis)Θα σου πω Physics_Rulez γιατί το κάνω:Γιατί όλα αυτά που λέγονται (χωρίς προφανώς να το κάνει επίτηδες όποιος το κάνει) απευθύνονται ΚΑΙ σε εμένα. Και τα θεωρώ άκρως προσβλητικά. Αν κάποιος είναι κοπρίτης, είναι αυτός που πέρασε από το Πανεπιστήμιο και του φάνηκε καφενείο. Γιατί αυτός δεν κουράστηκε για τίποτα. Γιατί όσο περνάν τα χρόνια τόσο γενικεύεται η φοιτητική εργασία (με σκατά όρους --- 25 ευρώ το βράδυ παίρνει μια σερβιτόρα που δουλεύει 8 ώρες όρθια), τόσο οι φοιτητοπαρέες την βγάζουν "θα μαζευτούμε σπίτι" ή με ένα ούζο στο μπαρ γιατί "με το ευρώ καλύτερα", και τόσο πιο πολύ απαξιώνεται το πτυχίο τους οπότε θα βγουν "Αλ Μπάντυ με πτυχίο". Αν θέλει κανείς να κάνει καλαμπουράκι και να πει την καφρίλα του για τους καταληψίες, τους τραμπούκους, κοπρίτες, φραπετζήδες, ταβλαδόρους, κομματόσκυλα, χαβαλέδες κλπ να περάσει πρώτα στο Πανεπιστήμιο, να βγάζει τα λεφτά του όπως το έκανα εγώ το περισσότερο καιρό που σπουδάζω, να δουλέψει από μια έως 3 δουλειές ταυτόχρονα, να πιεί τους φραπέδες του και να παίξει το τάβλι του όπως γουστάρω να κάνω εγώ, να πολιτικοποιηθεί και να στρατευτεί στην οργανωμένη πάλη, να κουνήσει τον κώλο του να πάει σε καμια πορεία, και μετά να με πει κοπρίτη. Κι εμένα και τους συμφοιτητές μου σε όλη την Ελλάδα.
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 απλα ετσι προκαλεις χωρις να υπαρχει λογος. λιγο να παρεξηγησει καποιος αυτα που λεει ενας αλλος' date=' και να το flame! για αυτο στο λεω και για κανεναν αλλον λογο. και οπως εχουμε δει εδω μεσα, παρεξηγησεις με το παραμικρο υπαρχουν. οσων αφορα τις σχολες, ξαναλεω, αλλο να ξερεις τι γινεται και αλλο να εχεις ακουσει τι γινεται.[/quote'] Ναι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται ότι εσύ πας να δημιουργήσεις flames ρίχνοντας συνέχεια σπόντες..............................
Jimmy_BlinD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγω παντως συμφωνω σε καθε αμφιθεατρο πανεπιστημιου και μια διμοιρια των ΜΑΤ + καμερες σε ολους τους χωρους + ασφαλιτες μηπως και ο φουκαρας ο πολιτης δεν ξαναπληρωσει τα σπασμενα. γιατι οπως ειπαμε Η πολυ ελευθερια βλαπτει σοβαρα την δημοκρατια. Η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλου. Kαι μετά να μας βάλουν σε μια σειρά ... έτσι ρε γμτο να θυμόμαστε και πως λειτουργεί το φορντικό σύστημα παραγωγής ... και να τραγουδάμε όλοι το "The Wall" ... Καταρχήν, το άσυλο διασφαλίζει την ελευθερία.Και ποιος σου είπε , πως έχουμε δημοκρατία... Δικτατορική Δημοκρατία έχουμε αν δεν το χετε αντιληφθεί!! Ο φουκαράς ο πολίτης λοιπόν , όχι μόνο θα επομιστεί τα σπασμένα , που και αυτά δεν έχουν έρθει έτσι... αλλά θα επομιστεί και όλο το κόστος της Αθωότητάς του...!!! Όχι που θα γίνουμε έρμαια του καθενός εξουσιάζοντος , ρε Διαμαρτυρία και πάλι διαμαρτυρία... και θα με θυμηθείς. Κοίτα στη ΔΕΘ, τί έχει να γίνει αλλά δες!!! για ποιον σκοπό θα γίνει.. και με τι αιτήματα... και μην λογοφλυαρείς με τους αθώους πολίτες ... όλοι συνένοχοι είμαστε σε ένα βαθμό αν το καλοσκεφτείς Ρε , nontasg , πες μας , σε ποια σχολή είσαι? Να ξέρουμε, με τι ειδικότητας άνθρωπο μιλάμε... δεν είναι ντροπή, ειλικρινά στο λέω! Μεταπτυχιακός είσαι ή πρωτοετής?
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ρε ' date=' nontasg , πες μας , σε ποια σχολή είσαι? Να ξέρουμε, με τι ειδικότητας άνθρωπο μιλάμε... δεν είναι ντροπή, ειλικρινά στο λέω! Μεταπτυχιακός είσαι ή πρωτοετής?[/quote'] Αιώνιος φοιτητής......Ρε δε με παρατάτε ήσυχο λέω εγώ???Όρεξη έχετε να τρώγεστε.....
pao132003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 χρόνια πολλά nontasg, αν και δε τα γιόρτασες ιδιαίτερα απότι βλέπω!
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 χρόνια πολλά nontasg, αν και δε τα γιόρτασες ιδιαίτερα απότι βλέπω! Χεχεχε.Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά. Όχι,θα τα γιορτάσω Σαββατοκύριακο για να γίνει μάζωξη....;-) Όσον αφορά τον spοoker και την τελευταία "τρυφερή" δήλωσή του.....για άλλη μια φορά banάκι.... :mrgreen:
Forensick Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ρε , nontasg , πες μας , σε ποια σχολή είσαι? Να ξέρουμε, με τι ειδικότητας άνθρωπο μιλάμε... δεν είναι ντροπή, ειλικρινά στο λέω! Μεταπτυχιακός είσαι ή πρωτοετής? αν θυμαμαι καλα απο την υπογραφη του πριν το bana εξ ουρανου, οπως ειχε πει και καποιος εδω πολυ πετυχιμενα,εχει τελειωσει 2 ΙΕΚ. τωρα βεβαια, που τα ξερει και ειναι τοσο σιγουρος (για αυτα που ξερει) για τις σχολες, ενας θεος γνωριζει μονο....
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Παιδιά μην το γυρνάτε σε προσωπικό, γιατί είναι έτοιμο το thread για κλειδί.
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 αν θυμαμαι καλα απο την υπογραφη του πριν το bana εξ ουρανου, οπως ειχε πει και καποιος εδω πολυ πετυχιμενα,εχει τελειωσει 2 ΙΕΚ. τωρα βεβαια, που τα ξερει και ειναι τοσο σιγουρος (για αυτα που ξερει) για τις σχολες, ενας θεος γνωριζει μονο.... Καλά εσύ συνέχισε να προσπαθείς να δημιουργείς flames....Όπως και κάποιοι άλλοι βέβαια....Μετά όμως να μην κατηγορείτε εμένα για offtopic Posts.ΟΚ?:evil:
Forensick Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 δεν εχει σχεση με προσωπικο, απλα ρωτησαν κατι τα υπολοιπα παιδια και απαντησα γιατι πολυ απλα ο nontas το ειχε στην υπογραφη του.αν τον θιγω με αυτο 1) δεν μπορω να καταλαβω το γιατι-επειδη ηταν μια πληροφορια που μονος του ειχε προσφερει και 2) ζητω συγμωμη. και γιατι δεν ειναι προσωπικο(εν μερη). γιατι πολυ απλα για να εχεις αποψη την οποια υποστοριζεις τοσο πολυ, θα πρεπει να εχεις προσωπικη εμπειρια-γιατι ειανι ενα θεμα που ΘΕΛΕΙ προσωπικη εμπειρια. οταν λοιπον ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τους αλλους τοσο εντονα και πολλες φορες με ειρωνιες, τοτε αυτο που σε κανει να απορεις, ειναι πως ειναι δυνατον σε απειρα thread να εχει κανει επικλιση για την καλη λειτουργια του insomnia οταν ο ιδιος, ενω δεν εχει προσωπικη εμπειρια με καποια σχολη, μιλαει με τοσο σθενος για κατι που δεν εχει ιδεα(η μαλλον εχει ΜΟΝΟ την ΙΔΕΑ) για το πως ειναι.ειναι θεμα επιχειρηματων που δεν στεκουν λοιπον, παρα προσωπικη επιθεση. οποιος το θεωρει διαφορετικο να αναθεωρησει γιατι πολυ απλα το εξηγω εδω.- edit:ειναι flame το να λεω τι ειχες στην προηγουμενη υπογραφη σου? ουτε ειρωνευτικα ουτε τιποτα. μια πληροφορια εδωσα που την ειχες αναρτησει μονος σου.:s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.