Physics_Rulez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Forensick, ok μάλλον με παρεξήγησες γιατί φάνηκε να μίλησα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω φίλε μου, δεν νομίζω οτι θέλει κάποιος να χάσει εδώ το χρόνο του άσκοπα... Επίσης θα διορθώσω το (5). Βάλε 3ο πληθυντικό. Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε εσένα το αν και οτι ξέρω να μιλάω. Δεν μιλάω με "κομματόσκυλα", αλλά σπάω πλάκα μαζί τους. Το προσχέδιο το είδα, ναι.
Forensick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 οκ, no prob... οσων αφορα το προσχεδιο, σε ικανοποιησαν αυτα που ειδες? ειδες αλλαγες στην ουσια του θεματος η κυριως πασαληματα? εγω σε αυτο κολαω. ΠΡΕΠΕΙ να γινουν αλλαγες. αλλα αυτες που προτεινει η κυβερνηση ειναι τουλαχιστον κακες γιατι οπως ειπα απειρες φορες, δεν κοιτανε το προβλημα. οκ, οπως και να το κανουμε δεν ειναι "ωραιο" να βλεπεις παιδια που φτανουν 9ο και 10ο ετος, πρεπει να κανεις κατι για αυτους. η λυση ειναι να τους πεις "παιρνεις π@υλο"?οχι.η λυση ειναι να καταπολεμησεις το λογο που υπαρχουν οι αιωνιοι και μετα να θεσεις οριο φοιτησης. ναι, θα παρει αρκετο καιρο. αλλα η παιδεια ειναι κατι το οποιο δεν πρεπει να γινονται ριζικες αλλαγες απο την μια στιγμη στην αλλη, αλλα σταδιακα. θα πρεπει να κοιταξουν τα διαφορα αυτα προβληματα και μετα οταν καποιος εχει να αντιμετωπισει μια σχολη που λειτουργει απο πολυ καλα εως υποδειγματικα και συνεχιζει να τα ξυνει ενω εχει τα υλικα να παει μπροστα, τοτε κοψτου τον κωλο. ως τοτε ομως πρεπει να φτασουμε σε αυτο το επιπεδο πρωτα.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Στα εργαστήρια οι φοιτητές στριμώχνωνται, οι αίθουσες μπορεί να είναι άθλιες, μερικοί καθηγητές μπορεί να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους (γιατί δεν θέλουν την αξιολόγηση άραγε; γιατί δεν χάλασε κανέναν η κατάληψη... ισχύουν 1002 που πρέπει να διορθωθούν. ...Αλλά θα αστειεύεται κάποιος ο οποίος θα πει πως αυτοί που φτάνουν 7ο και πλέον έτος (εκτός ιατρικής φυσικά που είναι από μόνη της 6 χρόνια ) διάβαζαν οι κακόμοιροι από το 1ο έτος (άντε 2ο) και τους φταίνε όλα τα υπόλοιπα και δεν παίρνουν πτυχίο. Οι δε στο 9ο και 10ο έτος θα πάρουν βραβείο χαβαλέ. Αν μπεί ένα όριο σε αυτό, θα διορθωθούν θέλοντας και μη. Δεν συμφωνείς;
Melissa_virus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Forensick εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Είμαι υπέρ του 4+2, 5+2.5 με προϋποθέσεις βέβαια. Πλην κάποιων εξαιρέσεων, τα ποιο πολλά άτομα από τους αιώνιους φοιτητές είναι κομματόσκυλα, και τεμπέληδες. Οι εξαιρέσεις που δίνω, είναι αυτοί που πάνε στρατό στο ενδιάμεσο, αυτοί που είχανε προβλήματα υγειάς, και παιδιά που για κάποιους λόγους παράτησαν την σχολή και τώρα ξαναγύρισαν. Θα πρέπει ο νόμος να είναι κάπως ελαστικός έτσι ώστε, η 2η και 3η περίπτωση να μην κινδυνεύει να πάρει πόδι από την σχολή επειδή αρρώστησε, ή είχε οικογενειακά προβλήματα. Τώρα για τους στρατιώτες, υπάρχει λύση να πάρουν πτυχίο και να πάνε μετά… Και οικονομικά προβλήματα άμα έχεις και είσαι εργαζόμενος φοιτητής, πάλι προλαβαίνεις με τα 2 extra χρόνια να τελειώσεις.
Forensick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 περνα μια απο το φυσικο αθηνας να δεις για 7ο ετος, αν εχεις φτασει εκει για χαβαλε η οχι.δεν διαφωνω, αλλα δεν ειναι σωστο.εχω στο νου μου προχειρα 10 μαθηματα στα οποια η θα εισαι τυχερος να τα περασεις με την πρωτη η θα χεις κανει καποιο ταμα. και αυτα με παρακολουθηση, οχι ξισιμο. οταν λοιπον δεν θα χανω εργαστηριο επειδη δεν χωραμε, οταν δενθα κοβουν οι καθηγητες επειδη γουσταρουν, οταν θα κανουν την δουλεια τους σωστα και θα ειναι συνεργασιμοι, οταν επιτελους θα κανω ενα εργαστηριο που θα μου προσφερει κατι, τοτε ναι, να βαλουν οριο. οταν δεν μπορεις να προσφερεις καποια πραγματα(που αυτα ειναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ), τοτε μην εχεις απαιτηση να δεχτει ο αλλος μια αρπακολιστικη αλλαγη.
Forensick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Forensick εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Είμαι υπέρ του 4+2' date=' 5+2.5 με προϋποθέσεις βέβαια. Πλην κάποιων εξαιρέσεων, τα ποιο πολλά άτομα από τους αιώνιους φοιτητές είναι κομματόσκυλα, και τεμπέληδες. Οι εξαιρέσεις που δίνω, είναι αυτοί που πάνε στρατό στο ενδιάμεσο, αυτοί που είχανε προβλήματα υγειάς, και παιδιά που για κάποιους λόγους παράτησαν την σχολή και τώρα ξαναγύρισαν. Θα πρέπει ο νόμος να είναι κάπως ελαστικός έτσι ώστε, η 2η και 3η περίπτωση να μην κινδυνεύει να πάρει πόδι από την σχολή επειδή αρρώστησε, ή είχε οικογενειακά προβλήματα. Τώρα για τους στρατιώτες, υπάρχει λύση να πάρουν πτυχίο και να πάνε μετά… Και οικονομικά προβλήματα άμα έχεις και είσαι εργαζόμενος φοιτητής, πάλι προλαβαίνεις με τα 2 extra χρόνια να τελειώσεις.[/quote'] εγω δεν διαφωνω, αλλα ξαναλεω οτι με την υπαρχουσα κατασταση, δεν μπορει να υλοποιηθει κατι τετοιο. οταν εχεις αποτυχια 80% σε αρκετα μαθηματα και δινουν 400+ δεν μπορεις να πεις οτι ολοι αυτοι τα ξινουν. καποιο προβλημα εχεις εσυ. εγω εκει κολαω. δεν θελω να αρχισω να λεω για κουσουρια καθηγητων, ειναι παρα πολλα και πιστευω πανω κατω σε ολους γνωστα. οταν λοιπον θα μπορουμε να δωσουμε επικεντρωμενοι στην μαθηματα που εχουμε και οχι στα κουσουρια των καθηγητων, τοτε παω πασο. γιατι δεν ειναι δυνατον να διαβαζεις απο το βιβλιο που σου δινουν αλλα ο καθηγητης να θελει το ταδε ετσι οπως το εχει στις σημειωσεις του και να στο κοβει για αυτο το λογο.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Κοίτα να δείς που ξέρω τι θα πει φυσικό! Δύσκολη σχολή. Και όπως είναι φυσικό όλοι σχεδόν οι φίλοι μου από εκεί προέρχονται. (Θεσ/κη, Αθήνα, Ιωάννινα) Παραδέξου όμως οτι στα πρώτα χρόνια χάζευες. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν χάζευες; Αν διάβαζες από το 1ο έτος θα τελείωνες ή όχι σε max 5.5 ή 6 χρόνια (στο πολύ τραβηγμένο του); Νομίζω πως σε αυτή τη φάση δεν θέλεις να αντικρύσεις την αλήθεια. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς!
Melissa_virus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Όντος Forensick θα συμφωνήσω μαζί σου για την τρέλα τον καθηγητών... Ένα πρόσφατο παράδειγμα σε ένα μάθημα στο προηγούμενο εξάμηνο, ήταν ότι έγραψα 7 σε μάθημα ειδικότητας, αλλά ο καθηγητής είχε άλλα άποψη και μου έβαλε 3 αν θυμάμαι καλά. Και σε μια κοπέλα που την βοήθησα, πήρε 6. Και με βρίσκει μετά και με ρωτάει, τι πήρες? λέω τα 3. μου λέει μα καλά πως γίνετε αυτό? αφού τα είχες σωστά! Της λέω όλα γίνονται... Και δυστυχώς επειδή ο καθηγητής αυτός έρχεται από Αθήνα δεν μπόρεσα να τον βρω στις εγγραφές για να τον ρωτήσω, όχι ότι θα άλλαζε κάτι… Ίσως άμα τον έβρισκα να γινόταν χειρότερα τα πράγματα. Βασικά αν εφαρμοστεί αυτός ο νόμος, θα πρέπει να ισχύσει για τους φοιτητές που εισέρχονται τώρα στα τμήματα, και όχι για τους παλιούς.
Forensick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Κοίτα να δείς που ξέρω τι θα πει φυσικό!Δύσκολη σχολή. Και όπως είναι φυσικό όλοι σχεδόν οι φίλοι μου από εκεί προέρχονται. (Θεσ/κη' date=' Αθήνα, Ιωάννινα) Παραδέξου όμως οτι στα πρώτα χρόνια χάζευες. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν χάζευες; Αν διάβαζες από το 1ο έτος θα τελείωνες ή όχι σε max 5.5 ή 6 χρόνια (στο πολύ τραβηγμένο του); Νομίζω πως σε αυτή τη φάση δεν θέλεις να αντικρύσεις την αλήθεια. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς![/quote'] ευτυχως δεν κατηγορω καποιον για μενα, αλλα μονο εμενα. Βασικά αν εφαρμοστεί αυτός ο νόμος, θα πρέπει να ισχύσει για τους φοιτητές που εισέρχονται τώρα στα τμήματα, και όχι για τους παλιούς. σωστο και αυτο,αλλα τι θα πουν οταν δουν οτι εχουν αυτο το οριο και στοιχειωδη πραγματα δεν λειτουργουν? θυμαμαι χαρακτηριστικα σε ενα εργαστηριο που ειχε χαθει ενα γραπτο μου(απο αμελια καθηγητη) και αν δεν εκανα σκηνη θα ειχα ενα βαθμο κατω...πρεπει να βαλουν οριο, απο την αποψη οτι δεν πρεπει να φτανεις 10ο ετος, αλλα πρεπει πρωτα να φτιαξουν τα αλλα. δηλαδη ειναι δυνατον να πας να ρωτας καθηγητη την υλη και να σου λεει "εγω δεν βαζω υλη"?με αυτη την κατασταση το χειροτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι9 να βαλουν οριο. βεβαια, που θα πανε ολοι αυτοι οι "αχρηστοι" αν ιδρυθουν συντομα τα ιδιωτικα? που αλλου...ειπαμε, ορισμενες απο τις αλλαγες ηταν καλες, αλλα πανε να τις εφαρμοσουν σε λαθος χρονο. εναν αθλητη δεν θα τον κρινεις αν ειναι καλος η οχι οταν ειναι τραυματισμενος αλλα οταν ειναι καλα.
Melissa_virus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 σωστο και αυτο' date='αλλα τι θα πουν οταν δουν οτι εχουν αυτο το οριο και στοιχειωδη πραγματα δεν λειτουργουν? θυμαμαι χαρακτηριστικα σε ενα εργαστηριο που ειχε χαθει ενα γραπτο μου(απο αμελια καθηγητη) και αν δεν εκανα σκηνη θα ειχα ενα βαθμο κατω...πρεπει να βαλουν οριο, απο την αποψη οτι δεν πρεπει να φτανεις 10ο ετος, αλλα πρεπει πρωτα να φτιαξουν τα αλλα. δηλαδη ειναι δυνατον να πας να ρωτας καθηγητη την υλη και να σου λεει "εγω δεν βαζω υλη"?με αυτη την κατασταση το χειροτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι9 να βαλουν οριο. βεβαια, που θα πανε ολοι αυτοι οι "αχρηστοι" αν ιδρυθουν συντομα τα ιδιωτικα? που αλλου...ειπαμε, ορισμενες απο τις αλλαγες ηταν καλες, αλλα πανε να τις εφαρμοσουν σε λαθος χρονο. εναν αθλητη δεν θα τον κρινεις αν ειναι καλος η οχι οταν ειναι τραυματισμενος αλλα οταν ειναι καλα.[/quote'] Και εμένα μου χάσανε ένα γραπτό μου... Δεν είχα γράψει καλά. Αλλά το 5 το έπιανα. Και έτσι μου έβαλε 5. Όσον αφορά την ύλη, ελάχιστοι καθηγητές ανακοινώνουν ύλη... Ελεος… Ρωτάς την ύλη, και λένε ότι είπα στις παραδόσεις... Άντε να θυμάσαι τι είπε πότε... Και αν έχασες και καμία παράδοση, πρόβλημα! Τι νομίζει και αυτός ότι είπε, που μπορεί να μην το έχει πει στην παράδοση, και μετά να το ρωτήσει…
CHRIS_MALL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Eρώτηση ξανά προς όλους τους υπέρμαχους των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Γιατί εγώ που είμαι φτωχός να έχω λιγότερες δυνατότητες στην μόρφωση; Και μην μου πείτε διάβασε να πάρεις υποτροφία γιατί εδώ θα διαφωνίσουμε. Απλά τα πράγματα... αν είχαμε ιδιωτικά πανεπιστήμια ο τύπος κάτω του 10 στις πανελλήνιες αν ήταν φτωχός θα έμενε απ'έξω ενώ ο πλούσιος θα σπούδαζε. Ποιος το θέλει αυτό;; Ποιος θέλει άνισα δικαιώματα στην πρόσβαση της μόρφωσης;
Melissa_virus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Eρώτηση ξανά προς όλους τους υπέρμαχους των ιδιωτικών πανεπιστημίων.Γιατί εγώ που είμαι φτωχός να έχω λιγότερες δυνατότητες στην μόρφωση; Και μην μου πείτε διάβασε να πάρεις υποτροφία γιατί εδώ θα διαφωνίσουμε. Απλά τα πράγματα... αν είχαμε ιδιωτικά πανεπιστήμια ο τύπος κάτω του 10 στις πανελλήνιες αν ήταν φτωχός θα έμενε απ'έξω ενώ ο πλούσιος θα σπούδαζε. Ποιος το θέλει αυτό;; Ποιος θέλει άνισα δικαιώματα στην πρόσβαση της μόρφωσης; Όσον αφορά τις υποτροφίες, είναι κάπως αστείο... Το ανέφερε και κάποιος πιο πριν. Το καλό το κράτος θα δώσει υποτροφίες. ΛΟΛ. Τεσπα. Και να γίνουν όλα, και να δίνουν υποτροφίες, αυτές θα είναι ελάχιστες... Ακόμα και στα ΑΕΙ ΤΕΙ που δίνουν υποτροφίες (χρηματικές) για την πρόοδο ανά έτος, δίνουν σε πολύ λίγα άτομα...
admin.iekep Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Εγω το αναφερα για πανεπιστημια στην αγγλια που γνωριζω απο προσωπικες εμπειριες που αν δεν εχεις τα λεφτα να πας αλλα εισαι καλος σπουδαστης σου πληρωνουν αυτοι τα διδακτρα τωρα σπιτια κτλ δεν ξερω αλλα διδακτρα και οτι χρειαζεται το πανεπιστημιο τα δινουν αυτοι. αυτα ειπα εγω ως απαντηση καποιου που ειπε αν ειμαι φτωχος τι να κανω πλουσιοι τουλαχιστον οσους ξερω εγω δεν ειναι.
nontasg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Όντος Forensick θα συμφωνήσω μαζί σου για την τρέλα τον καθηγητών... Ένα πρόσφατο παράδειγμα σε ένα μάθημα στο προηγούμενο εξάμηνο' date=' ήταν ότι έγραψα 7 σε μάθημα ειδικότητας, αλλά ο καθηγητής είχε άλλα άποψη και μου έβαλε 3 αν θυμάμαι καλά. Και σε μια κοπέλα που την βοήθησα, πήρε 6. Και με βρίσκει μετά και με ρωτάει, τι πήρες? λέω τα 3. μου λέει μα καλά πως γίνετε αυτό? αφού τα είχες σωστά! Της λέω όλα γίνονται... Και δυστυχώς επειδή ο καθηγητής αυτός έρχεται από Αθήνα δεν μπόρεσα να τον βρω στις εγγραφές για να τον ρωτήσω, όχι ότι θα άλλαζε κάτι… Ίσως άμα τον έβρισκα να γινόταν χειρότερα τα πράγματα.Βασικά αν εφαρμοστεί αυτός ο νόμος, θα πρέπει να ισχύσει για τους φοιτητές που εισέρχονται τώρα στα τμήματα, και όχι για τους παλιούς.[/quote'] Όντως υπάρχουν καθηγητές που θέλουν πνίξιμο.........:evil: :evil: Όμως γιατί να μην αντιδρούν οι φοιτητές στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους??Μπορούν να φτιάξουν επιτροπές και να πάνε να διαμαρτυρηθούν στη Σύγκλητο του πανεπιστημίου...Πρέπει να κάνουν κατάληψη για να βρουν το δίκιο τους εμποδίζοντας ταυτόχρονα και τις σπουδές των άλλων φοιτητών καθώς και τη δουλειά των,όσων υπάρχουν,ευσυνείδητων καθηγητών????????? :evil: :evil: :evil: Και ρε παιδιά επιτέλους βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι η κατάληψη για τους ασυνείδητους παρτάκηδες καθηγητές είναι Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?ΤΟΝ........... Δεν αντέχω άλλο να βλέπω εδώ μέσα ανθρώπους να εθελοτυφλούν......... Edit:άκουγα νωρίτερα στην τηλεόραση ότι τα αναγκαία έξοδα ενός φοιτητή που σπουδάζει μακριά από την πόλη του είναι περίπου 900 ευρώ το μήνα.(Που όλοι ξέρετε πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερα).Όταν λοιπόν ένας τέτοιος φοιτητής χάνει μια εξεταστική,υπολογίστε πόσα παραπάνω λεφτά θα πληρώσουν οι γονείς του και μετά ελάτε να μου πείτε το γιατί αξίζει να γίνονται οι καταλήψεις.....Και τώρα μη μου πείτε ότι όλα αυτά είναι πλουσιόπαιδα ε???? Άντε γεια σας.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.