theomen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δεν θα μιλήσω για την περίπτωση της μάνας σου καθώς ανήκει σε ειδική κατηγορία και ίσως έχεις και δίκιο. Αλλά όποιος σπουδάζει την σήμερον ημέρα δεν μπορεί να γυρνάει στην Ελλάδα και να φωνάζει που δεν του αναγνωρίζουν το πτυχίο την στιγμή που υπάρχει πίνακας με τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια. Τώρα άμα εσυ (γενικά μιλάω) πήγες και σπούδασες κάπου χωρίς να κοιτάξεις τον πίνακα ε καλά να πάθεις.
Forensick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Σε αυτή τη χώρα ότι έχει να κάνει με την παιδεία είναι μια σκέτη βρώμα από πάνω μέχρι κάτω. Και το χειρότερο είναι στο 90% των φοιτητών αρέσει αυτό[/b'] και κάνουν ότι μπορούν για να το διατηρήσουν ή ακόμα και να το κάνουν χειρότερο...βλέπε καταλήψεις, κόμματα, κλπ... εχεις γνωρισει ποτε φοιτητη? (και δεν μιλαω για κομματοσκυλο...) edit: δεν το λεω αυτο για να δυναμητισω την συζητηση, απλα ας πουμε το 80% φοιτητων που ξερω, ΘΕΛΟΥΝ να αλλαξει αυτη η κατασταση.
Steven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ε ναι μάλλον... Το μεγαλύτερο ποσοστό των φίλων μου είναι φοιτητές.... Και φαντάσου ότι πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο, δλδ είχαμε περάσει με εξετάσεις, κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι η πλειονότητα των φίλων μου είναι πολύ καλοί μαθητές και είναι σε καλές σχολές... Και αυτό το λέω για να σου εξηγήσω ότι κατά τη διάρκεια του σχολείου ήταν συνηδητοποιημένοι και διάβαζαν κλπ... Ε πήγαινε να δεις τι κάνουν τώρα... Μερικοί εξαυτών κομματόσκυλα... Με το μεγαλύτερο τον Ζαγορίτη... Σίγουρα θα έχεις πετύχει τον πατέρα σε κανά παράθυρο... Είναι από τους κλασσικούς Ελληνες γλύφτες πολιτικούς.. Ε ο υιός ΔΑΠίτης οπ'ότε καταλαβαίνεις... Και έτσι κι αλλιώς από ότι έχω καταλάβει τα κόμματα κυβερνάνε και γίνεται ότι θέλουν αυτά, οπότε τι σχέση έχει άμα κάποιοι μεμονομένοι φοιτητές δεν θέλουν να κάνουν αυτό που λένε τα κόμματα? Έτσι κι αλλιώς γιατί ξεχωρίζεις τα κόμματα από τους υπόλοιπους? Αν ήταν έτσι όπως τα λές και τα κομματόσκζλα ήταν λίγοι φοιτητές γιατί δεν επαιμβαίνει ο ''λαός'' των φοιτητών να τα κλείσουν? Έτσι κι αλλιώς τα κόμματα και οι πανεπιστημιακές παρατάξεις είναι άλλη μια άθλια πρωτοπορία της ελληνική παραπαιδείας και του Έλληνα φραπεδοφοιτητή που βρήκε ακόμ αένα παράθυρο να μην χρειατεί να διαβάσει... Δεν πρέπει να υπάρχουν σε καμιά αλλή σοβαρή χώρα.. Τουλαχιστον στη Γερμανία δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... edit: Στα λόγια θέλουν?? Κι εγώ θέλω να πάω στο φεγγάρι στα λόγια... Δηλαδή 80% των φοιτητών που ξέρεις πηγαίνουν καθημερικά στην παράδοση, δεν λιώνουν στα cafe κλπ, κλπ?? Αλλά παρόλα αυτά ψηφίζουν υπερ της κατάληψης που προκυρήσουν τα κόμματα, χάνουν την εξεταστική και η αντιπρόταση στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για να καλυτερεύσει η κατάσταση είναι ''Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'' και ''Μαριέττα Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει''?
theomen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Αν ήταν έτσι όπως τα λές και τα κομματόσκζλα ήταν λίγοι φοιτητές γιατί δεν επαιμβαίνει ο ''λαός'' των φοιτητών να τα κλείσουν? Γιατί οι περισσότεροι φοιτητές στην Ελλάδα είναι του τύπου δεν βαριέσαι πάμε για cafe. Υπήρξα και εγώ φοιτητής στην Ελλάδα. Που είναι η αστυνομία στις καταλήψεις να τους μαζέψει όλους. Γιατί κάποτε στις καταλήψεις των λυκείων θυμάμαι μέχρι και δικογραφίες έγιναν σε μαθητές επειδή κλείναν τα σχολεία. Αυτά γιατί δεν γίνονται πλέον. Όλοι μες το κόλπο είναι και περισσότερο από όλους όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι μέσα στα ιδρύματα που λένε α ωραία είναι κλειστά πάμε και εμείς για καφέ μας πληρώνουν που μας πληρώνουν χωρίς να δουλεύουμε. Να καταργηθεί το άσυλο, να μπούνε κάμερες παντού ,να μπούνε φύλακες το βράδυ και να δεις μετά αν θα τολμάει κανείς να κλείσει σχολή. Αλλά που.... ο μέσος έλληνας έχει iq sub zero και μπορείς να του λες οτι αυτά που λες τον ωφελούν αλλά αυτός δεν μπορεί να το καταλάβει και πάει με την μάζα. Αυτοί που ελέγχουν τις μάζες είναι τα κομματόσκυλα οπότε αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα έλλειψης κριτικής σκέψης.
Forensick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ε ναι μάλλον... Το μεγαλύτερο ποσοστό των φίλων μου είναι φοιτητές.... Και φαντάσου ότι πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο' date=' δλδ είχαμε περάσει με εξετάσεις, κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι η πλειονότητα των φίλων μου είναι πολύ καλοί μαθητές και είναι σε καλές σχολές... Και αυτό το λέω για να σου εξηγήσω ότι κατά τη διάρκεια του σχολείου ήταν συνηδητοποιημένοι και διάβαζαν κλπ... Ε πήγαινε να δεις τι κάνουν τώρα... Μερικοί εξαυτών κομματόσκυλα... Με το μεγαλύτερο τον Ζαγορίτη... Σίγουρα θα έχεις πετύχει τον πατέρα σε κανά παράθυρο... Είναι από τους κλασσικούς Ελληνες γλύφτες πολιτικούς.. Ε ο υιός ΔΑΠίτης οπ'ότε καταλαβαίνεις... Και έτσι κι αλλιώς από ότι έχω καταλάβει τα κόμματα κυβερνάνε και γίνεται ότι θέλουν αυτά, οπότε τι σχέση έχει άμα κάποιοι μεμονομένοι φοιτητές δεν θέλουν να κάνουν αυτό που λένε τα κόμματα? Έτσι κι αλλιώς γιατί ξεχωρίζεις τα κόμματα από τους υπόλοιπους? Αν ήταν έτσι όπως τα λές και τα κομματόσκζλα ήταν λίγοι φοιτητές γιατί δεν επαιμβαίνει ο ''λαός'' των φοιτητών να τα κλείσουν? Έτσι κι αλλιώς τα κόμματα και οι πανεπιστημιακές παρατάξεις είναι άλλη μια άθλια πρωτοπορία της ελληνική παραπαιδείας και του Έλληνα φραπεδοφοιτητή που βρήκε ακόμ αένα παράθυρο να μην χρειατεί να διαβάσει... Δεν πρέπει να υπάρχουν σε καμιά αλλή σοβαρή χώρα.. Τουλαχιστον στη Γερμανία δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... edit: Στα λόγια θέλουν?? Κι εγώ θέλω να πάω στο φεγγάρι στα λόγια... Δηλαδή 80% των φοιτητών που ξέρεις πηγαίνουν καθημερικά στην παράδοση, δεν λιώνουν στα cafe κλπ, κλπ?? Αλλά παρόλα αυτά ψηφίζουν υπερ της κατάληψης που προκυρήσουν τα κόμματα, χάνουν την εξεταστική και η αντιπρόταση στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για να καλυτερεύσει η κατάσταση είναι ''Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'' και ''Μαριέττα Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει''?[/quote'] τα κομματοσκυλα τα αφηνω απ εξω γιατι σε αυτο συμφωνουμε. η αντιπροταση νομιζεις οτι ειναι αυτα τα συνθηματα. εδω κανεις λαθος. δεν λεω εχει πολλα κακα το κυμα των καταληψεων, αλλα απο την αλλη για πες μου, πως ειναι δυνατον να μαζευτηκαν ξαφνικα ΤΟΣΟΙ φοιτητες σε συνελευσεις και σε ποριες. και αυτο το λεω μονο και μονο για να σου δειξω οτι αυτο δεν ηταν απλα κομματοσκυλα που πανε απλα κοντρα στην εκαστοτε κυνερνηση. δυστυχως ακομα και σε αυτην την κινηση διαμαρτυριας οι μπροσταρηδες, δεν ειναι αυτοι που πρεπει να ειναι. δυστυχως. απο την αλλη εαν σου πω τις διαφορες ιδεες που εχω για το ποιες θα ηταν οι ιδανικες αλλαγες στο συστημα, ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνουσες στα περισσοτερα. το θεμα ειναι γιατι αυτες οι αλλαγες δεν γινονται απο την ηγεσια και πρεπει να υπαρχει καποιος να αντιδρασει. ειναι παρανοικο να προτεινουν τετοιες αλλαγες στα πανεπιστημια απο την στιγμη που δεν αγγιζουν καν τα προβληματα των σχολων μας. το να προσπαθησεις να μειωσεις τους λεγομενους αιωνιους(που αιωνιοι θεωρουνται και αυτοι που ειναι 5ο ετος σε μια 4ετη σχολη...τα σχολια δικα σας...)ειναι θετικο, αλλα πως? απλα λεγοντας οτι "σας γραφουμε στα @@ μας, στο 6 ετος(σε 4ετη σχολη) παιρνετε πουλο"??ε, δεν ειναι ακριβως αυτο που δεν πρεπει να κανουν???δεν θα πρεπει πρωτα να κοιταξουν τι φταιει για το οτι δεν τελειωνει ο αλλος οταν "πρεπει"? ναι, φταει ο φοιτητης,αλλα να σου υπενθυμισω οτι αυτοι που εχουν σπουδασει εξω και εχουν φερει εις περας τις υποχρεωσεις τους στο σωστο χρονοδιαγραμμα, ηταν γιατι υπηρχε οργανωση, υπηρχε αψογη λειτουργια του πανεπιστημιου, και κυριως υπηρχαν καθηγητες που εκαναν την δουλεια τους σωστα. αντι λοιπον να κινηθεις αρχικα σε αυτη την κατευθυνση και να μειωσεις τα προβληματα που δημιουργουν, το μονο που κανεις ειναι να σκουπιζεις οτι υπαρχει στο τελος. ε, αυτο ειναι απαραδεκτο. κανεις, μα κανεις εχεφρων ανθρωπος δεν θα ελεγε οχι σε καποια απο τα μετρα που προτεινε το υπουργειο, αν υπηρχαν καποιες ρπουποθεσεις. αν λοιπον τηρηθουν αυτες οι προυποθεσεις, τοτε δεν βλεπω το λογο να μην γινουν καποιες αλλαγες ριζικες. εως τοτε ομως θα πρεπει να υπαρχουν ζημωσεις και να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις για την μεταβαση. edit:και αυτες οι ζυμωσεις πρεπει να γινουν ΑΜΕΣΑ.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ποτε μου δεν καταφερα να καταλαβω ποιανου μην πω την λεξη ιδεα ηταν τα κομματα στα πανεπιστημια.ειναι σαν την εκλησια .μπλεκουν πολιτικα με την εκκλησια μπλεκουυν κοματα με την εκπαιδευση.αστα να πανε.χαρηκα που τελειωσα ΙΕΚ και δεν υπηρχαν αυτες οι βλακείες.
alexb_10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Σαν φοιτήτρια του ΤΕΙ Λαμίας αρχίσαμε την κατάληψη τις 2 τελευταίες μέρες των εργαστηρίων... Δεν χάσαμε καθόλου παραδώσεις θεωριών. Και μάλιστα πρώτη φορά στην ιστορία του ΤΕΙ Λαμίας έγινε κατάληψη... Σε ποια σχολή είσαι? τι εξάμηνο?
Malkolm^X Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Οσον αφορα την αξια του πτυχιου που ανεφερα αυτο που ελεγα ειναι πως τα πραγματα ειναι που ειναι σαν τα μουτρα τους μην γινουν και χειροτερα.και οσο για τις φοιτητικες ευθυνες (χωρις να θελω να με δικαιολογησω) μην ξεχνατε πως το κλιμα του αιωνιου φοιτητη και της αρπαχτης καλλιεργειται.Σκεφτειτε να αποφοιτουσαν ολοι στα κανονικα χρονια φοιτητης ποσο θα εκτοξευοταν η ανεργια σαυτην την καημενη χωρα.Ακομα και τα κομματοσκυλα-φοιτητες δημιουργουνται απο τους "μεγαλους" αυτης της χωρας για την εξυπηρετηση των προσωπικων και κομματικων τους συμφεροντων.
nontasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ποτε μου δεν καταφερα να καταλαβω ποιανου μην πω την λεξη ιδεα ηταν τα κομματα στα πανεπιστημια.ειναι σαν την εκλησια .μπλεκουν πολιτικα με την εκκλησια μπλεκουυν κοματα με την εκπαιδευση.αστα να πανε.χαρηκα που τελειωσα ΙΕΚ και δεν υπηρχαν αυτες οι βλακείες. Απλά έγραψες φίλε μου.............;-) only respect...... Άν ο καθένας σκεφτόταν τις συνέπειες των ενεργειών του δεν θα προέβαινε σε αυτές.....Καταλήψεις θέλατε?Η διπλή εξεταστική είναι μια χαρά τώρα. Δεν θέλατε,αλλά λέγατε "ωχ αδερφέ εγώ θα σώσω τον κόσμο"?Μια από τα ίδια και για σας. Καλό μεσημέρι σε όλους.
nontasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Γιατί οι περισσότεροι φοιτητές στην Ελλάδα είναι του τύπου δεν βαριέσαι πάμε για cafe. Υπήρξα και εγώ φοιτητής στην Ελλάδα. Που είναι η αστυνομία στις καταλήψεις να τους μαζέψει όλους. Γιατί κάποτε στις καταλήψεις των λυκείων θυμάμαι μέχρι και δικογραφίες έγιναν σε μαθητές επειδή κλείναν τα σχολεία. Αυτά γιατί δεν γίνονται πλέον. Όλοι μες το κόλπο είναι και περισσότερο από όλους όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι μέσα στα ιδρύματα που λένε α ωραία είναι κλειστά πάμε και εμείς για καφέ μας πληρώνουν που μας πληρώνουν χωρίς να δουλεύουμε. Να καταργηθεί το άσυλο, να μπούνε κάμερες παντού ,να μπούνε φύλακες το βράδυ και να δεις μετά αν θα τολμάει κανείς να κλείσει σχολή. Αλλά που.... ο μέσος έλληνας έχει iq sub zero και μπορείς να του λες οτι αυτά που λες τον ωφελούν αλλά αυτός δεν μπορεί να το καταλάβει και πάει με την μάζα. Αυτοί που ελέγχουν τις μάζες είναι τα κομματόσκυλα οπότε αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα έλλειψης κριτικής σκέψης. Μόνο και μόνο για αυτά που είπες,σου συγχωρώ όλους τους κακοχαρακτηρισμούς απέναντί μου....... :mrgreen:
Forensick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 που φυσικα ειναι οτι πιο αθλιο εχω ακουσει. οσο για το iq επετρεψε μου να αμφιβαλω..
theomen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 που φυσικα ειναι οτι πιο αθλιο εχω ακουσει. οσο για το iq επετρεψε μου να αμφιβαλω.. για να σου φύγουν οι αμφιβολίες σε παραπέμπω στις υπογραφές για το θέμα των ταυτοτήτων που εκατομμύρια κόσμος ήταν κάτω από τις διαταγές του Χριστόδουλου. Αυτό πάει να πει φίλε μου πάω με την μάζα και έχω έλλειψη κριτικής σκέψης. Ρεζιλίκια είναι αυτά αλλά όταν το 90% του κόσμου πάει στην εκλησσία για δημόσιες σχέσεις και για να κουτσομπολέψουμε να περάσει η μέρα ε το μόνο που μένει να πεις είναι ότι ο μέσος έλληνας είναι βλάκας. @nontasg βλέπω άλλαξες την υπογραφή προοδεύεις
Forensick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 διαβασες καθολου το προηγουμενο μου ποστ?δεν μου φαινεται. επισης στο θεμα των καμερων και λοιπων μετρων να σου προτεινω το "1984" του Οργουελ.οταν καποιος βλεπει απολυτα τα πραγματα, σημαινει οτι εχει παροπιδες. οταν λοιπον, θα μιλησουμε με επιχειρηματα και οχι με απολυτοτητες και λοιπες αηδιες τοτε οκ.
nontasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 @nontasg βλέπω άλλαξες την υπογραφή προοδεύεις Ρε παιδί δεν κάνουμε μια ανακωχή?Δεν τα πας καλά με τους ΙΕKάδες ,οκ....Αλλά είναι ανάγκη να το κοπανάς συνέχεια???Άστο να πάει στα κομμάτια....Εξάλλου το ΙΕΚ το έχω τελειώσει πια,οπότε δε μετράει...... Εκτός του ότι παρατηρώ ότι σε μερικά σημεία ταυτίζονται οι απόψεις μας... Εγώ προτείνω λοιπόν end of war....Άν θες κι εσύ τότε θα είμαστε πολύ οκ....:wink: Άν πάλι δεν θες,οκ...Εγώ πάντως το πρότεινα.....
theomen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 κανεις' date=' μα κανεις εχεφρων ανθρωπος δεν θα ελεγε οχι σε καποια απο τα μετρα που προτεινε το υπουργειο, αν υπηρχαν καποιες ρπουποθεσεις. αν λοιπον τηρηθουν αυτες οι προυποθεσεις, τοτε δεν βλεπω το λογο να μην γινουν καποιες αλλαγες ριζικες. εως τοτε ομως θα πρεπει να υπαρχουν ζημωσεις και να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις για την μεταβαση.edit:και αυτες οι ζυμωσεις πρεπει να γινουν ΑΜΕΣΑ.[/quote'] Στην Ελλάδα όλα λειτουργούνε ανάποδα .Πρώτα πρέπει να περάσουν τα μέτρα και μετά να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις. Δεν φαντάζομαι να περιμένεις να φιλοτιμηθεί κανείς να δημιουργήσει τις προυποθέσεις άμα δεν έχει κάποιον λόγο να πιεστεί. Έτσι ήταν πάντα. Ο Έλληνας πρέπει να πιεστεί για να αποδώσει έργο. Θέλει φοβέρα. Γιατί νομίζεις οτί οι περισσότεροι φοιτητές που βγαίνουν στο εξωτερικό τα πάνε καλά??? Γιατί έξω υπάρχει πίεση και δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Μια λύση θα ήταν να δουλέψει το σύστημα για λίγο καιρό πειραματικά μέχρι να μπουν όλοι στο κλίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.