Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι,διαβάζοντας τα τελευταία posts μερικών,αρχίζω να σκέφτομαι 2 παροιμίες,την "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" και την "τον αράπη κι αν τον πλένεις,το σαπούνι σου χαλάς"......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θα ποστάρω μόνο ένα κομμάτι από μια απάντηση του admin.iekep:

"διοτι λετε συνεχεια για ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αληθεια ξερετε τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ σας τις ΕΥΘΥΝΕΣ των πραξεων σας."

και θα πω:κλασσική νοοτροπία του Έλληνα είναι μία:το δικό μου δικό μου και το δικό σου δικό μου.......

Επιπλέον για άλλη μια φορά να πω ότι κάποια στιγμή κάποιος αγανακτισμένος πολίτης που του καταστρέφουν την περιουσία του θα πάρει το νόμο στα χέρια του και τότε να δείτε τι έχει να γίνει...........Της πορείας το κάγκελο.......Και αυτόν μπορεί να τον αποκαλέσουν τρελό αν το κάνει και να καταστραφεί η ζωή του,αλλά η λαϊκή κατακραυγή που θα ακολουθήσει υπέρ του θα είναι τεράστια......Εύχομαι ολόψυχα να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.........

Καληνύχτα σας............

Δημοσ.

αρχικα να μην κατατεθει το νομοσχεδιο καλοκαιριατικο, οπως παμπολες κυβερνησεις εχουν κανει.η συνεχεια θα δειξει για το που θα παει. και για τελευταια φορα: ολοι θελουν αλλαγες. αλλα στην σωστη βαση και στα σωστα σημεια(ναι σωστο σημειο ειναι ακομα και το οριο φοιτησης, ΑΡΚΕΙ να μπορουν να προσφερουν αυτα που πρεπει για να εφαρμοστει τετοιο οριο). οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ας προσεχε.

Δημοσ.
αρχικα να μην κατατεθει το νομοσχεδιο καλοκαιριατικο, οπως παμπολες κυβερνησεις εχουν κανει.

Ποτέ δεν είχε ειπωθεί πως θα γινόταν αυτό. Από την αρχή είχε ειπωθεί πως θα γινόταν διάλογος. Ούτε φυσικά είχε ειπωθεί τίποτα για τα βιβλία που δήθεν θα πληρώνανε οι φοιτητές. Αυτά ήταν τα συμπεράσματα των κυρίων που θέλανε κατάληψη βασισμένοι στα συμπεράσματα που βγάλανε από το νομοσχέδιο το οποίο όμως δεν είχε έρθει ακόμα στο προσκήνιο (τραγικό δηλαδή). Απλά επινοήθηκαν λόγοι για κατάληψη. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα αυτό, εμπρός. Καλό Σεπτέμβριο και καλή κατάληψη.

Παραδέχομαι τα παιδιά σε ένα σημείο though. Είναι άριστοι χειραγωγοί της μάζας. Ζήστε με την ψευδαίσθηση των επιτευγμάτων σας. :(

@kage, δεν έχουν όλες οι σχολές 2πλή εξεταστική.

(Η μια απλά χάθηκε για το καλό όλων των φοιτητών)

Δημοσ.

ισως να εγιναν λαθοι ισως και οχι ομως απο την στιγμη που καποιος καθεται απραγος χωρις να συμμετεχει στα κοινα ειναι αξιος της μοιρας του .ειναι αληθεια οτι καποιες σχολες μας την φερανε πλαγιως με την εξεταστικη εδω στην φιλολογια ιοαννινων εχουμε μια και μονη εξεταστικη.Το θεμα ωστοσο ειναι να μην προχωρησουν σε ενα νομοσχεδιο το οποιο σκοπευει να χρεωσει και αλλο τους φοιτητες .εγω μπορει να εχω οικονομικη ανεση και μπορουσα να σπουδασω εξωτερικο ,ομως απο την στιγμη που η παιδεια σκοπευει να γινει

ιδιωτικη πρεπει να εχει καποιες υποδομες γι αυτο αν προχωρησουν στα τυφλα επιβαλλωντας αποψεις καλο ειναι να γνωριζουν οτι θα υπαρχει αντιδραση.Ιδιωτικα πανεπιστημια=εξυγιασμενο συστημα παιδειας και σε αυτο νοσουμε

Δημοσ.

Eμείς μια εξεταστική θα δώσουμε... Ίσως και να είμαστε το μοναδικό ΤΕΙ σε όλη την χώρα που θα γράψει μια εξεταστική... Οι κλασικοί φλώροι του ΤΕΙΛΑΜ. Ελπίζω τουλάχιστον να μην χάσουμε τις 2 μέρες των εργαστηρίων που χάθηκαν. Πολύ μας τα μασάνε και δεν μ' αρέσει αυτό... Μετά την εξεταστική θεωριών λένε...

Physics_Rulez μην είσαι τόσο σίγουρος γιʼ αυτό που λες, για το τι είπε και τι δεν είπε η κυρά του υπουργείου παιδείας… Είδα ένα σωρό video με συνεντεύξεις της…

Ως γνωστών ξέρουμε τι σόι διάλογοι γίνονται κάθε φορά…

Το ότι συνέβησαν και όλα τα άλλα που λες, χαλαρά… Πήρανε οι ποιο πολλοί γραμμή από το κόμμα τους, και πράξανε αναλόγως.

Κάτι άλλο άσχετο. Τελικά με τις σχολές που έχουν κάτω από 10, δεν θα έχουν παιδιά για το 1ο εξάμηνο? Τι θα γίνει τελικά?

EDIT

Και εσείς forgotten μια θα δώσετε? Περαστικά μας...

Δημοσ.
Ποτέ δεν είχε ειπωθεί πως θα γινόταν αυτό. Από την αρχή είχε ειπωθεί πως θα γινόταν διάλογος. Ούτε φυσικά είχε ειπωθεί τίποτα για τα βιβλία που δήθεν θα πληρώνανε οι φοιτητές. Αυτά ήταν τα συμπεράσματα των κυρίων που θέλανε κατάληψη βασισμένοι στα συμπεράσματα που βγάλανε από το νομοσχέδιο το οποίο όμως δεν είχε έρθει ακόμα στο προσκήνιο (τραγικό δηλαδή). Απλά επινοήθηκαν λόγοι για κατάληψη. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα αυτό' date=' εμπρός. Καλό Σεπτέμβριο και καλή κατάληψη.

Παραδέχομαι τα παιδιά σε ένα σημείο though. Είναι άριστοι χειραγωγοί της μάζας. Ζήστε με την ψευδαίσθηση των επιτευγμάτων σας. :([/quote']

1)τοτε γιατι δεν εγινε διαλογος, παρα μονο εγινε δημοσια προταση με τις κινητοποιησεις?

2)γιατι στην θεση του κ.βερεμη να μην ειναι καποιος εκλεγμενος και οχι ενας διορισμενος? μηπως, λεω γω απο καπου μπαζει η υποθεση?

3)ποτε δεν ειχε ειπωθει οτι θα γινει καταθεση το καλοκαιρι? κουφος εισαι? και η δηλωση μαριεττας οτι δεν θα γινει καταθεση το αυγουστο ηταν για τους φαντασιοπληκτους?

4)γιατι δεν φτιαχνεις πρωτα την δημοσια παιδεια και μετα να μιλησουμε για ιδιωτικη, οταν πλεον θα μπ[ορουμε να εχουμε καποιο επιπεδο?

5) για αυτα που "βγαλαμε" απο το μυαλο μας, σου προτεινω να κοιταξεις τις αλλαγες που ειχε προτεινει η κυβερνηση της Ν.Δ to '78 KAI KΛΑΨΕ.AΚΡΙΒΩΣ τα ιδια.

Δημοσ.

Το ότι συνέβησαν και όλα τα άλλα που λες' date=' χαλαρά… Πήρανε οι ποιο πολλοί γραμμή από το κόμμα τους, και πράξανε αναλόγως.[/quote']

Στο πανεπιστήμιο αν κανείς μείνει εκτός παρατάξεων θα δεί τα πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εγώ ευτυχώς για μένα αυτό έκανα. Ξέρω τις βρωμιές όλων.

Δεν παίρνω γραμμή από πουθενά. Δοκιμάστε το, είναι ωραία.

Δημοσ.

εγω ειμαι εκτος ολλων και ετσι βλεπω απο ολλες τις πλευρες τωρα αν δεν ειχα μια δικη μου αποψη για το ολλο ζητημα θα ελεγα οτι ο καθενας λει οτι του συμφερει και επαναλαμβανω παλι οτι η ιδιωτικη παιδεια πρεπει να εχει υποδομες για να λειτουργησει

Δημοσ.
Στο πανεπιστήμιο αν κανείς μείνει εκτός παρατάξεων θα δεί τα πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εγώ ευτυχώς για μένα αυτό έκανα. Ξέρω τις βρωμιές όλων.

Δεν παίρνω γραμμή από πουθενά. Δοκιμάστε το' date=' είναι ωραία.[/quote']

ακριβως αυτο εχω κανει.

Δημοσ.
1)τοτε γιατι δεν εγινε διαλογος' date=' παρα μονο εγινε δημοσια προταση με τις κινητοποιησεις?

2)γιατι στην θεση του κ.βερεμη να μην ειναι καποιος εκλεγμενος και οχι ενας διορισμενος? μηπως, λεω γω απο καπου μπαζει η υποθεση?

3)ποτε δεν ειχε ειπωθει οτι θα γινει καταθεση το καλοκαιρι? κουφος εισαι? και η δηλωση μαριεττας οτι δεν θα γινει καταθεση το αυγουστο ηταν για τους φαντασιοπληκτους?

4)γιατι δεν φτιαχνεις πρωτα την δημοσια παιδεια και μετα να μιλησουμε για ιδιωτικη, οταν πλεον θα μπ[ορουμε να εχουμε καποιο επιπεδο?

5) για αυτα που "βγαλαμε" απο το μυαλο μας, σου προτεινω να κοιταξεις τις αλλαγες που ειχε προτεινει η κυβερνηση της Ν.Δ to '78 KAI KΛΑΨΕ.AΚΡΙΒΩΣ τα ιδια.[/quote']

1)Γιατι οι κύριοι καταληψίες δεν θέλανε διάλογο. Δεν το ήθελαν βρε παιδάκι μου... Μετά πως θα είχαμε κατάληψη;

2)Συμφωνώ εν μέρει, αν και τον βρίσκω αρκετά καταρτισμένο.

3)Η δήλωση ήταν για να ξεκαθαριστεί το τοπίο από τις φήμες που βγάλανε οι "χειραγωγοί της μάζας" που είπα παραπάνω.

4)Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λές, αλλά στη μακροχρόνια περίοδο νομίζω πως τα ιδιωτικά με τα δημόσια θα αναπτύξουν ένα υγιές ανταγωνιστικό κλίμα.

5)Ναι κύριε τα βγάλατε από το μυαλό σας γιατί τα κεφάλια σας πήρανε γραμμή και θέλαν κατάληψη.

Δημοσ.
ακριβως αυτο εχω κανει.

Soz, αλλά δεν σου φαίνεται.

Αλλά για να γίνει ο διάλογος, ας μιλήσουμε στη βάση του έστω οτι ισχύει

:mrgreen:

Δημοσ.

μιλας με καποιον που δεν εχει σχεση με κομματα οποτε κοψε αυτο το υφακι.

1)διαλογος ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. οι καταληψεις εγιναν αφου δεν ειχε γινει τιποτα τοσο καιρο. πιο πριν γιατι δεν ειχε γινει διαλογος για αυτα τα θεματα? γιατι διαφωνουν ακομα και οι πρυτανεις?

2)μπορει να ειναι καταρτισμενος, αλλα σε μια τοσο νευραλγικη θεση ΠΡΕΠΕΙ να εχεις καποιον κατι παραπανω απο καταρτησμενο. οι αλλαγες που προτεινε δειχνει οτι δεν ξερει που πανε τα 4. ξεκινας απο την βαση και οχι απο τις ακρες. δεν ειναι κουρεμα.

3)κοιτα, οτι και να λες, ειχε δηλωσει η ιδια οτι η καταθεση θα γινει τον αυγουστο. τωρα το τι λες εσυ, δεν μπορω να καταλαβω απο που το βγαζεις....

4)μακαρι να γινει αυτο. αλλα ειναι καθαρα πολιτικη αποδυναμωσης της δημοσιας παιδειας αυτο. επισης δεν μπορεις να στηριχτεις σε μια ικασια, αλλα πρεπει να εχεις κανει μελετη για αυτο. θα πρεπει πρωτα να διορθωσουν τα κακως κειμενα στις σχολες σταδιακα και μετα να μπουν και τα ιδιωτικα στο παιχνιδι.

5)μαθε να μιλας και με ποιον μιλας. οταν μιλας με κομματοσκυλο, μιλα οπως θες. εδω ομως δεν ισχυει κατι τετοιο. το προσχεδιο αραγε το ειδες?μπααααα....

edit: δεν εχω λογο να σου πω ψεματα. απο την αρχη που ειχα μπει τους συχενομουνα. συνεχιζω μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Δεν παίρνω γραμμή από πουθενά. Δοκιμάστε το' date=' είναι ωραία.[/quote']

Μια από τα ίδια και εγώ. Το έχω δηλώσει από την αρχή. Απέχω.

Μου φαίνεται εμένα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...