Melissa_virus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Συμφωνούμε σε όλα εκτός από αυτό που λες για τις πολυεθνικές......Και αυτές δημόσια περιουσία είναι έτσι?...... Nαι σωστό αυτό που λες... Πάλι το κράτος θα τους πληρώσει τα σπασμένα... Sorry αλλά δεν φταίνε οι αστυνομικοί όταν έχουν εντολές εκ των άνω κλιμακίων....Είπαμε' date='πολιτικό κόστος............[/quote'] Σωστό και αυτό. Αλλά να τους αποτρέψουν να σπάσουν τα μαγαζάκια του κοσμάκη, όπως και να τους ρίξουν ένα χέρι ξύλο, χωρίς να τους συλλάβουν δεν θα ήταν κακό. Συμφωνούμε..... :) Τώρα βέβαια γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ είσαι η Λερναία Ύδρα με τα 1000 πρόσωπα.................... :mrgreen: :mrgreen: Χαλαρά. Ρε spooker δεν έχεις βαρεθεί να φτιάχνεις λογαριασμούς στο insomnia?
nontasg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σωστό και αυτό. Αλλά να τους αποτρέψουν να σπάσουν τα μαγαζάκια του κοσμάκη' date=' όπως και να τους ρίξουν ένα χέρι ξύλο, χωρίς να τους συλλάβουν δεν θα ήταν κακό. [/quote'] Ασφαλώς!!!!Μερικές γκλομπιές θα ήταν ό,τι πρέπει.....Ή μάλλον όχι.....Εκεί που θα κράταγε ο κουκουλοφόρος τη μολότωφ αναμμένη και έτοιμη να την πετάξει σε καμμιά βιτρίνα,μια βολή πάνω στη μολότωφ από τον μπάτσο....Πσσσσσσ....Θα γινόταν λαμπάδα ο μάγκας.....Sorry για τα άγρια ένστικτά μου,αλλά νομίζω το σηκώνει η περίσταση.....:twisted: :twisted: :twisted: Ρε spooker δεν έχεις βαρεθεί να φτιάχνεις λογαριασμούς στο insomnia? Βρε άστο το παιδί να εκφραστεί.....Είναι η μασκώτ του insomnia..... Ε spooker,aliaser,street fighter,koukouloforos,theomen etc etc etc etc δεν θα με βρίσεις??Σου μιλάει το ΙΕΚόπαιδο με τις moderατικές και administrιακές παραισθήσεις....... :mrgreen: :mrgreen: Μην φοβάσαι,δεν πρόκειται να σου κάνω αναφορά....Σε συνήθισα πια.......
Jimmy_BlinD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 ο μάγκας που λές nontasg , με την μολότοφ , είναι δημιούργημα κάποιων <<ευσυνείδητων>> ... Το θέμα δεν είναι να πλακώσουμε τον έναν για να παραδειγματιστούν οι άλλοι αλλά να αλλάξουμε τη νοοτροπία και την πολιτική συνείδηση τέτοιων ατόμων γιατί δεν οδηγούν πουθενά με τέτοια συμπεριφορά. Και μερικές γκλοπιές ... άλλοι θέλουν!! (τό πιασες μάγκα.. έτσι? ;-) ) γιατί όλοι μιλάνε για τους κουκουλοφόρους λες και είναι τίποτα άσχετοι που ξύπνησαν μια μέρα και λένε Α τι θα κάνουμε σήμερα ?Θα σπάσουμε 1-2 τζαμαρίες. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ (του κώλου) Το τι φοιτητές είναι ... σίγουρα δεν το ξέρεις!! (για να ισχυρίζεσαι τέτοια τουλάχιστον!) Το αν είναι άσχετοι,... έτσι όπως συμπεριφέρονται σε συγκεκριμένα γεγονότα και καταστάσεις , μας δείχνουν την ασχετοσύνη τους εκτός βέβαια και απο την ιδέα του να <<ξεσπάσουμε>> ... βέβαια , όπως έχω πει και σε άλλα replies , υπάρχουν πολλά που υπονομεύονται κάτω απο τέτοιες πράξεις...
admin.iekep Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 antreaslam : απλα το εκανα για να μην κουρασω τους συνομιλητες μας σε πολλα απο αυτα που λες συμφωνουμε αλλα σε μερικα οπως ειπα διαφωνω διοτι απαντηση στην ουσια της υποθεσης δεν εχω παρει ακομα ολοι λεμε για δικαιωματα αλλα κανεις δεν λεει για υποχρεωσεις (το γιατι ας το πουν οι συνομιλητες μου). τι αναφερα απλα οταν κανεις καταληψη η πορεια εγω ξερω οτι καποιοι ανθρωποι ειναι υπευθυνοι για αυτο αρα αυτοι θα αναλαβουν και τις συνεπειες απο αυτο που κανουν. να διορθωσω οι αστυνομικοι ναι ειναι εμμισθοι υπαλληλοι και η δουλεια τους ειναι να προστατευουν τον πολιτη αλλα οταν το κρατος και η δικαιοσυνη δεν κανει την δουλεια τους σωστα αλλα τα βαζει με τους αστυνομικους μαζι με καποιους αλλους "καφρους" διοτι βαρανε οι αστυνομικοι να τα ΜΜΕ δολοφονοι οι αστυνομικοι , κτυπησαν αθωους οι αστυνομικοι , να το κραξιμο απο τους ανωτερους. δεν βαρανε οι αστυνομικοι αντε παλι τα ιδια. αυτα τα εχω ζησει απο προσωπικη εμπειρια και ευτυχως που δεν ειμαι στο σωμα διοτι εγω θα βαραγα με το οπλο μου την μολοτωφ που θα κραταγε ο γνωστος-αγνωστος και θα τον εκανα φλαμπε. καλα κανουν οι αστυνομικοι και δεν κανουν τιποτα θα γινει αυτο που λεει ο φιλος ο νωντας θα παρει καποιος πολιτης οπλο θα καθαρισει μερικους θα τους στειλει στον αλλο κοσμο και αυτοματως θα σταματησουν και οι πορειες και οι καταληψεις και τα λοιπα (αυτο ειναι προδιεγραμμενο να γινει διοτι οι καταστηματαρχες σε πατησιων και στουρναρη εχουν παρει τις καραμπινες και τα δικαννα αρα οπου να ειναι να το περιμενετε). επισης οπως ειπαμε σε ολες τις πολιτισμενες χωρες γιατι εμεις ειμαστε ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ εχετε δει σε πορειες (διαδηλωσεις η αστυνομια να βαραει επιλεγμενα?) τι λετε.? οπως ειπα για τις πορειες των φοιτητων αλλα καποιοι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ η πρωτη πορεια ηταν ολα μια χαρα η δευτερη πορεια ομως ειχε ολα τα καλοπαιδα μεσα της ανακατεμενα με τους φοιτητες και ερωτω ως πολιτης ειστε σιγουροι οτι οι γνωστοι-αγνωστοι ασχετα απο το κοινωνικο στρωμα που ανηκουν δεν ειναι και αυτοι φοιτητες?. γιατι εγω ειδα με τα ματια οπως και οι καμερες των ΜΜΕ και των ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ φοιτητες με μαδερια στα χερια με πανο και να βαρανε τους αστυνομικους μηπως κανω λαθος? δεν νομιζω. παντος για να τελειωνουμε θα πρεπει σε αυτη την χωρα ολοι μας να αναλαβουμε τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ οπως ζηταμε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ σε αυτο περιλαμβανονται και αυτοι που μας κυβερνουν και εμεις. για τα ιδιωτικα πανεπιστημια ελπιζω να μην γινουν οπως τα δημοσια. και για να τελιωνω οταν σταματησουν να γινονται αυτα τα αισχη τοτε εγω θα υποστηριζω τους φοιτητες μεχρι τοτε να με συγχωρητε αλλα ειμαι εχθρος σας οπως και καθε σκεπτομενος αθωος πολιτης αυτης της χωρας στο χερι σας ειναι να μας κερδισετε με πραξεις οχι με λογια απο αυτα ειδικα εγω εχω χορτασει στα 35 χρονια.
admin.iekep Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 και ως απαντηση σε μερικα σχολια που εχω δει λετε συνεχεια οτι καποιος υποκινει αυτους τους "φοιτητες" και τα σπανε με συγχωρητε για την ερωτηση ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ δεν ειναι δεν εχουν βουληση οτι τους λενε κανουν? αν δεν ειναι σκεπτομενα ατομα αλλα ατομα χωρις θεληση και βουληση να τους χαιρεστε.
Melissa_virus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ναι όντος και έξω πέφτει ξύλο... Και το καλύτερο είναι οι πλαστικές σφαίρες. Πας να πετάξεις μολότοφ? φάγε μια πλαστική σφαίρα να σε πονάει κανά μήνα να το θυμάσαι. Jimmy_BlinD όλα καλά αυτά που λες, αλλά γιατί είσαι τόσο αρνητικός στο ότι αυτά τα κωλόπαιδα θέλουν ξύλο? Τουλάχιστον αφού δεν θέλουν να τους συλλαμβάνουν, ας τους δείρουν! Να δείξουν ότι αξίζουν τον μισθό τους. Δεν θα τους κατηγορήσει κανένας άμα τους πιάσουν και τους μαυρίσουν στο ξύλο.
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 νωντα,δε μου απαντησες,θα αποθεωσεις το ιδιο τον καταστηματαρχη που θα τουφεκισει τον μπατσο που δεν προστατευει την περιουσια του??? αντμιν,διαφωνουμε εξ αρχης στις τοποθετησεις μας! γιατι, οταν εσυ προστατευεις τον μπατσο που βαραει αθωους,εμενα μου γυρνανε τα αντερα,οπως μου γυρνανε τα αντερα κ για τον αλητη που σπαει! ΟΛΟΙ μας εχουμε δει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,οτι στο 95% των περιπτωσεων,οι αναρχικοι αποσπωνται απο την πορεια,ολοι μας εχουμε δει διαπραγματευσεις μεταξυ μπατσων κ αναρχικων σε πορειες του πολυτεχνειου,που καταληγουν μετα απο 5ωρα επεισοδια,να τους αφηνουν να βγουν σαν κυριες! λες οτι εισαι σκεπτομενος! αν εισαι σκεπτομενος,θα επρεπε να σκεφτεις κ αυτο... οι πορειες γινονται για καποιες αδικιες που το κρατος διαπραττει (ή ετσι πιστευουν οι διαμρτυρομενοι). σωστα? παμε ενα ενα τα βηματα: 1)ειτε εχουν δικιο,ειτε οχι,εχουν δικαιωμα να διαμαρτυρηθουν 2)δεν εχουν το δικαιωμα να φτασουν κοντα πχ στο προεδρικο μεγαρο (ΑΠΟΡΙΑ: οι μπατσοι στην τελευταια πορεια που εκαναν,γιατι εφτασαν ομως?)? 3) κανενας μπατσος,επαναλαμβανω,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ,δεν εχει δικαιωμα να βαρεσει ΕΣΤΩ κ ΕΝΑΝ αθωο! 4) το να ριχνεις δακρυγονα (ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο την Ε.Ε να εχεις,αλλα ποιος τα ακουει αυτα),μεσα στο πληθος,ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενεργεια! 5) δεν εχει ευθυνη ο διοργανωτης της πορειας κ τα μελη του,να διαφυλλαξουν την πολη απο τα επεισοδια,αλλα Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... 6) ...που ομως της ειναι πιο ευκολο να σαπισει στο ξυλο γεροντακια που διαμαρτυρονται για τις συνταξεις τους (ακους εκει θρασος,με 400 ευρω το μηνα διαμαρτυρονται κιολας),απο το να μαζεψει 200 ατομα,που κανουν επεισοδια οποτε κ οπου μπορουν,κ που οπως ο ιδιος λες,γνωριζει ποιοι ειναι! 7) η δραση ξερεις πολυ καλα οτι φερνει αντιδραση! οταν ΕΣΥ,φας κλομπια,ή δακρυγονο,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ,δε θα αντιδρασεις?θα πεις ευχαριστω φανταστικε μου κυριε μπατσε? 8) ποιον συμφερει που δεν πιανονται αυτοι οι αληταμπουρες?οεο?μηπως το κρατος,που μπορει να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη,να φοβισει τον καθε πολιτη να μην κατεβει σε διαμαρτυριες,με κινδυνο επεισοδιων κλπ? 9) δεν καταλαβαινεις μαλλον,οτι ολα ξεκινουν απο το κρατος! αν το κρατος ας πουμε,ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ αυτο που η ελληνικη κοινωνια ζηταει,μια παιδεια σωστη,δικαιη,που να εκπαιδευει και να παιδευει σωστα τους νεους,μια παιδεια που να τους δινει εφοδια για ολη τους τη ζωη,τοσο οικονομικα,οσο κ κοινωνικα,τοτε θα εκαναν πορεια? 10) επιτελους,ας μην στρουθοκαμηλιζουμε! φυσικα κ πρεπει να μπουν φυλακη 200 ατομα...οπως πρεπει να μπει φυλακη ομως,ο αρχηγος της ελλ.αστυν, γιατι δινει εντολες για "ξυλο μετα μουσικης",αδιακριτως..γιατι δεχεται να μην συλλαβει το Χ κωλοπαιδο για φθορα δημοσιας περιουσιας,αλλα απλα να τον μαζευει για "αναγνωριση"...επισης,πρεπει να καταλαβουμε,οτι οταν δε μπορει ο ΜΠΑΤΣΟΣ να προστατευσει τη δημοσια περιουσια,που υποτιθεται οτι εχει περασει απο εκπαιδευση κιολας,κ εχει κ παραπανω μεσα κ οπλισμο,πως ζηταμε απο τους φοιτητες ή οποιονδηποτε αλλο ΖΩΝΤΑΝΟ οργανισμο της ελληνικης κοινωνιας να το κανει??? σταματαω εδω,αν κ το 10 θα μπορουσα να το φτασω μεχρι το 100...
Kandinsky Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 νωντα' date='δε μου απαντησες,θα αποθεωσεις το ιδιο τον καταστηματαρχη που θα τουφεκισει τον μπατσο που δεν προστατευει την περιουσια του??? αντμιν,διαφωνουμε εξ αρχης στις τοποθετησεις μας! γιατι, οταν εσυ προστατευεις τον μπατσο που βαραει αθωους,εμενα μου γυρνανε τα αντερα,οπως μου γυρνανε τα αντερα κ για τον αλητη που σπαει! ΟΛΟΙ μας εχουμε δει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,οτι στο 95% των περιπτωσεων,οι αναρχικοι αποσπωνται απο την πορεια,ολοι μας εχουμε δει διαπραγματευσεις μεταξυ μπατσων κ αναρχικων σε πορειες του πολυτεχνειου,που καταληγουν μετα απο 5ωρα επεισοδια,να τους αφηνουν να βγουν σαν κυριες! λες οτι εισαι σκεπτομενος! αν εισαι σκεπτομενος,θα επρεπε να σκεφτεις κ αυτο... οι πορειες γινονται για καποιες αδικιες που το κρατος διαπραττει (ή ετσι πιστευουν οι διαμρτυρομενοι). σωστα? παμε ενα ενα τα βηματα: 1)ειτε εχουν δικιο,ειτε οχι,εχουν δικαιωμα να διαμαρτυρηθουν 2)δεν εχουν το δικαιωμα να φτασουν κοντα πχ στο προεδρικο μεγαρο (ΑΠΟΡΙΑ: οι μπατσοι στην τελευταια πορεια που εκαναν,γιατι εφτασαν ομως?)? 3) κανενας μπατσος,επαναλαμβανω,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ,δεν εχει δικαιωμα να βαρεσει ΕΣΤΩ κ ΕΝΑΝ αθωο! 4) το να ριχνεις δακρυγονα (ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο την Ε.Ε να εχεις,αλλα ποιος τα ακουει αυτα),μεσα στο πληθος,ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενεργεια! 5) δεν εχει ευθυνη ο διοργανωτης της πορειας κ τα μελη του,να διαφυλλαξουν την πολη απο τα επεισοδια,αλλα Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... 6) ...που ομως της ειναι πιο ευκολο να σαπισει στο ξυλο γεροντακια που διαμαρτυρονται για τις συνταξεις τους (ακους εκει θρασος,με 400 ευρω το μηνα διαμαρτυρονται κιολας),απο το να μαζεψει 200 ατομα,που κανουν επεισοδια οποτε κ οπου μπορουν,κ που οπως ο ιδιος λες,γνωριζει ποιοι ειναι! 7) η δραση ξερεις πολυ καλα οτι φερνει αντιδραση! οταν ΕΣΥ,φας κλομπια,ή δακρυγονο,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ,δε θα αντιδρασεις?θα πεις ευχαριστω φανταστικε μου κυριε μπατσε? 8) ποιον συμφερει που δεν πιανονται αυτοι οι αληταμπουρες?οεο?μηπως το κρατος,που μπορει να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη,να φοβισει τον καθε πολιτη να μην κατεβει σε διαμαρτυριες,με κινδυνο επεισοδιων κλπ? 9) δεν καταλαβαινεις μαλλον,οτι ολα ξεκινουν απο το κρατος! αν το κρατος ας πουμε,ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ αυτο που η ελληνικη κοινωνια ζηταει,μια παιδεια σωστη,δικαιη,που να εκπαιδευει και να παιδευει σωστα τους νεους,μια παιδεια που να τους δινει εφοδια για ολη τους τη ζωη,τοσο οικονομικα,οσο κ κοινωνικα,τοτε θα εκαναν πορεια? 10) επιτελους,ας μην στρουθοκαμηλιζουμε! φυσικα κ πρεπει να μπουν φυλακη 200 ατομα...οπως πρεπει να μπει φυλακη ομως,ο αρχηγος της ελλ.αστυν, γιατι δινει εντολες για "ξυλο μετα μουσικης",αδιακριτως..γιατι δεχεται να μην συλλαβει το Χ κωλοπαιδο για φθορα δημοσιας περιουσιας,αλλα απλα να τον μαζευει για "αναγνωριση"...επισης,πρεπει να καταλαβουμε,οτι οταν δε μπορει ο ΜΠΑΤΣΟΣ να προστατευσει τη δημοσια περιουσια,που υποτιθεται οτι εχει περασει απο εκπαιδευση κιολας,κ εχει κ παραπανω μεσα κ οπλισμο,πως ζηταμε απο τους φοιτητες ή οποιονδηποτε αλλο ΖΩΝΤΑΝΟ οργανισμο της ελληνικης κοινωνιας να το κανει??? σταματαω εδω,αν κ το 10 θα μπορουσα να το φτασω μεχρι το 100...[/quote'] Συμφωνώ σε όλα με μια μικρή επιφύλαξη για την εκπαίδευση των μπάτσων . Να προσθέσω επίσης ότι κάπου γίνεται κατάχρηση της διαμαρτυρίας κι ότι καλύτερα θα ήταν να είχαμε γενικευμένες καταστάσεις παρά κάθε βδομάδα ένα κλάδο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το κράτος είναι ένοχο. Οι κύριοι βουλευτάδες είναι διατεθειμένοι να εγκρίνουν κάθε νέο κονδύλι που πηγαίνει στην τσεπούλα τους, δεν συμβαίνει το ίδιο με την τσεπούλα του λαού.
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 συμφωνω με την καταχρηση που λες,αλλα απο ολα τα αλλα,η καταρχηση ειναι το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ προβλημα!!!! ΥΓ: αν δεν εκπαιδευονται οι μπατσοι,να εκπαιδευονται,δε με ενδιαφερει. κ αν δεν εκπαιδευονται,ας εχουν τη στοιχειωδη λογικη,κ ας προσεχουν που βαρανε~!so simple!
Kandinsky Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 συμφωνω με την καταχρηση που λες' date='αλλα απο ολα τα αλλα,η καταρχηση ειναι το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ προβλημα!!!! ΥΓ: αν δεν εκπαιδευονται οι μπατσοι,να εκπαιδευονται,δε με ενδιαφερει. κ αν δεν εκπαιδευονται,ας εχουν τη στοιχειωδη λογικη,κ ας προσεχουν που βαρανε~!so simple![/quote'] Στοιχειώδης λογική και μπάτσοι δεν πάνε μαζί.... Έβλεπα φωτο απ' την τελευταία πορεία των φοιτητών και το συγκεκριμένο καφρομπατσόνι που προκαλούσε, χειρονομούσε, κλπ και μετά μαζί με τα άλλα είχαν βάλει κάτω -και- κοπέλες και έδερναν αλύπητα και αδιακρίτως. Αναμενόμενα όλα αυτά, στην πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει και πολλά απ' την περίοδο της χούντας μια και ακόμα και σε περιόδους υποτιθέμενης δημοκρατίας, η αντιπαράθεση των δυνάμεων που εκφράζουν την κρατική εξουσία με όσους επιζητούν αλλαγές είναι δεδομένη.
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 καντισκυ...η αληθεια ειναι οπως ακριβως την περιεγραψες... το κρατος επιθυμει δημοκρατια,με χουντικη προδιαθεση(οταν ειμαστε εμεις στην εξουσια...γιατι οταν ειναι οι αλλοι,στηλιτευουμαι εντονα την βια των κρατικων δυναμεων)!...η στρατιωτικη-αστυνομικη ηγεσια, αναπολωντας τις εποχες αυτες, ενεργει ετσι ωστε να συντηρει αυτα τα καχεκτυπα...κ ο πολιτης που επιθυμει κατι καλυτερο,παιρνει 2 δακρυγονα για σουβενιρ!
admin.iekep Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 νωντα,δε μου απαντησες,θα αποθεωσεις το ιδιο τον καταστηματαρχη που θα τουφεκισει τον μπατσο που δεν προστατευει την περιουσια του??? Λοιπον να σου απαντησω εγω σε αυτο ο καταστηματαρχης αυτον που θα του σπασει την περιουσια θα βαρεσει οχι τον αστυνομικο που κανει οτι τον διαταξουν οι ανωτεροι του. αντμιν,διαφωνουμε εξ αρχης στις τοποθετησεις μας! γιατι, οταν εσυ προστατευεις τον μπατσο που βαραει αθωους,εμενα μου γυρνανε τα αντερα,οπως μου γυρνανε τα αντερα κ για τον αλητη που σπαει! ΟΛΟΙ μας εχουμε δει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,οτι στο 95% των περιπτωσεων,οι αναρχικοι αποσπωνται απο την πορεια,ολοι μας εχουμε δει διαπραγματευσεις μεταξυ μπατσων κ αναρχικων σε πορειες του πολυτεχνειου,που καταληγουν μετα απο 5ωρα επεισοδια,να τους αφηνουν να βγουν σαν κυριες! λες οτι εισαι σκεπτομενος! αν εισαι σκεπτομενος,θα επρεπε να σκεφτεις κ αυτο... φιλε μου δεν προστατευω κανεναν παρα μονο τον εαυτο αλλα επειδη τα εχω ζησει ειτε ως αστυνομικος ειτε ως πολιτης για αυτο σου λεω οτι κανεις λαθος η αστυνομια κανει σωστα την δουλεια της οταν την αφησουν αλλα οταν παρεμβαινουν στο εργο της τα ΜΜΕ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κτλ και παρεμβαινουν στο εργο της δικαιοσυνης ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ που ειναι επικινδυνα για την δημοσια ασφαλεια τοτε αλλοι εχουν την ευθυνη των πραξεων τους και οχι η αστυνομια. οι πορειες γινονται για καποιες αδικιες που το κρατος διαπραττει (ή ετσι πιστευουν οι διαμρτυρομενοι). σωστα? παμε ενα ενα τα βηματα: 1)ειτε εχουν δικιο,ειτε οχι,εχουν δικαιωμα να διαμαρτυρηθουν ΝΑΙ το εχουν το δικαιωμα. 2)δεν εχουν το δικαιωμα να φτασουν κοντα πχ στο προεδρικο μεγαρο (ΑΠΟΡΙΑ: οι μπατσοι στην τελευταια πορεια που εκαναν,γιατι εφτασαν ομως?)? ΝΑΙ το εχουν για αυτο που ρωτας δεν ξερω να απαντησω. 3) κανενας μπατσος,επαναλαμβανω,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ,δεν εχει δικαιωμα να βαρεσει ΕΣΤΩ κ ΕΝΑΝ αθωο! συμφωνω αρκει ο αθωος να μην κραταει καδρονι (απο πανο) και να βαραει γιατι τοτε δεν ειναι αθωος. 4) το να ριχνεις δακρυγονα (ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο την Ε.Ε να εχεις,αλλα ποιος τα ακουει αυτα),μεσα στο πληθος,ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενεργεια! Νομιζεις οτι στις πολιτισμενες χωρες δεν κανουν χρηση δακρυγονων. Οπως επισης γινεται και χρηση πλαστικων σφαιρων μηπως ειναι καλυτερο αυτο? 5) δεν εχει ευθυνη ο διοργανωτης της πορειας κ τα μελη του,να διαφυλλαξουν την πολη απο τα επεισοδια,αλλα Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... Με συγχωρεις αλλα εδω ΔΙΑΦΩΝΩ διοτι αν δεν υπαρχει υπευθυνος για την πορεια να μην γινεται αυτη. διοτι πρεπει να καταλαβουμε επιτελους οτι δεν εχουμε μονο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αλλα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 6) ...που ομως της ειναι πιο ευκολο να σαπισει στο ξυλο γεροντακια που διαμαρτυρονται για τις συνταξεις τους (ακους εκει θρασος,με 400 ευρω το μηνα διαμαρτυρονται κιολας),απο το να μαζεψει 200 ατομα,που κανουν επεισοδια οποτε κ οπου μπορουν,κ που οπως ο ιδιος λες,γνωριζει ποιοι ειναι! σε αυτο σου απαντησα εκτελουν διαταγες και οταν τους μαζευουν καποιοι αλλοι παρακαλανε θεους και δαιμονες για να αφεθουν ελευθερα τα κακομοιρα παιδακια ξερεις ποιοι παρα πολυ καλα. 7) η δραση ξερεις πολυ καλα οτι φερνει αντιδραση! οταν ΕΣΥ,φας κλομπια,ή δακρυγονο,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ,δε θα αντιδρασεις?θα πεις ευχαριστω φανταστικε μου κυριε μπατσε? εγω προσωπικα δεν εχω φαει ποτε κλομπια γιατι δεν εχω κανει κατι να με κτυπησουν ναι μυρισα δακρυγονο στις πορειες των φοιτητων ως αθωος πολιτης που βρεθηκε σε λαθος τοπο , λαθος χρονο αλλα δεν με κτυπησε κανεις αντιθετα μου ειπαν κυριε φυγετε απο εδω διοτι δεν μπορειτε να περασετε γινεται ο χαμος οπως βλεπετε αν τωρα κραταγα κανενα μαδερι σιγουρα θα με κτυπαγαν. 8) ποιον συμφερει που δεν πιανονται αυτοι οι αληταμπουρες?οεο?μηπως το κρατος,που μπορει να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη,να φοβισει τον καθε πολιτη να μην κατεβει σε διαμαρτυριες,με κινδυνο επεισοδιων κλπ? Για αυτο μπορεις να ρωτησεις πρωτα την δικαιοσυνη (δικαστες , δικηγορους που τους υπερασπιζονται. μετα μπορεις να ρωτησεις τα ΜΜΕ και μετα καποια κομματα π.χ ΚΚΕ κτλ που επισης τα υπερασπιζονται στο τελος μπορεις να ρωτησεις τους ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ/ΜΑΝΑΔΕΣ τους αν ξερουν τι παιδια εχουν. 9) δεν καταλαβαινεις μαλλον,οτι ολα ξεκινουν απο το κρατος! αν το κρατος ας πουμε,ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ αυτο που η ελληνικη κοινωνια ζηταει,μια παιδεια σωστη,δικαιη,που να εκπαιδευει και να παιδευει σωστα τους νεους,μια παιδεια που να τους δινει εφοδια για ολη τους τη ζωη,τοσο οικονομικα,οσο κ κοινωνικα,τοτε θα εκαναν πορεια? φιλε μου εγω καταλαβαινω εσεις δεν καταλαβατε μαλλον ολα ξεκιναμε απο μας οχι απο το κρατος το κρατος ΕΜΕΙΣ το ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αρα ΕΜΕΙΣ ειμαστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ οχι ΑΥΤΟΙ. 10) επιτελους,ας μην στρουθοκαμηλιζουμε! φυσικα κ πρεπει να μπουν φυλακη 200 ατομα...οπως πρεπει να μπει φυλακη ομως,ο αρχηγος της ελλ.αστυν, γιατι δινει εντολες για "ξυλο μετα μουσικης",αδιακριτως..γιατι δεχεται να μην συλλαβει το Χ κωλοπαιδο για φθορα δημοσιας περιουσιας,αλλα απλα να τον μαζευει για "αναγνωριση"...επισης,πρεπει να καταλαβουμε,οτι οταν δε μπορει ο ΜΠΑΤΣΟΣ να προστατευσει τη δημοσια περιουσια,που υποτιθεται οτι εχει περασει απο εκπαιδευση κιολας,κ εχει κ παραπανω μεσα κ οπλισμο,πως ζηταμε απο τους φοιτητες ή οποιονδηποτε αλλο ΖΩΝΤΑΝΟ οργανισμο της ελληνικης κοινωνιας να το κανει??? σταματαω εδω,αν κ το 10 θα μπορουσα να το φτασω μεχρι το 100... φυλακη θα μπει ο πολιτης που θα θελει να προστατευσει την περιουσια του και σκοτωσει αυτα τα κωλοπαιδα οχι τα ιδια διοτι οι οικογενειες που ανηκουν τα κομματα και λοιπα που αναφερα τα προστατευουν ενω τον ΑΘΩΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ δεν τον προστατευει κανεις. εγω να δεις τα ποσα μπορω να φτασω και να μην μπορειτε να απαντησετε. διοτι λετε συνεχεια για ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αληθεια ξερετε τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ σας τις ΕΥΘΥΝΕΣ των πραξεων σας.
g1annis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 xaxaxaxaa. Μολότωφ..... Μη μιλάς εσύ γιατί θα σε κυνηγήσουνε, χαχαχαχα. Μια μικρούλα παρέμβαση: antreaslam συμφωνώ σχεδόν πάντα μαζί σου, αλλά εδώ υπάρχει ένα σφάλμα: για την πορεία έχει ευθύνη αποκλειστικά ο διοργανωτής. Η αστυνομία είναι πάντα (γιατί γι' αυτό είναι φτιαχμένη) υπεύθυνη για να καταστέλει το κίνημα. Δε θα τους βάλουμε να διαφυλάξουν και την ασφάλειά του. Ο διοργανωτής οφείλει να περιφρουρήσει τον κόσμο που κάλεσε στην πορεία, ώστε την επόμενη φορά να ξαναέρθει. Αν 300 μέτρα παρακάτω τα φρικιά καίνε τις μερσεντές εμείς μπορούμε να καθόμαστε και να το απολαμβάνουμε. Ας λύσει το κράτος της διαφορές τους 300 μέτρα μακρυά από την πορεία. Όμως η πορεία ποτέ δεν πρέπει να κάνει πλάτες (να προστατεύει τους κουκουλοφόρους) όταν αυτοί λειτουργούν αυτόκλητα και χωρίς καμία συνεννόηση με τον κόσμο της πορείας. Περιφρούρηση λοιπόν και από τους μπάτσους (που αυτοί είναι το εντεταλμένο όργανο του κράτους που είναι ο "αντίπαλος") αλλά και από τους αυτόκλητους σωτήρες σπάστες, κάφτες, πετροκόμους κλπ (που μπορεί κι αυτοί να είναι εντεταλμένοι, οι περισσότεροι όμως είναι απλά μαλακισμένα που ποτέ τη γνώμη τους δεν τη διατύπωσαν στον κόσμο, αλλά δρουν με μόνο γνώμονα την πάρτη τους).
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Στοιχειώδης λογική και μπάτσοι δεν πάνε μαζί.... Στοιχειώδης λογική και ταραξίας σε πορεία δεν πάνε μαζί Άντε παιδιά καλές καταλήψεις από Σεπτέμβριο. Γιατί πολύ κούραση και πρόοδος έπεσε φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.