Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Άμα γίνω πρωθυπουργός θα σε κάνω αρχηγό του στρατού και μαζί θα επαναφέρουμε

τη ΧΟΥΝΤΑ

συμφωνω μαζι σου φιλε μου γιατι Η ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΜΥΑΛΟ καποιων δυστυχως.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ δυο λόγια έχω να πω:ελπίζω να μη φτάσουμε στο σημείο κάποιος από τους πολίτες που καταστρέφονται τα μαγαζιά τους στις πορείες να πάρει το νόμο στα χέρια του και να "καθαρίσει" κανέναν εκ των "αγωνιστών" που του έκανε το μαγαζάκι καλοκαιρινό,γιατί τότε θα δείτε τι έχει να γίνει......

Και βέβαια αν κάποιος μαγαζάτορας το κάνει,για μένα θα πρέπει να ανακηρυχτεί εθνικός ήρωας......:twisted:

Επίσης εύχομαι κάποια στιγμή να υπάρξει μια κυβέρνηση που να έχει τα @@ να δώσει εντολή στα ματ να σαπίσουν στο ξύλο όσους καταστρέφουν τη δημόσια περιούσια του κάθε αθώου πολίτη στις πορείες ή μέσα στα πανεπιστήμια!!

Τέλος θα θεωρούσα πολύ μάγκες όποιους από τους φοιτητές που κάνουν πορείες αγωνιζόμενοι για μια καλύτερη παιδεία,μόλις έβλεπαν τους γνωστούς αγνώστους να πάνε να εισχωρήσουν στην πορεία τους να τους έκαναν μαύρους στο ξύλο και να τους παρέδιδαν στα ματ!!

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ..............................

ΥΓ:Άν θεωρείτε,ό,τι είπα,λόγια ενός φασίστα no problem....Προτιμώ να είμαι φασίστας,παρά άπραγος και απαθής μλκς.......

Δημοσ.
admin.iekep Θα μαι ξακάθαρος και σαφής.

Επειδή όντως ' date=' συνεχίζω να υποστηρίζω πως αυτά που λέγονται είναι <<καραμέλα>> ... θα στα πώ τα πράγματα απ την Ωμή τους πλευρά , Δυστυχώς έτσι είναι η αλήθεια ... ΠΙΚΡΗ

-> ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!! (αν και δεν πολυπιστεύω στην εγκυρότητα των βουλευτικών εκλογών...) Τη **λακία που κάνατε (με την ψήφο σας) , θα την πληρώσετε...και θα την πληρώσουν πιο πολύ αυτοί που πρέπει. Δυστυχώς , όπως και συ λές , μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και οι "αθώοι της παρέας" , συμφωνώ. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια όμως εκ μέρους των φοιτητών να αποτρέπονται τέτοιου είδους φαινόμενα και δεν πρέπει να τους θάβουμε όλους στην ίδια λακούβα. Αν όντως ήθελαν να τους πιάσουν , θα το είχαν κάνει προ πολλού ... αλλά βλέπεις υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια και γι αυτό μίλησα <<για όποιον έχει πάει σε πορείες...>>[/quote']

εδω θα διαφωνησω φιλε μου γιατι και στις 2 πορειες ημουν μπροστα οι γνωστοι-αγνωστοι μαζι με καποιους "αθωους φοιτητες" βγηκαν μεσα απο τα μπλοκς των φοιτητων και τα εσπαγαν οποτε εισαι ΦΑΟΥΛ σε αυτο.

και κατηγορω τους φοιτητες οτι δεν ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ και ποιες ειναι αυτες εχω βαρεθει να το λεω.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ - ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ - ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ - ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ.

επισης μου λετε για ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ κτλ

να διευκρινησω κατι το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ δινει ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ διαβαστε καλυτερα τα αναλογα αρθρα.

Δημοσ.

οσο για την καραμελα που λετε διαφοροι να μην γινουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ κτλ αν ειναι να γινουν οπως το εξωτερικο ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ αν ειναι να γινουν οπως τα ΔΗΜΟΣΙΑ ευχαριστω δεν θα παρω θα στειλω τα παιδια μου στο εξωτερικο να μαθουν γραμματα και οχι εδω.

Δημοσ.
συμφωνω μαζι σου φιλε μου γιατι Η ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΜΥΑΛΟ καποιων δυστυχως.

Σωστός....

Όπως και τα πολλά accounts μπορεί να προκαλέσουν σχιζοφρένεια.....

Το τελευταίο σχόλιο δεν πάει σε σένα αγαπητέ admin....Για άλλον χτυπάει η καμπάνα......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

και κατηγορω τους φοιτητες οτι δεν ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ και ποιες ειναι αυτες εχω βαρεθει να το λεω.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ - ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ - ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ - ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ - ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ.

επισης μου λετε για ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ κτλ

να διευκρινησω κατι το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ δινει ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ διαβαστε καλυτερα τα αναλογα αρθρα.

Πωπωπωπω αγόρι μου....Γράφεις ιστορία.....respect....

Μη μασάς,πες τα χύμα μήπως και βάλουν μυαλό μερικοί........:twisted: :twisted:

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Άμα γίνω πρωθυπουργός θα σε κάνω αρχηγό του στρατού και μαζί θα επαναφέρουμε

τη ΧΟΥΝΤΑ

Και άμα τώρα αγαπητέ spooker είμασταν σε άλλο forum Και εγώ ήμουνα administrator,θα σου είχα κάνει ban βάσει ip+dns+host.....:twisted: :twisted:

Αλλά έλα που δεν είμαστε,οπότε δε μου πέφτει λόγος.....Εδώ αποφασίζει και διατάσσει μόνο ο "Θεός" hal9000.....respect.....

Sorry για το offtopic.........

Edit:antreaslam,όπως είπες και εσύ,οι μπάτσοι οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και η δουλειά τους ειίναι να σαπίζουν στο ξύλο όλους τους κάθε λογής ταραξίες...Για να μην ξανάλεμε ότι αυτοί οι ταραξίες συνήθως έχουν γνωριμίες που δεν αφήνουν τους αστυνομικούς να τους αγγίξουν.....Και δεν το κάνουν γιατί αυτές τις εντολές έχουν εκ των άνωθεν.....Βλέπεις όλες οι κυβερνήσεις σκέφτονται το πολιτικό κόστος.....Αλλά μη δικαιολογούμε συνεχώς τα αδικαιολόγητα έτσι?Φιλικά πάντα....

Δημοσ.

Μαλλον υπαρχει θεος τελικα. οσο για κατι που ειπες αλλα το διορθωσες απο οτι βλεπω οτι δεν μπορεις να παθεις φιλε μου με τα 1000 προσωπα ποτε να μην εισαι σιγουρος για κατι θα απογοητευτεις πιστεψε με παντα υπαρχει ο καλυτερος απο τον καθενα μας για αυτο ποτε να μην υποτιμας τους αλλους διοτι θα το μετανοιωσεις καποτε και θα ειναι αργα.

Δεν τα λες και παλι σωστα στην ελλαδα εχουμε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΑ απλα δεν το εχουμε καταλαβει ακομα αποφασιζουν οι (300) για τα (10.000.000).

Δημοσ.

Ανάλογα άρθρα ... ?? ! ??

admin.iekep ,

δυστυχώς ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί η κατάσταση και πως λειτουργούν αυτά τα άτομα.

Εαν η αστυνομία ήθελε να τα πιάσει , με τόσες κάμερες και τόση χαρτογράφηση που έχουν κάνει οι ασφαλίτες και λοιποί , θα τους είχαν πιάσει απο τις πρώτες κιόλας διαδηλώσεις. Αλλά βλέπεις , τι θα έχουν μετά να δείχνουν τα ρεπορτάζ... ;)

Σου λέμε για πανεπιστυμιακό άσυλο (?) .Δεν στο λέμε , στο ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ!!!

Σε σένα και στον καθένα..

Και που υπάρχει το άσυλο , είδαμε πόσο το σεβάστηκαν και οι αρχές!Και ποιοί πήραν την ευθύνη έπειτα γι αυτό.

Και στις πορείες , ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι για το αν γίνει κάτι, υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι συμμετέχουν αλλά έτσι είναι ... έξω απ τον χορό πολλοί χορεύουν!

Και τελευταίο , στην Ελλάδα "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΡΑΓΕΙΑ" έχουμε... :)

Δημοσ.

admin.iekep , εχεις αδικο! εγω απαντησα ΣΕ ολα οσα ειπες,ενω εσυ αντιθετα επελεξες να μην απαντησεις...δεν ξερω αν εγινε ηθελημενα,ή απλα βαριοσουν,αλλα θα με ενδιεφερε να δω τον αντιλογο σε αυτα που σου απαντησα....

Δημοσ.
Και βέβαια αν κάποιος μαγαζάτορας το κάνει' date='για μένα θα πρέπει να ανακηρυχτεί εθνικός ήρωας......:twisted:

[/quote']

να σου πω...αν αυτος ο μαγαζατορας,γυρισει κ σαπισει στο ξυλο τους μπατσους, δε θα πρεπει να αναγορευτει σε εθνικο ευεργετη???

οι μπατσοι,αν δεν κανω λαθος,ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προστατευουν την ταξη,οφειλουν να προστατευουν την περιουσια του καθε μαγαζατορα,γιατι πολυ απλα, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ απο τον καθε μαγαζατορα....

ενας αλητης,σπαει...οκ...

αυτος,που τον αφηνει,ενω ειναι η δουλεια του-REPEAT ...Η Δ Ο Υ Λ Ε Ι Α Τ Ο Υ -, να τον σταματησει,μηπως ειναι ηθιος αυτουργος?κ μηπως η ηθικη αυτουργια τιμωρειται στα δικαστηρια με βαρυτερες ποινες????

Δημοσ.
οσο για την καραμελα που λετε διαφοροι να μην γινουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ κτλ αν ειναι να γινουν οπως το εξωτερικο ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ αν ειναι να γινουν οπως τα ΔΗΜΟΣΙΑ ευχαριστω δεν θα παρω θα στειλω τα παιδια μου στο εξωτερικο να μαθουν γραμματα και οχι εδω.

Πιστεύεις πραγματικά ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που θα ανοίξουν εδώ θα γίνουν σαν αυτά του εξωτερικού? Εγώ δεν το πιστεύω, γιʼ αυτό βλέπω όλη την κίνηση με κακό μάτι. Άμα γίνουν πραγματικά σαν αυτά του εξωτερικού, ας ανοίξουν. Κανένα πρόβλημα

Αλλά δεν θα γίνουν…

Και φυσικά, δεν πρόκειται να ανοίξουν παραρτήματα από τα μεγάλα πανεπιστήμια εδώ…

Όσον αφορά την αντίδραση κάποιου καταστηματάρχη στην καταστροφή τις περιουσίας του, καλά θα κάνει να πάρει μια καραμπίνα, και να ρίξει στο φλωροκωλοπαιδο, που πάει να του κάψει το μαγαζί (όσον αφορά τις πολυεθνικές, καλά τις κάνουν :D). Αλλά και ο μπάτσος που κάθετε πιο δίπλα και χαζεύει, στην ποια προσπάθεια θα σπάσει την τζαμαρία ο κουκουλοφόρος, θέλει και αυτός μια τουφεκιά …

Συμφωνώ μαζί σου Jimmy_BlinD. Άμα θέλανε να τους πιάσουν, θα τους πιάνανε… Όπως είπες και εσύ ο ίδιος admin.iekep, ότι πιάσατε κάποιον παλιά, και η δικαιοσύνη τον άφησε… Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πως πάει το σύστημα. Άμα δεν κάνει κάτι η αστυνομία και η δικαιοσύνη, θα κάνει ο απλός φοιτητής???

Αν θυμάμαι καλά στην πρώτη πορεία των φοιτητών, δεν έγιναν επεισόδια γιατί λειτούργησαν καλά οι ομάδες περιφρούρησης… Αλλά τις άλλες που ήταν πόσες χιλιάδες στην πορεία… Άποψη μου, η διατήρηση της τάξης δεν είναι θέμα των φοιτητών… Αλλά θα χαιρόμουν να τους πέταγαν έξω από την πορεία. Α και για να μην ξεχνιόμαστε, για όσους θέλουν να θυμούνται, τα πιο πολλά επεισόδια τα κάνουν πάντα οι κουκουλοφόροι, από μόνοι τους. Όταν αποκόπτονται από την πορεία, και τα σπάνε παίζονται ένα χαζό υποτιθέμενο κυνηγητό με την αστυνομία. (Απλά γυρνάνε και τα σπάνε…)

Αφού δεν κάνει τίποτα η αστυνομία που έχει τα μέσα, θα έπρεπε οι φοιτητές, να πάρουν και αυτοί κανένα ξύλο, και καμία πέτρα και να τους κυνηγήσουν τους κουκουλοφόρους… Και αν τώρα αυτοί βγάζανε τα μαχαίρια τους, και τους ρίχνανε και τίποτα μολότοφ, να δω τι θα κάνανε οι φοιτητές… Αν είναι δουλειά των φοιτητών να τα βάζουν με τέτοια άτομα άοπλοι τι να πω. Εμένα δεν μου φαίνεται λογικό.

Με στεναχωρεί πάντως το γεγονός, ότι οι ποιο πολλοί έχετε φάει αυτό που μετέδιδαν τα ΜΜΕ. Που τα παρουσίαζαν λες και πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, και ότι μόνο στις φοιτητικές πορείες τα σπάνε οι κουκουλοφόροι…

Και εσύ admin.iekep που γνωρίζεις καλά τι παίζει με αυτούς του βολεμένους αλήτες, πολλά πράγματα που είπες, δεν θα έπρεπε να τα έχεις πει. Μια και είναι γεγονός ότι άμα θέλανε να τους πιάσουν οι αστυνομικοί θα το κάνανε. Και όχι τώρα, εδώ και χρόνια θα το είχανε κάνει.

Δημοσ.

Αλλά θα χαιρόμουν να τους πέταγαν έξω από την πορεία. Α και για να μην ξεχνιόμαστε' date=' για όσους θέλουν να θυμούνται, τα πιο πολλά επεισόδια τα κάνουν πάντα οι κουκουλοφόροι, από μόνοι τους. Όταν αποκόπτονται από την πορεία, και τα σπάνε παίζονται ένα χαζό υποτιθέμενο κυνηγητό με την αστυνομία. (Απλά γυρνάνε και τα σπάνε…)

[/quote']

γιατί όλοι μιλάνε για τους κουκουλοφόρους λες και είναι τίποτα άσχετοι που ξύπνησαν μια μέρα και λένε Α τι θα κάνουμε σήμερα ?Θα σπάσουμε 1-2 τζαμαρίες. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ (του κώλου)

Δημοσ.

Όσον αφορά την αντίδραση κάποιου καταστηματάρχη στην καταστροφή τις περιουσίας του' date=' καλά θα κάνει να πάρει μια καραμπίνα, και να ρίξει στο φλωροκωλοπαιδο, που πάει να του κάψει το μαγαζί (όσον αφορά τις πολυεθνικές, καλά τις κάνουν :D). Αλλά και ο μπάτσος που κάθετε πιο δίπλα και χαζεύει, στην ποια προσπάθεια θα σπάσει την τζαμαρία ο κουκουλοφόρος, θέλει και αυτός μια τουφεκιά …

[/quote']

Συμφωνούμε σε όλα εκτός από αυτό που λες για τις πολυεθνικές......Και αυτές δημόσια περιουσία είναι έτσι?......

Και εσύ admin.iekep που γνωρίζεις καλά τι παίζει με αυτούς του βολεμένους αλήτες' date=' πολλά πράγματα που είπες, δεν θα έπρεπε να τα έχεις πει. Μια και είναι γεγονός ότι άμα θέλανε να τους πιάσουν οι αστυνομικοί θα το κάνανε. Και όχι τώρα, εδώ και χρόνια θα το είχανε κάνει.[/quote']

Sorry αλλά δεν φταίνε οι αστυνομικοί όταν έχουν εντολές εκ των άνω κλιμακίων....Είπαμε,πολιτικό κόστος............

Δημοσ.
γιατί όλοι μιλάνε για τους κουκουλοφόρους λες και είναι τίποτα άσχετοι που ξύπνησαν μια μέρα και λένε Α τι θα κάνουμε σήμερα ?Θα σπάσουμε 1-2 τζαμαρίες. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ (του κώλου)

Συμφωνούμε.....:) :)

Τώρα βέβαια γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ είσαι η Λερναία Ύδρα με τα 1000 πρόσωπα....................:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...