nontasg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Οι ερωτήσεις μου είναι σαφείς (και αναμένουνε απαντήσεων). α) Γιατί δεν παραδίδονται στη δικαιοσύνη οι καταστροφείς; Ή έστω' date=' γιατί δε γίνεται κάποια μήνυση κατά αγνώστων αν δεν είναι γνωστοί. β) Ποιός είναι υπεύθυνος όταν γίνεται κατάληψη; Γιατί δεν αναλαμβάνει/ουν τις ευθύνες του/τους ο/οι υπεύθυνος/οι; γ) Γιατί οι φοιτητές επιτρέψανε να γίνουνε καταστροφές; Δε βλέπανε ότι κάποιοι παραβιάζανε θύρες, κλέβανε σκληρούς δίσκους (με πνευματική εργασία πολλών φοιτητών και καθηγητών), γράφανε συνθήματα σε τοίχους και καταστρέφανε μηχανήματα μετρητών; δ) Τελικώς κερδήθηκε η συγκεκριμένη "μάχη" για την εκπαίδευση (και εννοώ αν το υπουργείο παιδείας εγκατάλειψε τις αρχικές του αποφάσεις για την εκπαίδευση); Μιλάω για τις συγκεκριμένες καταλήψεις, οπότε απαντήσε τε μου και αφήσε τε τις υπεκφυγές για αέναους αγώνες. Διότι αν κερδήθηκε έχει καλώς, αν όχι απλώς ισχυροποιεί την άποψή μου ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται με τις πορείες και τις καταλήψεις. ε) Γιατί ευαγγελιζόμαστε την ορθή εκπαίδευση, εκλέγουμε μια κυβέρνηση με εντολή να νομοδοτήσει και να νομοθετήσει και όταν πάει να το κάνει εμείς ξεσηκωνόμαστε και φωνάζουμε;[/quote'] Γιατί έχουμε μάθει να κοιτάμε μόνο τον εαυτούλη μας και να ασπαζόμαστε τη νοοτροπία του ωχαδερφισμού......γι'αυτό.......
Melissa_virus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Κάνετε λες και πρώτη φορά αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι τα σπάνε όλα… Μια ζωή αυτό κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το τονίσανε τόσο τα ΜΜΕ τώρα στις φοιτητικές καταλήψεις… Δεν λέω ότι κερδίσαμε κάτι… Μια χαμένη εξεταστική. Ο νόμος κάποια στιγμή θα περάσει στα μουλωχτά. Τώρα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν ξέρω με προβληματίζει. Γιατί δεν πρόκειται να γίνει σωστά η όλη δουλειά… Όντος χάνουμε τρομερά ποσά με τους φοιτητές που σπουδάζουν έξω… Δεν ξέρω τι να πω. Η καταλήψεις για μένα έπρεπε να γίνουν. Ζημιές, γίνονται από πάντα στην Αθήνα και Πειραιά στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δεν είναι οι πρώτη φορά. Δεν εννοώ στις καταλήψεις μέσα. Γενικά. Όπως διαρρήξεις, σπασμένα τζάμια, κλοπές, ΚΑΙ φυσικά Βαμμένοι τοίχοι , σκουπίδια, καφέδες και τσιγάρα παντού… Γιατί τα τονίζετε τόσο αυτά? Πρώτη φορά είδατε συνθήματα σε τοίχους χωρίς να έχει γίνει κατάληψη???????? Όσο για τα τσιγάρα, πας να γράψεις στην εξεταστική στο αμφιθέατρο και οι καθηγητές δίνουν μάχη για να μην ανάβουν τσιγάρα οι κάφροι κατά την διάρκεια της εξέτασης. Αν και ώσπου να αρχίσει η εξέταση έχουν καπνίσει ένα σωρό άτομα, με αποτέλεσμα να βλέπεις ένα νέφος. Επίσης όταν τελειώνω κατά της 8 το βράδυ το μάθημα, τα τσιγάρα είναι βουνό στους διαδρόμους… και οι καθαρίστριες γεμίζουν ένα σωρό τσάντες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχετε συνδέσει όλα με την κατάληψη! Στο δικό μου τμήμα όπως και σε πολλά άλλα της επαρχίας, ΔΕΝ έγινε καμία απολύτως ζημιά. Και αυτό γιατί δεν είμαστε πολλά Τμήματα. Είναι φυσικό στην Αθήνα με τόσο πολλά Τμήματα και φοιτητές, αυτοί οι άθλιοι γνωστοί – άγνωστοι να κρύβονται στην μάζα και να κάνουν ζημιές…
Γηρυόνης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Γιατί τα τονίζετε τόσο αυτά? Πρώτη φορά είδατε συνθήματα σε τοίχους χωρίς να έχει γίνει κατάληψη???????? Όχι, αλλά πρώτη φορά είδα αντιπροσώπους των φοιτητικών κομματικών παρατάξεων να βγαίνουνε στην τηλεόραση και να λένε ότι όλα βαίνουνε αισίως και ότι η κατάληψη προχωράει ομαλώς. Δηλαδή αν υπήρχε πρόβλημα τί θα κάνανε; Θα γκρεμίζανε τα πανεπιστήμια;
nontasg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Στην σχολη καποτε που ημουν φοιτητης καναμε καταληψη εποχη 80-90 εξω απο την σχολη μας υπηρχε δυναμη των ΜΑΤ (τοτε) και καποιοι που ηθελαν να κανουν αυτο που λετε προβοκατσια πηγαν να καταστρεψουν περιουσιες των γυρω πολιτων και να τα βαλουν με τα ΜΑΤ το αποτελεσμα ηταν να τους περικυκλωσουν τα ΜΑΤ και εμεις και να φανε το ξυλο της αρκουδας μετα ολα κυλισαν ομαλα εληξε η καταληψη και κερδισαμε οτι ζητησαμε χωρις το παραμικρο παρατραγουδο. ΕΤΣΙ!!!!!!!!!Άν γινόταν σε όλες τις καταλήψεις και στις πορείες,τότε θα ήταν καλύτερα τα πράγματα..... Αλλά μπααααα....Τί λες τώρα θα κάτσουμε να σκάσουμε αν καταστρέφεται δημόσια περιουσία?Τον εαυτούλη μας μόνο....... admin.iekep ελπίζω να σάπισες πολλούς από αυτούς τους μάγκες στο ξύλο τότε....... edit ώρα 20:27 : admin.iekep με αυτά που έγραψες πριν λίγο πραγματικά έδωσες ρέστα........respect............................
Melissa_virus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Όχι, αλλά πρώτη φορά είδα αντιπροσώπους των φοιτητικών κομματικών παρατάξεων να βγαίνουνε στην τηλεόραση και να λένε ότι όλα βαίνουνε αισίως και ότι η κατάληψη προχωράει ομαλώς. Δηλαδή αν υπήρχε πρόβλημα τί θα κάνανε; Θα γκρεμίζανε τα πανεπιστήμια; Τι περίμενες να πούνε τα κομματόσκυλα… Αυτοί που βγαίνανε στην TV δεν νομίζω να πάτησαν το πόδι τους στην κατάληψη…
ga25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Η καστρατηγηση του συνταγματος που ερχετε με τη μορφη των Ιδιωτικων "Πανεπιστημιων" δεν σας ενοχλει?Η σταδιακη καταργηση της δημοσιας δωρεαν παιδειας δεν σας αποσχολει? Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω συνέχεια αυτό το πράγμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και προσπαθώ να καταλάβω τι το κακό έχει και όλοι οι φοιτητές εναντιώνονται σε αυτό. Μπορείτε να μου πείτε γιατί τόσο αρνητισμό με τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια.
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ga25, αν δεν εχεις καταλαβει ακομα γιατι οι φοιτητες αντιδρουν, τοτε μαλλον πρεπει να το ψαξεις περισσοτερο...ως αποφοιτος (χρονια τωρΑ),απο πανεπιστημιο,μπορω να σου πω οτι αυτη τη χρονικη στιγμη,με τα σημερινα δεδομενα ,εχουν δικιο κατ εμε,κ το εχω εκφρασει σε δεκαδες τοπικς εδω μεσα... καποιοι δε θελουν να το καταλαβουν,γιατι δεν τους συμφερει...καποιοι πρεπει να υπερασπιστουν το κομμα τους,κ καποιοι αλλοι τα συμφεροντα τους...κανενας ομως δεν επιτρεπει στους φοιτητες να υπερασπιστουν τα συμφεροντα τους,κ το δικαιωμα που κερδισαν απο το συνταγμα,για ΔΗΜΟΣΙΑ Κ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!
admin.iekep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ολα ομορφα αυτα που λετε αλλα δεν βλεπω να μορφωνεται κανεις και να γινεται σωστος πολιτης απο αυτο που λετε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. αλλα βλεπω καποιους να τα οικονομανε χοντρα (καθηγητες απο ιδιαιτερα η φροντιστιρια) , βιβλιοπωλεια απο την αγορα βιβλιων κτλ. βλεπω να καταστρεφονται δημοσιες περιουσιες που θα τις πληρωσει ο αθωος πολιτης. βλεπω διαφορα κομμ****λα να βγαινουν να λενε για αστυνομικη βια και λοιπες αηδιες ενω υπαρχουν καμερες που δειχνουν καθαρα ποιοι βαρανε και ποιοι οχι δεν υπερασπιζομαι οτι και οι αστυνομικοι δεν εκαναν υπερβαση στο καθηκον τους αλλα αν εισασταν στην θεση τους και σας πεταγαν μολωτωφ η πετρες η καδρονια η φωτοβολιδες να σας εβλεπα εγω τι θα κανατε. βλεπω τους γνωστους-αγνωστους που ολη η ελλαδα ξερει ποιοι ειναι (να μην αναφερω ονοματα,διευθυνσεις,τηλεφωνα) να σπανε την δημοσια περιουσια και την περιουσια του πολιτη και το κρατος να μην κανει τιποτα γιατι σκεφτεται το πολιτικο κοστος (αναθεμα την ωρα του) δηλαδη ο πολιτης πρεπει να παρει τον ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ για να προστατευσει την περιουσια του. βλεπω τους μελλοντικους πολιτες αυτης της χωρας τους φοιτητες και το φοιτητικο κινημα να καθετε και να βλεπει τις καταστροφες στην δημοσια περιουσια και στην περιουσια του πολιτη χωρις να αναλαμβανει τις ευθυνες του (αληθεια αν σας εκαιγαν το σπιτι/το αμαξι που δεν εχετε ξεχρεωσει το μηχανακι η το μαγαζι το ιδιο θα αντιδρουσατε) διοτι φιλοι μου εχετε σιγουρα δικαιωματα αλλα εχετε και υποχρεωσεις κανετε καταληψη π.χ η πορεια υπαρχουν καποιοι υπευθυνοι αν δεν μπορειτε να την περιφρουρησετε και γινουν καταστροφες και δεν δωσετε στην δικαιοσυνη τους υπευθυνους ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ετσι ειναι αυτα. βλεπω επισης την εννοια της λεξεως καταληψη να χανει την σημασια της. οποτε ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ/ΣΧΟΛΕΣ μηπως και βγουν ΑΞΙΟΙ και ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ/ΣΧΟΛΕΣ να γινουν ανταγωνιστικα. αυτα ειχα να πω περιμενω τις απαντησεις σας παντως να ξερετε οτι δεν φταει παντα το κρατος αλλα φταιμε και εμεις.
Melissa_virus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Συμφωνώ με τα πιο πολλά που λες admin.iekep… Έχεις τα δίκια σου. Σκατά είναι και η Δημόσια παιδεία. Αλλά αν κάνουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, και αυτά γίνουν καλύτερα (είτε στην πράξη είτε όχι-Ελλάδα rulez) από τα Δημόσια, δηλαδή τι θα γίνει? Αυτοί που δεν έχουν χρήματα θα παίρνουν ένα κολώχαρτο? Όχι ότι και τώρα δεν είναι, αλλά τι θα γίνει μετά? Όποιος έχει τα χρήματα θα είναι και ο καλύτερος? Και θα πιάνει τις θέσεις αυτών που τέλειωσαν το ΕΜΠ για παράδειγμα? Θα είναι ωραίο? Και στο κάτω κάτω ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω με τίποτα ότι άμα γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια, ότι θα γίνουν τα δημόσια καλύτερα. Ποιος θα δώσει τα χρήματα για να γίνουν καλύτερα? Τι θα αλλάξει στα Δημόσια πανεπιστήμια? Τίποτα πιστεύω. Η νοοτροπία θα είναι η ίδια, και των φοιτητών και όλων και όλα τα επακόλουθα. Δεν νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι που φάγανε βρομόξυλο από τα ΜΑΤ, ότι πέταγαν και αυτοί πέτρες και μολότοφ... Και αυτοί που τις πέταγαν, ούτε που θα φάγανε ξύλο. Πάντα οι άσχετοι την πληρώνουν.
admin.iekep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Συμφωνώ με τα πιο πολλά που λες admin.iekep… Έχεις τα δίκια σου. Σκατά είναι και η Δημόσια παιδεία. Αλλά αν κάνουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια' date=' και αυτά γίνουν καλύτερα (είτε στην πράξη είτε όχι-Ελλάδα rulez) από τα Δημόσια, δηλαδή τι θα γίνει? Αυτοί που δεν έχουν χρήματα θα παίρνουν ένα κολώχαρτο? Όχι ότι και τώρα δεν είναι, αλλά τι θα γίνει μετά? Όποιος έχει τα χρήματα θα είναι και ο καλύτερος? Και θα πιάνει τις θέσεις αυτών που τέλειωσαν το ΕΜΠ για παράδειγμα? Θα είναι ωραίο? Και στο κάτω κάτω ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω με τίποτα ότι άμα γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια, ότι θα γίνουν τα δημόσια καλύτερα. Ποιος θα δώσει τα χρήματα για να γίνουν καλύτερα? Τι θα αλλάξει στα Δημόσια πανεπιστήμια? Τίποτα πιστεύω. Η νοοτροπία θα είναι η ίδια, και των φοιτητών και όλων και όλα τα επακόλουθα. Δεν νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι που φάγανε βρομόξυλο από τα ΜΑΤ, ότι πέταγαν και αυτοί πέτρες και μολότοφ... Και αυτοί που τις πέταγαν, ούτε που θα φάγανε ξύλο. Πάντα οι άσχετοι την πληρώνουν.[/quote'] δεν ειπα οτι δεν εγινε καταχρηση εξουσιας αλλα πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι αν ειμασταν στην θεση των αστυνομικων (και το λεω εγω που ημουν) και βλεπεις να σου πετανε οτι εχουν και δεν εχουν καποιοι ειτε αθωοι ειτε ενοχοι εγω ειπα αυτους που εδειξαν οι ΚΑΜΕΡΕΣ των ΜΜΕ και οι ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ που δεν δειχνουν και τοσο ΑΘΩΟΙ. και οπως εχω πει ειμαι εναντιον της χρησης της αστυνομιας σε ΠΟΡΕΙΕΣ σε ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ σε ΓΗΠΕΔΑ υπαρχουν παρα πολυ απλα μετρα που μπορουν να γινουν ΧΩΡΙΣ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. κανεις πορεια υπαρχουν υπευθυνοι αυτης - γινουν επεισοδεια στην πορεια που εχεις υποχρεωση να διαφυλαξεις ως υπευθυνος - δινεις στις αρμοδιες αρχες τους ταραξιες - δεν το κανεις τοτε πληρωνεις εσυ τις ζημιες. κανεις καταληψη υπαρχουν υπευθυνοι αυτης - γινουν επεισοδεια στην καταληψη που εχεις υποχρεωση να διαφυλαξεις ως υπευθυνος - δινεις στις αρμοδιες αρχες τους ταραξιες - δεν το κανεις τοτε πληρωνεις εσυ τις ζημιες. τα ιδια μπορουν να γινουν και στα γηπεδα. νομιζω οτι σε καλυψα απολυτως. οσο αυτο που λες για τα ιδιωτικα πανεμιστημια/σχολες αν γινουν οπως τα δημοσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ αν οχι ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. Αυτο που λες για τις θεσεις θα σε πληροφορησω οτι και σε μας (εκει που δουλευω ηρθε ατομο για την θεση που εχω εγω) με χαρτι ΕΜΠ αλλα με ΜΗΔΕΝ εμπειρια και του ειπαν οτι αν θελει ας εργαστει ως βοηθος μου η ως αναπληρωτης και αυτος δεν ηθελε (με συγχωρεις ναι δεν εχεις εμπειρια σαφως εχεις καλυτερο χαρτι απο μενα αλλα θελεις να δουλεψεις ως υπευθυνος τμηματος κατευθειαν ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απο καπου ολοι ξεκιναμε.) εγω στον ιδιωτικο τομεα ξεκινησα ως πωλητης και ας ημουν στα χαρτια (τεχνικος Η/Υ - δικτυων) στο χερι μου ηταν να γινω οτι εγινα και μπορω να πω οτι τα εκανα ολα (πωλητης/τεχνικος/ταμειο/β υπευθυνος/α υπευθυνος καταστηματος και το πολυποθητο στην μηχανογραφηση της εταιρειας) αν δεν αξιζα δεν θα ημουν.
g1annis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δε βαρεθήκατε ρε? Περιμένετε... Θα βαρεθείτε σε λίγο. Από Οκτώβρη ξαναξεκινάμε τις καταλήψεις. Για τα τμήματα που κάνουν μονή εξεταστική... τι να πω. Στο χέρι τους ήταν. Εμάς δε μας τη χαρίσανε. Τη κερδίσαμε. Και μάλιστα κάναμε και προεραιτική μονή τον Ιούλη και 2πλή τον Σεπτέμβρη. Όσο για τα κόμματα κλπ: ποτε μου δεν καταφερα να καταλαβω ποιανου μην πω την λεξη ιδεα ηταν τα κομματα στα πανεπιστημια Πρέπει να είναι βλαξ κάποιος για να πιστεύει πως η δημιουργία κομμάτων ήταν ιδέα κάποιου ανθρώπου: Οι πορείες, οι κινητοποιήσεις, οι διαδηλώσεις, οι καταλήψεις, τα παιδιά με τη σφεντόνα στη Γάζα, οι καμικάζι στη Ναμπλούζ, δεν φτιάχτηκαν από το μυαλό κάποιου (να μη πεις τη λέξη). Αποτελούν τη φυσική εξέλιξη μιας άλλης διαδικασίας, την αντίδραση απέναντι στη δράση του συστήματος, το καπάκι που τινάζεται πάνω από μια κατσαρόλα που βράζει. Είναι η κραυγή διαμαρτυρίας απέναντι στο ανελέητο μαστίγωμα. Τα κόμματα, είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφραστούν στοιχειωδώς οργανωμένα αυτές οι αυθόρμητες και φυσικές αντιδράσεις. Όποιος φαντάζεται μια κοινωνία χωρίς κόμματα, ας φανταστεί πρώτα να τον μαστιγώνουν και να μην ουρλιάζει. Όταν σταματήσει το μαστίγωμα, τότε θα σταματήσουν να υπάρχουν κόμματα.
CHRIS_MALL Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 admin.iekep ο φτωχός πως θα πάει στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο;;; Δηλ. αν δεν έχεις χρήματα να έχεις λιγότερα δικαιώματα στην ο παιδεία;;; Για χαλαρώστε λίγο...
skouras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 admin.iekep ο φτωχός πως θα πάει στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο;;; Δηλ. αν δεν έχεις χρήματα να έχεις λιγότερα δικαιώματα στην ο παιδεία;;;Για χαλαρώστε λίγο... ένας που είναι φτωχός θα τον καλύψει το κράτος με υποτροφίες. Κανείς δεν είπε ότι για να μπεις στο πανεπιστήμιο θα πληρώνεις. Απλά τέρμα τα τσάμπα βιβλία. Την στιγμή που το internet έχει τα πάντα τα βιβλία περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δε βαρεθήκατε ρε? Περιμένετε... Θα βαρεθείτε σε λίγο. Από Οκτώβρη ξαναξεκινάμε τις καταλήψεις. Για τα τμήματα που κάνουν μονή εξεταστική... τι να πω. Στο χέρι τους ήταν. Εμάς δε μας τη χαρίσανε. Τη κερδίσαμε. Και μάλιστα κάναμε και προεραιτική μονή τον Ιούλη και 2πλή τον Σεπτέμβρη. κόμματα. Xα,χα,χα,χα,χα... Έτσι , και γω μαζί σου... πώπω διαβάζω τρεις σελίδες topics και δεν άντεξα άλλο με αυτά που είδα... Με τι να πρωτοαρχήσω και που να τελειώσω... Είτε το θέλουν , είτε όχι , αυτά που είναι να γίνουν απο τους φοιτητές θα γίνουν και κανείς τραμπούκος δεν μπορεί να τα σταματήσει!!! Όσο για την καραμέλα αυτή με τις ζημιές + τις δημόσιες περιουσίες .... Θα πρότεινα εαν κάποιος όντως το εννοεί έχοντας όμως πρωτού κατεύει σε πορείες (όχι πορεία!!!) , ας μου στείλει ένα pm να μιλήσουμε...
admin.iekep Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 admin.iekep ο φτωχός πως θα πάει στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο;;; Δηλ. αν δεν έχεις χρήματα να έχεις λιγότερα δικαιώματα στην ο παιδεία;;;Για χαλαρώστε λίγο... φιλε μου οπως παει και στο εξωτερικο ακριβως τα ιδια διαβαζει και περναει. ετσι γινεται και στο εξωτερικο δεν πληρωνουν ολοι τουλαχιστον οσο γνωριζω απο αγγλια μερια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.