Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι όντος όλοι μαζί άμα είναι ενωμένοι μπορούν να τους πιάσουν αυτούς τους γνωστούς άγνωστους και να τους τσουβαλιάσουν στο ξύλο. Αλλά έτσι όπως εγώ βλέπω τα πράγματα, δεν παίζει να γίνει αυτό από πολλά άτομα μαζί. Και αυτό γιατί οι πιο πολλοί κοιτάνε την πάρτη τους, και δεν είναι και τόσο ενωμένοι... Αυτοί που για μένα έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο είναι μερικοί ακροαριστεροί. Και σιγά μην πάει ο πασπίτης να τους βοηθήσει. Κοινώς κομματικές κόντρες...

Συμφωνώ μαζί σου για αυτά που λες για τους γνωστούς αγνώστους…

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τις καταλήψεις καθόσασταν δυο μήνες και τώρα παραπονιέστε για τις εξεταστικές???Ιδίως αυτοί που υποστηρίζουν τις καταλήψεις πρέπει να σκεφτούν σοβαρά αν άξιζε να καταλήξουν έτσι τα πράγματα........:-| :-|

Οχι αδερφε..Δεν καθομασταν,επεσε πολυ τρεξιμο...

Καστορια φαγαμε και αρκετο κρυο μεσα στο (Α)ΤΕΙ τα βραδια...

Δεν εχω αυτοσκοπο την καταληψη,αλλα ωρες ωρες πρεπει να παιρνεις δραστικα μετρα προκειμενου να ακουστεις...

Προφανως και αξιζε!Το φοιτητικο κινημα δημιουργησε ενα "προηγουμενο" που στο εξης θα λαμβανεται πολυ σοβαρα υποψην.

Ο κρυφος τους φοβος ειναι να μην γινει Γαλλια...

Δημοσ.
Αυτοί που για μένα έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο είναι μερικοί ακροαριστεροί. Και σιγά μην πάει ο πασπίτης να τους βοηθήσει. Κοινώς κομματικές κόντρες...

Το ακροαριστερος ειναι εντελως σχετικο...

Οσο για τους πασπιτες,ομολογω πως ποτε δεν τους ειχα σε ιδιαιτερη υποληψη,αλλα τουλαχιστον σε αρκετα μικρα ΤΕΙ βοηθησανε τα παλικαρια την καταληψη(και χωρις να διαλαλουν ιδιαιτερα κομματικες γραμμες)...

Αυτοι που ηταν παντελως απαραδεκτοι ηταν οι φιλοι ΔΑΠιτες(Εστω στην πλειονοτητα τους για να μην παρεξηγηθω).

Αναγνωριζανε την αναγκαιοτητα των καταληψεων αλλα κανανε οτι τους ειπε ο τσοπανης και η γκλιτσα του.

Βρε Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.
Ναι ωραίο αγώνα δώσανε κάποιοι... με το να καταστρέψουνε την περιουσία μας[/b'].

Απο οσα γινανε,οσα ειπωθηκαν,μετα απο ολους τους αγωνες του φοιτητικου κινηματος...

Αυτο σας εμεινε στο νου κ.Γηρυονη?

Η καστρατηγηση του συνταγματος που ερχετε με τη μορφη των Ιδιωτικων "Πανεπιστημιων" δεν σας ενοχλει?Η σταδιακη καταργηση της δημοσιας δωρεαν παιδειας δεν σας αποσχολει?

Μην κοιταζουμε τον δεντρο και χανουμε το δασος στην τελικη ρε παιδια...

Δημοσ.
Απο οσα γινανε' date='οσα ειπωθηκαν,μετα απο ολους τους αγωνες του φοιτητικου κινηματος...

Αυτο σας εμεινε στο νου κ.Γηρυονη?

Η καστρατηγηση του συνταγματος που ερχετε με τη μορφη των Ιδιωτικων "Πανεπιστημιων" δεν σας ενοχλει?Η σταδιακη καταργηση της δημοσιας δωρεαν παιδειας δεν σας αποσχολει?

Μην κοιταζουμε τον δεντρο και χανουμε το δασος στην τελικη ρε παιδια...[/quote']

Με ενοχλεί η κατάργηση της δημόσιας παιδεία κ. @topos αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταστρέψεις την περιουσία μου για να εξασφαλίσεις τα δικαιώματά σου; Υπάρχουνε και άλλοι, ειρηνικοί, τρόποι για να αποτρέψεις κάτι τέτοιο. Είναι σαν να υπάρχει σταθμευμένο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, να μην μπορώ να περάσω αλλά να μη φωνάξω την τροχαία παρά να πάρω ένα λοστό και να του σπάσω τα τζάμια.

Παρεμπιπτόντως δε με ενοχλούνε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και ειλικρινώς απορώ γιατί τα φοβάστε τόσο;

Δημοσ.

Προσωπικά μέχρι τώρα δεν είδα δωρεάν παιδεία.

- Βιβλία αγοράζω συνήθως έξτρα από την τσέπη μου, αρκετών καθηγητών βγαίνουν σε hard copu, ανούσιο για μένα, οπότε δεν νομίζω να είναι αθώες ψυχές. Επίσης, όσων αφορά τις βιβλιοθήκες, είναι ανόφελο να τις έχουν σε έντυπη μορφή και όχι σε ψήφιακή (για όσους είδαν μια εκπομπή της ΕΤ3 με θέμα εκπαίδευση στο εξωτερικό και ένα ακόμη παλαιότερο επεισόδιο όπου μεγάλο στέλεχος του Αριστοτελείου δήλωνε πως φιλοδοξούσαν από το επόμενο έτος να μπορεί ο μαθητής να "διαβάζει-αποκτά την ύλη της κάθε διάλεξης" και με συσκευές τύπου palmtop).

- Εξοπλισμό για την ειδικότητά μου (πληροφορική) δεν τον χρειάστηκα ποτέ, μιας και τόσα χρόνια έχω αρκετό εξοπλισμό στο σπίτι.

- Τέλος όσων αφορά τα κομ*λα και τις διάφορες ομάδες αυτών, καλά θα κάνουν να φωνάξουν απολυμαντικές εταιρείες και να τεθούν σε καραντήνα ίσως για απολύμανση μιας και η ακαταστασία, το σκουπιδαριό και η βρωμιά τους δεν περιγράφετε. Από θέμα αισθητικής - μάλλον δεν έχουν, μονίμος ο τόπος τους (αδιακρίτως παράταξης) είναι για τα κλάματα. Σκουπίδια, υπολοίματα ροφημάτων, τροφής, τσιγάρων, κτλ.

- Ειδικά για το τσιγάρο να αξίζει να αναφέρω ένα παράδειγμα : βρισκόμαστε σε μια μεγάλη αίθουσα που δεν έχει παράθυρα - υπόγεια ας πούμε ή σε μια άλλη περίπτωση υπάρχει και κλήματιστικό σε λειτουργία, η αναπνοή γίνεται μόνο μέσο της πόρτας. Εκεί τι επιπεδο iq χρειάζετε να έχει κανείς ώστε να μην ανάβει τσιγάρο; Δεν γνωρίζουν ότι σε κλειστούς χώρους είναι ανόητο το κάπνισμα όπως επίσης και όταν υπάρχει κλήματιστικό; Τηλεόραση, έστω, δεν βλέπουν (να μην ζητήσω κάτι παραπάνω).

- Επίσης, να μην μου διαφύγει κάμποσοι βανδαλισμοί-ίσως πιο βίαιες κινήσεις μεταξύ παρατάξεων (άραγε ο εγκέφαλος καποιων μήπως έχει χακευθεί αρνητικά;)

-Προσωπικά, μου προκαλούν αϊδία κάθε μέρα να υποχρεούμαι να περάσω από μπροστά τους. Σαν να μου χαλά την όρεξη από εκείνη την στιγμή και έπειτα για την ημέρα μου στο πανεπιστήμιο.

και άλλα πολλά ακόμη ίσως ακολουθήσουν μια άλλη στιγμή.

Δημοσ.
Με ενοχλεί η κατάργηση της δημόσιας παιδεία κ. @topos αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταστρέψεις την περιουσία μου για να εξασφαλίσεις τα δικαιώματά σου; Υπάρχουνε και άλλοι' date=' ειρηνικοί, τρόποι για να αποτρέψεις κάτι τέτοιο. Είναι σαν να υπάρχει σταθμευμένο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, να μην μπορώ να περάσω αλλά να μη φωνάξω την τροχαία παρά να πάρω ένα λοστό και να του σπάσω τα τζάμια.

Παρεμπιπτόντως δε με ενοχλούνε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και ειλικρινώς απορώ γιατί τα φοβάστε τόσο;[/quote']

Δεν αντιλαμβανομαι γιατι επικεντρωνεστε στο θεμα των σπασιματων?Δεν αμφιβαλω πως υπηρξαν και τετοια φαινομενα αλλα σιγουρα δεν εγιναν σε τετοιο βαθμο που να δικαιλογουν τοση εννοια εκ μερους σας...

Τα ιδιωτικα πανεπιστημια(στην ελλαδα τουλαχιστον) τα φοβαμαι ιδιαιτερα...Εαν ειχατε ασχοληθει λιγο περισσοτερο να δειτε πως προκειται να στηθουν(σπονσορες/χορηγιες) πιστευω πως δεν θα ησασταν τοσο ενθουσιασμενος με την ιδρυση τους.

p.s Ο παραλληλισμος σας ειναι στην καλυτερη περιπτωση αδοκιμος...

Δημοσ.

Διότι είμαι σκεφτόμενος πολίτης, πληρώνω φόρους και με ενδιαφέρει αν δέκα-είκοσι κοπρόσκυλα καταστρέφουνε την περιουσία μου. Διότι επίσης δε μου αρέσει η νοοτροπία του τύπου "έλα μωρέ, ας καταστρέψαμε λίγους τοίχους, και τί έγινε;" (ερώτηση: γιατί δεν πήγανε αυτοί οι "γνωστοί άγνωστοι" να καταστρέψουνε τη βουλή, εκεί δεν είναι το "άνδρο" των "εχθρών" τους; ). Διότι πάντα τα ίδια γίνονται, είτε είναι καταλήψεις, είτε πορείες, είτε διαμαρτυρίες.

Όσο για τα πανεπιστήμια, ε, ας γίνουνε και τα δημόσια ανταγωνιστικά, ας καταργηθούνε οι πανεπιστημιακές κλίκες των επίκουρων και λοιπών μεγαλοκαθηγητών, ας τρώνε λιγότερα οι γνωστοί "διαχειριστές", ας καταργηθούνε τα κόμματα στην παιδεία, ας υπάρξει σωστή νοοτροπία των φοιτητών και ας καταργηθούνε οι αιώνιοι φοιτητές. Μετά δεν έχετε να φοβηθήτε τίποτα.

Υγ. Ο παραλληλισμό είναι μια χαρά, προφανώς δεν τον καταλάβτε κ. @topos

Υγ2. Τελικά τί έγινε; Κερδίθηκε ο αγώνας για την παιδεία ή όλα αυτά γίνανε εις μάτην;

Δημοσ.
Διότι είμαι σκεφτόμενος πολίτης' date=' πληρώνω φόρους και με ενδιαφέρει αν δέκα-είκοσι κοπρόσκυλα καταστρέφουνε την περιουσία μου. Διότι επίσης δε μου αρέσει η νοοτροπία του τύπου "έλα μωρέ, ας καταστρέψαμε λίγους τοίχους, και τί έγινε;" (ερώτηση: γιατί δεν πήγανε αυτοί οι "γνωστοί άγνωστοι" να καταστρέψουνε τη βουλή, εκεί δεν είναι το "άνδρο" των "εχθρών" τους; ). Διότι πάντα τα ίδια γίνονται, είτε είναι καταλήψεις, είτε πορείες, είτε διαμαρτυρίες.

Όσο για τα πανεπιστήμια, ε, ας γίνουνε και τα δημόσια ανταγωνιστικά, ας καταργηθούνε οι πανεπιστημιακές κλίκες των επίκουρων και λοιπών μεγαλοκαθηγητών, ας τρώνε λιγότερα οι γνωστοί "διαχειριστές", ας καταργηθούνε τα κόμματα στην παιδεία, ας υπάρξει σωστή νοοτροπία των φοιτητών και ας καταργηθούνε οι αιώνιοι φοιτητές. Μετά δεν έχετε να φοβηθήτε τίποτα.

Υγ. Ο παραλληλισμό είναι μια χαρά, προφανώς δεν τον καταλάβτε κ. @topos

Υγ2. Τελικά τί έγινε; Κερδίθηκε ο αγώνας για την παιδεία ή όλα αυτά γίνανε εις μάτην;[/quote']

Aπλα επιμενω πως δεν ειναι τοσο τραγικα...

Ως σκεπτομενος πολιτης πρωτο μελημα σας θα ηταν να το μελλον της παιδειας κ.Γηρυονη.Χωρις παιδεια δεν υπαρχει μελλον.

Εχετε χασει πολλα περισσοτερα χρηματα απο τους φορους που εχετε πληρωσει σε κακοδιαχειριση του δημοσιου(βλ,χρηματιστηριο,απευθειας αναθεσεις εργων κτλ.)παρα απο ολες τις ζημιες που εχουν προκληθει σε ολη την ιστορια του φοιτητικου κινηματος...

Που την ειδατε την νοοτροπια ας "καταστρεψουμε κατι λιγο,δεν πειραζει"?

Μεσω τηλεορασης μηπως?Αυτες οι οικονες "πουλανε" και αποπροσανατολιζουν για αυτο προβαλλονται με τοση επιμονη...

Και μενα με ενδιαφερει κ.Γηρυονη και με εξοργιζει το γεγονος πως το δικο μου μελλον,μαζι και το μελλον των χιλιαδων συμφοιτητων μου καταστρεφεται

απο 10-20 "κοπροσκυλα".

Πειτε μου ειλικρινα,ποιος θιγεται περισσοτερο?

Οσο για τους γνωστους αγνωστους ρωτηστε απευθειας αυτους(και την Ελληνικη Αστυνομια...)!!!!!Μην τους αναφερεται ως προφαση λασπολογιας ολοκληρης της σπουδαζουσας νεολαιας!

Oσο για τις κλικες θα συμφωνησουμε...Οπως ομως και για την αναγκη συνδικαλισμου στα ανωτατα ιδρυματα,κατα την αποψη μου ελευθερου.

Υ.Γ1:Ηταν τρομερα αδοκιμος αν οχι αφελης...Ας αφησουμε τους υπολοιπους αναγνωστες να κρινουν...

Υ.Γ.2:Ο αγωνας για την παιδεια ειναι αεναος κ.Γηρυονη,δεν τελειωνει ποτε...Και ως σκεπτομενος πολιτης εχετε χρεος να αγωνιστητε και εσεις για αυτο.

Δημοσ.

Όσο για τα πανεπιστήμια' date=' ε, ας γίνουνε και τα δημόσια ανταγωνιστικά, ας καταργηθούνε οι πανεπιστημιακές κλίκες των επίκουρων και λοιπών μεγαλοκαθηγητών, ας τρώνε λιγότερα οι γνωστοί "διαχειριστές", ας καταργηθούνε τα κόμματα στην παιδεία, ας υπάρξει σωστή νοοτροπία των φοιτητών και ας καταργηθούνε οι αιώνιοι φοιτητές. Μετά δεν έχετε να φοβηθήτε τίποτα.

[/quote']

Συμφωνω απολυτα.Και επειδη η συντριπτικη πλειονοτητα των οικογενειων που στελνουν τα παιδια τους στο εξωτερικο ειναι μεσσαιας οικονομικης ταξης,γιατι να μην τα στελνουν στα αντιστοιχα ιδιωτικα που θα υπηρχαν εδω?Ξερετε τι οικονομικη αφαιμαξη θα αποτραπει,και βεβαια τι ανασα στην οικονομια γενικα θα δοθει αν γινει αυτο?(νομιζω το 3% μονο ειναι πλουσιοι,που ετσι κι αλλιως εξωτερικο θα τα στελνανε)

Αλλα ειναι βολεμενοι οι καθηγηταδες(χωρις ελεγχο και χωρις ανταγωνισμο)οπως και οι αιωνιοι φοιτητες και την εχουνε δει κατεστημενο κι ετσι.

Αυτο ειναι ανηκουστο που συμβαινει,σε ολες τις ευρωπαικες χωρες υπαρχουν ιδιωτικα πανεπιστημια.Στην Ελλαδα εχουμε το δογμα οτι η δημοσια δωρεαν παιδεια μονο,ειναι και η ανωτατη.Δηλαδη αν γινουν πανεπιστημια ιδιωτικα το ελληνικο πανεπιστημιο θα γινει χειροτερο?Η ποσο χειροτερο μπορει να γινει?

Εξαλλου αν υπαρξει ανταγωνισμος(μακαρι) θα ειναι καλο κ για τα δημοσια πανεπστημια.

Τωρα αυτα περι καταστρατηγησης του Συνταγματος ειναι ανυποστατα.Η τυχον τροποποιηση του αρθρου που θα γινοταν (οποτε θα γινοταν γιατι η συνταγματικη αναθεωρηση ειναι πολυ "δυσκολη" διαδικασια) προφανως δεν καταστρατηγει το Συνταγμα γιατι ουτε αντικειται στις βασικες δημοκρατικες αρχες,ουτε στο πνευμα του Συνταγματος.Η δημοσια δωρεαν ανωτατη παιδεια θα εξακολουθησει να παρεχεται...Εξαλλου την ιδια βαρυτητα θα εχει το πτυχιο και παλι.

Και οσον αφορα στις καταληψεις,τις θεωρω βαθυτατα παρανομες και αντιδημοκρατικες ενεργειες.Και εννοειται οτι ειναι και αντισυνταγματικες κιολας.Πρεπει να καταφευγουμε σε αυτες σε ακραιες μονο περιπτωσεις οπου απειλουνται ανωτερα κεκτημενα του λαου (οπως πχ επι χουντας).

Τωρα αν γινονται καταληψεις (με τα δυσαρεστα επακολουθα της καταστροφης της δημοσιας περιουσιας την οποια θελω να πιστευω οτι δεν την εκαναν φοιτητες-2 χρονια φυλακιση νομιζω ειναι) καθε φορα που προσπαθει η εκαστοτε κυβερνηση να περασει ενα νομο,σωθηκαμε.Εξαλλου ετσι ειναι η αντιπροσωπευτικη δημοκρατια,το κοινοβουλιο νομοθετει,η κυβερνηση χαραζει την πολιτικη της χωρας(το λεει και το Συνταγμα αυτο),δε γινεται να νομοθετουμε ολοι.

Και αν θεωρουν καποιοι οτι προσβαλλονται τα συνταγματικα κατοχυρωμενα δικαιωματα τους,ας καταφυγουν στην καταληψη ως εσχατη λυση,οχι ψωμοτυρι.Και τουλαχιστον ας την κανουν για μια βδομαδα,οχι επι μηνες και να χανονται μαθηματα και εξεταστικες,κ να αποδιοργανωνεται ο φοιτητης.

Προστατευεις κατι,οταν το κανεις μπ******ο?Μαλλον οχι.

Αυτη ειναι η αποψη μου για το συγκεκριμενο θεμα,και την εξεφρασα λιγο αργα γιατι με τα μπινελικια και τα flame που επεφταν στο αλλο topic αηδιασα.

Ολα αυτα τα λεω φιλικα,προς καταληψιες και μη,εξαλλου φοιτητες ειμαστε ολοι και δεν εχουμε λογο να τσακωνομαστε.

Δημοσ.

εκτος θεματος αλλα αν γινει ιδιωτικη η εκπαιδευση καλυτερα εξωτερικο Αγγλια να τελιωνουν τα αστεια εκει τουλαχιστο οι καθηγητες δεν κανουν συνεχεια απεργιες και η υλη και τα βιβλια ειναι σταθερα .Συγνωμη αλλα ιδιωτικα πανεπιστημια στην ελλαδα δεν θα παρω :(

Δημοσ.

Το μήνυμά μου απευθύνεται στον κύριο @topos.

Κατ' αρχάς είπα αρχικώς ότι δεν τα έχω με όλους τους φοιτητές αλλά με αυτούς τους λίγους που αμαυρώσανε το φοιτητικό κίνημα.

Κατά δεύτερον η παιδεία δεν απορρέει από τα πανεπιστήμια, η γνώση ναι, η παιδεία όχι.

Και κατά τρίτον, ναι έχω χάσει αρκετά χρήματα από την κακοδιαχείρηση του δημοσίου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χάσω περισσότερα ή ότι δεν πρέπει να με ενδιαφέρει όταν χάνω περισσότερα; Και αν δείτε σε προηγούμενό μου μήνυμα δεν αναφέρομαι στις εικόνες της τηλεόρασης αλλά σε εικόνες που έχουνε τραβήξει γνωστοί μου.

Οι ερωτήσεις μου είναι σαφείς (και αναμένουνε απαντήσεων).

α) Γιατί δεν παραδίδονται στη δικαιοσύνη οι καταστροφείς; Ή έστω, γιατί δε γίνεται κάποια μήνυση κατά αγνώστων αν δεν είναι γνωστοί.

β) Ποιός είναι υπεύθυνος όταν γίνεται κατάληψη; Γιατί δεν αναλαμβάνει/ουν τις ευθύνες του/τους ο/οι υπεύθυνος/οι;

γ) Γιατί οι φοιτητές επιτρέψανε να γίνουνε καταστροφές; Δε βλέπανε ότι κάποιοι παραβιάζανε θύρες, κλέβανε σκληρούς δίσκους (με πνευματική εργασία πολλών φοιτητών και καθηγητών), γράφανε συνθήματα σε τοίχους και καταστρέφανε μηχανήματα μετρητών;

δ) Τελικώς κερδήθηκε η συγκεκριμένη "μάχη" για την εκπαίδευση (και εννοώ αν το υπουργείο παιδείας εγκατάλειψε τις αρχικές του αποφάσεις για την εκπαίδευση); Μιλάω για τις συγκεκριμένες καταλήψεις, οπότε απαντήσε τε μου και αφήσε τε τις υπεκφυγές για αέναους αγώνες. Διότι αν κερδήθηκε έχει καλώς, αν όχι απλώς ισχυροποιεί την άποψή μου ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται με τις πορείες και τις καταλήψεις.

ε) Γιατί ευαγγελιζόμαστε την ορθή εκπαίδευση, εκλέγουμε μια κυβέρνηση με εντολή να νομοδοτήσει και να νομοθετήσει και όταν πάει να το κάνει εμείς ξεσηκωνόμαστε και φωνάζουμε;

Δημοσ.

Ούφ! καλά που έγινε η κατάληψη και κερδίσαμε τόσα μα τόσα πολλά πράγματα.

Κερδίσαμε όλοι ένα 6άμηνο πίσω. Λίγο πράγμα είναι; Αν αναζωπυρωθεί το κλίμα του ιουνίου ίσως να κερδίσουμε και λίγους μήνες ακόμη! Εμπρός! Άντε ξυπνήστε επιτέλους! Θα ενισχύσουμε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Supermarkets, βιβλιοπωλεία, την αγορά ενοικίων,... Enjoy your studio apartment!

Δημοσ.
Το μήνυμά μου απευθύνεται στον κύριο @topos.

Οποτε μην κανετε αυτους τους λιγους σημαια σας.

Τα πανεπιστημια δεν εχουν μοναδικο σκοπο την αυστηρα επιστημονικη γνωση.Εχουν υποχρεωση να διαμορφωνουν ελευθερα,σκεπτομενα ατομα.

Δεν σας βλεπω να διαμαρτυρηστε για αυτο ομως...

Ξερετε ποσες φωτογραφιες εχουν τραβηξει"γνωστοι"μου απο την καταληψη?απο ειρηνικες πορειες?Απο τις γενικες συνελευσεις?Αλλα αυτες βλεπετε δεν εχουν ενδιαφερων...

Οι ερωτησεις σας ειναι σαφεις αλλα αλλα δυστηχως δεν μπορω να σας απαντησω...

Η αληθεια ειναι πως η παραπανω προταση μπορει να φαινεται ως υπεκφυγη αλλα πιστεψτε με δεν ειναι.Ειχα απαντησει μια προς μια ολες σας τις ερωτησεις αλλα στο τελος δεν μπορεσα να τις ποσταρω,η συνειδηση μου δεν μου το επετρεψε.Το βαρος μερικων φαινομενικα απλων απαντησεων οταν αφορα το συνολο της φοιτητικης κοινοτητας ειναι τεραστιο για να το επιφορτιστει μια μοναδα...Ειλικρινα συγνωμη.

Εαν παραφρασετε την ερωτηση σας θα χαρω να σας δωσω την προσωπικη μου αποψη.

Δημοσ.

Ρε @topos είναι δυνατόν να δικαιολογείς την καταστροφή της ξένης περιουσίας??????Με συγχωρείς πολύ,αλλά και αυτές οι καταστροφές αποτελούν τεράστια καταστρατήγηση του Συντάγματος που εσύ υποστηρίζεις...Σε βλέπω τόση ώρα να λαλάς και να λες ό,τι σε συμφέρει....Για να σου έσπαγαν το δικό σου σπίτι θα σου έλεγα εγώ πώς θα μίλαγες........άντε γιατί μερικοί τα έχετε μαμήσει όλα εδώ μέσα.....:evil: :evil: :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...