Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aκουστε και ενα τραγουδακι...

http://www.edopolytexneio.org/mediawiki/images/8/81/Sexy_marietta.mp3

Χεχεχε....καλό το τραγουδάκι.....:mrgreen:

Ρε παιδιά δε γίνεται να τα έχετε όλα δικά σας.....:-? :-?

Με τις καταλήψεις καθόσασταν δυο μήνες και τώρα παραπονιέστε για τις εξεταστικές???Ιδίως αυτοί που υποστηρίζουν τις καταλήψεις πρέπει να σκεφτούν σοβαρά αν άξιζε να καταλήξουν έτσι τα πράγματα........:-| :-|

ΥΓ : Μετά την επίθεση του "χρήστη με τα χίλια πρόσωπα" όπως σοφά είπε ένας χρήστης εδώ μέσα για τον γνωστό μας spooker και αφού είδα σήμερα το πρωί ότι ευτυχώς εκείνη η απαίσια εικόνα που κατέκλυσε το forum χθες το βράδυ εξαφανίστηκε,αποφάσισα να ξαναμιλάω στο μπλα μπλα αλλά πάντα εντός θέματος και χωρίς να δημιουργώ flames......:) :)

Sorry για το offtopic ,ήταν το τελευταίο....Από εδώ και πέρα, για ό,τι μ@μ@κια θα λέγεται εδώ μέσα,αναφορά μηνύματος και ουδέν δημόσιο σχόλιο.Έτσι για να χαρεί και ο paredwse που μου το τόνισε πριν λίγες μέρες.....

Με εκτίμηση προς την insomnia,Νώντας.

Edit:Εγώ skouras,theomen,spooker κλπ κλπ κλπ ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί συνεχίζεις αυτό το βιολί....Προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί σου,άσε που σε μερικά πράγματα συμφωνούμε κιόλας....Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι εδώ μέσα απέναντι σε ανθρώπους που,από ό,τι έχω καταλάβει,τους γνωρίζεις χρόνια..........

Τέλος πάντων,εσύ μόνο ξέρεις........................................

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΥΓ : Μετά την επίθεση του "χρήστη με τα χίλια πρόσωπα" όπως σοφά είπε ένας χρήστης εδώ μέσα για τον γνωστό μας spooker και αφού είδα σήμερα το πρωί ότι ευτυχώς εκείνη η απαίσια εικόνα που κατέκλυσε το forum χθες το βράδυ εξαφανίστηκε' date='αποφάσισα να ξαναμιλάω στο μπλα μπλα αλλά πάντα εντός θέματος και χωρίς να δημιουργώ flames......:) :)

[/quote']

έλα ρε αποφάσισες να ξαναμιλήσεις :D yeah !

Δημοσ.

την οποια και οι ιδιοι και εμεις θα την ξαναπληρωσουμε για να την φτιαξουμε.

αλλα ειπα το καλυτερο μετρο ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα κυριοι θελετε να κανετε καταληψη καντε την αλλα θα ορισετε υπευθυνο ο οποιος θα πληρωσει τυχον ζημιες η θα δωσει τα ονοματα αυτων που τις εκαναν και θα σου πω εγω μετα αν γινει μια ζημια μετα.

αλλα στο ελλαδα ειμαστε δυστυχως αρα αλλοι τα σπανε αλλοι τα πληρωνουν.

Δημοσ.

ακομα να καταλβω βρε παιδια γιατι κατηγορειτε για τα σπασμενα αυτους που ηταν στις πορειες και υπερ των καταληψεων απο την στιγμη που η συντριπτικη πλειοψηφια δεν αγγιξε τιποτα. και το οτι δεν αγγιξε τιποτα το λεω γιατι το ξερω. αυτα εγιναν απο μπασταρδους μπαχαλους που μπαινουν σε τετοιες πορειες και τα σπανε. δηλ τι ακριβως δεν μπορειτε να καταλαβαετε απο αυτη την απλη προταση? και μην μου πειτε "τοτε γιατι δεν εχουν καλη περιφρουριση?". γιατι η απαντηση ειναι απλη. απο 5 χρονων θυμαμαι να βλεπω επεισοδια στο πολυτεχνειο. ε, μετα απο 18 χρονια τι σκατα εχει κανει η αστυνομια για αυτους? η μηπως δεν θα μπορουσε να εχει μαζεψει εστω τους μισους? μην τρελενομαστε κιολας. λιγη λογικη θελει βρε παιδια. λιγη λογικη.

Δημοσ.

Δυστυχώς Γηρυόνης υπάρχουν πολλοί κάφροι και αλήτες… Αν είναι δυνατόν τώρα, αυτοί οι άνθρωποι να έχουν ιδεολογία. Εντάξει οι βαμμένοι τοίχοι κυρίως έξω από τα τμήματα σε όλη την Ελλάδα γίνονταν από πάντα, και όχι σε καιρό κατάληψης. Αλλά όλα αυτά τα σπασμένα … Έλεος. Απορώ, αν όντος τα κάνανε φοιτητές αυτά, μετά δεν σκέφτονται που θα κάνουν μάθημα? Μετά ίσως να κατηγορούν την κυβέρνηση :D

την οποια και οι ιδιοι και εμεις θα την ξαναπληρωσουμε για να την φτιαξουμε.

αλλα ειπα το καλυτερο μετρο ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα κυριοι θελετε να κανετε καταληψη καντε την αλλα θα ορισετε υπευθυνο ο οποιος θα πληρωσει τυχον ζημιες η θα δωσει τα ονοματα αυτων που τις εκαναν και θα σου πω εγω μετα αν γινει μια ζημια μετα.

αλλα στο ελλαδα ειμαστε δυστυχως αρα αλλοι τα σπανε αλλοι τα πληρωνουν.

Nαί όντος… Εμείς και οι γονείς μας θα πληρώσουμε τα σπασμένα…

Το δεύτερο που λες είναι κάπως αδύνατον να συμβεί ειδικά σε μεγάλες πόλης. Εκτός του ότι, και να ξέρεις ποιος έκανε την ζημιά, απλά φοβάσαι να τον καταγγείλεις για ευνόητους λόγους.

Επίσης είναι τόσα πολλά τα άτομα, που δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος! Ούτε αν είναι καν φοιτητής ή οτιδήποτε άλλο. Εδώ τις καθημερινές γίνετε χαμός μέσα από άτομα που έρχονται, που δεν είναι καν φοιτητές, φαντάζομαι στην κατάληψη τι θα γινόταν. Η σάρα και η μάρα θα ήταν μαζεμένη μέσα.

Και στην δικιά μας κατάληψη είχε άσχετα άτομα μέσα. Αλλά άμα είσαι σε μικρή πόλη, με 5 ΤΕΙ και 1,2 ΑΕΙ ζημιές δεν γίνονται. Αν είσαι σε πόλη που είναι 30+ τμήματα, χάνετε ο έλεγχος.

Δημοσ.

σε μας περα απο 2-3 συνθηματα δεν εγινε απολυτως τιποτα. καλο θα ειναι να γνωριζει καποια πραγματα καποιος πριν αρχιζει να κατηγορει. και ειναι αρκετοι εδω μεσα, που χωρις να πεφτουν κοντα με αυτα που σκεφτονται, βγαζουν συμπερασματα και ειναι και απολυτοι.

Δημοσ.

Δεν κατηγορώ όλους του φοιτητές. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως η πλειοψηφία των φοιτητών που διαδήλωνε με ειρηνικούς τρόπους άφησε μια μειοψηφία να αμαυρώσει την κατάληψη και να καταστρέψει περιουσίες; Γιατί; Ποιοί είναι αυτοί; Είναι εγκάθετοι; Τους γνωρίζετε; Γιατί δεν τους καταδίδετε; Εν τέλη, όταν γίνεται κατάληψη είναι κάποιος υπεύθυνος για τυχών καταστροφές ή είναι μπάτε σκύλοι αλλέστε;

Δημοσ.
σε μας περα απο 2-3 συνθηματα δεν εγινε απολυτως τιποτα. καλο θα ειναι να γνωριζει καποια πραγματα καποιος πριν αρχιζει να κατηγορει. και ειναι αρκετοι εδω μεσα, που χωρις να πεφτουν κοντα με αυτα που σκεφτονται, βγαζουν συμπερασματα και ειναι και απολυτοι.

Ούτε σε εμάς έγινε καμιά ζημιά... Ακόμα και καθαριότητα του ΤΕΙ και του γύρω χώρου γινόταν τα πρωινά (και χωρίς να γίνετε κατάληψη πάντα βρόμικα ήταν. Ελληνική καφρίλα). Τώρα αν βγάλουν σε κανένα Λαμιώτικο κανάλι κανέναν εξωτερικό τοίχο βαμμένο... Αυτά γίνονται εδώ και χρόνια, και όχι σε καταλήψεις (φέτος πρωτοέκαναν κατάληψη τα ααααααααααααΤΕΙ Λαμίας).

Δημοσ.
Δεν κατηγορώ όλους του φοιτητές. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως η πλειοψηφία των φοιτητών που διαδήλωνε με ειρηνικούς τρόπους άφησε μια μειοψηφία να αμαυρώσει την κατάληψη και να καταστρέψει περιουσίες; Γιατί; Ποιοί είναι αυτοί; Είναι εγκάθετοι; Τους γνωρίζετε; Γιατί δεν τους καταδίδετε; Εν τέλη, όταν γίνεται κατάληψη είναι κάποιος υπεύθυνος για τυχών καταστροφές ή είναι μπάτε σκύλοι αλλέστε;

Αυτοί που κάνανε τις ζημιές Γηρυόνης , είναι αυτοί που σπάνε τα γήπεδα, μπαίνουν σε κάθε ειρηνική πορεία και τα κάνουν γυαλιά καρφιά… Για μένα είναι καμιά 30αριά άτομα , που τους ξέρει η αστυνομία ποιοι είναι, και που τους έχει μαζέψει μερικές φορές αλλά με την αύριο τους αφήνουν ελεύθερους… Αν τους πιάνανε και δεν τους άφηναν ελεύθερους, δεν νομίζω να ξανά σπάζανε τίποτα…

Και τι ακριβώς να κάνουν οι φοιτητές? Μήπως να τα βάλουν μαζί τους, να φάνε καμιά μαχαιριά ή βρομόξυλο?

Δημοσ.
ακομα να καταλβω βρε παιδια γιατι κατηγορειτε για τα σπασμενα αυτους που ηταν στις πορειες και υπερ των καταληψεων απο την στιγμη που η συντριπτικη πλειοψηφια δεν αγγιξε τιποτα. και το οτι δεν αγγιξε τιποτα το λεω γιατι το ξερω. αυτα εγιναν απο μπασταρδους μπαχαλους που μπαινουν σε τετοιες πορειες και τα σπανε. δηλ τι ακριβως δεν μπορειτε να καταλαβαετε απο αυτη την απλη προταση? και μην μου πειτε "τοτε γιατι δεν εχουν καλη περιφρουριση?". γιατι η απαντηση ειναι απλη. απο 5 χρονων θυμαμαι να βλεπω επεισοδια στο πολυτεχνειο. ε, μετα απο 18 χρονια τι σκατα εχει κανει η αστυνομια για αυτους? η μηπως δεν θα μπορουσε να εχει μαζεψει εστω τους μισους? μην τρελενομαστε κιολας. λιγη λογικη θελει βρε παιδια. λιγη λογικη.

μαλλον δεν καταλαβες φιλε αυτοι που τα σπανε δεν ειναι οι καταληψιες αλλα οι γνωστοι μας-αγνωστοι.

οι οποιοι τα σπανε στις πορειες , καταληψεις , γηπεδα κ.τ.λ

και τα σπασμενα τα πληρωνουν αλλοι οχι αυτοι.

οσο για αυτο που λες για την αστυνομια χωρις να θελω να παρω το μερος τους ως "πρωην" αστυνομικος θα σου πω το εξης οτι οι γνωστοι-αγνωστοι ειναι γιοι "ευπορων" οικογενειων η οι πατεραδες τους η οι μαναδες ειναι μεγαλοδικηγοροι/πολιτικοι/εφοπλιστες/επιχειρηματιες.

γενικα ειναι ατομα τα οποια δεν τα αγγιζει κανεις για αυτο τον λογο οσοι συλλαμβανονται κανεις τους δεν καταληγει στην δικαιοσυνη και εχω προσωπικο παραδειγμα τις εποχης που υπηρετουσα που συλλαβαμε γνωστο-αγνωστο που ο πατερας του ηταν υψηλοβαθμο στελεχος της αστυνομιας και φυσικα το παιδι αφεθηκε ελευθερο και ας ειχε μια τσαντα σχολικη γεματη με μολωτωφ.

αυτα.

Δημοσ.
Αυτοί που κάνανε τις ζημιές Γηρυόνης ' date=' είναι αυτοί που σπάνε τα γήπεδα, μπαίνουν σε κάθε ειρηνική πορεία και τα κάνουν γυαλιά καρφιά… Για μένα είναι καμιά 30αριά άτομα , που τους ξέρει η αστυνομία ποιοι είναι, και που τους έχει μαζέψει μερικές φορές αλλά με την αύριο τους αφήνουν ελεύθερους… Αν τους πιάνανε και δεν τους άφηναν ελεύθερους, δεν νομίζω να ξανά σπάζανε τίποτα…

Και τι ακριβώς να κάνουν οι φοιτητές? Μήπως να τα βάλουν μαζί τους, να φάνε καμιά μαχαιριά ή βρομόξυλο?[/quote']

σε αυτο εχω την αντιρρηση μου γιατι οταν ειναι ολοι μαζι ειναι "δυναμη" μονοι τους η με υπεραριθμους αντιπαλους ειναι απλα θρασυδειλοι τιποτα παραπανω και σου θυμιζω οτι ως πρωην αστυνομικος που συμμετειχα σε δυναμη που τα βαλαμε μαζι τους δεν εγινε το παραμικρο οταν συλλαβαμε αρκετους απο αυτους το μονο που εκαναν ηταν η να βαλουν τα κλαμματα η να ζητησουν να παρουν τηλεφωνο τους γονεις τους.

Δημοσ.
Δυστυχώς Γηρυόνης υπάρχουν πολλοί κάφροι και αλήτες… Αν είναι δυνατόν τώρα' date=' αυτοί οι άνθρωποι να έχουν ιδεολογία. Εντάξει οι βαμμένοι τοίχοι κυρίως έξω από τα τμήματα σε όλη την Ελλάδα γίνονταν από πάντα, και όχι σε καιρό κατάληψης. Αλλά όλα αυτά τα σπασμένα … Έλεος. Απορώ, αν όντος τα κάνανε φοιτητές αυτά, μετά δεν σκέφτονται που θα κάνουν μάθημα? Μετά ίσως να κατηγορούν την κυβέρνηση :D

Nαί όντος… Εμείς και οι γονείς μας θα πληρώσουμε τα σπασμένα…

Το δεύτερο που λες είναι κάπως αδύνατον να συμβεί ειδικά σε μεγάλες πόλης. Εκτός του ότι, και να ξέρεις ποιος έκανε την ζημιά, απλά φοβάσαι να τον καταγγείλεις για ευνόητους λόγους.

Επίσης είναι τόσα πολλά τα άτομα, που δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος! Ούτε αν είναι καν φοιτητής ή οτιδήποτε άλλο. Εδώ τις καθημερινές γίνετε χαμός μέσα από άτομα που έρχονται, που δεν είναι καν φοιτητές, φαντάζομαι στην κατάληψη τι θα γινόταν. Η σάρα και η μάρα θα ήταν μαζεμένη μέσα.

Και στην δικιά μας κατάληψη είχε άσχετα άτομα μέσα. Αλλά άμα είσαι σε μικρή πόλη, με 5 ΤΕΙ και 1,2 ΑΕΙ ζημιές δεν γίνονται. Αν είσαι σε πόλη που είναι 30+ τμήματα, χάνετε ο έλεγχος.[/quote']

φιλε μου το 2ο που λεω γινεται αν θελει η σχολη με τον απλο τροπο :

θελετε να κανετε καταληψη η πορεια οκ μεχρι εδω καποιοι απο σας ειναι η συντονιστικη επιτροπη αρα και οι υπευθυνοι.

κανετε αυτο που θελετε και αν γινει το παραμικρο τοτε η συντονιστικη επιτροπη (υπευθυνοι) πληρωνουν τα σπασμενα η δινουν τους υπευθυνους στην διοικηση της σχολης η στην αστυνομια.

τροποι υπαρχουν παντα το θεμα ειναι οτι κανεις μας δεν θελει να τους εφαρμοσει για τους δικους του λογους.

Δημοσ.

Στην σχολη καποτε που ημουν φοιτητης καναμε καταληψη εποχη 80-90 εξω απο την σχολη μας υπηρχε δυναμη των ΜΑΤ (τοτε) και καποιοι που ηθελαν να κανουν αυτο που λετε προβοκατσια πηγαν να καταστρεψουν περιουσιες των γυρω πολιτων και να τα βαλουν με τα ΜΑΤ το αποτελεσμα ηταν να τους περικυκλωσουν τα ΜΑΤ και εμεις και να φανε το ξυλο της αρκουδας μετα ολα κυλισαν ομαλα εληξε η καταληψη και κερδισαμε οτι ζητησαμε χωρις το παραμικρο παρατραγουδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...