Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Οπως στην ιατρική Αλεξανδρούπολης.Εκει ο αρχιδαπίτη;ς το καλοκαίρι ήταν υπέρ των καταλήψεων και τα κομματόσκυλα της δΑπ πρώην και καλά κολλητοί του στη συνέλευση προχτές του λέγανε τα εξαμάξης Γ@μησέ τα. Στο οικονομικό βρίστηκαν ΠΑΣΠ, ΠΚΣ ΚΑΙ ΣΣΚ (κάπως έτσι), φαγώθηκαν, τα έλεγε ο ένας στον άλλον, και στο τέλος κατέβασαν το ίδιο πλαίσιο Πόσο πιο υποκριτικό-τραγικό; Και χάσαν κι όλας.
omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Για να δείτε τι κομματόσκυλα και τι αχρείοι που είναι σε ψηφίσματα κατά των αστυνομικών που άνοιξαν τα κεφάλια συμφοιτητών τους ψήφιζαν κατά.Τέτοια καθάρματα είναι.Να μη σας πω ότι θα χαίρονταν κιόλας:evil: Καλαμπόκες!!!:evil:
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Χαχα! Το έγραψες σωστά! Συνεχίζεις όμως να είσαι ερειστικός Και θα μπορούσαμε και οι δυο να λέμε παραδείγματα όλη μέρα. Οπότε τι συμπέρασμα βγάζουμε για τις παρατάξεις στο πανεπιστήμιο;
omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Οπότε τι συμπέρασμα βγάζουμε για τις παρατάξεις στο πανεπιστήμιο; Δεν είναι όλες το ίδιο.Στη δΑπ και στην Πασπ ξέρουν ότι θα μπουνε στις νεολαιες και απο εκεί στις τοπικές.Το ίδιο και στην ΠΚΣ για να γίνουν μισθωτά στελέχη.Οι αντιεξουσιαστές και οι αριστεριστές δε νομίζω να χουν κάποια οφέλη;Εκπροσωπούνται στη Βουλή; Είναι τόσο βλαμμένοι που αντί να κατεβάσουν ένα πλαίσιο ανεξαρτήτων για να ανοίξει η σχολή δίνουν δύναμη στη ΔΑΠ.Αυτοί για μένα δεν είναι φοιτητές είαν ιπειθήνια όργανα που κοιτάνε τον αυτούλη της.Κακάτα ψέματα ο νόμος πλαίσιο δε μας πολυαφορά.Εγώ είμαι τελειόφοιτος του χρόνου όπως και πολλοί άλλοι.Αλλά τουλάχιστον νοιαζομαστε για τι θα πααρδώσουμε στις επόμενες γενιές.Οι υπόλοιποι είναι εγωιστές και ευκαιριακοί τύποι.Δε θέλω σχέση μαζί τους.
Alsos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Οπότε τι συμπέρασμα βγάζουμε για τις παρατάξεις στο πανεπιστήμιο; οτι ειναι ο καρκινος των πανεπιστημιων..εχουν ριζωσει βαθια μεσα και τρωνε σιγα σιγα το ολο συστημα...
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δεν είναι όλες το ίδιο.Στη δΑπ και στην Πασπ ξέρουν ότι θα μπουνε στις νεολαιες και απο εκεί στις τοπικές.Το ίδιο και στην ΠΚΣ για να γίνουν μισθωτά στελέχη.Οι αντιεξουσιαστές και οι αριστεριστές δε νομίζω να χουν κάποια οφέλη;Εκπροσωπούνται στη Βουλή; Είναι τόσο βλαμμένοι που αντί να κατεβάσουν ένα πλαίσιο ανεξαρτήτων για να ανοίξει η σχολή δίνουν δύναμη στη ΔΑΠ.Αυτοί για μένα δεν είναι φοιτητές είαν ιπειθήνια όργανα που κοιτάνε τον αυτούλη της.Κακάτα ψέματα ο νόμος πλαίσιο δε μας πολυαφορά.Εγώ είμαι τελειόφοιτος του χρόνου όπως και πολλοί άλλοι.Αλλά τουλάχιστον νοιαζομαστε για τι θα πααρδώσουμε στις επόμενες γενιές.Οι υπόλοιποι είναι εγωιστές και ευκαιριακοί τύποι.Δε θέλω σχέση μαζί τους. omnislash, εσύ μπορεί να λές οτι δεν είναι όλες το ίδιο, αλλά εγώ βλέπω κάφρους παντού. Μόνο εσύ δεν τους βλέπεις μου φαίνεται. Δεν βλέπω κανένα λόγω να υπάρχουν παρατάξεις στο πανεπιστήμιο. Άκου κει οι "αριστεριστές" και οι "αντιεξουσιαστές" βγαίνουν στην απ έξω Καλοκάγαθα και ανιδιοτελή παιδιά μας προέκυψαν. Όσο βλαμμένοι μπορεί να είναι αυτοί που ψηφίζουν ΔΑΠ κατ εσέ, άλλο τόσο βλαμμένοι είναι και αυτοί που ψηφίζουν κατάληψη για κάποιους άλλους. Οπότε πάψε να χαρακτηρίζεις επιτέλους με τέτοιο τρόπο. Όσες μπηχτές και να σου πέταξα εσύ το βιολί σου. Alsos η ερώτηση ήταν ρητορική, αλλά να σου μερικές φορές που πρέπει να απαντάμε τελικά
omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δεν βλέπω κανένα λόγω να υπάρχουν παρατάξεις στο πανεπιστήμιο. Άκου κει οι "αριστεριστές" και οι "αντιεξουσιαστές" βγαίνουν στην απ έξω Πες μου τι έχει να κερδίσει ο αριστεριστής και ο αντιεξουσιαστής.Σε ποιο κόμμα να μαπει.Η που να βολευτείΤουλα΄χιστον αυτοί διαφωνούν με κάπια πράγματα δεν ωραιοποιουν τις καταστάσεις.Φέρνουν στις σχολές εργαζόμενους να μας που τι περνάνε στις επιχειρήσεις.Οι άλλοι μόνο για Μύκονο είναι και Αράχωβα και για σημειώσεις.Οι αριστεροί και οι α/α δεν κάνουν κάτι τέτοιο Όσο βλαμμένοι μπορεί να είναι αυτοί που ψηφίζουν ΔΑΠ κατ εσέ, άλλο τόσο βλαμμένοι είναι και αυτοί που ψηφίζουν κατάληψη για κάποιους άλλους Οσοι ψηφίζουν κατάληψη ψηφίζουν και αυτές τις παρατάξεις.Ψηφίζουν κατάληψη όχι για την κατάληψη αλλά ως ένα μοχλό πίεσης.Οι άλλοι απρότι διαφωνούν σε ιΠ και σε νόμο πλαίσιο στηρίζουν μια παράταξη που παέι αντίθετα με τις απόψεις τους.Είναι τα παιδιά των διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων με σύνθημα σκεφτόμαστε τον εαυτούλη μας όχι το σύνολο.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Χαχαχαχ, η μονομέρειά σου έχει πολύ γέλιο. Όπως και τα συμπεράσματά σου του στίλ "Εναι τα παιδιά των διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων" Οι "αριστεριστές" και οι αντιεξουσιαστές διαφωνούν σε ΟΛΑ omni. ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Και δεν το κάνουν για το καλό του κόσμου, το κάνουν γιατί πολύ απλά είναι αντιεξουσιαστές όπως είπες και όπως το λέει η λέξη ετοιμολογικά. α, και παραπληροφορούν αβέρτα. Για τον εαυτούλη τους το κάνουν. Για να το παίζουν επαναστάτες, έτσι ίσως δεν νιώθουν τύψεις. Θα έρθω και θα σου αντιστρέψω αυτό που είπες: Πιστεύεις οτι όλοι οι "αριστεριστές" και οι αντιεξουσιαστές είναι υπέρ της κατάληψης; ή μερικοί δεν θέλουν να σηκώσουν κεφάλι για να μην τους κράξει η παράταξη; Ακολουθεί μονομερής απάντηση να υποθέσω;
johnnyestia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Αν είχαν δαπανήσει τόσο χρόνο και φαιά ουσία όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την κατάσταση για να λύσουν τα προβλήματα του ισχύοντος συστήματος αντί να κοιτάζουν πώς θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, τότε θα μιλάγαμε για πραγματική μεταρρύθμιση στην 3βάθμια. Πλέον το σκηνικό έχει καταντήσει αηδιαστικό για κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.
Mithrantir Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Πες μου τι έχει να κερδίσει ο αριστεριστής και ο αντιεξουσιαστής.Σε ποιο κόμμα να μαπει.Η που να βολευτείΤουλα΄χιστον αυτοί διαφωνούν με κάπια πράγματα δεν ωραιοποιουν τις καταστάσεις.Φέρνουν στις σχολές εργαζόμενους να μας που τι περνάνε στις επιχειρήσεις.Οι άλλοι μόνο για Μύκονο είναι και Αράχωβα και για σημειώσεις.Οι αριστεροί και οι α/α δεν κάνουν κάτι τέτοιο Οσοι ψηφίζουν κατάληψη ψηφίζουν και αυτές τις παρατάξεις.Ψηφίζουν κατάληψη όχι για την κατάληψη αλλά ως ένα μοχλό πίεσης.Οι άλλοι απρότι διαφωνούν σε ιΠ και σε νόμο πλαίσιο στηρίζουν μια παράταξη που παέι αντίθετα με τις απόψεις τους.Είναι τα παιδιά των διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων με σύνθημα σκεφτόμαστε τον εαυτούλη μας όχι το σύνολο. Συγνώμη αλλά αν νομίζεις οτι οι εν λόγω νεολαίες είναι ορφανές κάνεις μεγάλο λάθος. Η εξωκοινοβουλευτική αριστερά παραδοσιακά είναι προστατευόμενη από το ΚΚΕ. Και μην ανησυχείς δε χάνονται τα "υποσχόμενα" στελέχη αυτών. Και το αν κάνουν ή όχι πάρτυ και άλλα τέτοια συναφή πάλι σχετικό είναι. Εγώ πάντως έχω δει να τα κάνουν όλοι. Όσον αφορά τα ΙΠ, ήμαρτον πια. Αυτά σε έχουν μαράνει? Το γεγονός οτι θα χάσεις τη δυνατότητα να σπουδάζεις δίπλα δίπλα με παιδιά από τα ΒΠ που τόσο μισείς? Αν μη τι άλλο αυτό θα έπρεπε να σε χαροποιεί μιας και δε θα είχες να αντιμετωπίσεις την αλαζονική τους συμπεριφορά. Και θα ήθελα να μας ενημερώσεις πως είναι δυνατόν να βλάψει το σύνολο η δημιουργία των ΙΠ, από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν αλλά απλά δεν είναι αναγνωρισμένα. Μήπως σκέφτεσαι και εσύ (όσοι απλά αντιτίθενται στη δημιουργία αυτών δηλαδή) τον εαυτούλη σου μόνο, και όχι τα παιδιά που είτε είναι αναγκασμένα να πάνε στο εξωτερικό για να σπουδάσουν μιας και εδώ απέτυχαν) ή απλά επιλέγουν να γλυτώσουν το βάσανο που τραβάνε καθημερινά οι τόσοι φοιτητές που μπήκαν στα δημόσια αυτά ιδρύματα και έχουν τους καθηγητές να τους κοροϊδεύουν? Αντί να αγχώνεσαι για το αν θα καταφέρουν αυτοί οι οποίοι διδάσκουν και καθορίζουν τις τύχες του εκάστοτε ιδρύματος να βγάλουν ένα πρόγραμμα της προκοπής για τα επόμενα 4 χρόνια (σύμφωνα με το νόμο πλαίσιο). Ότι δεν θα κατακλέψουν τα κονδύλια που θα τους δοθούν, οτι ο θεσμός του μάνατζερ θα λειτουργήσει (και αν θα λειτουργήσει) όπως πρέπει. Το φοιτητικό κίνημα έχει κολλήσει στα φρου φρου και έχει χάσει την ουσία. Και αυτό γίνεται εδώ και καιρό. Τα κόμματα και οι παρατάξεις μας μάραναν. Εγώ στη πρώτη συνέλευση σχολής που μπήκα τους σιχάθηκα όλους. Τη ΔΑΠ και τη ΠΑΣΠ (τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ πάνω) γιατί δεν μπορούσαν να δράσουν ανεξάρτητα από το κόμμα μαμά. Τη ΠΚΣ και όλα τα αριστερά κόμματα, γιατί αηδίασα από τη πλήρη και άνευ όρων άρνηση απέναντι σε οτιδήποτε δεν ήταν δική τους πρόταση. Για να καταλάβεις η ΠΚΣ πρότεινε κατάληψη μιας εβδομάδας με επανάληψη της συζήτησης στο πέρας αυτής, και η ΕΑΑΚ κατάληψη αορίστου χρόνου. Βριζόντουσαν σα τα σκυλιά και στο τέλος η μια καταψήφισε την πρόταση της άλλης (με το περίφημο σύστημα της δημαγωγίας ανάταση χεριών και μέτρηση). Και βέβαια καταψηφίζανε οτιδήποτε δεν ήταν δική τους πρόταση, έτσι γιατί γουστάρανε. Η συζήτηση ήταν επιπέδου λιμανιού και εμείς που ήμασταν εκτός παρατάξεων, απλά θεατές σε ένα σουρεαλιστικό ρινγκ βρισιών. Όλοι τη γραμμή του κόμματος τους σκέφτονται. Και όλοι δέσμιοι των γραμμών αυτού είναι. Η ιδεολογία τους είναι και οι αλυσίδες τους (αυτό πάει και στις περίφημες παρατάξεις που δεν έχουν κάποιο κόμμα από πίσω και καλά). Το αριστερός/δεξιός σταμπάρισμα του ελληνικού λαού εκεί γαλουχείται και ριζώνει μέσα στο κάθε "πολιτικά συνειδητοποιημένο" φοιτητή και άνθρωπο. Εδώ στην Ελλάδα θεωρείται η αριστερά επαναστατική και ενδιαφερόμενη για το καλό του λαού. Ανεξάρτητα του γεγονότος οτι και αυτή δεν ήταν αμέτοχη στα αδελφικά αιματοκυλίσματα που έχουν γίνει. Ανεξάρτητα του γεγονότος οτι πάει να καπηλευτεί και να οικειοποιηθεί κάθε προσπάθεια αντίστασης του Ελληνικού λαού (ή νομίζει κανείς οτι μέσα στο Πολυτεχνείο πχ ήταν μόνο η ΚΝΕ?).
dalton85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Οπότε τι συμπέρασμα βγάζουμε για τις παρατάξεις στο πανεπιστήμιο; Και τι είναι το άσυλο για τις παρατάξεις;
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Και τι είναι το άσυλο για τις παρατάξεις; Για τις παρατάξεις; Κάτι με το οποίο σκεπάζονται τις κρύες νύχτες μόλις αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο;
SL9S9 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Απόσπασμα από σημερινά νεά (in.gr και αλλού): "Την ίδια ώρα, έκρυθμη είναι η κατάσταση σε πολλές σχολές, σημειώνονται επεισόδια μεταξύ φοιτητών διαφορετικών παρατάξεων για το ζήτημα των κινητοποιήσεων." *** Αν δεν υπήρχαν οι παρατάξεις θα ήταν καλύτερα. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ; Aν θέλει κάποιος να παλέψει για να βελτιωθεί η παιδεία ας γίνει πολιτικός και ας το κάνει όταν θα είναι 40 χρονών. Απόσπασμα από σημερινά νεά (in.gr και αλλού): "Το απόγευμα της Τετάρτης, επεισόδια σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ από εξωπανεπιστημιακούς που εισέβαλαν στη γενική συνέλευση, με αποτέλεσμα ένας φοιτητής της Πανσπουδαστικής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ στη Νομική διέκοψαν διά της βίας τη γενική συνέλευση που θα αποφάσιζε κατά της κατάληψης." *** Ωραίο το άσυλο ... Να χαρώ... Ερώτηση: στα πανεπιστήμια στις σοβαρές χώρες έχουν παρατάξεις και άσυλο;
dalton85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Απόσπασμα από σημερινά νεά (in.gr και αλλού):"Την ίδια ώρα, έκρυθμη είναι η κατάσταση σε πολλές σχολές, σημειώνονται επεισόδια μεταξύ φοιτητών διαφορετικών παρατάξεων για το ζήτημα των κινητοποιήσεων." *** Αν δεν υπήρχαν οι παρατάξεις θα ήταν καλύτερα. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ; Aν θέλει κάποιος να παλέψει για να βελτιωθεί η παιδεία ας γίνει πολιτικός και ας το κάνει όταν θα είναι 40 χρονών. Απόσπασμα από σημερινά νεά (in.gr και αλλού): "Το απόγευμα της Τετάρτης, επεισόδια σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ από εξωπανεπιστημιακούς που εισέβαλαν στη γενική συνέλευση, με αποτέλεσμα ένας φοιτητής της Πανσπουδαστικής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ στη Νομική διέκοψαν διά της βίας τη γενική συνέλευση που θα αποφάσιζε κατά της κατάληψης." *** Ωραίο το άσυλο ... Να χαρώ... Ερώτηση: στα πανεπιστήμια στις σοβαρές χώρες έχουν παρατάξεις και άσυλο; Απο το 'Αν θελει καποιος...40 χρονων'' ειναι η πιο ηλιθια θεση που εχω ακουσει μεχρι στιγμης. Δλδ μην παλεβεται τωρα που μπορειται αλλα οταν και αν αποκτισετε μια χ δυναμη. Μα καλα ειναι αυτο σκεψει σοβαρου ατομου. Αυτο ειναι εξεφτελισμος του αγωνα για την δημοκρατια και του πνευματος του φιλελευθερισμου. Ολο το υπολοιπο ειναι απλα η καταντια του συνδικαλισμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.