Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Αιτιολόγησε παρακαλώ το σκεπτικό σου mandate. Και επιστρέφω εδώ και εδώ
mandate Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ωραία επειδή δέν μπορώ να ελέγχω κάτι [πχ να οδηγήσω την s_500 του γείτονα] να το καταστρέψω /αντίστοιχα να την κάψω? αυτό δε κάνουν τώρα? Υ.Γ. και μη μου πει κανείς για αξιολόγηση στην Ελλάδα γιατι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι
MrJT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ξέρεις τι χάνεις; Το γεγονός οτι τα Δημόσια δεν θα καταργηθούν. Συνεχίζεις (άθελά σου μάλλον) την παραπλάνηση που ακούς κάθε μέρα. Ναι τα Δημόσια δεν θα καταργηθούν. Ξαναλέω όμως για χιλιοστή φορά ότι ένα μέτρο (όπως η ίδρυση ΙΠ) που λαμβάνεται και προωθείται με σκοπό να δώσει περισσότερες ευκαιρείες σε μια μικρή μερίδα του πληθυσμού (οικονομικά εύπορους) είναι ένα μέτρο αντικοινωνικό που διαιωνίζει την κοινωνική ανισότητα. Το καταλαβαίνεις αυτό?
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ωραία επειδή δέν μπορώ να ελέγχω κάτι [πχ να οδηγήσω την s_500 του γείτονα] να το καταστρέψω /αντίστοιχα να την κάψω? αυτό δε κάνουν τώρα? Γιατί με φέρνεις σε τέτοια θέση ρε άνθρωπε... Δεν είναι κατανοητός ο γραπτός μου λόγος; Κάνω κάτι λάθος; Μήπως το κάνεις επίτηδες; Μήπως εσύ και ο omni πρέπει να μελετήσετε πάνω στην έννοια του επιτυχημένου παραδείγματος-μεταφοράς; ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ/ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ/ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ
mandate Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 προωθείται με σκοπό να δώσει περισσότερες ευκαιρείες σε μια μικρή μερίδα του πληθυσμού (οικονομικά εύπορους) είναι ένα μέτρο αντικοινωνικό που διαιωνίζει την κοινωνική ανισότητα. Το καταλαβαίνεις αυτό? δε νομίζω να είναι πιό ευνοημένοι όσοι θα είναι απόφοιτοι των ΙΠ εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι ότι η χρηματοδότηση των ΔΠ θα γίνει inside joke /
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ναι τα Δημόσια δεν θα καταργηθούν.Ξαναλέω όμως για χιλιοστή φορά ότι ένα μέτρο (όπως η ίδρυση ΙΠ) που λαμβάνεται και προωθείται με σκοπό να δώσει περισσότερες ευκαιρείες σε μια μικρή μερίδα του πληθυσμού (οικονομικά εύπορους) είναι ένα μέτρο αντικοινωνικό που διαιωνίζει την κοινωνική ανισότητα. Το καταλαβαίνεις αυτό? Οι τελευταίες απαντήσεις Επειδή φαντάζομαι και η Υγεία-Περίθαλψη είναι και αυτή σαν αγαθό παρόμοια με την Παιδεία (υπό την έννοια ότι όλοι πρέπει να την έχουν προσβάσιμη) πότε θα κανονίσουμε να πάμε να σπάσουμε και το Ερρίκος Ντυναν, το Υγεία, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παλαιού Φαλήρου, το Μετροπόλιταν και το Ωνάσειο, επειδή ΜΠΟΡΕΙ σε 30 χρόνια να πάμε στο Κρατικό και να μη μας κοιτάξουν αν δεν έχουμε λεφτά για κρεβάτι; Δε ζητάς να μη γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια. Γιατί δε ζητάς να καταργηθουν και τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Οι ανάλογοι κίνδυνοι δεν ελοχεύουν και εκεί; Κατάργηση λοιπόν και τα ήδη υπάρχοντα κάψιμο... Διότι πολύ απλά βλακέντιε ζεις σε ανοιχτή-καπιταλιστική αγορά. Αν θες ίδιες απολαβές για όλους μαζεψέ τα και πήγαινε στην Κούβα (ναι δυστυχώς οι επιλογές σου έχουν μειωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια). χωρίς να επικροτώ τους χαρακτηρισμούς.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Υ.Γ. ναι ναι 3έρω, θα πεταχτούν μετά όλοι να πουν, μα τι λεει ο μλκς, αλλα ειτε αρέσει ειτε οχι, αυτη είναι η γνώμη μου... Εγώ πάντως όντως αυτό λέω.
mandate Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γιατί με φέρνεις σε τέτοια θέση ρε άνθρωπε...Δεν είναι κατανοητός ο γραπτός μου λόγος; Κάνω κάτι λάθος; Μήπως το κάνεις επίτηδες; ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ/ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ/ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ θα σου πώ τι εννοώ/με_μας βάζουν στην λογική να αναθεωρήσουμε γιατί πληρώνουμε φόρους η 1βάθμια εκπ/ση ήταν γτπ η 2βάθμια τα ίδια και στη τελική βαθμίδα η 3βάθμια εκπαίδευση προωθεί την αυτομόρφωση. επίσης το δημόσια νοσοκομία είναι αστειάκι άρα που πάνε οι φόροι που πληρώνω? εγώ περίμενα να βελτιώνονται οι υπηρεσίες με το πέρασμα των δεκαετιων και όχι να έχουμε φαινόμενα κάθε πέρσι και καλύτερα/ με το τελευταίο συμφωνείς?
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Όχι. Προσωπικά νιώθω πιο ασφαλής σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση υγείας μέσα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Βλέπω καλύτερες συνθήκες στα δημόσια πλέον. Φαντάζεσαι να μην υπήρχαν τα ιδιωτικά τι θα γινόταν μέσα στα δημόσια;
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ωραία επειδή δέν μπορώ να ελέγχω κάτι [πχ να οδηγήσω την s_500 του γείτονα] να το καταστρέψω /αντίστοιχα να την κάψω? αυτό δε κάνουν τώρα? Υ.Γ. και μη μου πει κανείς για αξιολόγηση στην Ελλάδα γιατι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι Αυτό ακριβώς που λες μάλλον υποστηρίζει το αντίθετο από αυτό που θα ήθελες. Ναι τα Δημόσια δεν θα καταργηθούν.Ξαναλέω όμως για χιλιοστή φορά ότι ένα μέτρο (όπως η ίδρυση ΙΠ) που λαμβάνεται και προωθείται με σκοπό να δώσει περισσότερες ευκαιρείες σε μια μικρή μερίδα του πληθυσμού (οικονομικά εύπορους) είναι ένα μέτρο αντικοινωνικό που διαιωνίζει την κοινωνική ανισότητα. Το καταλαβαίνεις αυτό? Γιατί; Δούλεψε και πλήρωσε τα δίδακτρα.
MrJT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Οι τελευταίες απαντήσεις χωρίς να επικροτώ τους χαρακτηρισμούς. Το παράδειγμα με τα νοσοκομεία ειναι εντελώς ατυχές. Δεν είπε ποτέ κανείς ότι αν τελικά περάσει η αναθεωρηση του Άρθρου 16 και δημιουργηθούν Ιδιωτικά Πανεπιστήμια θα πάμε να τα κάψουμε μετά. Αυτές ειναι ενέργειες φανατισμένων και απολυταρχικών ανθρώπων.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Όχι. Προσωπικά νιώθω πιο ασφαλής σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση υγείας μέσα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Καλά αυτό είναι εντελώς σχετικό. Αν πάει κάτι στραβά σε μια έτσι κι αλλιώς δύσκολη κατάσταση, στο ιδιωτικό τραβάς μήνυση και τον τρέχεις, στο δημόσιο κάνεις καταγγελία και γίνεται ΕΔΕ, @@ δηλαδή.
mandate Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Αυτό ακριβώς που λες μάλλον υποστηρίζει το αντίθετο από αυτό που θα ήθελες. το ερώτημα παραμένει <<πού πάνε οι φόροι που πληρώνω?>>
MrJT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Αυτό ακριβώς που λες μάλλον υποστηρίζει το αντίθετο από αυτό που θα ήθελες. Γιατί; Δούλεψε και πλήρωσε τα δίδακτρα. Χαχά! Αυτή είναι η πιο αφελής απάντηση που έχω ακούσει στο ζήτημα! Και ποιος σου είπε ρε φίλε ότι δεν δουλεύω τώρα? Αλλά ξέχασα, εκτός από το ότι πρέπει να δουλεύω για να ζήσω θα πρέπει να δουλεύω και για να σπουδάσω.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το παράδειγμα με τα νοσοκομεία ειναι εντελώς ατυχές. Γιατί είναι ατυχές; Γιατί δε ζητάς με την ίδια λογική να απαγορευτούν τα ιδιωτικά νοσοκομεία; Μήπως η υγεία είναι μικρότερης σημασίας από την παιδεία; Εξήγησέ το μου please, και επιτέλους αιτιολόγησε αυτά που γράφεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.