Melissa_virus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εντάξει τώρα να πας σε άλλη χώρα, για να κάνεις λεφτά δεν λέει. Μόνο αν πας για την τρέλα σου που λέμε, για να ζήσεις και αλλού, να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς και όλα τα σχετικά... πχ στον τομεα που δουλευω αν παω να φτιαξω Η/Υ καποιου φοιτητη / σπουδαστη / καθηγητη θα παρω οτι λεφτα παιρνει ενας τεχνικος απο εξω ακριβως τα ιδια δηλαδη 50 ευρω την ωρα. 50 ευρω την ώρα? Απάτη . Ευτυχώς δεν χρειάστηκα ποτέ τεχνικό. Καλά δηλαδή, αν πας σε ένα μηχάνημα και θες να κάνεις φορμάτ και ο δίσκος του είναι κανένας 350άρης όλος μαζί (χωρίς partition), και για να του περάσεις και κανένα πρόγραμμα θα κάνεις 2,3 ώρες. Γιʼ αυτή την δουλειά θα του πάρεις 100-150euro δηλαδή? Αυτό είναι απάτη. Αλλά θα μου πεις, αφού και τα μαγαζιά τόσα παίρνουν καλά κάνεις. Αν και νομίζω ότι τα μαγαζιά δεν πάνε με την ώρα. Απλά έχουν τιμοκατάλογο. Format τόσα, data recovery τόσα…
admin.iekep Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εντάξει τώρα να πας σε άλλη χώρα' date=' για να κάνεις λεφτά δεν λέει. Μόνο αν πας για την τρέλα σου που λέμε, για να ζήσεις και αλλού, να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς και όλα τα σχετικά... 50 ευρω την ώρα? Απάτη . Ευτυχώς δεν χρειάστηκα ποτέ τεχνικό. Καλά δηλαδή, αν πας σε ένα μηχάνημα και θες να κάνεις φορμάτ και ο δίσκος του είναι κανένας 350άρης όλος μαζί (χωρίς partition), και για να του περάσεις και κανένα πρόγραμμα θα κάνεις 2,3 ώρες. Γιʼ αυτή την δουλειά θα του πάρεις 100-150euro δηλαδή? Αυτό είναι απάτη. Αλλά θα μου πεις, αφού και τα μαγαζιά τόσα παίρνουν καλά κάνεις. Αν και νομίζω ότι τα μαγαζιά δεν πάνε με την ώρα. Απλά έχουν τιμοκατάλογο. Format τόσα, data recovery τόσα…[/quote'] αν δεις τιμοκαταλογο απο π.χ πλαισιο και αλλες εταιρειες υποστηριξης η ακομα π.χ απο το 192 θα δεις οτι η χρεωση των 50 ευρω την ωρα κρυβει πολλα περισσοτερα ποσα που θα σου παρουν. τσεκαρε το και θα δεις. παντως δεν ειναι απατεωνια κατι τετοιο για το λογο οτι η ωρα που θα φαει ο τεχνικος να σου φτιαξει τον υπολογιστη θα πρεπει να την πληρωθει και εννοειται π.χ οτι φορματ + εγκατασταση λειτουργικου + εγκατασταση οδηγων + συνδεση συσκευων + συνδεση ιντερνετ και οτι αλλο φανταστεις ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
-nick- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Κατάληψη και μετά? καταληψη και μετα.. λε καβλε.
admin.iekep Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Να δω ακόμα πόση δουλειά θα έχεις....Υπάρχει και η διαφοροποίηση τιμών εαν γνωρίζεις... 2 αγορές ' date=' απoρρόφηση πλεονάσματος καταναλωτή ... Δέν είναι έτσι λοιπόν το σκεπτικό ;-)[/quote'] στον τομεα που ειμαι φιλε μου εχω αρκετη δουλεια που δεν προλαβαινω για επισκευες κτλ και τα οικονομανε αλλοι τεχνικοι που στελνω τους φοιτητες/καθηγητες αλλα και εγω να ασχοληθω επειδη ξερουν οτι ειμαι ο καλυτερος σε αυτα και το κυριοτερο δεν ρωταω τιποτα τον πελατη με εμπιστευονται απολυτως. δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να με φωναξει αν φωναξεις εναν τεχνικο απο εξω να σου κανει φορματ και να σου βαλει λειτουργικο και office θα πρεπει να εχεις τα αυθεντικα cd αλλιως τα αγοραζεις και μετα στα βαζει. αρκετα με το εκτος θεματος μιληστε πανω στο θεμα μας. παντως για τις καταληψεις ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.
admin.iekep Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 nick[']καταληψη και μετα..λε καβλε. Αυτο παντα συμβαινει αλλοι κανουν καταληψη/πορεια και αλλοι την πληρωνουν την νυφη.
mandate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 αν δεις τιμοκαταλογο απο π.χ πλαισιο και αλλες εταιρειες υποστηριξης η ακομα π.χ απο το 192 θα δεις οτι η χρεωση των 50 ευρω την ωρα κρυβει πολλα περισσοτερα ποσα που θα σου παρουν. τσεκαρε το και θα δεις. παντως δεν ειναι απατεωνια κατι τετοιο για το λογο οτι η ωρα που θα φαει ο τεχνικος να σου φτιαξει τον υπολογιστη θα πρεπει να την πληρωθει και εννοειται π.χ οτι φορματ + εγκατασταση λειτουργικου + εγκατασταση οδηγων + συνδεση συσκευων + συνδεση ιντερνετ και οτι αλλο φανταστεις ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :-D :-D :-D :-D :-D :-D 5 επισκέψεις τεχνικού = καινούργιο κουτί κτλπ :-? και μετά σου λένε ότι οι πολυεθνικές είναι οι βρυκόλακες που πίνουν το αίμα . όταν ο κάθε ένας μας κοιτά να είναι κερδοσκόπος και να χτυπάει όσο του 'ρθει ... ...δέν είναι θέμα παιδείας?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αυτο παντα συμβαινει αλλοι κανουν καταληψη/πορεια και αλλοι την πληρωνουν την νυφη. Έεεε ρε πάλι τα ίδια θα λέμε? Τα χουμε αναλύσει , το χουμε ξεζουμίσει το θέμα ... πάντως δεν είναι ωραίο να μιλάμε με "φρασούλες"... όποιος πάντως νομίζει πως χρειάζεται η άποψή του μια παιρετέρω συζήτηση και κριτική μπορεί να δεί και κανα http://www.indymedia.gr ... τι άλλο να πούμε??Η πικρή αλήθεια είναι ότι πίσω απο μιά οθόνη , δεν βλέπεις και τα πράγματα όπως είναι...
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εστω και αργα διαβασα το τοπικ και εχω να δηλωσω πως οι theomen/nontasg απλα με φρηκαραν...Παιδια αληθεια σας το λεω,ειστε πραγματικα τρομακτικοι!Ειδικα οταν μιλατε για τις καμερες... (Ειλικρινα με κανατε να ανατριχιασω,ακομα δεν μου περασε...) sotiraki αγορι μου,μαζι σου...
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εγώ από χθες αποφάσισα να μην ξαναγράψω εδώ και μπορώ να πω ότι ηρέμησα..... Και μιας και έγραψα εδώ ας προτείνω και στον χρήστη @topos που τρόμαξε' date='να πάρει βαθιές αναπνοές για να ηρεμήσει....Και ας πάρει και κανά lexotanil.......Υπάρχουν και χειρότερα.......[/quote'] Mολις διαβασα την χθεσινη σου αποφαση,ομολογω πως μου περασε... Να σαι καλα...
Melissa_virus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 nontasg μην πετάς μπαρούφες. Κανένας δεν αποκάλεσε κανέναν απατεώνα. Απλά εγώ όπως είπα, δεν ήξερα τις τιμές για το format και όλα τα άλλα και απόρησα κάπως. Αλλά και σύνδεση ιντερνετ να έρθουν να σου περάσουν σπίτι πόσα χρήματα ζητάνε για 10λεπτά δουλειά. Οπότε το format και το πέρασμα προγραμμάτων που θέλει παραπάνω χρόνο, καλά κάνουν και το χρεώνουν τόσο. @topos lol
admin.iekep Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 παιδια ετσι ειναι τα πραγματα ομως διοτι και οι τεχνικοι κανουν δουλεια τρωνε χρονο αρα πρεπει να πληρωθουν αλλωστε οπως ξερετε το τσαμπα πεθανε εδω και καιρο καθε εργασια πανω σε εναν υπολογιστη να ξερετε χρεωνεται ειτε ειναι ΦΟΡΜΑΤ ειτε ειναι ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ειτε ειναι ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ειτε ειναι ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ειτε ειναι ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL/INTERNET ειτε ειναι ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ολα ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ειτε με την ΩΡΑ ειτε με ενιαιο τιμοκαταλογο αυτο ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ σε ολες τις χωρες ανεξαρτητα απο ελλαδα. επισης το ξεκαθαριζω οτι λογω εργασιας (Διαχειριστης δικτυου/Τεχνικη Υποστηριξη) εγω δεν ασχολουμε με αυτα τα πραγματα απλα οποιος μου ζηταει τεχνικο τον στελνω σε δικους μου ανθρωπους που γνωριζω προσωπικα και δεν θα τον κοροιδευψουν για να του παρουν λεφτα. Οπως επισης σας ενημερωνω οτι λογω φορτου εργασιας ισως δεν θα απανταω γρηγορα σε τυχον ερωτηματα σας λυπαμαι αλλα ζηταω την κατανοηση σας. ευχαριστω για οσα εχουμε πει μεχρι τωρα καλα/κακα θα ακολουθησω αυτο που ειπε ο χρηστης nontasg και θα ειμαι εκτος του μπλα μπλα. θα παρακολουθω μονο το ADSL και το ΔΙΚΤΥΑ που αλλωστε με ενδιαφερουν.
theomen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 nontasg μην πετάς μπαρούφες. Κανένας δεν αποκάλεσε κανέναν απατεώνα. Απλά εγώ όπως είπα' date=' δεν ήξερα τις τιμές για το format και όλα τα άλλα και απόρησα κάπως. Αλλά και σύνδεση ιντερνετ να έρθουν να σου περάσουν σπίτι πόσα χρήματα ζητάνε για 10λεπτά δουλειά. Οπότε το format και το πέρασμα προγραμμάτων που θέλει παραπάνω χρόνο, καλά κάνουν και το χρεώνουν τόσο. @topos lol [/quote'] η τεχνογνωσία πληρώνεται ακόμα και αν πρόκειται για γελοία πράγματα. Πόσα πληρώνεις για να σου αλλάξουν τα λάδια στο αυτοκίνητο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.