Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Θα μου πεις και πού και πότε θα απαντάω? Όχι, αλλά θα σου πει οτι όταν γράφεις σε ένα forum σέβεσαι τους συνομιλητές σου, γράφεις κόσμια και προσπαθείς να μην αναμασάς θέματα και ερωτήματα στα οποία έχουν δωθεί σαφείς απαντήσεις. Αν διαφωνείς με τις απαντήσεις που δώθηκαν κάνε quote το σημείο της διαφωνίας σου. Δεν γίνεται ο καθένας να αποφασίζει να λαμβάνει μέρος σε μια κουβέντα πατώντας reset σε όλα όχι έχουν γραφτεί τόσο καιρό επειδή βαριέσαι να τα διαβάζεις :? Το αν επικινδυνολογείς αόριστα μερικές φορές, είναι δικό σου θέμα. Όπως πχ: Δεν μιλάει στο νόμο πλαίσιο για την κατάργηση της δωρεάν Παιδείας. Αυτό θα γίνει σταδιακά εαν αναθεωρηθεί το άρθρο 16 Θα υποβαθμιστεί όμως σε τέτοιο βαθμό που θα είναι καταστροφικό για τη συνέχεια... αναιτιολόγητες τελείως δλδ. Οπότε κάνε ένα κόπο και διάβασε τα προηγούμενα, εδώ θα είμαστε. Δε θα χαθούμε.
MrJT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Άκου πιτσιρίκο, να μαθαίνεις. Όταν εγώ δούλευα για να σπουδάσω, εσύ βύζαινες. Οπότε, τις λαϊκίστικες παπαριές φύλα τις για κανένα γκομενάκι που μασάει. Κατανοητό; Ήρθες με 7 μηνύματα φυτευτός στο thread να πουλήσεις μούρη. Άντε, γιατί πολύ στην κουλτούρα το ρίξαμε. Που θα μου πεις, νιάνιαρο, ότι ζω στον κόσμο μου. Αν νιώθεις ότι εξυψώνεται το εγώ σου με το να με αποκαλείς νιάνιαρο και όλα τα συναφή τότε κανένα πρόβλημα. Συνέχισε. Απλα φανερώνεις τον κομπλεξισμό σου. Το ότι δούλευες για να σπουδάσεις τι μου το λες δηλαδή δεν κατάλαβα? Να ιδρύσουμε λοιπόν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και να αρχίσουν όλοι οι φοιτητές να δουλεύουν για να μπορούν να σπουδάσουν? Ακόμα και το γκομενάκι που με τόσο πάθος αναφέρεις είναι σε θέση να καταλάβει ορισμένα πράγματα χωρίς να φτάσει 33 χρονών μεγάλε βιοποριστή. ειναι λαϊκιστικές αφέλειες οι λαϊκες οικογένειες που δεν εχουν χρηματα να σπουδασουν τα παιδια τους ακομα και τωρα που ειναι δωρεαν;;; αν ειναι δυνατον! τι αλλο θα ακουσουμε! και καλα κανει και λεει "καλα ρε,ειστε σοβαροι" γιατι πολλα απο αυτα που λεγονται εδω δεν ειναι οχι μονο σοβαρα αλλα κατι χειροτερο... κριμα ομως που υπαρχουν φασιστικες αποψεις στις μερες μας.. κατι σημαινει αυτο και πρεπει να το ψαξουμε.. κριμα... δε μπορω να πω κατι αλλο για τα πανεπιστημια αυτη τη στιγμη,εχω γραψει αλλα μηνυματα και δε "λεει" να τα λεμε 100 φορες... αν καποιοι δε θελουν να καταλαβουν.... Σωστός phaedra-samos...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κακώς σου έδωσα αξία, φυτευτέ. Συνέχισε τους Θούριους. Άντε, καλό βράδυ και καλή πορεία την Πέμπτη.
Fidelio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 109 σελίδες and i keep ...searching and searching and .....
MrJT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κακώς σου έδωσα αξία, φυτευτέ. Συνέχισε τους Θούριους. Άντε, καλό βράδυ και καλή πορεία την Πέμπτη. Ναι ρε φίλε. Εγώ θα πάω γιατί δε θέλω να κανονίζουν άλλοι για μένα χωρίς εμένα. ΥΓ1: Δεν έχω καμιά άναγκη τη δικιά σου αξία. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Τώρα τα περί φυτευτός κ.τ.λ. μάλλον αοριστολογίες μου ακούγονται εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω οπότε σε παρακαλώ πες μου και μένα. ΥΓ2:Καλή νύχτα και σε σένα μεγάλε βιοποριστή.
phaedra-samos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 καλα ρε παιδια μια απορια εχω.. γιατι να ειναι καποιος φυτευτος επειδη ειναι νεο μελος και τα πρωτα του μηνηματα τα εγραψε σ'αυτο το θεμα? Υ.Γ.1: μην τσακωνεστε κριμα ειναι... και δε θα μπορει να ακουστει η αποψη σας. διαφωνηστε με επειχειρηματα.. Υ.Γ.2! MrJT δεν ειμαι "σωστός" αλλά "σωστή"!! ευχαριστω! :mrgreen:
MrJT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Υ.Γ.2! MrJT δεν ειμαι "σωστός" αλλά "σωστή"!! ευχαριστω! :mrgreen: Ουπσσσσ! Σόρρυ!!!!!!!!!!
arakis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αμαν με αυτη την ορθογραφεία ολοι φιλολογοι είστε και σας πειράζει τι να πω για αυτο εχω 201 post από το 2003 που μπήκα μόνο όλο με ξενερώνεται. Καλά θα ήταν να κοιτάμε τι γράφει ο άλλος....
Fidelio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 "Μες την νεφέλη στον αγώνα ένδον στα δακρυγόνα , . . . σε γνώρισα !"
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εαν θεωρείς ότι είναι λαϊκιστικη αφέλεια το ότι το 20% τουλάχιστον των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας Οχοχοχοχοχιχιχιχιχιχχαχαχαχαχαχεχχεχεχχεχεχε.... Καλό. Αμαν με αυτη την ορθογραφεία ολοι φιλολογοι είστε και σας πειράζει τι να πω για αυτο εχω 201 post από το 2003 που μπήκα μόνο όλο με ξενερώνεται.Καλά θα ήταν να κοιτάμε τι γράφει ο άλλος.... Μα από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να διαβάζω τι έγραφες. Τόσο δύσκολο είναι να γράψεις σε ένα Word και μετά να κάνεις ένα copy paste;
omnislash Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Οχοχοχοχοχιχιχιχιχιχχαχαχαχαχαχεχχεχεχχεχεχε.... Η EE το λέει που πίνεις νερό στο όνομα της.Επειδή οι γονείς σου τα σκασαν για να σπουδάσεις στο εξωτερικό και να το πάιζεις μούρη(ναι νταξει μας έπεισες το μεταπτυχιακό το κάνες με δικά σου λεφτά) δε σημαίνει ότι έχουν όλοι την οικονομική άνεση.Αν εσύ έχεις λεφτά δε σημαίνει ότι έχουν όλοι Τώρα ας χωνέψουν τα μπουμπούκια των μεγαλογιατρών-δικηγόρων- μιζάκηδων-κομματοθρεμμένων πως ΙΠ δε θα γίνουν για 9 ακόμα χρόνια.Οσο για τους 54000 εγώ απόσα άτομα ξέρω που σπουδάζουν στο εξωτερικό είναι ή πρώτου στις σχολές τους στο Πολυτεχνείο (άρα υποτροφία) η κατοικούν στα Β.προάστια.Ολοι τους είναι παιδιά εύπορων οικογενειων.Τα παιδιά των φτωχών οκογενειών βγαίνουν στο μεροκάματο.Ρωτάω εσάς που ήσασταν φοιτητές.Πόσους είχατε από τα Δ.προάσρτια και πόσους από Βόρεια ή Νότια;
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Η EE το λέει που πίνεις νερό στο όνομα της.Επειδή οι γονείς σου τα σκασαν για να σπουδάσεις στο εξωτερικό και να το πάιζεις μούρη(ναι νταξει μας έπεισες το μεταπτυχιακό το κάνες με δικά σου λεφτά) δε σημαίνει ότι έχουν όλοι την οικονομική άνεση.Αν εσύ έχεις λεφτά δε σημαίνει ότι έχουν όλοι Τώρα ας χωνέψουν τα μπουμπούκια των μεγαλογιατρών-δικηγόρων- μιζάκηδων-κομματοθρεμμένων πως ΙΠ δε θα γίνουν για 9 ακόμα χρόνια.Οσο για τους 54000 εγώ απόσα άτομα ξέρω που σπουδάζουν στο εξωτερικό είναι ή πρώτου στις σχολές τους στο Πολυτεχνείο (άρα υποτροφία) η κατοικούν στα Β.προάστια.Ολοι τους είναι παιδιά εύπορων οικογενειων.Τα παιδιά των φτωχών οκογενειών βγαίνουν στο μεροκάματο.Ρωτάω εσάς που ήσασταν φοιτητές.Πόσους είχατε από τα Δ.προάσρτια και πόσους από Βόρεια ή Νότια; Εσύ τι δουλειά κάνεις τώρα που 'σπουδάζεις'; Στην Αγγλία που λες υπήρχε μεγάλη έχθρα μεταξύ του Ekali Club και του Kifissia Club. Ποιος θα κάνει το καλύτερο πάρτυ, ποιος φοράει πιο ωραία ρούχα, ποιος θα κάνει τις πιο καλές αντιγραφές, ποιος θα γλύψει το καθηγητή για να πάρει τις σημειώσεις, ποια ΔΑΠ είναι καλύτερη. Επίσης, κάναμε πολλές κόντρες με τις Porsche στα φανάρια. Από όταν μου πήρε ο μπαμπάς μου Lamborgini όμως τους έτρωγα όλους. Και επειδή ήμουν είχα χωθεί και καλά σε 2 κομματα, με πήραν και για μεταπτυχιακό. Edit: Γνωστή μου οδηγεί αυτοκίνητο των 40.000 ευρώ το οποίο πήρε μετρητοίς. Και όμως, η ΕΕ την εμφανίζει σε αυτό το 20%. Πιστεύω ότι είναι η μοναδική όμως. Γιατί στους δρόμους δε μπορούμε να περπατήσουμε από τους άστεγους.
DarkKnight Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 οι σαφέστατες απαντήσεις να φανταστώ physics ότι περιλαμβάνουν κ τα πενεδ που κουκουλώσαμε με μια πατάτα?
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 οι σαφέστατες απαντήσεις να φανταστώ physics ότι περιλαμβάνουν κ τα πενεδ που κουκουλώσαμε με μια πατάτα? Ότι το διδακτορικό σου πρέπει να έχει και κάποια πρακτική αξία ας πούμε και να μην είναι κάτι γενικό και αόριστο;
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Παιδιά, ας βρούμε το θέμα της συζήτησης, γιατί "εμένα ο μπαμπάς μου είναι πιο δυνατός και θα σας δείξει όλους"... Σταματήστε με τα επιχειρήματα αυτού του επιπέδου, αλλιώς να κλειδωθεί, είναι κρίμα σε ένα θέμα 110 σελίδων που έχουν γραφτεί εμπεριστατωμένα επιχειρήματα και από τις 2 πλευρές, να καταλήξουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.