Louminis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κατάληψη και μετά.... κατάθλιψη:twisted: :twisted: :twisted:
MrJT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Που μέσα στο νόμο πλαίσιο μιλάει για την καταργήσει της δωρεάν παιδείας???? Δεν μιλάει στο νόμο πλαίσιο για την κατάργηση της δωρεάν Παιδείας. Αυτό θα γίνει σταδιακά εαν αναθεωρηθεί το άρθρο 16. Δεν νομίζω όμως ότι η κουβέντα μας είναι αποκλειστικά για τον νόμο πλαίσιο, έτσι δεν είναι? MrJT, ok είσαι καινούριο μέλος, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα γίνεις και συ "slasher της λογικής", κάνε click εδώ και κάνε στον εαυτό σου μια χάρη: Διάβασέ το, και μετά ξαναδιάβασε το post σου. Δεν σε καταλαβαίνω. Μήπως μπορούσες να μου εξηγήσεις?
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δεν σε καταλαβαίνω. Μήπως μπορούσες να μου εξηγήσεις? Με κάλυψε ο dlaton Δεν μιλάει στο νόμο πλαίσιο για την κατάργηση της δωρεάν Παιδείας. Οk μέχρι εδώ Αυτό θα γίνει σταδιακά εαν αναθεωρηθεί το άρθρο 16. Μπορείς να μας τεκμηριώσεις ως προς τη σιγουριά που εμπνέει την παραπάνω (υποθετική) πρόταση με ένα λογικό διάγραμμα-επιχειρηματολογία; Διάβασες τις προηγούμενες σελίδες; γιατί επαναλαμβανόμαστε ενοχλητικά.
dalton85 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια εγω λεω να κανουμε καταλιψη και ταυτοχρονα οπως παντα διαδιλωσεις για την μολυνση και ολοκληροτικη καταστροφη του περιβαλοντος μας και την αμερικανικη υπεροπτια, οπως και για την καταργισει της δωρεαν περιθαλψης. Τα παραπανω ειναι υποθετικα σεναρια μιας υποτιθεμενεις κυβερνιτικης αναπτυξης ετσι και τα σεναρια μετατροπης της δωρεαν παιδειας σε ιδιοτικη ειναι. Ποιο θα γινει, αν γινει και ποτε θα γινει δεν ειμαστε σε θεση τωρα να τα προβλεψουμε. Αν υπαρχουν σχεδια περι του θεματος παρακαλω οποιος τα εχει να τα κανει ενα link να τα δουμε και εμεις για να ξερουμε που παμε. Κανεις δεν ειπε οτι θα μετατρεψουνε την δωρεαν παιδεια σε ιδιωτικη και οταν κανουν ενα τετοιο νομο πλαισιο σε διαβεβαιο οτι θα ειμαι απο τους πρωτους που θα πανε να διαδιλωσουν και αν επιμενουν σε ενα τετοιο νομο τοτε εγω θα ειμαι που θα βαζω της φωτιες σε μια χωρα που ασπαζεται τον αμερικανικο καπιταλισμο. Μην αποριπτεται κατι με την προηποθεσι οτι υποκρυπτη και υποκινει κατι αλλο. Δεν υπαρχουν δουρειοι ιπποι σε αυτον τουλαχιστον τον νομο. Αν βλεπεις κατι που σου φαινεται κατι που να υπονομευει την ιδιοτικοποιησει σε ικετευω γονατιστος να μου το πεις γιατι εγω δεν το ειδα δυστιχος
MrJT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλά ρε είστε σοβαροί? Όταν έχεις κάτι να προτείνεις για να αλλάξει στη χώρα σου, για παράδειγμα το ζήτημα της δημιουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων, πρέπει αυτή η πρωτοβουλία να λειτουργεί θετικά και ευεργετικά για όλες τις τάξεις του πληθυσμού. Για πείτε μου δηλαδή πώς θα βοηθήσουν τα παιδιά των λαίκών οικογενειών τα ιδιωτικά πανεπιστήμια? Με τις λιγοστές υποτροφίες που υπόσχεται η κυβέρνηση? Η δημιουργία τέτοιων ιδρυμάτων μπορεί μόνο να βοηθήσει τους οικονιμικά δυνατούς και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο καθένας από εμάς. Είναι ένα μέτρο που δίνει περισσότερες επιλογές σε μια μικρή μερίδα προνομιούχων πολιτών. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα νέα μέτρα? Δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν ήδη πολλές? Όχι η δωρεάν παιδεία δεν θα καταργηθεί. Θα υποβαθμιστεί όμως σε τέτοιο βαθμό που θα είναι καταστροφικό για τη συνέχεια...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλά ρε είστε σοβαροί? Όταν έχεις κάτι να προτείνεις για να αλλάξει στη χώρα σου, για παράδειγμα το ζήτημα της δημιουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων, πρέπει αυτή η πρωτοβουλία να λειτουργεί θετικά και ευεργετικά για όλες τις τάξεις του πληθυσμού. Για πείτε μου δηλαδή πώς θα βοηθήσουν τα παιδιά των λαίκών οικογενειών τα ιδιωτικά πανεπιστήμια? Με τις λιγοστές υποτροφίες που υπόσχεται η κυβέρνηση? Η δημιουργία τέτοιων ιδρυμάτων μπορεί μόνο να βοηθήσει τους οικονιμικά δυνατούς και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο καθένας από εμάς. Είναι ένα μέτρο που δίνει περισσότερες επιλογές σε μια μικρή μερίδα προνομιούχων πολιτών. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα νέα μέτρα? Δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν ήδη πολλές? Όχι η δωρεάν παιδεία δεν θα καταργηθεί. Θα υποβαθμιστεί όμως σε τέτοιο βαθμό που θα είναι καταστροφικό για τη συνέχεια... Θα σου απαντούσα σε όλα αυτά... ...αν μπορούσες να μου δώσεις ΜΙΑ λογική απάντηση γιατί να έχουμε ιδιωτική εναλλακτική επιλογή στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ σκέλος της παιδείας (δημοτικό-γυμνάσιο) και όχι στο ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ. Πάντως, αν κάνεις έναν κόπο (που δε το βλέπω, φυτευτός στο τόπικ μας ήρθες, 4 ποστ εδώ και ένα στη...Eurovision) στις προηγούμενες σελίδες, αυτά που ρωτάς έχουν συζητηθεί
arakis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Γιατί τώρα είναι δωρεάν η παιδεία και μας μάραναι αν κάποιος έχει δικα του χρήματα με ποιον τρόπο θα τα ξοδεύει .Δηλαδη για να κάνεις σοβαρό μεταπτυχιακό στην Ελλάδα δεν πληρώνεις. Γιατί αν εγώ δεν θέλω να υποστώ τους γνωστούς εξευτελισμούς τις <<δωρεαν ειδηκα αν δεν σπουδαζεις στην πολη σου>> δημόσειας ανωτάτης παιδειας δηλαδη :καταλήψεις ,χαμενες εξαιταστικές κομματόσκυλα καθηγητες και φοιτητες άθλιες τριτοκοσμικές λέσχες και εστοίες και να πηγαινω και σε οτι σχολή και πολη αποφασισαν οι ηλιθιες πανελληνιες κτλ πρέπει να παω έξω ωραία δημοκρατεία έχουμε ...
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 arakis, κάνε κανένα spell check στο word πρώτα. Δε διαβάζεται ρε φίλε.
MrJT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Θα σου απαντούσα σε όλα αυτά... ...αν μπορούσες να μου δώσεις ΜΙΑ λογική απάντηση γιατί να έχουμε ιδιωτική εναλλακτική επιλογή στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ σκέλος της παιδείας (δημοτικό-γυμνάσιο) και όχι στο ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω σε αυτό ή εσύ? Πιστεύεις δηλαδή ότι επειδή έχουμε ιδιωτικά σχολεία πρέπει να έχουμε και ιδιωτικά πανεπιστήμια? Θεωρείς τώρα στα αλήθεια ότι αυτό είναι επιχείρημα? Σε παρακαλω ρε φιλε. Πάντως, αν κάνεις έναν κόπο (που δε το βλέπω, φυτευτός στο τόπικ μας ήρθες, 4 ποστ εδώ και ένα στη...Eurovision) στις προηγούμενες σελίδες, αυτά που ρωτάς έχουν συζητηθεί Δεν κατάλαβα δηλαδή το πιο πρόβλημα σου ποιο είναι ρε φίλε? Θα μου πεις και πού και πότε θα απαντάω?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημά μου, ρε φίλε, είναι ότι μπουκάρεις με υφάκι και θέτεις ερωτήματα στο στυλ "καλά, ρε, είστε σοβαροί;" (μήνυμα 1611, αν δε θυμάσαι) Οπότε σου "απαντάω" αναλόγως. Τις λαϊκίστικες αφέλειες για τις λαϊκές οικογένειες τράβα να τις πεις στους 54.000+ Έλληνες που φοιτούν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Καμία άλλη απορία;
MrJT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημά μου, ρε φίλε, είναι ότι μπουκάρεις με υφάκι και θέτεις ερωτήματα στο στυλ "καλά, ρε, είστε σοβαροί;" (μήνυμα 1611, αν δε θυμάσαι) Οπότε σου "απαντάω" αναλόγως. Τις λαϊκίστικες αφέλειες για τις λαϊκές οικογένειες τράβα να τις πεις στους 54.000+ Έλληνες που φοιτούν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Καμία άλλη απορία; Ναι ρε φιλαράκι έχω μια ακόμη απορία. Που στην ευχή ζεις? Στον κόσμο σου προφανώς. Εαν θεωρείς ότι είναι λαϊκιστικη αφέλεια το ότι το 20% τουλάχιστον των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και δεν εχουν την πολυτέλεια που πιθανόν εσύ και οι υπόλοιποι 54000 φοιτητές είχαν να σπουδάσουν στο εξωτερικό τότε θα καταλάβαινες τι εννοούσα. Για αυτούς κάνει κανένας τιποτα? Α ξέχασα, συγγνώμη. Ο εαυτός μας πρώτα.
phaedra-samos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημά μου, ρε φίλε, είναι ότι μπουκάρεις με υφάκι και θέτεις ερωτήματα στο στυλ "καλά, ρε, είστε σοβαροί;" (μήνυμα 1611, αν δε θυμάσαι) Οπότε σου "απαντάω" αναλόγως. Τις λαϊκίστικες αφέλειες για τις λαϊκές οικογένειες τράβα να τις πεις στους 54.000+ Έλληνες που φοιτούν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Καμία άλλη απορία; ειναι λαϊκιστικές αφέλειες οι λαϊκες οικογένειες που δεν εχουν χρηματα να σπουδασουν τα παιδια τους ακομα και τωρα που ειναι δωρεαν;;; αν ειναι δυνατον! τι αλλο θα ακουσουμε! και καλα κανει και λεει "καλα ρε,ειστε σοβαροι" γιατι πολλα απο αυτα που λεγονται εδω δεν ειναι οχι μονο σοβαρα αλλα κατι χειροτερο... κριμα ομως που υπαρχουν φασιστικες αποψεις στις μερες μας.. κατι σημαινει αυτο και πρεπει να το ψαξουμε.. κριμα... δε μπορω να πω κατι αλλο για τα πανεπιστημια αυτη τη στιγμη,εχω γραψει αλλα μηνυματα και δε "λεει" να τα λεμε 100 φορες... αν καποιοι δε θελουν να καταλαβουν....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Άκου πιτσιρίκο, να μαθαίνεις. Όταν εγώ δούλευα για να σπουδάσω, εσύ βύζαινες. Οπότε, τις λαϊκίστικες παπαριές φύλα τις για κανένα γκομενάκι που μασάει. Κατανοητό; Ήρθες με 7 μηνύματα φυτευτός στο thread να πουλήσεις μούρη. Άντε, γιατί πολύ στην κουλτούρα το ρίξαμε. Που θα μου πεις, νιάνιαρο, ότι ζω στον κόσμο μου.
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Υπενθύμιση/ Παράκληση: Τα προσωπικά σας ελπίζω να μην τα λύσετε στις επόμενες σελίδες του θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.