Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε απάντηση του τίτλου <<καταληψη και μετά τι? >>

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΙΣΕΙ... ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΝΤΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πείσω τον παππού σου οτι όλοι οι φοιτητές δεν είναι αναρχικοί, ok. Αλλά να τον πείσω "ότι όλοι αυτοί οι "μαλλιάδες" κ.τ.λ αγωνίζωνται για δικαιώματα κεκτημένα και αυτονόητα όπως αυτό της Δωρεάν Παιδείας" μάλλον όχι.

Να τον πείσω οτι όλοι αυτοί υπερασπίζονται έναν νόμο κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων -κατά τη γνώμη μου και πολλών άλλων λανθασμένο- που ψηφίστηκε επί χούντας, ναι.

Αλήθεια το ήξερες οτι στη χούντα αποφάσισε ο Παπαδόπουλος να νομοθετήσει κατά της ιδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων; Ξέρεις οτι υπερασπίζεσαι τον νόμο του; Για να μπορεί να ελέγχει το ερευνητικό έργο και άλλα τέτοια ωραία :) Επίσης τραγική κατάσταση n est pas? Να δώ τους "αριστερούς" να δηλώνουν οτι συμφωνούν με τον παπαδόπουλο έστω και για μια φορά, έτσι για την ιδεολογική στραπατσάδα που θα τους προκαλέσει.

Πέρα από τις επικλήσεις στο συναίσθημα-ιδεολογία, μπορείς να βρείς και "κανονικά" επιχειρήματα υπέρ του νόμου πλαισίου στις προηγούμενες σελίδες, γιατί μάλλον δεν τα διάβασες.

Δημοσ.
Χα Χα! Μάλλον έχεις δίκιο σ' αυτό! Τελικά είναι χιλιοειπώμένη έκφραση επίδοξων φωστήρων!

Στην έρώτηση σου τώρα μάλλον θα αστειεύεσαι! Άνθρωποι τυχαίοι που συζητώ μαζί τους έχουν μαύρα μεσάνυχτα για την όλη υπόθεση. Έχουν καταφέρει όμως να ταυτίσουν το ζήτημα της παιδείας με τους ταραξίες κουκουλοφόρους και εν μέρει με το δίκιο τους. Δεν φτάνει η άγνοια τους, τα ΜΜΕ ανακυκλώνουν συνεχώς τις ίδιες "απαράδεκτες για τη χώρα εικόνες ντροπής και δεν συμμαζεύεται" με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αμφιβολία για την άποψη τους. Άντε έλα τώρα να πείσεις εσύ τον παππού μου και τον μεροκαματιάρη θείο μου ότι όλοι αυτοί οι "μαλλιάδες" κ.τ.λ αγωνίζωνται για δικαιώματα κεκτημένα και αυτονόητα όπως αυτό της Δωρεάν Παιδείας.

Που μέσα στο νόμο πλαίσιο μιλάει για την καταργήσει της δωρεάν παιδείας????

Δημοσ.

MrJT, ok είσαι καινούριο μέλος, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα γίνεις και συ "slasher της λογικής", κάνε click εδώ και κάνε στον εαυτό σου μια χάρη: Διάβασέ το, και μετά ξαναδιάβασε το post σου.

**edit**

DarkKnight, εσύ που γνωρίζεις αυτό το σκοτεινό και ύποπτο τομέα της χρηματοδότησης της έρευνας, για πες μας περισσότερα... με στοιχεία φυσικά. Γιατί απ ότι ξέρω εγώ προέρχεται από το υπουργείο ανάπτυξης.

Δημοσ.
το ότι ελέγχετε ήδη η έρευνα από ιδιώτες δεν σε ενοχλεί, φαντάζομαι γνωρίζεις τι εστί ΠΕΝΕΔ κ άλλα ωραία

Sorry φιλε αλλα δεν γνωριζω αν μπορεις κανε μου ενα link να δω τι ειναι.

Πραγματικα ομως πιστευεις οτι ολοι αυτοι μαχονται για θεματα οπως το ΠΕΝΕΔ

δεν νομιζω.

Δημοσ.

προφανώς κ δν είναι σκοτεινό κ ύποπτο απλώς θεωρώ κατάντια το να θέλει να κάνει κάποιος ένα διδακτορικό να αποζητά την βοήθεια από εταιρείες ( γιατί το διδακτορικό είναι συνβεβλημένο με την έρευνα που θέλει να κάνει η οιαδήποτε εταιρεία ) για να ζήσει τα χρόνια αυτά και βέβαια εάν δεν έχει λεφτά ένας τομέας ( βλέπε κ το περιβόητο 4ετές ακαδημαϊκό-αναπτυξιακό πρόγραμμα ) ο εκάστοτε φοιτητής που θέλει να συνεχίσει στην καθαυτή επιστημονική έρευνα να παίρνει τα @@ του

@dalton http://www.gsrt.gr/default.asp?V_ITEM_ID=2551 κατέβασε το .xls αρχείο , έχει κ κρατικούς φορείς αλλά κ ιδιωτικούς φορείς πχ novartis, boehringer-ingelheim, sanofi-aventis (φαρμακευτικές εταιρείες)

Δημοσ.

Το ΠΕΝΕΔ είναι Πρόγραμμα Ενίσχυσης Ερευνητικού Δυναμικού, στα πλαίσια του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα. Χρηματοδοτείται από το Ελληνικό δημόσιο κατά 25% και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο κατά 75%.

Κατά την άποψη του DarkKnight, χρηματοδοτείται και από κάπου αλλού. Ας μας πει από που, μπας και κάνουμε λάθος.

Δημοσ.

Τι σκτ με αραβικούς χαρακτήρες διαβάζεις ή τα λες για να τα λες 2 πολύ καλοί μου φίλοι κάνουν διδακτορικό στην Λακωνία για μεθόδευση γεωτρήσεων για την επέκταση τεχνικής εταιρείας στην περιοχή αυτή πόσο πιο λιανά θες να το κάνω? το πενεδ όλα αυτά

Δημοσ.

Εγώ που νόμιζα οτι το αποτέλεσμα της έρευνας μπαίνει σε ένα ντουλάπι...

Εννοείται πως οι φορείς χρήστες θα είναι Δημοτικές και Ιδιωτικές επιχειρήσεις.

**edit** για τον νόμο του Παπαδόπουλου θέλω να δω! Έστω και για πλάκα :)

Δημοσ.

νταξ μην παίζουμε τώρα με τις λέξεις κ προπάντων μη δουλευόμαστε μεταξύ μας

το θέμα είναι απλό γιατί πρέπει να γλέιψεις κώλους για να κάνεις 1 διδακτορικό εφόσον θες να προχωρήσεις στο επιστημονικό πεδίο και γιατί να μην το κάνεις προτείνοντας 1 πρωτότυπο θέμα στους καθηγητές σου, κ φυσικά η απάντηση είναι δεν έχουμε λεφτά , μας λείπουν οι εργαστηριακές εγκαταστάσεις κ άλλα ωραία, 1 πανεπιστήμιο δεν είναι υποχρεωμένο εφόσον θέλει να λέγετε πανεπιστημίο να σου τα παρέχει όλα αυτά

Δημοσ.
νταξ μην παίζουμε τώρα με τις λέξεις κ προπάντων μη δουλευόμαστε μεταξύ μας

το θέμα είναι απλό γιατί πρέπει να γλέιψεις κώλους για να κάνεις 1 διδακτορικό εφόσον θες να προχωρήσεις στο επιστημονικό πεδίο και γιατί να μην το κάνεις προτείνοντας 1 πρωτότυπο θέμα στους καθηγητές σου, κ φυσικά η απάντηση είναι δεν έχουμε λεφτά , μας λείπουν οι εργαστηριακές εγκαταστάσεις κ άλλα ωραία, 1 πανεπιστήμιο δεν είναι υποχρεωμένο εφόσον θέλει να λέγετε πανεπιστημίο να σου τα παρέχει όλα αυτά

Μην προσπαθεις παρανομα ομως και με προσχημα το ασυλο να διεκδικεις αυτο που σου ανηκει.

Δημοσ.
για τον νόμο του Παπαδόπουλου θέλω να δω

Μόλις άλλαξα γνώμη. Κάτω τα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Ο Γιώργαρος αποκλείεται να έκανε λάθος :P

Δημοσ.

Να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ να σκεφτώ με ευκολία τι είναι το καλύτερο , δημόσια-ιδιωτική εκπαίδευση κτλ Νομίζω όμως πως θέματα που αφορούν την διαμόρφωση μιας πολιτείας παιδεία πολίτες πρόοδος, ρυθμίσεις, σκοπιμότητα, θα πρέπει να είναι έργο και ευθύνη του κράτους με τους ανάλογους αντιπροσώπους και με συνεχή και άμεση εποπτεία κτλ Τι θα πει , ιδιώτης δεν το έχω καταλάβει !!! Δεν μπορεί το κράτος να βρει χρήματα για εκσυγχρονισμό;

Τώρα για τις υπόλοιπες καραμέλες , άσυλα, χουλιγκανς, φωστήρες, ξύλο, χούντα κτλ που βλέπω εδώ , στα παράθυρα , και όπου αλλού, είναι για το νηπιαγωγείο.

Μπορεί κάποιος από εδώ περιεκτικά να μου αντιπαραθέσει σε ένα κείμενο τα επιχειρήματα , ένας που να ξέρει και τις δύο πλευρές και να τα ζυγίσει ;Με απλά ελληνικά , όχι αρθρα , πλαίσια, νομοσχέδια , και λοιπες πίπες . .

thanx :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...