beastgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δεν καταλαβαίνω τα εξής:1) Τι χρειάζεται το πανεπιστημιακό άσυλο; ή τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί η αστυνομία να πει το καταργώ σήμερα 6 ως 9 λόγω έκτακτης κατάστασης; 2) Γιατί δεν συλλαμβανουν κάθε φορά έστω 10 άτομα (στην Κοπεγχάγη πιάσανε 150) και να μπαίνουν 1 χρόνο φυλακή; 3) Γιατί πάντα από τη μια μεριά είναι τα ματ και απέναντι οι ταραξίες; Δεν μπορούν να εμφανιστούν ματ και από την άλλη μεριά; 4) Γιατί να ξενιτεύεται κάποιος και να πληρώνει ξένο πανεπιστήμιο και όχι σε κάποιο ελληνικό. 5) Τι χρειάζονται οι φοιτητικές παρατάξεις; 6) Γιατί όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση δεν απαντάνε στις ερωτήσεις που τους κάνουνε και ακόμα γιατί δεν γίνονται οι σωστές ερωτήσεις. 7) Γιατί πρέπει να γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς; Γιατί μία στις δύο που κατεβαίνω κέντρο έχει διαδηλώσεις και πρέπει να ταλαιπωρούμαι; Προτείνω μετά το δελτίο καιρού να έχει και δελτίο διαδηλώσεων. 9) Γιατί κάνουν διαδηλώσεις αφού δεν καταφέρνουν τίποτα; 10) Γιατί δεν βάζουν κάμερες στους δρόμους; 11) Γιατί στη χώρα της Δημοκρατίας δεν κάνει η πλειοψηφία αυτό που θέλει; (ένας από αυτούς που έχουν αγανακτήσει) Δεν είσαι ο μόνος που έχει αγανακτήσει. Ευτυχώς για μένα επειδή ένιωθα αυτή η χώρα να με πνίγει (δεν κάνω πλάκα) από τέτοιες και παρόμοιες μ@λ@κιες σηκώθηκα και άλλαξα χώρα. Όχι ότι εδώ είναι όλα ρόδινα αλλά στοιχειώδη πράγματα (πχ ότι δεν ζούμε σε "χούντα", έχουμε δημοκρατίας, σε σέβονται ως άνθρωπο και όχι μόνο στα χαρτιά και πολλά πολλά άλλα) τα έχουνε. Ας μείνουνε στην Ελλάδα αυτοί που πιστεύουν ότι έχουμε χούντα και να παλεύουν και να καίνε περιουσία που ΑΥΤΟΙ (όχι εγώ πια) πληρώνουν, και αν θέλουνε να στήσουνε και μια δική τους δημοκρατία .... του όχλου Άι σιχτίρι πια....
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αχ, ευχαριστώ :oops: Get real please. Να το πάλι!!! De ja vu! Εδώ είμαστε ok, even. δε γινεται να συμφωνουμε και σε ολα ε? 1 στα 3 καλα ειναι παντως!! αυτο με το dejavu καλο ηταν! σημασια εχει οτι πρεπει να καταλαβουμε ολοι ποιο ειναι το κοινο συμφερον για τους ελληνες πολιτες και να προσπαθησουμε ολοι γι'αυτο.δεν πρεπει να σκεφτομαστε μονο τον εαυτο μας,ετσι δεν θα προοδευσουμε,ουτε σαν ανθρωποι ουτε σαν κοινωνια. Υ.Γ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ!! (ασχετο αλλα ειναι το κοινο συμφερον που ελεγα...) :-D
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δεν είσαι ο μόνος που έχει αγανακτήσει. Ευτυχώς για μένα επειδή ένιωθα αυτή η χώρα να με πνίγει (δεν κάνω πλάκα) από τέτοιες και παρόμοιες μ@λ@κιες σηκώθηκα και άλλαξα χώρα. Όχι ότι εδώ είναι όλα ρόδινα αλλά στοιχειώδη πράγματα (πχ ότι δεν ζούμε σε χούντα, έχουμε δημοκρατίας, σε σέβονται ως άνθρωπο και όχι μόνο στα χαρτιά και πολλά πολλά άλλα) τα έχουνε. Ας μείνουνε στην Ελλάδα αυτοί που πιστεύουν ότι έχουμε χούντα και να παλεύουν και να καίνε περιουσία που ΑΥΤΟΙ (όχι εγώ πια) πληρώνουν, και αν θέλουνε να στήσουνε και μια δική τους δημοκρατία .... του όχλου Άι σιχτίρι πια.... εμ γι'αυτο λεω κι εγω οτι αυτο δεν ειναι κρατος ειναι μπουρ...ο και κανει ο καθενας οτι γουσταρει. στις αλλες χωρες(της ευρωπαϊκής ενωσης τουλαχιστον) δεν γινονται αυτα που γινονται εδω. η φινλανδια ειναι μονο 5 χρονια στην ευρωπαϊκη ενωση και εχει καταφερει πολυ περισσοτερα απο αυτα που δεν εχουμε καταφερει εμεις τοσα χρονια. μπορει να ειναι διαφορετικοι ανθρωποι,ισως και "ψυχροι" αλλα διαφθορα δεν εχουν και ολα λειτουργουν στην εντελεια. εδω γινεται πολιτικος οποιος γουσταρει,χωρις γνωσεις,χωρις εμπειρια.πού πας ρε καραμητρο?? φταιμε κι εμεις που τους ψηφιζουμε αλλα ποια ειναι και η αλλη μας επιλογη? υπαρχει?
beastgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μπουρδέλο;;Χαχαχα. Καλό Αγαπητή και το μπουρδέλο ως επιχείρηση μια χαρά δουλεύει. Στην προκειμένη περίπτωση ούτε η τσατσά (βλ. κράτος) ούτε οι π@τάνες (βλ. πολίτες) δεν κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν. Και να σου πω και κάτι άλλο; Άντε και να πω ότι η "τσατσά" όντως θέλει να κάνει κάτι αξιόλογο τελοσπάντων είμαι πεπεισμένος ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να περπατήσει ούτε αυτό γιατί προϋποθέτει και οι "π@τάνες" να στρώσουν τους κώλους του κάτω και να αρχίσουν να δουλεύουν και να σταματήσουν να κλαίγονται για το καθετί (ΙΔΙΩΣ όταν γίνεται κάτι που τους ξεβολεύει). Τίποτα δεν βελτιώνεται χωρίς θυσίες αλλά αυτό κανείς δεν το έχει καταλάβει Σε αυτή την χώρα 90% είμαστε αριστεροί (στα χαρτιά φυσικά) γιατί στην πραγματικότητα είμαστε ότι φάμε ότι πιούμε και ότι χαρεί ο κ@λος μας και στα @@ για τους υπόλοιπους. Αυτή είναι η χώρα μας, αυτοί είναι οι πολίτες της και να την χαιρόσαστε. Και η επόμενη γενιά από ότι βλέπω βγαίνει καρμπόν η προηγούμενη και αντί να προσπαθήσει να αλλάξει πράγματα συνεχίζει τις ίδιες "επαναστατικές" π@π@ριές. Δεν μπορώ βαρέθηκα. Περαστικά μας.
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μπουρδέλο;;Χαχαχα. Καλό Αγαπητή και το μπουρδέλο ως επιχείρηση μια χαρά δουλεύει. Στην προκειμένη περίπτωση ούτε η τσατσά (βλ. κράτος) ούτε οι π@τάνες (βλ. πολίτες) δεν κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν. Και να σου πω και κάτι άλλο; Άντε και να πω ότι η "τσατσά" όντως θέλει να κάνει κάτι αξιόλογο τελοσπάντων είμαι πεπεισμένος ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να περπατήσει ούτε αυτό γιατί προϋποθέτει και οι "π@τάνες" να στρώσουν τους κώλους του κάτω και να αρχίσουν να δουλεύουν και να σταματήσουν να κλαίγονται για το καθετί (ΙΔΙΩΣ όταν γίνεται κάτι που τους ξεβολεύει). Τίποτα δεν βελτιώνεται χωρίς θυσίες αλλά αυτό κανείς δεν το έχει καταλάβει Σε αυτή την χώρα 90% είμαστε αριστεροί (στα χαρτιά φυσικά) γιατί στην πραγματικότητα είμαστε ότι φάμε ότι πιούμε και ότι χαρεί ο κ@λος μας και στα @@ για τους υπόλοιπους. συμφωνω απολυτα! εγω ειμαι καλυμμενη απο την κουβεντα μας αποψε! :-D γεια σας! καλο βραδυ! ωπ! εκανες edit και σ'αυτο δεν συμφωνω απολυτα! δεν ειναι ολη η νεα γενια χαλια! υπαρχουν ατομα που θελουν να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλο αλλα δυστυχως ακομα δεν ειναι τοσοι πολλοι.. παλιοτερα εκαναν πραγματικη επανασταση, τωρα κανουν επανασταση πολλες φορες για ανουσια πραγματα.. η παιδεια ομως δεν ειναι ανουσια..
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Την ολική κατάργηση την θεωρώ τουλάχιστον επιπόλαια και ανόητη ιδέα και ως εκ τούτου δν θα νοιώθω καλά με τον εγωισμό μου αν απαντήσω σε κάτι αυτονόητο. Δλδ σε όλες τις άλλες χώρες που δεν έχουν τέτοιες πουτσοροές να φανταστώ ότι τα πανεπιστημιά τους είναι μπουρδέλα. Αν μου τι βαρέσει του χρόνου να πάω να κάνω το MSc ISMA στο Reading να το ξανασκεφτώ μιας και δεν έχει άσυλο. Οι προοδευτικοί είναι προοδευτικοί ΜΟΝΟ σε ότι γουστάρουν. Αναχρονιστικοί θέσμοι, κατάλοιπα άλλων εποχών πρέπει να υπάρχουν όταν τους εξυπηρετούν. Με λίγα λόγια δε μας κατουράς ρε Πάριε. Τα έβλεπα ρε Κώστα τα χάλια τους, αλλά κατάλαβα πραγματικά ΠΟΣΟ μεγάλο μπουρδέλο είμαστε όταν ήρθα στο κωλόνησο. Ούτε νεολαίες, ούτε άσυλα, ούτε τίποτα. Πως γαμώ την πουτάνα την πλάση γίνεται όμως και μαθαίνουμε; Αν ήμουν μια φορά πριν φύγω έξω υπερ των απολυταρχικών καθεστώτων τώρα έχω γίνει 1000. Διότι κατάλαβα ότι ο καριόλης ο Έλληνας μέσα στις τόσες ελευθερίες που υπάρχουν για να προάγουν την πρόοδο και την ευημερία τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, έχει καταντήσει να του έχουν μείνει μόνο οι ελευθερίες και τίποτα άλλο. Ας τις βάλει λοιπόν στον κώλο του μπας και βάλει μυαλό. Γιατί δν μπορούν να συλλάβουν τους συναδέλφους τους που διευκολύνουν την γραμμή της εκάστοτε κυβέρνησης. Εκτός αν πιστεύετε πως χρόνια τώρα το μαύρο μπλοκ είναι τόσο ηλίθιοι που κάνουν ΠΑΝΤΑ κινήσεις βανδαλισμών που βλάπτουν τους στόχους τους. Και να φανταστώ ότι και σένα η περίπτωση να μην είναι ασφαλίτες αλλά απλώς πουτάνας γιοι δε σου περνάει απο το μυαλό έτσι; Στην τελική στα @@ μου ρε φίλε. Δεν έχετε ομάδες πειφρούρησεις; Βουτήχτε τους, ξεβρακώστε τους και απαιτήστε κανάλια και εισαγγελέα. All in all έχω σιχαθεί με όλους τα μ.πανα που δυστυχώς για μένα η Ελλάδα για τα επόμενα 15 χρόνια είναι μόνο για ένα μήνα διακοπές το καλοκαίρι. Μείνετε με τις πολύτιμες αστικές ελευθερίες, δίχως τρομονόμους και αστυνόμευση αλλά και με 600 ευρώ μισθό. Εγώ πούλησα την ψυχή μου στο διάολο και τις αστικές μου ελευθερίες σε επενδυτική τράπεζα.
johnnyestia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αυτό που αποδεικνύεται είναι πως τελικά οι καταλήψεις έχουν σκοπό ύπαρξης, γιατί ειρηνική πορεία δεν πρόκειται να δούμε. Τουλάχιστον στο πανεπιστήμιο μέσα είναι απίθανο έστω και να ανοίξει μύτη. Το πώς γίνεται βέβαια αυτοί (οι φοιτητές) ενώ στις συνελεύσεις περιορίζονται σε φωνές, ύστερα να βγαίνουν στις πορείες με κουκούλες και βάζουν φωτιά όπου βρούν ανάμεσα στα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα τους, το αφήνω στην κρίση αυτών που έχουν διαμορφώσει άποψη για την όλη κατάσταση μέσω των εικόνων βίας που προβάλλονται κατά κόρον και στα λόγια του κάθε άσχετου που του δίνεται τηλεοπτικός χρόνος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το πώς γίνεται βέβαια αυτοί (οι φοιτητές) ενώ στις συνελεύσεις περιορίζονται σε φωνές, ύστερα να βγαίνουν στις πορείες με κουκούλες και βάζουν φωτιά όπου βρούν ανάμεσα στα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα τους, το αφήνω στην κρίση αυτών που έχουν διαμορφώσει άποψη για την όλη κατάσταση μέσω των εικόνων βίας που προβάλλονται κατά κόρον και στα λόγια του κάθε άσχετου που του δίνεται τηλεοπτικός χρόνος. Το να έχει διαμορφώσει άποψη κάποιος από τις "ψηφοφορίες" με ανάταση χεριών που τα μετράει η Μπουμπουλίνα, ή από τις εμπειρίες του όταν ήταν φοιτητής, αποκλείεται, φαντάζομαι;
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το να έχει διαμορφώσει άποψη κάποιος από τις "ψηφοφορίες" με ανάταση χεριών που τα μετράει η Μπουμπουλίνα, ή από τις εμπειρίες του όταν ήταν φοιτητής, αποκλείεται, φαντάζομαι; +1, been there, done that
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 O αναρχικός όταν βλέπει ΜΑΤ του σηκώνεται η τρίχα, γι αυτό. Μόνο και μόνο που τον βλέπει. Πηγή: Αναρχικός. Αυτό έλειπε να αρχίσουν να σπάνε και μέσα στο αμφιθέατρο. Κάτι απορίες που έχεις ρε συ johnnyestia...
Mithrantir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αυτό που αποδεικνύεται είναι πως τελικά οι καταλήψεις έχουν σκοπό ύπαρξης, γιατί ειρηνική πορεία δεν πρόκειται να δούμε. Τουλάχιστον στο πανεπιστήμιο μέσα είναι απίθανο έστω και να ανοίξει μύτη. Το πώς γίνεται βέβαια αυτοί (οι φοιτητές) ενώ στις συνελεύσεις περιορίζονται σε φωνές, ύστερα να βγαίνουν στις πορείες με κουκούλες και βάζουν φωτιά όπου βρούν ανάμεσα στα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα τους, το αφήνω στην κρίση αυτών που έχουν διαμορφώσει άποψη για την όλη κατάσταση μέσω των εικόνων βίας που προβάλλονται κατά κόρον και στα λόγια του κάθε άσχετου που του δίνεται τηλεοπτικός χρόνος. Δηλαδή αυτά που έγιναν στη Νομική τις προάλλες (και απλά έγινε θέμα γιατί βγήκαν στο δρόμο να συνεχίσουν το ξύλο που ρίχναν στο αμφιθέατρο) τα έκαναν οι βαλτοί? Γι αυτό εβγαίναν μετά όλοι και κατηγορούσαν τους άλλους, οτι έφερναν κόσμο από άλλες σχολές για να κάνουν τραμπουκισμούς. "Φοιτητές" από άλλες σχολές, σαν να λέμε ειδικές μονάδες. Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο :roll: Ήμαρτον, φοιτητές ήμασταν και εμείς και ξέρουμε τι γίνεται μέσα στις σχολές και στις κομματικές παρατάξεις. Οι λαμογιές και οι αλητείες είναι εδώ και πολλά χρόνια σήμα κατατεθέν όλων των παρατάξεων. Το ξύλο πάντα ήταν τρόπος "δημοκρατικής" και "πεφωτισμένης" συζήτησης, μεταξύ αυτών. Όσον αφορά αυτό το νόμο, φαίνεται πόσο χρήσιμος είναι από τα σκουξίματα των προαναφερθέντων "φοιτητών" καθώς και ορισμένων καθηγητών. Θα τους βγάλει εκτός μάχης και το ξέρουν αυτό. Ακόμα και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έχουν ένα καλό. Θα αναγκάσουν τους βαριεστημένους και μονίμως στην αρπαχτή από τις επιδοτήσεις καθηγητές να δουλέψουν, αν δε θέλουν να δουν τον αριθμό των φοιτητών του τμηματός τους να κάνει βουτιά (άρα και το ύψος των επιδοτήσεων που παίρνουν από το κράτος). Ναι σίγουρα κάποιοι θα αδικηθούν, αλλά δυστυχώς ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δε γίνεται.
fireflies Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 +1 για Snoob, LL _NEO και Mithrantir Δηλαδή έλεος ρε παιδιά, εμείς που σπουδάζαμε μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται. Εσείς μόνο μεταξύ νέας χιλιετίας και νομοσχεδίου έχετε δει το φως το αληθινό?
Lucifer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δλδ σε όλες τις άλλες χώρες που δεν έχουν τέτοιες πουτσοροές να φανταστώ ότι τα πανεπιστημιά τους είναι μπουρδέλα. Αν μου τι βαρέσει του χρόνου να πάω να κάνω το MSc ISMA στο Reading να το ξανασκεφτώ μιας και δεν έχει άσυλο. Οι προοδευτικοί είναι προοδευτικοί ΜΟΝΟ σε ότι γουστάρουν. Αναχρονιστικοί θέσμοι, κατάλοιπα άλλων εποχών πρέπει να υπάρχουν όταν τους εξυπηρετούν. Με λίγα λόγια δε μας κατουράς ρε Πάριε. Τα έβλεπα ρε Κώστα τα χάλια τους, αλλά κατάλαβα πραγματικά ΠΟΣΟ μεγάλο μπουρδέλο είμαστε όταν ήρθα στο κωλόνησο. Ούτε νεολαίες, ούτε άσυλα, ούτε τίποτα. Πως γαμώ την πουτάνα την πλάση γίνεται όμως και μαθαίνουμε; Αρχικά μην βρίζεις, δευτερευόντως ευχαριστώ. Στο ψητό τώρα, εκεί δν έχουν άσυλο επειδή δν το χρειάζονται. Όταν μια σχολή δουλεύει ρολόι δν χρειάζεται να υπάρχει θεσμός που να προστατεύει τις καταλήψεις. Το αν εδώ το έχουμε παραχέσει είναι άλλο ζήτημα, το μόνο σίγουρο είναι πως το σύστημα παιδείας είναι αρκετά λειψό ώστε να δικαιολογεί μέτρα αντίδρασης εκ μέρους των φοιτητών και επαγωγικά ανάγκη προστασίας αυτών από τους αυταρχισμούς και τις μπινιές των μπάτσων. Για όνομα του Θεού ε, μη με κάνεις να ακούγομαι σαν αναρχικό τσουτσέκι. Και να φανταστώ ότι και σένα η περίπτωση να μην είναι ασφαλίτες αλλά απλώς πουτάνας γιοι δε σου περνάει απο το μυαλό έτσι; Στην τελική στα @@ μου ρε φίλε. Δεν έχετε ομάδες πειφρούρησεις; Βουτήχτε τους, ξεβρακώστε τους και απαιτήστε κανάλια και εισαγγελέα. Τι ομάδες περιφρούρησης ρε? Πας καλά? Τι να κάνουν, να σταματήσουν τους ασφαλίτες? Μέσα για παρεμπόδιση οργάνου και άντε να σε πιστέψουν μετά πως εσύ ήθελες να αποφύγεις τα επεισόδια. Και φυσικά και δν μου περνάει απ' το μυαλό πως είναι "πουτάνας γιοί", να γινόταν μια, δυο, πέντε πάει στο διάολο, αλλά εντάξει, δν κάνεις το ίδιο λάθος 30 χρόνια σερί ενώ ξέρεις ότι βγαίνει εις βάρος σου επειδή "είσαι πουτάνας γιός". Δν λέω πως δν υπάρχουν και ζώα μαυρομπλοκίτες ή ΚΝΑΤες που γουστάρουν να χτυπήσουν τον καπιταλισμό, αλλά μέτρα πόσες φορές γκρεμίσανε άλφα μπανκ και πόσες μαγαζιά και ΙΧ που θα στρέψουν τον μικροαστό εναντίον τους. Και εντάξει, ούτε εγώ γουστάρω το "κάθε δεύτερη Πέμπτη πορεία διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στη σύντροφο Χριστίνα που έχει περίοδο" αλλά ρε πούστη, έχει γίνει ΤΟΣΟΣ χαμός, πες μου εσύ στο νησί σου, αν γινόντουσαν τα ΜΙΣΑ από αυτά που έγιναν εδώ, δν θα είχε αποσυρθεί οποιοδήποτε νομοσχέδιο? Εδώ μιλάμε για προκλητικό σταρχιδογράψιμο από τους κυβερνόντες -τους εκάστοτε ε, δν μιλάω χρωματιστά.
john1987 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Αρχικά μην βρίζεις, δευτερευόντως ευχαριστώ.Και εντάξει, ούτε εγώ γουστάρω το "κάθε δεύτερη Πέμπτη πορεία διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στη σύντροφο Χριστίνα που έχει περίοδο" αλλά ρε πούστη, έχει γίνει ΤΟΣΟΣ χαμός, πες μου εσύ στο νησί σου, αν γινόντουσαν τα ΜΙΣΑ από αυτά που έγιναν εδώ, δν θα είχε αποσυρθεί οποιοδήποτε νομοσχέδιο? Εδώ μιλάμε για προκλητικό σταρχιδογράψιμο από τους κυβερνόντες -τους εκάστοτε ε, δν μιλάω χρωματιστά. Δε νομιζω να ειχε αποσυρθει. Να σου πω κατι? Οι πορειες διαφορων δυναμικων μειονοτητων δεν μπορουν ουτε να καθορισουν την πολιτικη της χωρας,ουτε να νομοθετουν.. Για τα παραπανω εχουμε την κυβερνηση και τη Βουλη αντιστοιχα. (την εκαστοτε) Δηλαδη,επειδη παιρνουν τις συνελευσεις 300 ατομα,και κατεβαινουν στις πορειες καποιοι πρεπει να καταργησουμε τη δημοκρατια?Εξαλλου,ουτε εγινε προσπαθεια να καταστρατηγηθει το Συνταγμα.Μια αναχρονιστικη συνταγματικη απαγορευση πηγαν να βγαλουν.... Εγω ενα εχω καταλαβει.Η Ελλαδα δε θα παει ποτε μπροστα.Κι αυτο γιατι ειναι σαθρα τα θεμελια της,και επικρατει διαφθορα,ανομια και αναρχια.Ετσι εχει συνηθισει ο Ελληνας,ειναι δυνατον να αλλαξει? (προφανως με το νομοσχεδιο ή την αναθεωρηση δε θα πηγαιναμε μπροστα.Αυτα ειναι ουδετερα μετρα/ημιμετρα.Φανταστειτε να τολμησει οποιαδηποτε κυβερνηση ουσιαστικες τομες/μεταρρυθμισεις τι εχει να γινει)
mandate Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 {πινοκιο mode on } ωραία τα λές _μεινότητες ? {πινοκιο_mode_off}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.