SL9S9 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δεν καταλαβαίνω τα εξής: 1) Τι χρειάζεται το πανεπιστημιακό άσυλο; ή τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί η αστυνομία να πει το καταργώ σήμερα 6 ως 9 λόγω έκτακτης κατάστασης; 2) Γιατί δεν συλλαμβανουν κάθε φορά έστω 10 άτομα (στην Κοπεγχάγη πιάσανε 150) και να μπαίνουν 1 χρόνο φυλακή; 3) Γιατί πάντα από τη μια μεριά είναι τα ματ και απέναντι οι ταραξίες; Δεν μπορούν να εμφανιστούν ματ και από την άλλη μεριά; 4) Γιατί να ξενιτεύεται κάποιος και να πληρώνει ξένο πανεπιστήμιο και όχι σε κάποιο ελληνικό. 5) Τι χρειάζονται οι φοιτητικές παρατάξεις; 6) Γιατί όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση δεν απαντάνε στις ερωτήσεις που τους κάνουνε και ακόμα γιατί δεν γίνονται οι σωστές ερωτήσεις. 7) Γιατί πρέπει να γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς; 8) Γιατί μία στις δύο που κατεβαίνω κέντρο έχει διαδηλώσεις και πρέπει να ταλαιπωρούμαι; Προτείνω μετά το δελτίο καιρού να έχει και δελτίο διαδηλώσεων. 9) Γιατί κάνουν διαδηλώσεις αφού δεν καταφέρνουν τίποτα; 10) Γιατί δεν βάζουν κάμερες στους δρόμους; 11) Γιατί στη χώρα της Δημοκρατίας δεν κάνει η πλειοψηφία αυτό που θέλει; (ένας από αυτούς που έχουν αγανακτήσει)
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Φαίδρα, εσύ ήσουν απλά η αφορμή. Θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω δύο πράγματα: 1ον στο προτελευταίο μήνυμά σου μίλησες για όλο τον κόσμο. Αυτό ως προς την ακρίβεια των λόγων μας. 2ον είσαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι έχουν αγανακτήσει; Θέλω να πω, πέραν της προσωπικής αίσθησης που αποκομίζεις από το χώρο όπου κινείσαι, έχεις κάποιο στοιχείο που να στηρίζει αυτό που λες; Ειλικρινά, δε με πειράζει να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Αρκεί να μη μιλάει εξ ονόματος "όλων" ή των "περισσότερων". Έχω πικρές αναμνήσεις από γιαλαντζί "πλειοψηφίες" που στις φοιτητικές εκλογές αποδείχτηκαν τραγικές (για να μη χρησιμοποιήσω άλλο επίθετο) μειοψηφίες. 1)για την ακριβεια των λόγων μας αυτο που ειπα ειναι αυτο που εννοω! γιατι αν ηθελα να πω για ολο τον κοσμο θα εβαζα κομμα(,) πριν το "που".{αλλα και ολος ο κοσμος που εχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ πια....} αν βαλεις κομμα(,) πριν το που σημαινει οτι μιλας για ολο τον κοσμο ο οποιος εχει αγανακτησει... anyway,ας μην ανοιξουμε και θεματα γλωσσας τωρα! (ελπιζω να μην κανω λαθος σ'αυτο με το κομμα(,) αν ειναι καποιος φιλολογος ας με διορθωσει! απλα ετσι θυμαμαι να εμαθα στο σχολειο για τις συγκεκριμενες προτασεις.) 2)ετσι ακουω απο παρα πολυ κοσμο.. παλιοτερα δεν το ακουγα τοσο συχνα...μπορεις να το παρατηρησεις στις ειδησεις,στις σχολες,στις δουλειες.. πολυς κοσμος εχει προβλημα με αυτα που γινονται καθημερινα.. Και αυτό φαίνεται από;;;Μάλλον όχι από τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν οτι η πλειοψηφία των Ελλήνων εγκρίνουν τις μεταρρυθμίσεις... οι δημοσκοπησεις ειναι ολες σωστες ε; καποιος μιλησε νωριτερα για προπαγανδα.. μαλλον κατι ξερει.... Μπράβο παλικάρια μου, ακολουθήστε τη γραμμή των ασφαλίτων, μην κοιτάτε τις αιτίες και τα αιτήματα, τα επεισόδια έχουν σημασία. Lucifer ειπες λιγα και καλα!
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 phaedra-samos, καλωσήρθες και συ στην συνωμοτική κοινωνία μας. Οι δημοσκοπήσεις επίσης λένε οτι η μεταρύθμιση στην κρίση του λαού μόλις που εγκρίνεται/περνάει τη βάση. Είναι και αυτό κατευθυνόμενο; Παρόλ' αυτά η πλειοψηφία εγκρίνει τις αλλαγές. Περιμένω ακόμα τις πηγές σου, και όχι τη φαντασία σου.
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 1) Τι χρειάζεται το πανεπιστημιακό άσυλο; ή τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί η αστυνομία να πει το καταργώ σήμερα 6 ως 9 λόγω έκτακτης κατάστασης; Γιατί μετά θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος ανεξάρτητος φορέας να ορίζει ποιά κατάσταση είναι έκτακτη και ποιά όχι. Την ολική κατάργηση την θεωρώ τουλάχιστον επιπόλαια και ανόητη ιδέα και ως εκ τούτου δν θα νοιώθω καλά με τον εγωισμό μου αν απαντήσω σε κάτι αυτονόητο. 2) Γιατί δεν συλλαμβανουν κάθε φορά έστω 10 άτομα (στην Κοπεγχάγη πιάσανε 150) και να μπαίνουν 1 χρόνο φυλακή; Γιατί δν μπορούν να συλλάβουν τους συναδέλφους τους που διευκολύνουν την γραμμή της εκάστοτε κυβέρνησης. Εκτός αν πιστεύετε πως χρόνια τώρα το μαύρο μπλοκ είναι τόσο ηλίθιοι που κάνουν ΠΑΝΤΑ κινήσεις βανδαλισμών που βλάπτουν τους στόχους τους. 3) Γιατί πάντα από τη μια μεριά είναι τα ματ και απέναντι οι ταραξίες; Δεν μπορούν να εμφανιστούν ματ και από την άλλη μεριά; Ναι στα ΜΑΤ-αλεξιπτωτιστές, ναι στα ΜΑΤ-μπακάλικα, ναι στα ΜΑΤ-τηλεμεταφορείς. ΜΑΤ Α.Ε. 4) Γιατί να ξενιτεύεται κάποιος και να πληρώνει ξένο πανεπιστήμιο και όχι σε κάποιο ελληνικό. Συμφωνώ σε τούτο. 5) Τι χρειάζονται οι φοιτητικές παρατάξεις; Σε τούτο κι αν συμφωνώ. 6) Γιατί όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση δεν απαντάνε στις ερωτήσεις που τους κάνουνε και ακόμα γιατί δεν γίνονται οι σωστές ερωτήσεις. Συμφέροντα. 7) Γιατί πρέπει να γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς; Ο καθείς τα δικά του. 8 )Γιατί μία στις δύο που κατεβαίνω κέντρο έχει διαδηλώσεις και πρέπει να ταλαιπωρούμαι; Προτείνω μετά το δελτίο καιρού να έχει και δελτίο διαδηλώσεων. Αυτή η παρτάκικη νοοτροπία είναι υπεύθυνη για την αλματώδη εθνική (όχι κρατική ε) πρόοδο. 9) Γιατί κάνουν διαδηλώσεις αφού δεν καταφέρνουν τίποτα; Γιατί μιλάνε όσοι δν έχουν σκεφτεί τπτ ουσιώδες να πουν? 10) Γιατί δεν βάζουν κάμερες στους δρόμους; Γιατί εγώ που δν σπάω τζάμια δν γουστάρω να φιγουράρω πουθενά. 11) Γιατί στη χώρα της Δημοκρατίας δεν κάνει η πλειοψηφία αυτό που θέλει; Γτ δν αποφασίζει η πλειοψηφία, αλλιώς κανείς δν θα πλήρωνε φόρους και θα είχανε κάνει κάθαρση στις μειονότητες. Δική μου απορία. Γτ δν νομιμοποιούνε επιτέλους τις εκτρώσεις?
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 phaedra-samos, καλωσήρθες και συ στην συνωμοτική κοινωνία μας. Οι δημοσκοπήσεις επίσης λένε οτι η μεταρύθμιση στην κρίση του λαού μόλις που εγκρίνεται/περνάει τη βάση. Είναι και αυτό κατευθυνόμενο;Παρόλ' αυτά η πλειοψηφία εγκρίνει τις αλλαγές. Περιμένω ακόμα τις πηγές σου, και όχι τη φαντασία σου. δεν εκατσα να ψαξω ποιος κανει τις δημοσκοπησεις και ποιος τις κατευθυνει! δεν ειναι αυτη η δουλεια μου! ομως εμενα και αλλους τοσους που ξερω οτι δεν συμφωνουν με τις μεταρρυθμισεις γιατι δεν μας εχει ρωτησει ΠΟΤΕ κανεις;;;
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 δεν εκατσα να ψαξω ποιος κανει τις δημοσκοπησεις και ποιος τις κατευθυνει! δεν ειναι αυτη η δουλεια μου! ομως εμενα και αλλους τοσους που ξερω οτι δεν συμφωνουν με τις μεταρρυθμισεις γιατι δεν μας εχει ρωτησει ΠΟΤΕ κανεις;;; Εμένα και άλλους τόσους που ξέρω οτι συμφωνούν με τις μεταρρυθμίσεις γιατί δεν μας έχει ρωτήσει ΠΟΤΕ κανείς;;; Το λένε στατιστική.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 δεν εκατσα να ψαξω ποιος κανει τις δημοσκοπησεις και ποιος τις κατευθυνει! δεν ειναι αυτη η δουλεια μου! ομως εμενα και αλλους τοσους που ξερω οτι δεν συμφωνουν με τις μεταρρυθμισεις γιατι δεν μας εχει ρωτησει ΠΟΤΕ κανεις;;; Φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που κι εμένα που συμφωνώ με τις μεταρρυθμίσεις και άλλους τόσους που ξέρω ότι επίσης συμφωνούν δε μας έχουν ρωτήσει. Σε καμία από τις τόσες δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Γι' αυτό, άλλωστε, και λέγεται δημοσκόπηση. Αλλιώς θα λεγόταν δημοψήφισμα ή βουλευτικές εκλογές, ίσως. Επαναλαμβάνω, ποσώς με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθένας. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι αν έβγαινα σε ένα forum κι έλεγα ότι "οι περισσότεροι Έλληνες είναι Ολυμπιακός" θα βρισκόταν ένας χρήστης να με ρωτήσει σε ποιο στοιχείο στηρίζω αυτό που λέω. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Αν αυτό σημαίνει ότι συντάσσομαι με τους "ασφαλίτες"...τι να πω Υ.Γ. Physics, να δουλέψουμε λίγο το timing μας, προβλέπω να μας τη λένε...
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δεν καταλαβαίνω τα εξής: 4) Γιατί να ξενιτεύεται κάποιος και να πληρώνει ξένο πανεπιστήμιο και όχι σε κάποιο ελληνικό. 5) Τι χρειάζονται οι φοιτητικές παρατάξεις; . 7) Γιατί πρέπει να γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς; 9) Γιατί κάνουν διαδηλώσεις αφού δεν καταφέρνουν τίποτα; 10) Γιατί δεν βάζουν κάμερες στους δρόμους; 11) Γιατί στη χώρα της Δημοκρατίας δεν κάνει η πλειοψηφία αυτό που θέλει; (ένας από αυτούς που έχουν αγανακτήσει) σε ολα τα υπολοιπα ερωτηματα συμφωνω απολυτα με τις απαντησεις του Lucifer.και απανταω στα υπολοιπα... 4) γιατι να ξενιτευτει και να μην κατσει εδω να προσπαθησει να περασει σ'ενα πανεπιστημιο της Ελλαδας? αυτο που ζηταμε ειναι αναβαθμιση των πανεπιστημιων ΔΩΡΕΑΝ για τους φοιτητες και τους γονεις.το κρατος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να δωσει περισσοτερα χρηματα για την παιδεια, να ενδιαφερθει περισσοτερο για την παιδεια.. 5) τα κομματα τι χρειαζονται? ο καθενας χρειαζεται ενα τροπο,ενα μεσο να εκφραστει.αλλοι ειναι σε παραταξεις που συμφωνουν με την ιδεολογια τους και αλλοι ειναι ανεξαρτητοι και εκφραζονται με οποιο τροπο μπορουν. 7) γιατι υπαρχουν ατομα που σκεφτονται μονο τον εαυτο τους και οχι το κοινο συμφερον...ο καθενας κανει τις επιλογες του...και να το αποτελεσμα... 9) δηλαδη ειναι καλυτερα να καθομαστε σπιτι μας και να χαφτουμε οτι μας σερβιρουν χωρις να αντιδραμε... για να μην το πω χειροτερα... 10) υπαρχουν ηδη.. αλλα κανεις δε γουσταρει να τον βλεπουν απλα να περναει...χωρις να κανει κατι κακο.. 11) εχουμε παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας σ'αυτη τη χωρα... γι'αυτο κανει ο καθενας οτι γουσταρει...
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Υ.Γ. Physics, να δουλέψουμε λίγο το timing μας, προβλέπω να μας τη λένε... Με το 3
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 phaedra-samos δε λέω οτι είμαι ντε και καλά υπέρ της κάμερας, αλλά να υποθέσω οτι σε σούπερ μάρκετ δεν πηγαίνεις, ούτε σε τράπεζες, ούτε σε πολυκαταστήματα ούτε πουθενά. Έτσι; Επιλογή σου είναι. Τα ζυγίζεις και παίρνεις. Δε μου αρέσει ούτε εμένα η ιδέα να καταγράφομαι κάπου χωρίς να κάνω τίποτα κακό. Αλλά αυτός που θα κάνει και θα καταγράφεται; Προς όφελός σου δεν είναι; Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. ΥΓ. Αυτό για την κατάργηση του ασύλου ακόμα το συζητάμε; Για ποιό λόγο; Το νομοσχέδιο λέει οτι πλέον η άρση θα γίνεται με πλειοψηφία. Οπότε ας μη μιλάμε για άσχετα πράγματα. Στο (11) που έγραψες συμφωνώ απόλυτα
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 phaedra-samos δε λέω οτι είμαι ντε και καλά υπέρ της κάμερας, αλλά να υποθέσω οτι σε σούπερ μάρκετ δεν πηγαίνεις, ούτε σε τράπεζες, ούτε σε πολυκαταστήματα ούτε πουθενά. Έτσι; Επιλογή σου είναι. Τα ζυγίζεις και παίρνεις.Δε μου αρέσει ούτε εμένα η ιδέα να καταγράφομαι κάπου χωρίς να κάνω τίποτα κακό. Αλλά αυτός που θα κάνει και θα καταγράφεται; Προς όφελός σου δεν είναι; Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. ΥΓ. Αυτό για την κατάργηση του ασύλου ακόμα το συζητάμε; Για ποιό λόγο; Το νομοσχέδιο λέει οτι πλέον η άρση θα γίνεται με πλειοψηφία. Οπότε ας μη μιλάμε για άσχετα πράγματα. Στο (11) που έγραψες συμφωνώ απόλυτα συμφωνω για τις καμερες δεν ειναι απολυτα σωστο αλλα αν προκειται για την ασφαλεια μας τοτε ισως να ειναι απαραιτητες.. για το (11) που ειπα το λεω συνεχεια αλλα δε μ'ακουνε! με θεωρουν ακραια! η ελευθερια του καθενος σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου. να δω ποτε θα το καταλαβουμε...
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 η ελευθερια του καθενος σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου. να δω ποτε θα το καταλαβουμε... Να δούμε σε πόσα ακόμα θα συμφωνήσουμε. Αλήθεια εσύ κατά πόσο σεβάστηκες την ελευθερία μου όταν έκλεινες τους δρόμους και ακόμα χειρότερα τη σχολή;
phaedra-samos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Να δούμε σε πόσα ακόμα θα συμφωνήσουμε. Αλήθεια εσύ κατά πόσο σεβάστηκες την ελευθερία μου όταν έκλεινες τους δρόμους και ακόμα χειρότερα τη σχολή; ουσιαστικα για την ελευθερια σου κλεινω τους δρομους και τη σχολη...αν το καλοσκεφτεις.. ειναι λαναθασμενη αυτη η μεταρρυθμιση. δεν ειμαι εναντιον των αλλαγων αλλα ειμαι εναντιον των αλλαγων που δεν βοηθανε σε τιποτα και μαλιστα χειροτερευουν τα πραγματα. Υ.Γ. δεν εκλεισα μονη μου τους δρομους(ειναι η 2η πορεια ολη κι ολη που παω τοσο καιρο),παλευει τοσος κοσμος γι'αυτη τη μεταρρυθμιση...ειναι πολυς ο κοσμος,ειναι η πλειοψηφια τουλαχιστον.. εγω τη σχολη την ηθελα ανοιχτη! ηξερα απο την αρχη οτι με τις καταληψεις οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις οι ιδιοι.τροπος διαμαρτυριας ειναι οι πορειες, οι ειρηνικες που θα τελειωναν το πολυ σε 2 ωρες, οχι σε 8 λογω επεισοδειων...
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ουσιαστικα για την ελευθερια σου κλεινω τους δρομους και τη σχολη...αν το καλοσκεφτεις.. ειναι λαναθασμενη αυτη η μεταρρυθμιση. Αχ, ευχαριστώ :oops: Get real please. ειναι η πλειοψηφια τουλαχιστον.. Να το πάλι!!! De ja vu! τροπος διαμαρτυριας ειναι οι πορειες, οι ειρηνικες που θα τελειωναν το πολυ σε 2 ωρες, οχι σε 8 λογω επεισοδιων... Εδώ είμαστε ok, even.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ουσιαστικα για την ελευθερια σου κλεινω τους δρομους και τη σχολη...αν το καλοσκεφτεις... "Για το καλό μου", που τραγουδούσε κι ο Μηλιώκας. Έτσι, σώστε μας από τους εαυτούς μας... ειναι πολυς ο κοσμος,ειναι η πλειοψηφια τουλαχιστον... Τουλάχιστον η πλειοψηφία. Το πολύ, πόσοι να είμαστε; Όλοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.