Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δυστηχως που υπαρχουν καποιοι σαν και εσενα,μαυρε,ψευτοεπαναστατες,που

ξεσπουν πανω σε αψυχες εικονες και τοιχους εκκλησιων

την πεφτουν πανω σε παππαδες

καινε το fiataki του φουκαρα και το μαγαζακι του μικρομεσαιου

καταστρεφουν το ΣΥΜΒΟΛΟ για το οποιο χιλιαδες Ελληνες εχυσαν το αιμα τους

βεβηλωνουν το ΜΝΗΜΕΙΟ αυτων των χιλιαδων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ αγωνιστων

ειμαι ΥΠΕΡ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ πανεπιστημιου και του δικαιωματος ΟΛΩΝ για ΔΩΡΕΑΝ τριτοβαθμια παιδεια

συγχαριτηρια που με τις φασιστικες τριτοκοσμικες και αρρωστημενες πραξεις σας κηλιδωσατε τον ΑΓΩΝΑ των αγνων φοιτητων

Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα?

Όσο αφορά το θρησκευτικό έχει συζητηθεί πολλάκις σε αυτό το forum δεν πρόκειται να συνεχιστεί κ σε αυτό το thread

@physics,skia όχι συμφέρει την εκάστοτε κυβέρνηση να διαδηλώνουν χιλιάδες φοιτητές για τα δικαιώματά τους δεν τους συμφέρει η απροκάλυπτη προπαγάνδα που τηρούν σε κάθε διαδήλωση, έστω και δεν είναι προπαγάνδα γιατί δεν πιάνουν αυτούς τους στενοκέφαλους και άγριους ανθέλληνες που το μόνο που ξέρουν είναι να καίνε σύμβολα, δεν μπορούνε? 30 άτομα ήταν όλα

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

antreaslam, ποτέ δεν είπα οτι όλοι όσοι κάνουν πορεία καταστρέφουν, μην παραποιείς αυτά που γράφω, και το έχω πει πολλές φορές αν ανατρέξεις σε παλαιότερες σελίδες.

Απορώ με ποιά λογική συγκρίνεις την πορεία των μπάτσων με τις υπόλοιπες. Αυτό έλειπε να επιτρέψουν πορεία έξω από την οικεία του προέδρου σε όποιον να ναι, για να γίνουν όλα γυαλιά καρφιά. Μάλλον σου ξέφυγε-Δεν το σκέφτηκες καλά. Είδαμε και χθές που τους επιτράπηκε τι έγινε στη βουλή. Επίσης απορώ με την ευκολία που δικαιολογείς τον "παρασυρμό" εκατοντάδων διαδηλωτών σε έκτροπα από -όπως λές- καμμια δεκαριά άτομα. Εγώ δηλαδή ο νόμιμος πολίτης που διαδηλώνω ήρεμα κι ωραία, θα παρασυρθώ από 10 ζώα και θα αρχίσω να κάνω τα ίδια.

Τέλος δεν βγήκα να καταδικάσω ολόκληρη την πορεία, και θέλω να μου πεις από που πιάστηκες και έγραψες όσα έγραψες διαμαρτυρόμενος.

ΥΓ. Ναι η Ελληνική Αστυνομία είναι ανίκανη

ΥΓ2. Χθές όμως έγινε το πρώτο μετά από καιρό βήμα προς κάτι αποτελεσματικότερο, aka γύρω στις 60 συλλήψεις τελικά, για τους οποίους τελικά θα κάνουμε νέα πορεία για να απελευθερωθούν. Τραγικό δηλαδή.

Δημοσ.
Μήπως ήταν τυχαίο το ότι την ημέρα που διέρευσε ότι θα έρθει προς ψηφιση η μερική ή ολική κατάργηση του ασύλου, έγιναν επεισόδια στο πολυτεχνείο

Το ενδεχόμενο να σπάστηκαν αυτοί που βολεύονται από την τωρινή κατάσταση και να κάνανε τα επεισόδια ούτε μας περνάει από το μυαλό.

Δημοσ.

Άντε μωρέ αφού δεν κάψανε και τη Βουλή είναι "καλά" παιδάκια,καλοί "αγωνιστές".Για έναν άγνωστο στρατιώτη κάνετε έτσι;........:evil:

Και οι φοιτητές στις πορείες δεν φταίνε βέβαια,είναι πάντα τα θύματα..........

Οι αστυνομικοί αν δεν κάνουν συλλήψεις λένε μετά ότι είναι αναποτελεσματικοί,αν βαράνε είναι μηχανές βίας κλπ κλπ.Βέβαια όντως χθες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους,έπρεπε να προστατεύσουν καλύτερα τουλάχιστον τον χώρο γύρω από τη Βουλή.Τουλάχιστον έγιναν αρκετές συλλήψεις,αλλά αρχίσανε οι διαμαρτυρίες για την απελευθέρωση των συλληφθέντων......Ό,τι να'ναι....

Άσχετα από αυτά όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι καταστράφηκε η ακαδημαϊκη χρονιά και η Ελλάδα έγινε για άλλη μια φορά ρεζίλι σε όλο τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ το νομοσχέδιο πέρασε,αλλά οι άλλοι σου λένε στα πανεπιστήμια δεν θα το εφαρμόσουμε και ας είναι νόμος του κράτους.Πλήρης ασυδοσία και αναρχία.Άντε και εις ανώτερα λοιπόν.....

Δημοσ.

λοιπόν επειδή εδώ διαβάζω διαφορα και τραβαω τα μαλλια μου μ'αυτα που ακουω θα σας πω την προσωπικη μου εμπειρια και αποψη απο την χτεσινη πορεια.

Πηγα λοιπον χτες κι εγω να διαδηλωσω ησυχα κι ωραια και ξαφνικα ενω ολα ηταν μια χαρα μολις φτανουμε στο συνταγμα πεταγονται απο αριστερα και δεξια,ΟΧΙ απο τα μπλοκ της πορειας, 10-20 ατομα και αρχιζουν να πετανε πετρες.σπαει η πορεια στη μεση.καποιοι προλαβαν και περασαν τη βουλη και εγω ημουν σ'αυτους που εμειναν μεσα στη μεση γιατι αρχισε ο πετροπολεμος και δεν ηταν δυνατον να περασουμε.ξαφνικα εβλεπα παντου γυρω μου δακρυγονα (ληγμενα απο το 1993 οπως ειδαμε μετα και στις ειδησεις),ολοι εκαναν προς τα πισω γρηγορα, χωρος να μετακινηθεις δεν υπηρχε και ολοι νομιζαμε οτι εκεινη τη στιγμη θα πεθανουμε επειδη επεφτε ο ενας πανω στον αλλον και δεν μπορουσαμε να παρουμε ανασα απο τα δακρυγονα.Δεν μπορουσαμε να ανοιξουμε τα ματια μας να δουμε που παταμε.διπλα μου λιποθυμησε μια κοπελα απο τα δακρυγονα και την εσερναν... τα δακρυγονα ηταν πραγματικα παρα πολλα.ολοι καναμε προς τα πισω αλλα δεν ειχε αλλο χωρο και επεφτε ο ενας πανω στον αλλον.. μπροστα μας οι "γνωστοι-αγνωστοι" εκαιγαν το μνημειο,πετουσαν πετρες κτλ.. η αστυνομια απλα κοιτουσε και πεταγε δακρυγονα οπου εβρισκε...ηθελα να παω να σταθω μονη μου μπροστα στη βουλη και να φωναξω βοηθεια! οχι αλλα δακρυγονα! ενιωθα οτι θα παθω ασφυξια.οπως και ολοι οι αλλοι.δεν ειμαι συνηθισμενη σ'αυτα αλλα δε νομιζω οτι φταει αυτο που ενιωθα ετσι...

συμφωνω οτι δεν επρεπε να καψουν το μνημειο ουτε και τιποτα αλλο φυσικα.αλλα επρεπε η αστυνομια να φερθει αλλιως, να κανει τη δουλεια της η οποια ειναι να προστατεψει τη δημοσια περιουσια και να μην πεταει δακρυγονα σε ατομα που δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ σχεση με τους κουκουλοφορους και να μην χτυπαει οποιον ετρεχε για να σωθει.μπροστα στα ματια μου εδειραν ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ που τρελαθηκε απο το φοβο της και ετρεχε να κρυφτει. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ???

σιγουρα δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι μ@λ@....ς και τραυματιζονται αρκετοι καθε φορα, φταιει αυτος που τους δινει εντολες που δεν τις εχει σκεφτει καν πριν τις δωσει...

ημουν στο μπλοκ της σχολης μου, δεν ειχε μεσα ουτε εναν κουκουλοφορο, ποιος ο λογος να φαμε τοσα δακρυγονα? ποιος ο λογος να περασουμε τετοιες καταστασεις? και μην ακουσω κανεναν να πει οτι ΕΜΕΙΣ φταιμε που πηγαμε στην πορεια γιατι δε θα απαντησω καν....

Δημοσ.

Ωραία την επόμενη φορά θα πετάξουν τα δακρυγόνα ΜΟΝΟ στους κουκουλοφόρους. Τι δε φταίνε και μαλακίες ρε. Πάει ο κάθε μούλος να κάψει το μνημείο; Ανοίγεις πυρ και όποιον πάρει ο Χάρος. Να αποκτήσει και μάρτυρες το κίνημα να κάνετε ξανά πορείες κάθε χρόνο.

Α ρε αείμνηστε...

Δημοσ.
Ωραία την επόμενη φορά θα πετάξουν τα δακρυγόνα ΜΟΝΟ στους κουκουλοφόρους. Τι δε φταίνε και μαλακίες ρε. Πάει ο κάθε μούλος να κάψει το μνημείο; Ανοίγεις πυρ και όποιον πάρει ο Χάρος. Να αποκτήσει και μάρτυρες το κίνημα να κάνετε ξανά πορείες κάθε χρόνο.

Α ρε αείμνηστε...

εγω δεν ειμαι σε καμια παραταξη ή οργανωση.πηγαινω στις πορειες γιατι ξερω να αμφισβητω και να μη χαφτω οτι μου λενε.γιατι εχω σοβαρο λογο να διαδηλωσω.δεν καθομαι στη δουλιτσα μου και χεστηκα για τους υπολοιπους... Πορειες θα κανουμε για οσο χρειαστει και οχι μονο οι φοιτητες αλλα και ολος ο κοσμος που εχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ πια....

Δημοσ.

Α ρε αείμνηστε...

Να τολμήσω να ρωτήσω ποιός είναι ο Αείμνηστος;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ, να γίνονται πορείες και ό,τι άλλο, με σεβασμό στο συνάνθρωπο.

Θα παρακαλέσω θερμά, όμως, να μη μιλάμε εξ ονόματος "όλου του κόσμου".

Δημοσ.
Εγώ συμφωνώ, να γίνονται πορείες και ό,τι άλλο, με σεβασμό στο συνάνθρωπο.

Θα παρακαλέσω θερμά, όμως, να μη μιλάμε εξ ονόματος "όλου του κόσμου".

αν λες για μενα μιλησα για τον κοσμο που εχει αγανακτησει , οχι ολο τον κοσμο...αν και ειναι περισσοτεροι αυτοι που εχουν αγανακτησει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Πορειες θα κανουμε για οσο χρειαστει και οχι μονο οι φοιτητες αλλα και ολος ο κοσμος που εχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ πια....

αν λες για μενα μιλησα για τον κοσμο που εχει αγανακτησει , οχι ολο τον κοσμο...αν και ειναι περισσοτεροι αυτοι που εχουν αγανακτησει...

Φαίδρα, εσύ ήσουν απλά η αφορμή. Θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω δύο πράγματα:

1ον στο προτελευταίο μήνυμά σου μίλησες για όλο τον κόσμο. Αυτό ως προς την ακρίβεια των λόγων μας.

2ον είσαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι έχουν αγανακτήσει; Θέλω να πω, πέραν της προσωπικής αίσθησης που αποκομίζεις από το χώρο όπου κινείσαι, έχεις κάποιο στοιχείο που να στηρίζει αυτό που λες;

Ειλικρινά, δε με πειράζει να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Αρκεί να μη μιλάει εξ ονόματος "όλων" ή των "περισσότερων". Έχω πικρές αναμνήσεις από γιαλαντζί "πλειοψηφίες" που στις φοιτητικές εκλογές αποδείχτηκαν τραγικές (για να μη χρησιμοποιήσω άλλο επίθετο) μειοψηφίες.

Δημοσ.
αν και ειναι περισσοτεροι αυτοι που εχουν αγανακτησει...

Και αυτό φαίνεται από;;;

Μάλλον όχι από τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν οτι η πλειοψηφία των Ελλήνων εγκρίνουν τις μεταρρυθμίσεις...

Δημοσ.

Μπράβο παλικάρια μου, ακολουθήστε τη γραμμή των ασφαλίτων, μην κοιτάτε τις αιτίες και τα αιτήματα, τα επεισόδια έχουν σημασία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, προς τι ο ψόγος και οι ατάκες για ασφαλίτες;

Πρώτον σε ποιους απευθύνεσαι και δεύτερον, εγώ μιλάω εξ ονόματος του ευατού μου και κανενός άλλου.

Δημοσ.

Οι αιτίες και τα αιτήματα έχουν συζητηθεί διεξοδικά στο thread. Δεν πιστεύω να έχει κανείς παράπονο. Πειράζει δηλαδή που συζητάμε για τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια της πορείας; Καμμιά αιχμή για εκείνους που, όχι εμμέσως αλλά σαφώς, τα δικαιολόγησαν έχουμε;

Δε λέει να ξαναρχίσουμε τη συζήτηση περί γραμμών (ποιοι παίρνουν, ποιοι ακολουθούν, ποιοι είναι πρόβατα κτλ..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...