Προς το περιεχόμενο

2 Αριθμοι.....1 συσκευη....

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης: Εχω 2 αριθμους και 1 συσκευη. Oι αριθμοι και οι δυο ειναι Cosmote,μια καρτα και ο αλλος αριθμος παγιο. θελω οταν παιρνω τηλεφωνο να περνω μονο απ τον αριθμο που εχει παγιο και στην εισερχομενη να δεχομαι μονο τον αριθμο που εχω καρτα!!!Γινεται??? Στην Cosmote μου ειπαν οτι γινεται , αλλα πρεπει να το υποστηριζει η συσκευη μου και κατι τετοια....Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω????

Δημοσ.

Και εγώ ήθελα να έχω 2 αριθμούς σε μία SIM. Ρώτησα στην Cosmote όταν πήρα το 6230i και μου είπαν 15€ να φτιάξουν τη SIM και αν δε δουλεύει άλλα 15€ για να μου ξανακάνουν την παλιά. ΟΚ να μου λείπει!!

Να πας να τους ρωτήσεις.

Δημοσ.
Mporeis na mas peis tin siskeui sou?

Κοιτα εχω μια συσκευη , αλλα δεν με πειραζει να αγορασω κανουργια. Εχω καποια λεφτα απο επιδοτηση. Οποτε αν ξερεις ποιες συσκευες το υποστηριζουν πες μου! :)

Δημοσ.

na rotiso kai ego kati shetiko eho mia karta vodafone kai thelo na paro mia CosmOte what's up oste na mporo me 5e na milao 600 lepta me allous what's up mporo se mia karta na to kano auto ????

Δημοσ.
na rotiso kai ego kati shetiko eho mia karta vodafone kai thelo na paro mia CosmOte what's up oste na mporo me 5e na milao 600 lepta me allous what's up mporo se mia karta na to kano auto ????

Δυστηχως φιλε μου δεν μπορεις να το κανεις αυτο , γιατι ειναι διαφορετικο το δικτυο που θα χρησιμοποιηεις για την καθε καρτα.

Δημοσ.

Θα μπορουσε να χρησιμοποιησει την "φορητοτητα των αριθμων" και να αλλαξει το δικτυο του σε Cosmote,κρατωντας το νουμερο του. Με αυτο τον τροπο θα μπορει να κανει αυτο που θελει, αν και ειναι λιγο φασαρια :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...