Προς το περιεχόμενο

ADSL over ISDN.. Φίλτρο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..μου πέφτει η ADSL όταν πέρνω ή όταν με πέρνουν τηλ.. Χρειαζεται Φίλτρο για τις τηλεφωνικές γραμμες?? (τις 2 εν προκειμένη περίπτωση?, δηλ θα μπουν τα φίλτρα μετά το netmod?)

Δημοσ.

Στην ISDN δε χρησιμοποιείς φίλτρα στις τηλεφωνικές συσκευές, όπως στην περίπτωση της PSTN γραμμής... στην περίπτωσή σου πρέπει να βάλεις ένα διαχωριστή (splitter)... είσαι σίγουρος ότι το έχεις συνδέσει σωστά? Ο διαχωριστής πρέπει να μπει πριν το netmod...

post-32881-129062935376_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι ειμαι σίγουρος.. ετσι το εχω συνδεδεμενο.. και εγω αυτο ήξερα μέχρι που πήρα στο σαπορτ της οτενετ..

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΑΑ...!!!!!!!!

Δημοσ.

pali sou legan blakies oti thelei filtro to isdn?filtro iparxei mono gia tin isdn splitter iparxei kai gia pstn kai gia isdn.den epireazei tin taxitita .to mono pou kanei apla kovei tin sixnotita tou adsl pros to tilefono.

Δημοσ.

Και ο σπλιτερ τι ρολο βαραει?? Περναει δηλ η συχνοτητα το adsl μεσα απο το νετμοντ?? Αρα ο σπλιτερ ειναι αχρηστος δεν κανει την δουλεια του....!! Τυος εστειλα και εμαιλ να εχω γραπτως την απαντηση τους.. α να δουμε..!

Δημοσ.
Και ο σπλιτερ τι ρολο βαραει?? Περναει δηλ η συχνοτητα το adsl μεσα απο το νετμοντ?? Αρα ο σπλιτερ ειναι αχρηστος δεν κανει την δουλεια του....!! Τυος εστειλα και εμαιλ να εχω γραπτως την απαντηση τους.. α να δουμε..!

na ta poume apo tin arxi.to splitter exei 3 ipodoxes.line,phone,adsl

stin grammi line mpenei auto pou erxetai apo ton toixo diladi kai i sixnotita tou adsl kai to tilefono mazi.to splitter stelnei tin sixnotita tou adsl stin ipodoxi adsl kai tin sixnotita tou tilefonou sto netmod.auto oso afora to isdn.sto pstn pali ginetai to idio apla anti gia na paei i sixnotita sto netmod pigenei sto tilefono.ta filtrakia na poume kai gia auta to mono pou kanoun einai na kovoun tin sixnotita tou adsl.auta en oligis afou exo barethei stin zoi mou na sindeo splitter kai filters.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου.. το ξερω αυτο.. οποτε αλλαζω σπλιτερ και βλεπουμε.. Εχουμε καμια μαρκα καλου σπλιτερ? λεω εγω τωρα..

Δημοσ.

ψάξε splitter ανάλογο με τη μαρκα του modem σου, αν τυχον υπάρχει. Τα speedtouch είναι καλά.

Κουράγιο pouline, φίλτρα ειναι αυτά, χρειάζονται! (και να σκεφτείς, splitter δεν έχω δει pοτέ από κοντά, χεχε)

Δημοσ.

Εγώ έχω δει συνολικά τρία διαφορετικά splitter για ISDN.

1) Μάρκε άγνωστη... Που και που δεν έπερνε σήμα το netmod. Το internet μια χαρά.

2)speedtouch... Από τα καλύτερα... Σπανίως προβληματικά και είναι και πολύ πιο καλαίσθητο από τα υπόλοιπα. Αυτό χρησιμοποιώ και μου το είχε φέρει ο ΟΤΕ όταν είχα κάνει αίτηση για γραμμή.

3)Ένα μάρκας "lea" made in china το οποίο ήρθε με το ondslkit που πήρα...Το δοκίμασα σε φίλο και φάνηκε μια χαρά. Αλλά και πάλι είναι κουμούτσα τετρ'αγωνη...

Δημοσ.

Και σήμερα που λέτε.. Αφου έφαγα τα νιατα μου να βρω ανοικτό μαγαζι με Ηλεκτρονικα Στην ανατολική Θεσσαλονίκη.. κατέληξα στο Πλαίσιο να δίνω 10Ευρώπουλα για ενα Noname (γκρι), αν και σαν συσκευασία φαίνεται να λεει.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ γυρησα σπιτι να το βάλω.. δοκιμάζω να παρω Τηλ με το παλιό επάνω... ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... Ξαναδοκιμασα αλλα παλι όλα οκ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...