gohteutikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Έχω την WPC54G. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν αποθηκεύει την δεύετερη dns. Την βάζω κάθε φόρα και μετά απο λίγο χάνεται. Τι φταίει;
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 kalos irthes sto forum.me pio new drivers?pantos min trelenesai.den einai oute ipoxreotiko na doseis ta dns kai akoma kai ena dns ftanei.episis mporeis na ta afiseis sto automato na ta parei automata i an thes ta dineis karfota ston router.
gohteutikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δεν υπαρχουν αλλοι drivers έψαξα ... Το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες δεν εχω internet και αν παω να ξανα πληκτρολογησω το δευτερο dns τοτε εχω. Ο εξοπλισμος ειναι η WPC54G την οποια μου την πουλησαν μαζι με ενα WRT54G (wifi access point) της ιδια εταιριας και ενα usr9105. Δλδ αν περασω στο wifi access point τα dns δεν θα εχω προβλημα;
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 perna ta mesa karfota kai balta stin karta sou automata.episis dokimase stin karta anti na doseis ena dns px tis morfis 194.219.227.2 na dokimaseis na doseis tin ip tou router 192.168.1.1.dokimase ta kai pes mas.stin praxi tha mathoume.
gohteutikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μια ακομη ερωτηση Εχω παρατηρισει οταν μεταφέρω ενα αρχειο ποτε μα ποτε η ανεβαινει η χρηση δικτυου πάνω απο 50%. Συνηθως είναι στο 30%. Βέβαια η ποιοτητα του σύμματος είναι 92%.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 logiko einai otan metafereis arxeio na anevenei afou prospathei na to metaferei oso pio grigora ginetai.min agxonesai.
gohteutikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Το προβλημα ειναι αυτό, ότι ανεβαίνει μόνο μέχρι το 35% και όχι 60-80%, με αποτέλεσμα να έχω μικρές ταχυτήτες. Το θέμα πάντως με τα dns το ελυσα με το DHCP
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 me ti taxitites metafereis?an i taxitita einai ok min anisixeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.