Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με την WPC54G

gohteutikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalos irthes sto forum.me pio new drivers?pantos min trelenesai.den einai oute ipoxreotiko na doseis ta dns kai akoma kai ena dns ftanei.episis mporeis na ta afiseis sto automato na ta parei automata i an thes ta dineis karfota ston router.

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν αλλοι drivers έψαξα ... Το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες δεν εχω internet και αν παω να ξανα πληκτρολογησω το δευτερο dns τοτε εχω.

Ο εξοπλισμος ειναι η WPC54G την οποια μου την πουλησαν μαζι με ενα WRT54G (wifi access point) της ιδια εταιριας και ενα usr9105.

Δλδ αν περασω στο wifi access point τα dns δεν θα εχω προβλημα;

Δημοσ.

perna ta mesa karfota kai balta stin karta sou automata.episis dokimase stin karta anti na doseis ena dns px tis morfis 194.219.227.2 na dokimaseis na doseis tin ip tou router 192.168.1.1.dokimase ta kai pes mas.stin praxi tha mathoume.

Δημοσ.

Μια ακομη ερωτηση

Εχω παρατηρισει οταν μεταφέρω ενα αρχειο ποτε μα ποτε η ανεβαινει η χρηση δικτυου πάνω απο 50%. Συνηθως είναι στο 30%. Βέβαια η ποιοτητα του σύμματος είναι 92%.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι αυτό, ότι ανεβαίνει μόνο μέχρι το 35% και όχι 60-80%, με αποτέλεσμα να έχω μικρές ταχυτήτες.

Το θέμα πάντως με τα dns το ελυσα με το DHCP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...