Προς το περιεχόμενο

Dvd back up se προβληματικο δισκο

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω τα φωτασας.Εχω ενα dvd της Ραδιοτηλεορασης(το πανοραμα του αιωνα)και θελω να του κανω back up για καλο και για κακο.Ωστοσο ενω το dvd ειναι καινουργιο σε ενα σημειο κολλαει αλλα μετα αμα το βαλω στο ff συνεχιζει κανονικα.Δοκιμασα τα dvd shrink,nero 7.2,clone dvd,dvd decrypter αλλα ολα μου βγαζουβ το ιδιο μηνυμα(κυκλικο σφαλμα πλεονασμου).Λαμβανοντας υποψη οτι το dvd αποτελειται απο κεφαλαια υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω παρολα αυτα το δισκο και ας μη γραψω το κεφαλαιο που εχει προβλημα.Μου ειναι (ο δισκος) απολυτως απαραιτητος.

Δημοσ.

logfiledvddecrypterht8.jpg

Nomiζω οτι αυτο θελετε

Το dvd decrypter ekane skip to συγκεκριμενο file.

Tha dokimaso kai to iso buster kai tha do

Opos kai naxei tha sas po entyposeis

Δημοσ.

Oχι...

Δεν ειναι αυτο...

Στην αρχικη οθονη του Decrypter, πατα "L" στο πληκτρολογιο και θα εμφανιστει το log window...

Σωσε το και δημοσιευσε το...

Δημοσ.

Kανε τις εξης ρυθμισεις στο Decrypter...

Tools-->Settings-->I/O-->Software Read error retries:1

Tools-->Settings-->I/O-->Ignore read errors

...και κανε υπομονη....

Θα κανει αρκετη ωρα, αλλα θα το rippαρει...

Kανε update στο firmware του NEC...

http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=2248

...εχεις την εκδοση 1.07, ενω η πιο προσφατη ειναι η 1.08...

...και χρησιμοποιησε την τελευταια εκδοση του Decrypter(3.5.4.0)...

Δημοσ.

Tha dokimaso tis allages sto decrypter kai tha sas po.

Oso anafora to firmware toy nec poia h diadikasia?Na to kano h tha moy meinei stoxeri(kai meino xoris dvd afoy to magazi apo opoy to agorasa einai diakopes)?

Δημοσ.

Τελικα τη λυση εδωσε το dvd fab decrypter.Αντεγραψε πληρως το δισκακι και απλα υπερπηδησε το bad sector.Δεν πιστευα στα ματια μου.Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

Δημοσ.

To DVDFab Decrypter δεν ειναι καλη επιλογη για γρατζουνισμενα/βρωμικα δισκακια...

Αντιμετωπιζει τους unreadable sectors ως μερος καποιας προστασιας και τους αφαιρει εντελως απο την δομη του DVD...

Βασικα ειναι η χειροτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις σε αυτο τον τομεα...

...αλλα αφου εισαι ικανοποιημενος....

Δημοσ.

Epeidh ειδα το δισκακι ενω το πρωτοτυπο κολλαει στο σημειο αυτο και θελει να το πας μπροστα το καινουργιο δισκακι παιζει κανονικα και απλα προσπερναει τα 2-3 προβληματικα δευτερολεπτα οποτε ολα οκ.Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...