Προς το περιεχόμενο

Best Settings For Outpost Firewall Pro

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon to ekana to scan!

Den vrike tpt alla megale exeis kapoio provlima...

Erostisi!

Pao na sinde8o sto Windows Live Messenger kai mou vgazei

ton pinaka pou vgazei otan kati paei kati strava kai prepei na patiseis repair!

Kai panta mou leei oti exei provlima to Default Getaway!

kai molis patiso Repair, auto sindeetai...

Ti na ri8miso sto Outpost oste na stamatisi na mou petaei to error?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον να διευκρινισω μερικα πραγματα:

1) η εκδοση του outpost που εχω εγκατεστημενο ειναι η 4.0.916.6727

σε περιπτωση που δεν εκανες την δοκιμη σου στην ιδια εκδοση η δοκιμη σου ειναι σαν μην εγινε.

2) δεν χρησιμοποιησα κανενα patch. απλα serial number

3) προσωπικα θα επειμεινω οτι ειναι δουλεια της agnitum αυτο. και θα εξηγησω γιατι το πιστευω: 1) γιατι τα hidden αρχεια ηταν μεσα στον φακελο C:\Program Files\Agnitum. αν ειναι καποιο trojan h virus ασχετο γιατι διαλεξε να παει στο φακελο της agnitum?? 2ος λογος: ΔΕΝ ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο με την agnitum. περιπου 1 χρονο πριν ειχα ξανα περιπου ιδιο προβλημα με την διαφορα οτι αυτη την φορα τα μολυσμενα αρχεια ηταν στην registry! (τα εντοπισε τοτε το spyware doctor) αφου λοιπον τα ειχα απομακρυνει με το anti-spyware ξερετε πια ηταν η συνεχεια? ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ OUTPOST!!

και μου πεταξε μηνυμα οτι για να διορθοσω το προβλημα πρεπει να παω στον φακελο C:\Program Files\Agnitum και να κανω κλικ στο αρχειο instal.exe και reboot! το αποτελεσμα?? ξανα στην registry τα μολυσμενα αρχεια!!!

λοιπον για μενα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...η agnitum εντοπιζει τα fake serials και τους εκδικειτε με αυτον τον τροπο. δεν ειναι αλλωστε η 1η που τα κανει αυτα..υπαρχουν κι αλλα παραδειγματα οπως π.χ η cFos (υπαρχουν αναφορες σε thread)

αν ηταν ιος η spyware ασχετο με το outpost γιατι βρεθηκε στον φακελο αυτο?

επισης στα 4.5 χρονια που εχω υπολογιστη ειναι η 1η φορα που βρισκετε spyware hidden..παντα ηταν ορατο καπου στα windows. και αυτο νομιζω λεει πολλα επισης.

Δημοσ.
Loipon to ekana to scan!

Den vrike tpt alla megale exeis kapoio provlima...

φιλε NOP$TRIM δεν εχει κανενα προβλημα ο υπολογιστης μου. τρεχω τα καλυτερα anti-spyware και ειναι ολα καθαρα εκτος αυτου που ανεφερα με την agnitum. επισης χτες εκανα scan και με 4ο προγραμα (hijackthis) επισης ολα καλα..να μου επιτρεψετε λοιπον να επειμεινω στην αρχικη μου θεση :)

Δημοσ.
Από περιέργεια, μετά από αυτό που έγραψες, κατέβασα το τελευταίο update για το spyware plugin του outpost, και επίσης μία trial έκδοση του spy sweeper και έκανα ένα scan στο pc. Πέρα από δύο cookies, και μία εγγραφή στη registry (που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι και false alert, αφού σχετίζεται με τη κάρτα dvb που έχω στο pc και κάποιο πρόγραμμα που την αφορά) δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα

sοτοs65 εγω χρησιμοποιησα την επιλογη "agnitum update" οχι την επιλογη για τα plugin

επισης χρησιποιησα το spy sweeper 5.0.7 με τα τελευταια updates ολα.

τα λεω αυτα γιατι πιθανων να εχει μεγαλη σημασια.

Δημοσ.

Η έκδοση που αναφέρεις δεν υπάρχει επίσημα στο site της agnitum, είναι μία από τις beta που έχουν διαρρεύσει σε διάφορα site [η τελευταία κανονική έκδοση αυτή τη στιγμή είναι η 3.51.759.6511 (462) ], και η πιθανότητα να κατέβασες κάποια στην οποία έχουν βάλει μολυσμένα αρχεία είναι αρκετά αυξημένη.

Btw, για τις μή νόμιμες εκδόσεις, καλό είναι να κλείνουν τελείως τα αυτόματα updates! Αλλά όχι για τον φόβο κατεβάσματος κάποιου spyware!

Δημοσ.
Η έκδοση που αναφέρεις δεν υπάρχει επίσημα στο site της agnitum' date=' είναι μία από τις beta που έχουν διαρρεύσει σε διάφορα site [η τελευταία κανονική έκδοση αυτή τη στιγμή είναι η 3.51.759.6511 (462) '], και η πιθανότητα να κατέβασες κάποια στην οποία έχουν βάλει μολυσμένα αρχεία είναι αρκετά αυξημένη.

Btw, για τις μή νόμιμες εκδόσεις, καλό είναι να κλείνουν τελείως τα αυτόματα updates! Αλλά όχι για τον φόβο κατεβάσματος κάποιου spyware!

το ξερω οτι δεν ειναι στο site της agnitum. η final 4 θα ειναι ετοιμη μεχρι τον 15αυγουστο..αυτο δεν λεει τπτ ομως. ουτε καν θεμα διαροης δεν υπαρχει μιας και αν προσεξεις στο site κανει αναφορα για beta testers. anyway ας κρατησει ο καθενας τις αποψεις του. για μενα ειναι ξεκαθαρο τι πεζει.

EDIT: μιας και σ'αρεσει να κανεις τεστς....αν θες κανε ενα ακομα..και θα διαπιστωσεις κατι ΠΟΛΥ παραδοξο..δοκιμασε να κανεις καθημερινα χρηση της επιλογης "agnitum update" ..σε πληροφορω οτι καθημερινα βρισκει και κατεβαζει περιπου 1100-1300 κβ components...σου φενετε λογικο εσενα αυτο??? κι ομως...επι ποσες μερες το εκανα καθε μερα και παντα εβρισκε.. :S

Δημοσ.

Ε τότε βγάλε το! Απλό είναι το θέμα αφού πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά αυτό θα έκανα κι εγώ αν ήμουν σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες. Μέχρι να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι, διατηρώ στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μου γι αυτό το γεγονός όμως.

Δημοσ.

Pantos kserete ti mporei na ftaei sto provlima mou?

EDIT: Kati pou ksexasa...

Vasika to oti exeis ena peiratiko firewall den simenei oti prepei na fovasai na kaneis updates!

Me tin logiki oti min kaneis kai sto Anti-Virus kai sto Anti-Spyware!

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι, γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Στο forum του outpost έψαξες μήπως υπάρχει κάποια αναφορά για ρυθμίσεις ή κάποια προβλήματα που αφορούν ειδικά αυτό το πρόγραμμα;

Δημοσ.
Ε τότε βγάλε το! Απλό είναι το θέμα αφού πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά αυτό θα έκανα κι εγώ αν ήμουν σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες. Μέχρι να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι, διατηρώ στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μου γι αυτό το γεγονός όμως.

γιατι να το βγαλω οταν μπορω να το χρησιμοποιω και χωρις παρασιτα??

εγω το μονο που ηθελα να κανω ηταν να προειδοποιησω αλλους χρηστες να εχουν το νου τους. δεν σκοπευω να το βγαλω.

επισης εχε υπ'οψην σου πως εντοπιζετε πανευκολα το fake serial γι'αυτο αλλωστε δεν μπορεις να κανεις update στο spyware data bass.

Δημοσ.

Vasika giati na to energopoiiseis meso fake serial?

Ego to ekana allios kai kano kai mia xara updates!

Vevea gia tin ekdosi 3+

Alla otan 8a valo tin 4 pali etsi 8a to kano...

EDIT: tnx sostos65 8a to koitakso!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...