Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 serious blasphemy όμως
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 100.000.000 € λέει κόστισε η παραγωγή του αλλά ευελπιστούν να βγάλουν από 500.000.000 εώς 1 δις. Ακούς Γιωργάκη. Μήπως αντί για κόμμα και δντ να φτιάξεις κανά παιχνίδι????? 1.000.000 για το developement 99.000.000 για το marketing
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Λοιπόν και από play.com και από game.co.uk δε μου το στέλνουν, μου λένε (από play.com) We are sorry to inform you that due to an excessive customs charges/ postal charges we are unable to deliver items that exceed £30 in value to your country. Please keep this in mind when placing future orders with http://www.play.com. Δηλαδή...@@ Αν ξέρει κανείς τρόπο να βρούμε collector's edition από κάπου ας δώσει link!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 πάρε τηλέφωνο και κάνα Παπασωτηρίου...
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 πάρε τηλέφωνο και κάνα Παπασωτηρίου... Κανονική έκδοση έχουν...δε βλέπω φως στο τούνελ....μόνο zerg βλέπω!
sharky.gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Λοιπόν και από play.com και από game.co.uk δε μου το στέλνουν, μου λένε (από play.com)We are sorry to inform you that due to an excessive customs charges/ postal charges we are unable to deliver items that exceed £30 in value to your country. Please keep this in mind when placing future orders with http://www.play.com. Δηλαδή...@@ Αν ξέρει κανείς τρόπο να βρούμε collector's edition από κάπου ας δώσει link! http://www.amazon.co.uk/Starcraft-II-Wings-Liberty-Collectors/dp/B003KK6VM8/ref=pd_sim_vg_h__3
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 http://www.amazon.co.uk/Starcraft-II-Wings-Liberty-Collectors/dp/B003KK6VM8/ref=pd_sim_vg_h__3 Μόλις έκανα και εκεί παραγγελία. *Cross fingerz*
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Κανονική έκδοση έχουν...δε βλέπω φως στο τούνελ....μόνο zerg βλέπω! Δευτέρα μεσάνυχτα σκας Πλαίσιο με το τσούρμο ανοίγεις Heroism και zerg!!! Στο διαφημιστικό για το starcraft event του Πλαισίου πάντως δείχνει διαθέσιμη και την Collectors. Μήπως θα υπάρχει και κανένα πακέτο κρατημένο για το event?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δευτέρα μεσάνυχτα για 60αρου ούτε για πουτάνα πολυτελείας δεν σκάω στο Πλαίσιο...
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δευτέρα μεσάνυχτα για 60αρου ούτε για πουτάνα πολυτελείας δεν σκάω στο Πλαίσιο... Αν είναι Τσέχα εγώ σκάω, εγώ σκάω
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δευτέρα μεσάνυχτα για 60αρου ούτε για πουτάνα πολυτελείας δεν σκάω στο Πλαίσιο... Αυτό ρωτάω τώρα, θα είναι μόνο για 60αρου ή θα βγάλουν και CE στα ράφια?
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Αυτό ρωτάω τώρα, θα είναι μόνο για 60αρου ή θα βγάλουν και CE στα ράφια? Φαντάζομαι θα έχει δείγμα από CE. Ρε οι tru blizzοfans έχουν κάνει τα κουμάντα τους μήνες πριν. Όσοι τρέχουν τελευταία στιγμή είναι θύματα του marketing Όπως και να έχει, τράβα σε ένα Πλαίσιο να δεις, αν έχει καλώς, αν δεν έχει bubble heartstone, θα σαι back στο paladinοσπιτι σε 10secs
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Φαντάζομαι θα έχει δείγμα από CE. Ρε οι tru blizzοfans έχουν κάνει τα κουμάντα τους μήνες πριν. Όσοι τρέχουν τελευταία στιγμή είναι θύματα του marketing Εγώ τέτοιες ώρες κυκλοφορώ, πετυχαίνω διψασμένες για sex Priestesses σε τιμές ευκαιρίας. Όπως και να έχει, τράβα σε ένα Πλαίσιο να δεις, αν έχει καλώς, αν δεν έχει bubble heartstone, θα σαι back στο paladinοσπιτι σε 10secs Έχω βάλει HS στο σπίτι σου, με περιμένει η κοπέλα σου για Starcraft fights.
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Έχω βάλει HS στο σπίτι σου, με περιμένει η κοπέλα σου για Starcraft fights. Δεν μπορείς να βάλεις HS σε hostile territories n00b
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα