Xorxhs! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 και εγω απο πλασιο κολεκτορς...εχουμε καποιο νεο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν μου απάντησε κάποιος και επανέρχομαι. Σε sp όταν η blizzard κάνει maintenance όπως την Τετάρτη δεν θα μπορεί κανείς να παίξει? αφού θα θέλει login στο battlenetΑποστολή από iPhone με το Insomnia.app maintenance κάνει κάθε Τρίτη/Τετάρτη σε όλους τους servers της ή μόνο στο WoW?
alan2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 θα θελει battle net account αλλα οχι και login battle net για single player .
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Προχθές δεν έμπαινα ούτε sc στο maintenance του wow. Και τα δυο battlenet χρησιμοποιούν. Ποιο το νόημα του account αν δεν κάνει login Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
alan2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Εγω αυτη τη στιγμή είμαι logged στο https://eu.battle.net Account Home το account θα χρειάζεται για το online, δεν νομιζω να πρεπει υποχρεωτικά να εισαι logged in για offline single player.
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παίδες, θέλω να αγοράσω collector's edition, που μπορώ να το βρω;;; Στο πλαίσιο τώρα βρίσκω την απλή μόνο! S.O.S.!!!
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παίδες, θέλω να αγοράσω collector's edition, που μπορώ να το βρω;;;Στο πλαίσιο τώρα βρίσκω την απλή μόνο! S.O.S.!!! http://www.game.co.uk
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Έχει εξαντληθεί από Πλαίσιο. Θα ξαναφέρουν stock πάντως από τι είχα δει σε κάτι mail που είχα λάβει από αυτούς. Αν βιάζεσαι δοκιμάζεις play.com και game.co.uk
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Έχει εξαντληθεί από Πλαίσιο. Θα ξαναφέρουν stock πάντως από τι είχα δει σε κάτι mail που είχα λάβει από αυτούς. Αν βιάζεσαι δοκιμάζεις play.com και game.co.uk Το Πλαίσιο πόσο το είχε? Βλέπω το play.com το έχει στα 100 παρά κάτι έουρα και με πιάνει ίλιγγος. No fucking way Και δίνει και ένα pet για το WoW αντί να δίνει ένα mount? Ουστ. Απλή έκδοση και πολύ είναι τελικά μη σου πω για θείο, γιατί τα οικονομικά είναι θεόσφιχτα.
THEMACHINE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το Πλαίσιο πόσο το είχε? Βλέπω το play.com το έχει στα 100 παρά κάτι έουρα και με πιάνει ίλιγγος. No fucking way Και δίνει και ένα pet για το WoW αντί να δίνει ένα mount? Ουστ. Απλή έκδοση και πολύ είναι τελικά μη σου πω για θείο, γιατί τα οικονομικά είναι θεόσφιχτα. Πάρε το από Game.co.uk ή Amazon.co.uk γιατί βγαίνει πιο φτηνά. Το play κάνει μόνο του την μετατροπή της λίρας σε ευρώ και δεν αφήνει να αγοράσεις σε λίρες.
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 89.90 είχε αλλά με 21% ΦΠΑ Τόσο έχει ρε Ντούλη. Αν σκεφτείς ότι το απλό έχει 60 ευρώ ε άστα να πάνε, οι CE της blizz αξίζουν ωστόσο. Απλά έγινε το merge με την Moneyvision και γι'αυτό θα υποφέρει ο ποπός μας στις τιμές :/ 70 κάτι ευρώ βγαίνει από το game αν θυμάμαι καλά. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=IdwMUoussaQ[/ame] Αυτό δίνει, δεν με χαλάει, εξάλλου ξέρεις την αδυναμία μου στα pets Θα βγάζω και τον Grunty μου έξω και θα κάνω το wow, starcraft
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Είστε ωραίοι ρε παίδες! Αύριο φορτώνω την prepaid και αγοράζω μαζί με τα εισιτήρια των διακοπών, (αν φτάσουν τα € αλλιώς...ΜΟΝΟ STARCRAFT II χαχαχαχαχα!)
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 89.90 είχε αλλά με 21% ΦΠΑ Τόσο έχει ρε Ντούλη. Αν σκεφτείς ότι το απλό έχει 60 ευρώ ε άστα να πάνε, οι CE της blizz αξίζουν ωστόσο. Απλά έγινε το merge με την Moneyvision και γι'αυτό θα υποφέρει ο ποπός μας στις τιμές :/ 70 κάτι ευρώ βγαίνει από το game αν θυμάμαι καλά. http://www.youtube.com/watch?v=IdwMUoussaQ Αυτό δίνει, δεν με χαλάει, εξάλλου ξέρεις την αδυναμία μου στα pets Θα βγάζω και τον Grunty μου έξω και θα κάνω το wow, starcraft Πόσο τρισάθλιο μπορεί να είναι αυτό το pet? Perky FTW!!! 60 το έχουν οι μάγκες των καρτέλ που λέγονται Πλαίσο - E-shop. Στο skroutz το βρίσκεις και 50 και απ' έξω το παίρνεις και με λιγότερα, όπως από το blahdvd.
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλό και το perky αλλά way too common....... Τα πάντα στην Ελλάδα, πάντα ακριβότερα είναι :/ Μακάρι να ήταν μόνο τα games. Mε το blah τι έγινε και άλλαξες στάση? Εσύ δεν το έκραζες γιατί δεν σου είχαν στείλει ένα δέμα? Έχω να πάρω κανένα 6μηνο από εκεί αλλά μάλλον θα το τιμήσω λίαν συντόμως μιας και έχει κάτι τίτλους για το wii που δεν μπορώ να βρω αλλού σε τόσο yam yam τιμές.
finch Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Είστε ωραίοι ρε παίδες! Αύριο φορτώνω την prepaid και αγοράζω μαζί με τα εισιτήρια των διακοπών, (αν φτάσουν τα € αλλιώς...ΜΟΝΟ STARCRAFT II χαχαχαχαχα!) Έτσι μπράβο.:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα