ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Φυσικα και μονο για το single player εγω αλλα παιζει να μου το φερει ο θειος. Ουτε με νοιαζει για το multiplayer κομματι απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κατι σε lan.
Merdock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Κι εγώ κυρίως για το SP θα το πάρω. Σε ότι strategy έχω παίξει μέχρι τώρα(και είναι αρκετά) δεν έχω παίξει ποτέ multiplayer με άγνωστους. Τερματίζω το SP και μετά παίζω στα MP maps εναντίον της CPU ή παίζω με έναν φίλο μου στην ίδια ομάδα εναντίον της CPU ή εναντίον του.Γενικά μου αρέσει να κάθομαι να φτιάχνω άμυνα,να κάνω όλες τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις και στο τέλος να φτιάχνω στρατό για επίθεση,οπότε στο MP που συνήθως(απ'ότι υποθέτω) κάνουν rush οι αντίπαλοι δεν θα είχα και πολύ μέλλον με αυτή τη τακτική.Βέβαια ίσως αυτή τη φορά να δοκιμάσω να παίξω και κανά αγώνα MP.
xctaek21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 χωρις multiplayer δεν θα λεει.. Υ.Γ. γιαυτους που λενε οτι θα παιξουν μονο sp
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Το MP του θα είναι τσάμπα ή θα ζητάει καρτούλες ανανέωσης όπως στο WoW?
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Τσαμπα θα ειναι αλλα οπως και να παιζεις θα το κανεις παντα μεσω Battlenet.
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δε με πειράζει αυτό, αρκεί να μην τους πληρώνω συνδρομή. Πληρώνω ήδη στο WoW δεν θα τους πλουτίσω και στο SC2 PS Τώρα που το σκέφτομαι όχι μόνο δεν με πειράζει, αλλά θα πετύχω και τον πελάτη τον chill μέσα και θα του αλλάζω τον αδόξαστο. Προβλέπεται καυτό το καταχείμωνο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 από την στιγμή που το game δεν είναι MMO δεν πληρώνεις μηνιαία συνδρομή βασικά πράγματα
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Με την Activision για αρχηγο μην εισαι ποτε σιγουρος για τιποτα. Εδω περα συζητανε να φτιαξουν ενα -pay to play- μοντελο για το Call of "dooty".
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 από την στιγμή που το game δεν είναι MMO δεν πληρώνεις μηνιαία συνδρομή βασικά πράγματα Aυτή είναι κοινή λογική που όμως περιορίζεται σε εμάς τους καταναλωτές. Όταν έχεις να κάνεις με τη Blizzard δεν ξέρεις τί θα σου ξημερώσει και το γνωρίζεις εσύ ειδικά, καλύτερα από εμένα. ---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:42 ---------- Με την Activision για αρχηγο μην εισαι ποτε σιγουρος για τιποτα. Εδω περα συζητανε να φτιαξουν ενα -pay to play- μοντελο για το Call of "dooty". Στα λόγια μου
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 PS Τώρα που το σκέφτομαι όχι μόνο δεν με πειράζει, αλλά θα πετύχω και τον πελάτη τον chill μέσα και θα του αλλάζω τον αδόξαστο. Θα με κλας τα κάκαλα !!! Κάτσε να σε δούμε online πρώτα γιατί και το battlefield πήρες αλλά ούτε που φάνηκες...... Κλασσικός paladin, μεγάλα λόγια μόνο μέσα από την bubble του
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Θα με κλας τα κάκαλα !!! Κάτσε να σε δούμε online πρώτα γιατί και το battlefield πήρες αλλά ούτε που φάνηκες...... Κλασσικός paladin, μεγάλα λόγια μόνο μέσα από την bubble του Δεν είναι του γούστου μου τα FPS, απλώς έλεγα να το ξεκινήσω για την παρέα. Τα RTS από την άλλη είναι διαφορετική ιστορία. Από που το πήρες να το χτυπήσω ψωμοpriestουλά?
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Από που να το πάρω ρε, αφού ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει? Από Πλαίσιο το περιμένω την άλλη εβδομάδα.
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Από που να το πάρω ρε, αφού ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει? Από Πλαίσιο το περιμένω την άλλη εβδομάδα. Είπα μήπως έκανες προπαραγγελία από κανένα game ή blahdvd...
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν μου απάντησε κάποιος και επανέρχομαι. Σε sp όταν η blizzard κάνει maintenance όπως την Τετάρτη δεν θα μπορεί κανείς να παίξει? αφού θα θέλει login στο battlenet Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Είπα μήπως έκανες προπαραγγελία από κανένα game ή blahdvd... Παρήγγειλα την collectors εδώ και καιρό από το Πλαίσιο μιας που το blah δεν την είχε και δεν την έχει ούτε και τώρα, στο δε game, την ώρα που έγινε διαθέσιμη στο πλαίσιο δεν υπήρχε για παραγγελία. Οπότε.....Blizz και collectors πάνε μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα