sharky.gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 αρα απο οτι καταλαβαινω...αν εχεις cd key ολα καλα.....τωρα να βρουμε ενα site που πουλαει cd keys για το starcraft 2 πιο φτηνα The download itself is only available if you are planning to buy the DIGITAL version of StarCraft II directly from Blizzard .....only available if ..... buy .......directly from Blizzard όποτε μάλλον αυτό που λες δεν παίζει. Digital Download? Μόνο από την blizzard και στην τιμή που θέλει αυτή. :-S
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 παιδιά εμείς που έχουμε κάνει προπαραγγελία την κολέκτορα από πλαίσιο εδώ και μήνες μήπως πρέπει να τους πάρουμε τηλέφωνο για επιβαιβέωση?
Str Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 τι ρωτάς και δεν το κάνεις? κανένα σχόλιο στο forum από όσους παίζουν ρε παιδιά? εγώ νομίζω πως όσο και να παίξω, νούμπακλας θα παραμείνω!!! ειμαι silver και τρώω το αηδόνι το ένα μετά το άλλο!!! τι διάολο?
LuNaTiC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 τι ρωτάς και δεν το κάνεις? κανένα σχόλιο στο forum από όσους παίζουν ρε παιδιά? εγώ νομίζω πως όσο και να παίξω, νούμπακλας θα παραμείνω!!! ειμαι silver και τρώω το αηδόνι το ένα μετά το άλλο!!! τι διάολο? Παιξε μαζι με κανα φιλο σου καλυτερα και οχι με random ... εκτος και αν μιλας για Solo ... παντως κανε add αν θες [email protected]
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δεν κατάλαβα. Έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι με τις Campaigns; Ή μιλάμε για το beta-testing του online;
nikoscheng Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 η ATI Mobility Radeon 9700 καλυπτει τις ελαχιστες προδιαγραφες;
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 PC Minimum System Requirements*: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better 12 GB available HD space 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users) DVD-ROM drive Broadband Internet connection 1024X720 minimum display resolution Φαντάζομαι πως όχι......
nikoscheng Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 σε λαπτοπ την ελαχιστη, απο ποσα ευρω την ποιανω; αν ξερει κανεις και σε μακ...
alan2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 DRM ? ειναι νωρίς , θα δούμε οταν κυκλοφορήσει...
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 ρε παίδες, εγώ είμαι ο ΜΟΝΟΣ που σκέφτομαι να το αγοράσω κυρίως για το SP ; Όντας της "σχολής" του Supreme Commander (του 1, όχι του Supreme Failure 2) ποτέ δεν μου άρεσε το στυλ rock-scissors-paper σε χάρτες για 5x5 με units cap κάτω της εκατοντάδας... άλλα το SP θυμάμαι από το SC1 ότι ήταν epic. Για να πω την αλήθεια βέβαια, ποτέ δεν το τερμάτισα - σταμάτησα στο σημείο του Brood Wars που η Kerigan έρχεται στα "συγκαλά" της και πάει να βοηθήσει τους Protoss.
sYn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Και εγώ θα το πάρω μόνο για το single player, γιατί έτσι γουστάρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα