chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ειχα προπαραγγείλει το collectors απο Πλαισιο' date=' σας ειχαν παρει τηλεφωνο για επιβεβαιωση της προπαραγγελίας?[/quote'] Εγώ τους πήρα μιας και μου έστειλαν mail να επικοινωνήσω μαζί τους. Και γύρω στις 20 θα τους ξαναπάρω για επιβεβαίωση και λεπτομέρειες. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
parsifal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 @τους 2 από πάνω: Offtopic είναι να μαλώνετε για το τί είναι και τί δεν είναι offtopic. Γι' αυτό σας παρακαλώ να το σταματήσετε εδώ!
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 @τους 2 από πάνω: Offtopic είναι να μαλώνετε για το τί είναι και τί δεν είναι offtopic. Γι' αυτό σας παρακαλώ να το σταματήσετε εδώ! Όχι @τους 2 από πάνω αλλά @τους 2 πάνω από τον από πάνω είναι το σωστό Εγώ δεν έκανα τίποτα είμαι αθώος, όχι άλλο ban κλπ κλπ
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πφφφφ εύκολο το έχεις? Μου πήρες και το Battered Hilt πριν κάποιους μήνες (η sophi είναι ο char μου στο wow) η χαλάρωση δεν είναι για μένα p.s. i know πως είναι απλή συνωνυμία το name αλλιώς θα χα φάει ban και τότε που έχασα το item στο roll muhahaha /end offtopic
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγώ τους πήρα μιας και μου έστειλαν mail να επικοινωνήσω μαζί τους. Και γύρω στις 20 θα τους ξαναπάρω για επιβεβαίωση και λεπτομέρειες. Sent from my iPod touch using Insomnia.app ωχ!!! τετοιο email δεν μου εστειλαν...αλλα στο λογαριασμο εχω σε εξελιξη την προπαραγγελια......εχε γουστο...θα γινει χαμος... Μαθατε αν παιζει καποιο event εναρξης οπως με το wotlk σε διαφορα καταστηματα που ανοιξαν μεσανυχτα?
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Don't worry από τι μου παν, υπήρχε θέμα σχετικά με την παραλαβή από το κατάστημα που είχα επιλέξει και τα προϊόντα που βρίσκονται σε φάση προπαραγγελίας.
sYn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 η νέα μου υπογραφή στο forum θα είναι αυτή... Ακόμα να την βάλεις; Υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε ποτέ καμιά ελληνική λεξούλα; Να μιλά ο Jim Raynor και να λέει: "Θα σε αφανίσω σκουλήκι.."
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ακόμα να την βάλεις; Υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε ποτέ καμιά ελληνική λεξούλα; Να μιλά ο Jim Raynor και να λέει: "Θα σε αφανίσω σκουλήκι.." αι γουιλ ιτ γιου γορμ !!!!!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε ποτέ καμιά ελληνική λεξούλα; Να μιλά ο Jim Raynor και να λέει: "Θα σε αφανίσω σκουλήκι.." Το PC Master είχε κάνει ένα voicepack για το StarCraft.
The_Sheep Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Europe has begin patching SC2 500 megs patch when you start your client.... Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Εντάξει
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Σημερα θα βγει μονο το patch αυριο θα ανοιξει ο server ετσι ακουσα εγω
xctaek21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 παιδια απο που μπορω να το παρω (εξωτερικο) πιο φθηνα και να μου ερθει 27 του μηνος (δηλαδη να μην περιμενω) Ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα