Nik.K Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παιδες μην τσακωνεστε, ελεος δλδ. Η Blizzard θα φυγει με εκκατομυρια στην τσεπη, εμεις δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.
mrunbox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Ακριβώς φίλε μου.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2010 από mrunbox
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 την χρονιά που δεν έχει Φλεβάρη...
Sir Pretender Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το σταρκραφτ 3 ποτε βγαινει; Κάτι ξέρεις εσύ... Βασικά επειδή το StarCraft II έχει καθυστερήσει τόσο, είπαν ότι θα βγάλουν πρώτα το StarCraft III και μετά ασχοληθούν και με το ΙΙ. Πέρα απ' την πλάκα πάντως, σε ότι αφορά τα regions, και στο παρελθόν υπήρχε διαχωρισμός (US west, US east, Europe, Asia) αλλά το πού θα παίξεις ήταν δωρεάν! Σήμερα π.χ. έπαιζες Αμερική, χθες ήσουν Ευρώπη. Ναι, lag υπήρχε (άλλες και οι εποχές) αλλά η επιλογή ήταν δικιά σου, ενώ τώρα...
PCM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 καλά αυτό με το LAN άστο, είναι δουλειά για τα fanboys. Την πρώτη βδομάδα του release θα χει βγει Mod, να' σαι σίγουρος..
mrunbox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 hehe καλά σίγουρα τα Workarounds παίζουν παντού.. πόσο μάλλον στο Starcraft 2.
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Αποχαιρετισμός τις BETA με 1vs1 τουρνουά!!! Για περισσότερες πληροφορίες κλικ στα: http://www.starcraft2.gr/index.php?option=com_kunena&Itemid=113&func=view&catid=11&id=548 και http://www.ragingknights.gr/sc2 Have Fun
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παντως θαβεις τον αλλο ρε μπαγασα αλλα συνεχιζεις το promotion
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Τουρνουά κάνουν φίλε μου ... Τι να σου πώ ... Άμα νομίζεις οτι έκανα τόσα χρόνια εδώ μέσα 1700 πόστ για να μπορώ να κάνω κάποια στιγμή spam το site μου ... ε είσαι "αλλού" Το Τουρνουά δεν γίνεται ΚΑΝ απο το site μου αλλα απο τους RagingKnights... το ποιός προμοτάρει το site του και μόνο φαίνεται πολύ καλά μάλιστα και μερικόι ΕΥΤΥΧΩΣ το έχουν καταλάβει...*αν θες screenshot γι αυτά που σου λέω να στα στείλω στο email σου όποτε θες... όλο το παραπάνω που σου έγραψα για να καταλάβεις κιόλας ποιός το βλέπει ανταγωνιστικά και ποιός νοιάζεται πιο πολύ για το community.
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Οκ δλδ ειναι πιο σωστο να προμοταρεις ενα αλλο site μαζι με το δικο σου δλδ ? Τουλαχιστον αν ειναι ετσι μην τσακωνεστε, ο καθενας να κανει το promotion που θελει και τελειωνει εκει το θεμα.
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δεν προμοταρω ουτε το δικο μου site ουτε το αλλο ... δινω απλα 2 link στα οποια ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να δει περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το τουρνουα. Και μαλλον εχεις καταλαβει λαθος καποια πραγματα... Εγω ποτε δεν ειπα ο Χ να μην προμοταρει το site του ... Απλα ειχε γινει συγκεκριμενο θεμα οτι σε ολα τα φορουμ που εγω εγραφα το μυνημα μου για το site ...ερχοταν καποιος αλλος και εγραφε στο δικο μου θεμα ακριβως απο κατω... οποιος θελει να κανει Promote το δικο του site ας το κανει σε δικο του θεμα απλα.
altair Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 βλεπω όλα τα καλά παιδιά στο sc community... μπραβο μπράβο ! ονόματα όπως του ρεπ η του λουνάτικ έχουν ένα ειδικό βάρος ... πώς να το κάνουμε ... είναι πολλά τα χρόνια του crushridge...του thammer... του neptulon... χαίρομαι που μερικά παιδιά δεν μεγαλώνουν ποτέ (και εγω μαζί τους !)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα