LuNaTiC Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Συντομα θα ειμαι σε θεση να δωσω εγω μερικα αλλα μαλλον με την μορφη διαγωνισμου... stay tuned
Pantelwolf Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Είμαι ο τελευταίος των μοικανών που περιμένει key απο το battle net...
Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 btw, to Battle.net θα υποστηρίζει Facebook σε αρκετά μεγάλο βαθμό λέει η Blizzard. Άγνωστο παραμένει για την ώρα το κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει και τα παιχνίδια (λέγε με SCII, D3 και WoW) -"πήγε καλά το Raid; Μοιράσου το στο FB"
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μόλις άνοιξαν οι προπαραγγελίες για τον κολέκτορα στο πλαίσιο. Προλάβετε! http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Blizzard-Starcraft-II-Wings-Of-Liberty-Collectors-Edition-CD00-01918.htm
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Βοηθηστε εναν φτωχο γερασμενο με πατεριτσες και γυψο να περασει τις μερες του μεσα στο σπιτι κανοντας κατι . ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ενα κλειδι ρε παιδια 24 ωρες κλεισμενος δεν παλευετε !
chill Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μόλις άνοιξαν οι προπαραγγελίες για τον κολέκτορα στο πλαίσιο. Προλάβετε! http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Blizzard-Starcraft-II-Wings-Of-Liberty-Collectors-Edition-CD00-01918.htm LIES !!! Εδώ και δυο ημέρες είναι διαθέσιμο το προϊόν. Έτυχε να το πετύχω πάνω σε refresh και το παρήγγειλα. Btw μην επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα γιατί για το συγκεκριμένο προϊόν δεν λειτουργεί η συγκεκριμένη επιλογή και θα σας στείλουν αμέσως email να επικοινωνήσετε μαζί τους (thank Zeus το Πλαίσιο δεν έχει αναμονή )
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γενικά στο πλαίσιο για προπαραγγελίες δεν μπορείς να κάνεις παραλαβή από κατάστημα και ιδίως σε τέτοια κομμάτια που γίνονται ανάρπαστα. Μόνο να έχω πάρει σειρά ..
chill Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Είναι αρκετά προβληματικό το online κατάστημα του Πλαισίου δυστυχώς και χρειάζεται για αρκετούς λόγους τηλεφωνική επικοινωνία (π.χ. δεν έχει ούτε ακύρωση, αν είναι δυνατόν)
Xorxhs! Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 μα καλα δεν θα δωσουν καποιο extra δωρακι? Αντε να μπαινουν και κανα eshop/papasotiriou στο παιχνιδι..
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Will we still be able to play multiplayer matches of StarCraft II with all three races? Yes! From the beginning, StarCraft II will be a fully featured multiplayer game, and all three races will be available for competitive play. Καλο αυτο ... Ποιος ο λογος υπαρξης των expansion δεν καταλαβαινω . Απο οτι καταλαβα καθε επισοδειο θα εχει μια φυλη ετσι δεν ειναι ?
lizart684 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αυτό είχα ρωτήσει κ εγώ σε προηγούμενο post! Εγώ το θέλω ΜΟΝΟ για online. Άρα το κολλεκτορς κ τέλος! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Οταν λενε οτι θα βαλουν μια φυλη σε καθε expansion εννωουν στο single player campain. Στο multiplayer θα υπαρχουν και οι τρεις φυλες απο την αρχη. Και σε καθε expansion πιθανον να προσθετουν και νεα units σε καθε φυλη. Το πρωτο κομματι θα εχει campain μονο με terran
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 το main game θα έχει το μόνο campaign των Terrans, το 1ο expansion των Zergs και το 2ο των Protoss...
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 εγω παντως που επαιξα σημερα μπορω να πω οτι το παιχνιδι ΤΑ ΣΠΑΕΙ ... πολυ καλο αψογο αξιζε την αναμονη των 10 + ετων που περασαν απο τοτε που τελιωνα το Λυκειο μεχρι τωρα που ειμαι <<παπους>>
Pantelwolf Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Οι κλέφτες στο πλαίσιο 60 ευρώ η προπαραγγελία της κανονικής έκδοσης. Στο zavvi έχει 37 με τα μεταφορικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα