Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Άμα δεν έχουν τι να τα κάνουν οι κ.κ. της Blizzard, ας τα δώσους σε όσους έχουμε κάνει αίτηση εδώ και 1-2 χρονάκια και περιμένουμε πως+πως!
altair Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 δώστε beta στον λαό! εν αναμονή εξελίξεων η σελιδούλα μου στο μαχόμενο δίκτυο... http://img405.imageshack.us/i/battlenet2010.jpg/
Tredor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 όποιος ξανα-προλάβει 4PWV7Z-F8FC-NB6JY6-GECJ-MZVN4J
The_Sheep Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ευχαριστωωωωωωωω...να εισαι καλααααααααααααααα
kebinB Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) πραγματικά δλδ εχω μακ επρεπε να εχω περισσότερες ελπίες να μου δωσουν ένα beta κλειδί. να δουμε οταν θα βγει ο client μεσα σοτν απρίλιο αμα θα ειμαι τυχερος. σταματήσανε να δίνουνε invites; ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ BETA ΓΙΑ ΜΑΚ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΝΕΤΚΑΦΕ. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2010 από kebinB
The_Sheep Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Αν καποιος ψηνεται για κανα παιχνιδακι, 1vs1 2vs2 ας με κανει add Bestnickname.ever
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Η Blizzard πρέπει να στέλνει προσκλήσεις σε όλους πλέον... Σήμερα ήρθε, επιτέλους, η δική μου. Λέω να ξεκινάω σιγά-σιγά να καταστρέφομαι.
Allokotos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 άμα βρεθεί κανά κλειδί παιδιά το mail μου είναι [email protected] Ευχαριστώ βρεθεί δεν βρεθεί κλειδί
THEMACHINE Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έχω 4 παιχνίδια της Blizzard και τουλάχιστον 4 χρόνια συνδρομή wow και ακόμα δεν μου στείλαν beta key. WTF ??? Sent from my iPhone using Insomnia.app
Sugizo Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έχω 4 παιχνίδια της Blizzard και τουλάχιστον 4 χρόνια συνδρομή wow και ακόμα δεν μου στείλαν beta key. WTF ??? εδω κολαει το "welcome to the club"
Darthvagos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγω παλι εχω 7 παιχνιδια κ ακομα.........:S αλλα οι τις Blizzard θεωρησαν μεγαλο κοπο να κανουνε ενα απλο search κ να στελνανε τουλαχιστον πρωτα σε αυτους που εχουνε τα classic Sc που στην ουσια αυτοι πρωτα πρεπει να τεσταρουνε βρηκαν την ευκολη λυση aka Random κ ετσι αυτοι που εχουνε ενα απλο trial wow να εχουνε key :S
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Όλα τα beta key σε όλα τα παιχνίδια είναι random εκτός από λίγες περιπτώσεις που κάνουν give away μερικά μόνο keys μέσω διάφορων διαγωνισμών ή με την αγορά special edition πραγμάτων που είναι καθαρά θέμα promotion. Δεν είναι θέμα βαρεμάρας αλλά τακτικής, εξάλλου έτσι όπως γίνεται πλέον η beta στα παιχνίδια δεν γίνεται για να δοκιμάσει η εταιρεία το παιχνίδι μιας και υπάρχει μηδαμινό feedback από την πλευρά των χρηστών που δεν έχουν καμία διάθεση να βοηθήσουν ούτε στα survey ούτε στα reports, αλλά περισσότερο για promo και δημιουργία hype.
The_Sheep Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 http://www.shacknews.com/onearticle.x/63203 60 $ πολλα λεφτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα