Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εμένα? Εμένα κανείς δε με θέλει για φίλο του? Θα είμαι καλός... ένα κλειδάκι θέλω μόνο!
sazistas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πράγματι σήμερα μου ήρθε και μένα δεύτερη πρόσκληση για beta: Congratulations! This is an additional invitation to the beta test for Blizzard Entertainment’s StarCraft® II: Wings of Liberty™ for you to share with a friend! :-D
THEMACHINE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Θα ήθελα και εγώ ένα κλειδάκι αν περισσεύει ..... ευχαριστώ ! [email protected]
kagouras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Οποιος εχει δευτερο key και δεν εχει κανεναν για να κανει ivite θα του ειμαι ευγνόμων.ας κανει το καλο και ασ στηλει ενα mail...thnx!! [email protected]
herc2k8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 αν περισσευει κλειδι και σε εμενα 1 στειλτε σε pm
SpY Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 και εδώ κανένα κλειδί αν περισσευει > [email protected] tnx
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 :rolleyes: Αν περισσεύει κλειδί χμμ αγνοήστε τους παραπάνω και στείλτε το εδώ
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 οποιο καρντασι του περισσευει κλειδακι θα ηθελα και εγω ενα τουλαχιστον τις ωρες που η γυναικα ειναι στην δουλεια να μην κοιταω το ταβανι [email protected]
Str Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ε! δεν παίζω!!! εγώ ζήτησα (και ευγενικότατα) δεύτερος! ολοι οι άλλοι ήρθαν τρίτοι!!! και τεταρτοι και πεμπτοι και έκτοι και έβδομοι και τα σχετικά...
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 παιδια 2 ατομα εχουν απο εδω beta, λογικα τα εχουν δωσει ηδη.
sharky.gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 όποιος προλάβει... R4Z6ZD-JRNZ-7TVWG4-4XPK-D99GEC
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 The authentication key you entered has already been claimed. Each authentication key can only be redeemed once. Please refer to your games section of the home page to review the keys attached to this Battle.net account. If you're sure you have not previously claimed this key, please double-check the spelling and enter it now. For more information on authentication keys, please visit our Support Site. ασαδασκδασκ'λδσα΄σ'ασαδασκδασκ'λδσα΄σ'ασαδασκδασκ'λδσα΄σ'ασαδασκδασκ'λδσα΄σ'
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 The authentication key you entered has already been claimed. Each authentication key can only be redeemed once. Please refer to your games section of the home page to review the keys attached to this Battle.net account. If you're sure you have not previously claimed this key, please double-check the spelling and enter it now. For more information on authentication keys, please visit our Support Site. ασαδασκδασκ'λδσα΄σ'ασαδασκδασκ'λδσα΄σ'ασαδασκδασκ'λδσα΄σ'ασαδασκδασκ'λδσα΄σ' Φίλε μου το είδα ακριβώς στο λεπτό που δημοσιεύθηκε... και δυστυχώς είχα την ίδια κατάληξη. Όποιος το πρόλαβε, ας το χαρεί!
The_Sheep Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 τι στο καλο και δευτερο wave friend invite ?!!! #@$%#@%$#^%$^&$^%& http://forums.battle.net/thread.html?topicId=23767564167&sid=5000&pageNo=2 εμεις ποτε θα παρουμε......εγω ποτε θα γινω μανααααααααααα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα