kosmasgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πότε αναμένεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ζησε ΜΑΗ μου ..να φας τριφυλλι απο key ακομα τιποτα...αλλα μπηκα σε "λαθος" closed beta...αυτη του Lego Universe! οποιος θελει ανταλαγη με αυτη του starcraft ...msg me Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2010 από The_Sheep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotbilly Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ζησε ΜΑΗ μου ..να φας τριφυλλι απο key ακομα τιποτα...αλλα μπηκα σε "λαθος" closed beta...αυτη του Lego Universe! οποιος θελει ανταλαγη με αυτη του starcraft ...msg me και εγω starcraft θελω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ασε ξενερωσα...Οσο καλο ειν'αυτο,τοσο μαπα κανανε το σαπριμ κομαντερ..... μη μου το θυμίζεις, ακόμη δεν μπορώ να το πιστεύσω ότι έκανα unistall μέσα σε 10mins το RTS που περίμενα πως και πως /offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε guys ειμαι στην beta του SC2 αλλά όταν πάω να ανοίξω το game βγάζει black screen και μετά πίσω στο desktop. Τι να φταίει λέτε? Win XP sp3 Ati 4890 No Antivirus installed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε guys ειμαι στην beta του SC2 αλλά όταν πάω να ανοίξω το game βγάζει black screen και μετά πίσω στο desktop. Τι να φταίει λέτε? Win XP sp3 Ati 4890 No Antivirus installed παρομοίως.. σημερα λέω να το ξαναεγκαταστήσω μπας και.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε guys ειμαι στην beta του SC2 αλλά όταν πάω να ανοίξω το game βγάζει black screen και μετά πίσω στο desktop. Τι να φταίει λέτε? Win XP sp3 Ati 4890 No Antivirus installed φταίει το pc... δεν υποστηρίζει το παιχνίδι. στείλε μου το beta key σε pm για να μην καταστραφεί ο υπολογιστής σου!!!!!! :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotbilly Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ρε παιδια που βρισκεται τα cd-key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ρε παιδια που βρισκεται τα cd-key? Δεν νομίζω να υπάρχει cdkey , Απλώς Κάνεις Login με το Acount που έχεις στο Bnet. εφόσον σου έχουν στείλει ότι σε δέχτηκαν στην Beta Έτσι έγινε σε μένα , εκτός αν έχει κάπου και δεν το πρόσεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotbilly Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω να υπάρχει cdkey ,Απλώς Κάνεις Login με το Acount που έχεις στο Bnet. εφόσον σου έχουν στείλει ότι σε δέχτηκαν στην Beta Έτσι έγινε σε μένα , εκτός αν έχει κάπου και δεν το πρόσεξα hmmm ok...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Λεει αυτοι που ειναι ηδη στην beta πηραν mail για friend invite! αν δεν εχετε φιλους καντε εμενα invite ! Lol ... σοβαρα τωρα αν περισσευει τιποτις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 αν ισχύει τπτ τέτοιο όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας ρίξει και προς τα δώ μια πρόσκληση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 GIEF PLX :ο (οεο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Κι εγώ θέλω κλειδί για αυτή τη βρωμοbeta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 και εγω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα