alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Αν και ξέρω ότι κανείς μας δεν συχνάζει στις σκοτεινές γωνιές του ιντερνέτ... μήπως κανείς κατά τύχει δοκίμασε την beta που υποτίθεται ότι είναι σπασμένη για όλους; Να μπω στον κόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Αν και ξέρω ότι κανείς μας δεν συχνάζει στις σκοτεινές γωνιές του ιντερνέτ... μήπως κανείς κατά τύχει δοκίμασε την beta που υποτίθεται ότι είναι σπασμένη για όλους; Να μπω στον κόπο; Αμα δεν σε χαλαει να παιζεις με τελειως ηλιθιο AI μπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ε, μην είσαι και τόσο κατηγορηματικός για το ΑΙ... Κυκλοφορούν υπέροχοι χάρτες, τόσο υπέροχοι που στα 12-13 λεπτά το παιγνίδι τελειώνει... εις βάρος του παίχτη. Κάθε 2-3 μέρες βγαίνουν νέες βελτιώσεις, δοκίμασε και αποφάσισε για λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 ε, απλά και μόνο για να δω το παιχνίδι δεν με χαλάει το ΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 τι έγινε ρε παιδιά με το starcraft 2? είδε η blizzard ότι την έκαναν κόσκινο την Βeta και παίζουν πλέον όλοι και άρχισε να μοιράζει σε όλους πλέον beta invites???? μόλις πριν από λίγο μου ήρθε email απο blizzard Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of StarCraft® II: Wings of Liberty™. :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a40ntistos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 sazistas πότε είχες κάνει αίτημα για beta key ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 sazistas πότε είχες κάνει αίτημα για beta key ??? πριν μια βδομάδα περίπου, και να φανταστείς τότε δημιούργησα και battlenet account, πέρασα και το cdkey που είχα από αγορασμένο starcraft 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 εμενα ακομα τιποτα....ειμαι πολυ γκαντεμης τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a40ntistos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 και εμένα πως και πως περιμένω τόσες μέρες.. κοιτάω συνέχεια το mail.. lol.. Άντε blizzard τρέλανε μας και μοίρασε κλειδιά στο λαό !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ακομα και οι powerglove καηκαν με την beta :lol: Well it's 5 in the morning, we're leaving for a double tour in a little more than a day, I haven't packed, and i'm not going to sleep anytime soon. Thanks, Starcraft 2 Beta. Seriously, thanks to Andrew at Blizzard for hooking us up with Beta keys out of the blue. I never imagined my life could be ruined and made complete by a game. http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=11176919&blogId=530189353 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotbilly Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 σορρυ αλλα υπαρχει κανεις που να μπορει να στειλει beta σιντι κι;;;; αν ναι pm για να συνενοηθουμε !! το χρειαζομαι πολύύύύύύ και αν θέλει μπορώ να δόσω gold σε wow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 αν σκεφτούμε πόσο πουλάνε τα beta keys στο ebay, φαντάζομαι ότι πρέπει να δώσεις πολύ gold σε wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotbilly Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 αν σκεφτούμε πόσο πουλάνε τα beta keys στο ebay, φαντάζομαι ότι πρέπει να δώσεις πολύ gold σε wow δινωωωωωωωωωωω αρκει να να ισχίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τι παιχνίδαρος θέε μου. Άξιζε την αναμονή. Γκάψιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τι παιχνίδαρος θέε μου. Άξιζε την αναμονή. Γκάψιμο... Ασε ξενερωσα...Οσο καλο ειν'αυτο,τοσο μαπα κανανε το σαπριμ κομαντερ..... Τα διαολια μου μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα