Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και ξέρω ότι κανείς μας δεν συχνάζει στις σκοτεινές γωνιές του ιντερνέτ... μήπως κανείς κατά τύχει δοκίμασε την beta που υποτίθεται ότι είναι σπασμένη για όλους; Να μπω στον κόπο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και ξέρω ότι κανείς μας δεν συχνάζει στις σκοτεινές γωνιές του ιντερνέτ... μήπως κανείς κατά τύχει δοκίμασε την beta που υποτίθεται ότι είναι σπασμένη για όλους; Να μπω στον κόπο;

Αμα δεν σε χαλαει να παιζεις με τελειως ηλιθιο AI μπες

Ε, μην είσαι και τόσο κατηγορηματικός για το ΑΙ...

Κυκλοφορούν υπέροχοι χάρτες, τόσο υπέροχοι που στα 12-13 λεπτά το παιγνίδι τελειώνει... εις βάρος του παίχτη.

Κάθε 2-3 μέρες βγαίνουν νέες βελτιώσεις, δοκίμασε και αποφάσισε για λογαριασμό σου.

τι έγινε ρε παιδιά με το starcraft 2? είδε η blizzard ότι την έκαναν κόσκινο την Βeta και παίζουν πλέον όλοι και άρχισε να μοιράζει σε όλους πλέον beta invites???? μόλις πριν από λίγο μου ήρθε email απο blizzard :-D

Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of StarCraft® II: Wings of Liberty™.

:-D:-D:-D

sazistas πότε είχες κάνει αίτημα για beta key ???

πριν μια βδομάδα περίπου, και να φανταστείς τότε δημιούργησα και battlenet account, πέρασα και το cdkey που είχα από αγορασμένο starcraft 1.

ακομα και οι powerglove καηκαν με την beta :lol::lol::lol:

Well it's 5 in the morning, we're leaving for a double tour in a little more than a day, I haven't packed, and i'm not going to sleep anytime soon. Thanks, Starcraft 2 Beta.

Seriously, thanks to Andrew at Blizzard for hooking us up with Beta keys out of the blue. I never imagined my life could be ruined and made complete by a game.

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=11176919&blogId=530189353

σορρυ αλλα υπαρχει κανεις που να μπορει να στειλει beta σιντι κι;;;; αν ναι pm για να συνενοηθουμε !! το χρειαζομαι πολύύύύύύ και αν θέλει μπορώ να δόσω gold σε wow.

Τι παιχνίδαρος θέε μου. Άξιζε την αναμονή. Γκάψιμο...

Ασε ξενερωσα...Οσο καλο ειν'αυτο,τοσο μαπα κανανε το σαπριμ κομαντερ.....

Τα διαολια μου μεσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...