Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραίος...

να σου πω, αν επιτρέπεται...

το ζουμ ιν-ουτ είναι λειτουργικό ή εφετζίδικο μόνο;

επίσης το ΑΙ τί λέει; έχεις δοκιμάσει τακτικές από το 1;

Οχι, πιο πολυ εφετζιδικο ειναι.

Δεν εχω δοκιμασει τακτικες απο το 1 ακομα. Το ΑΙ ειναι αρκατα καλο παντως!

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hands-on με τη beta εδώ για όποιον τον ενδιαφέρει μία ακόμα γνώμη για το παιχνίδι, έστω και στην πρώιμη (;) μορφή που βρίσκεται για την ώρα.

Δημοσ.

όποιος θέλει να παίξει starcraft II χωρίς όμως AI , δηλαδή μόνος του μέσα στο χάρτη, έχουν βρει οι technogods τρόπο ;) περισσότερα info στο site των technogods

Δημοσ.
πλεον μπορουμε να παιξουμε και εναντιον του ΑΙ. Ηταν τελικα πολυ γρηγορα τα παιδια που το σπασανε ;)

Το δοκίμασες?Γιατί εμένα μου χτυπάει για trojan(avira).

Δημοσ.

οντως δουλευει απλα το AI ειναι πολυ ευκολο, επαιξα terran vs prottos και οι prottos ουτε αεροπλανα φτιαξαν ουτε αναβαθμισεις κανανε, απλα κανανε μια βασικη αναπτυξη

• Super Moderators
Δημοσ.
οντως δουλευει απλα το AI ειναι πολυ ευκολο, επαιξα terran vs prottos και οι prottos ουτε αεροπλανα φτιαξαν ουτε αναβαθμισεις κανανε, απλα κανανε μια βασικη αναπτυξη

prottos seems like proktos :P (οεο)

Δημοσ.

Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει ένα καλό summary της υπόθεσης του sc+brood war για να θυμηθούμε σιγα σιγά τι παίζει, ας το ποστάρει.

Δημοσ.
Για mac είναι η beta η μόνο για windows ;;;

Πρέπει να είναι και για Mac γιατί είχε επιλογή όταν έκανες την αίτηση.Εγώ Mac έβαλα μιας και υπέθεσα ότι θα ναι λιγότεροι οπότε ίσως έχω περισσότερες ελπίδες να με διαλέξουν:P

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί ψάχνω να την κατεβάσω με τον πλάγιο τρόπο αλλά μόνο για windows βρίσκω...

Αντε με την παιχνιδάρα κάπως πρέπει να γίνει να το παίξουμε..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...