christos_75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ωραίος... να σου πω, αν επιτρέπεται... το ζουμ ιν-ουτ είναι λειτουργικό ή εφετζίδικο μόνο; επίσης το ΑΙ τί λέει; έχεις δοκιμάσει τακτικές από το 1; Οχι, πιο πολυ εφετζιδικο ειναι. Δεν εχω δοκιμασει τακτικες απο το 1 ακομα. Το ΑΙ ειναι αρκατα καλο παντως!
Sir Pretender Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Hands-on με τη beta εδώ για όποιον τον ενδιαφέρει μία ακόμα γνώμη για το παιχνίδι, έστω και στην πρώιμη ( μορφή που βρίσκεται για την ώρα.
sazistas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 όποιος θέλει να παίξει starcraft II χωρίς όμως AI , δηλαδή μόνος του μέσα στο χάρτη, έχουν βρει οι technogods τρόπο περισσότερα info στο site των technogods
The_Sheep Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 πλεον μπορουμε να παιξουμε και εναντιον του ΑΙ. Ηταν τελικα πολυ γρηγορα τα παιδια που το σπασανε
ScarletK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 πλεον μπορουμε να παιξουμε και εναντιον του ΑΙ. Ηταν τελικα πολυ γρηγορα τα παιδια που το σπασανε Το δοκίμασες?Γιατί εμένα μου χτυπάει για trojan(avira).
The_Sheep Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ναι μια χαρα λειτουργει....τωρα πιο αρχειο προσπαθεις να κατεβασεις δεν ξερω
nifas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 οντως δουλευει απλα το AI ειναι πολυ ευκολο, επαιξα terran vs prottos και οι prottos ουτε αεροπλανα φτιαξαν ουτε αναβαθμισεις κανανε, απλα κανανε μια βασικη αναπτυξη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 οντως δουλευει απλα το AI ειναι πολυ ευκολο, επαιξα terran vs prottos και οι prottos ουτε αεροπλανα φτιαξαν ουτε αναβαθμισεις κανανε, απλα κανανε μια βασικη αναπτυξη prottos seems like proktos (οεο)
adaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει ένα καλό summary της υπόθεσης του sc+brood war για να θυμηθούμε σιγα σιγά τι παίζει, ας το ποστάρει.
Str Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 τι καλύτερο summary θες από το να παίξεις ξανα το παιχνίδι?
Merdock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Για mac είναι η beta η μόνο για windows ;;; Πρέπει να είναι και για Mac γιατί είχε επιλογή όταν έκανες την αίτηση.Εγώ Mac έβαλα μιας και υπέθεσα ότι θα ναι λιγότεροι οπότε ίσως έχω περισσότερες ελπίδες να με διαλέξουν
a40ntistos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρωτάω γιατί ψάχνω να την κατεβάσω με τον πλάγιο τρόπο αλλά μόνο για windows βρίσκω... Αντε με την παιχνιδάρα κάπως πρέπει να γίνει να το παίξουμε..
Cue Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Last time I checked δεν είχε βγει client για mac (αν και είναι στο πλάνο)
Harkon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Λιώνω.. StarCraft® II: Wings of Liberty Beta Test Invitation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα