christos_75 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παντως λογικα Μαιο-Ιουνιο θα βγει το SC2, και καπου Οκτωβρη-Νοεμβρη το Cataclysm. ---------- Προσθήκη στις 11:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:27 ---------- αααααααααααααααααααααααααααα (με κοριτσίστικη φωνή) Σαααααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!(γκουχου, γκουχου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 έχω κάνει register στο battle-net και έχω δηλώσει ενδιαφέρον για την beta από πέρσυ το Πάσχα αν όχι πιο πριν (δεν θυμάμαι ακριβώς), αν δεν παίξω θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 activision ειναι αυτη...ποτε δεν ξερεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ε ναι, να παίρνουμε σειρά οι παλαιότερα δηλωμένοι... Άντε... πρωτοπαρουσιάστηκε πριν μπω στρατο το 2007, απολύθηκα, έπιασα δουλειά, έχω αλλάξει 3 πόλεις αυτά τα 3 χρόνια κι ακόμα ξεροσταλιάζω... Που θα πάει, θα ωριμάσω κάποια στιγμή και θα τα παρατήσω...μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hector__21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 έχω κάνει register στο battle-net και έχω δηλώσει ενδιαφέρον για την beta από πέρσυ το Πάσχα αν όχι πιο πριν (δεν θυμάμαι ακριβώς), αν δεν παίξω θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει! Μια από τα ίδια Thresh...Κ η μαλακία είναι ότι τώρα φεύγω για εξωτερικό και θα μαι με netbook για κάμποσο καιρό και βλέπω να μη παίζω ακόμα και να με διαλέξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι το βλέπω να κυκλοφορεί κάνα εξάμηνο μετά την έναρξη της closed beta. Blizzard είναι αυτή, έχουν καθυστερήσει τόσα χρόνια, στους δυο-τρεις μήνες έξτρα θα κολλήσουν; Απ' ότι μου είχαν πει... κάτι χρόνια πριν τουλάχιστον οι άνθρωποι της εταιρείας, μετά το ξεκίνημα της κλειστής beta, θα χρειάζονταν σίγουρα μέχρι έξι μήνες μέχρι να βγει στην αγορά το παιχνίδι. Οπότε για 'μένα, τέλος καλοκαιριού και θα 'μαι ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 έχω κάνει register στο battle-net και έχω δηλώσει ενδιαφέρον για την beta από πέρσυ το Πάσχα αν όχι πιο πριν (δεν θυμάμαι ακριβώς), αν δεν παίξω θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει! και εγω εχω απο περισυ το μαιο αλλα δυστυχως It doesn't matter at what point you opted in. Those dates will not be considered when the names are taken out of the pool of people that opted in. So someone opting in today will have the same chance of getting into the beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 @ ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Points @ ThReSh . . . Laughing My Ass Off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 που να ψοφίσει το χρυσόψαρό τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μας εχουν βγαλει την ψυχη. Ειδα σε καταστημα παιχνιδι επιτραπεζιο Starcraft κοστος 79€. Δυστηχως δεν εχω κανενα που να ασχολειται με το αντικειμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 http://www.nooz.gr/tech/pro-ton-pilon-i-beta-ekdosi-toi-starcraft-2 Η Blizzard αναφέρει σε blog post της ότι ξεκινάει η beta φάση ελέγχου του αναμενόμενου παιχνιδιού StarCraft 2, με τον τίτλο να είναι προγραμματισμένος για κυκλοφορία μέσα στο τρέχον έτος. Συγκεκριμένα, η beta έκδοση θα κάνει την εμφάνισή της εντός του Φεβρουαρίου για να γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι σε μια πιο «τελική» φάση της ανάπτυξης του software. H πρόταση της Blizzard είναι να προσφέρει τόσο πληροφορίες, όσο και την ίδια τη beta στους gamers μέσω του επίσημου site της, έτσι ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό feedback από τους καταναλωτές. Αναμένουμε κι εμείς με αγωνία τη beta για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Λιώστε στο supreme commander 2 που θα μαζέψει λαό και θα ευχαριστηθούμε multi. Του χρόνου τέτοιες μέρες πάλι εδώ θα είμαστε για να συζητάμε για possible release date... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δυστηχως δεν εχω κανενα που να ασχολειται με το αντικειμενο. Μεγάλη κουβέντα είπες -βγαίνω λίγο off-topic αλλά χρειάζεται Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα παιχνίδια έχω βρει σε ανύποπτο χρόνο (Carcassonne, StarCraft, Civilization, Ticket to Ride κλπ) αλλά είτε δεν έχω χρόνο, είτε δεν έχω κόσμο για να παίξουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 http://forums.battle.net/login.html?sid=5010 Πλησιαζει η ωρα...!!!!! εχουν κορυφωθει οι προετοιμασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα