Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά είναι απλό το πράγμα, ούτε το SC 2 αλλά ούτε και το Diablo 2 θα βγουν σύντομα αν δεν χάσει ΠΟΛΥ κόσμο το WoW αφού βγάζει ΤΡΕΛΑ λεφτά από εκεί. Εγώ πιστεύω ότι και τα δύο παραπάνω παιχνίδια είναι έτοιμα για κυκλοφορία αλλά δεν είναι βλάκες να τα βγάλουν τώρα και να χάνουν περίπου 80-100 μύρια € το μήνα από τις συνδρομές (ίσως και παραπάνω, εγώ το υπολόγισα με περίπου 6-7 μύρια παίκτες παγκοσμίως)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το Diablo 2 είναι έτοιμο εδώ και πολύύύ καιρό.

Πάντως δε νομίζω πως σκέφτονται έτσι στην Blizzard. Αν ήταν η πρώτη φορά που ακουγόταν η δικαιολογία "θα βγει όταν είναι έτοιμο", τότε ΟΚ. Όταν, όμως, ξέρεις πως αυτή είναι η πάγια τακτική τους, δε βρίσκω λόγο να ψάξω για άλλα σενάρια.

Εκπληκτικο. Καλα τα παλικαρια δεν παιζονται με τιποτα, ειδικα αυτος ο David Kim. Δεν μπορω να περιμενω για το game πραγματικα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

No StarCraft II beta until next year

StarCraft II producer Chris Sigaty has confirmed that the game's beta test, promised for late 2009, has been pushed back to 2010.

Sigaty made the announcement during a presentation at Russian games expo IgroMir, according to Goha.ru and fansite StarCraft Legacy.

The latest word from Blizzard is that the game - or rather, first chapter Wings of Liberty - is due to be released in the second quarter of next year. Spring, in other words, between April and June.

The beta will introduce the ambitious new Battle.net as well as the game itself.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...