linuxovios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δε θα είναι μόνο τα achievements... Αποκλείεις το παιχνίδι να κάνει on-line save ? Ξαναρωτάω, πιστεύεις ότι 3 μήνες μετά την κυκλοφορία θα ασχολείται κανείς με το single player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ναι το αποκλείω αυτό... όχι, πόσες φορές να το τερματίσουν πια? αλλά αν δεν ενδιαφέρονται για το multi θα το παρατήσουν γενικότερα, όχι μόνο το single Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=20fybWlR5Qo]SC II :youtube preview[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Καλά, καλά... Η blizzard δίνει cookies στους δημοσιογράφους, και αυτοί δημιουργούν ακόμα περισσότερο hype. Γέμισε το internet από τα "reviews" των πρώτων αποστολών. Η blizzard νομίζει ότι η μάχη κερδήθηκε και ότι σίγουρα θα πουλήσει τρελά. Εγώ προτιμώ να πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα αντιδράσουν στα πέρα κάθε ορίου DRM, την έλλειψη lan και την απληστία της blizzard. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι έδωσαν ΠΟΛΛΗ δύναμη στη blizzard να τους κάνει πλέον ό,τι θέλει. Ελπίζω ότι οι πωλήσεις του παιχνιδιού δε θα είναι οι αναμενόμενες και ας έχω 0,1 % να επαληθευτώ. Διαγράφω τη συνδρομή μου από το thread. Δεν ξανασχολούμαι μέχρι να αλλάξει τακτική η Blizzard (αν αλλάξει). gg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Διαγράφω τη συνδρομή μου από το thread. Δεν ξανασχολούμαι Hell, was about time χελ γουαζ αμπαουτ ταιμ Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2009 από chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 hamachi ftw! (bloody φιλτρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ...Διαγράφω τη συνδρομή μου από το thread. Δεν ξανασχολούμαι μέχρι να αλλάξει τακτική η Blizzard (αν αλλάξει)... Hell yeah! Αν θέλει κάποιος ξένος να γράψει στο forum, τι θα κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 "γέμισε" reviews επειδή έγινε η άρση του NDA σήμερα για το SC2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ποια να είναι πάνω κάτω τα specs του άραγε; Πλησιάζει ο καιρός να φτιάξω κάνα pc. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της Blizzard, θα φτιάξω και εγώ το pc μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ποια να είναι πάνω κάτω τα specs του άραγε;Πλησιάζει ο καιρός να φτιάξω κάνα pc. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της Blizzard, θα φτιάξω και εγώ το pc μου Για τι απαιτησεις μιλας? Τα παιχνιδια της Blizzard παιζουν σε οποιοδηποτε μηχανημα -ανετα- εκτος και αν το λεγομενο μηχανημα ειναι πολυ παλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 πράγματι και το Diablo 3 και το SC2 θα παίζονται άνετα σε Core 2 Duo με 8800GT που κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ε, για να το λέω.. δε πρόκειται να παίξω σε notebook και το τελευταίο μου desktop ήταν πριν 10 χρόνια Όχι τίποτα άλλο..γιατί εδώ μέσα θα μου προτείνουν μερικοί i7 για να τα παίξω. (δεν αναφέρομαι σε ποιους ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δώσε κόσμο στεγνά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 μονο με i7 μπορεις να παιξεις...τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 και μόνο με τον 975... ---------- Post added at 22:22 ---------- Starcraft 2 & Cataclysm το 2010...όχι Diablo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα