linuxovios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 1,2 δεν γνωρίζεις πως θα είναι το νέο battlenet οπότε αυτά είναι εικασίες... Ναι θα εγκαταστήσει η Blizzard server στην Ελλάδα και θα παίζουμε με low latency... Εικασίες είναι όλα, συμφωνώ. Μόνο που δέχομαι ως πιο πιθανό να παίζω με 300 ms, παρά την επιχειρηματολογία σου (και της Blizzard) ότι το b.net θα λύσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Ακόμα και αν είναι super wow το νέο b.net. θα βρίσκεται χ.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το latency 3 υπομονή, εμένα γιατί στα 2.5 χρόνια ήταν down 1-2 φορές η Forthnet? υπάρχουν και άλλοι που αποσυγχρονίζουν κάθε μέρα... Δε λέει κάτι... 4 το SC2 τον μάρανε... Πές το αυτό σε κάποιον που ζει στην Αφρική. (διάβαζα σε forums άτομα από πολλές χώρες της Αφρικής για την κατάσταση του internet εκεί - δεν εννοώ χώρες που δεν έχουν να φάνε.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 εγώ πάντως υποθέτω για 100-150ms το χειρότερο αν δεν έχει πρόβλημα ο ISP, από εκεί και πέρα δεν φταίει η Blizzard για βλάβες και προβλήματα του ISP, την πάρτη της θέλει να προστατέψει... Ναι να το πω να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Το καλοκαιράκι που πάμε να κάνουμε μπανάκια στο χωριό θέλουμε να παίζουμε starcraft αραχτοί στη βεράντα με τα λαπτοπ. Τόσο παράλογο είναι ? Και ναι δεν έχω ίντερνετ ούτε καν σήμα για κινητό. Δεν υπάρχει λόγος να υπερασπίζεται κανείς την blizzard έτσι και αλλιώς μόνο χάνουμε με αυτή την κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 δεν είναι ούτε παράλογο αλλά ούτε και αναγκαίο... αν δεν μπορείς να παίξεις Starcraft σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεις κάποιο άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Threash εσύ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ συμφωνείς με την κίνηση της Blizzard ? Δεν έχω καταλάβει τελικά γιατί δε δέχεσαι ότι αυτό το "no lan" πλήττει πάρα πολύ κόσμο. Πες βρε αδελφέ "no lan - take it or leave it", αλλά αυτή τη μανία υπεράσπισης μια κίνησης που πλήττει τους gamers δεν την καταλαβαίνω. Ούτε μέτοχος στη Blizzard να ήσουν - είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους παλιές καραβάνες στη blizzard θα διαφώνησαν με την κίνηση αυτή , αλλά η activision έχει το πάνω χέρι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:37 ---------- αν δεν μπορείς να παίξεις Starcraft σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεις κάποιο άλλο... Θα το γράφουν με μεγάλα γράμματα, ότι χωρίς internet δε θα μπορείς να παίξεις multi στο κουτί του παιχνιδιού? Κάτι μου λέει πως όχι, έτσι? (Βασικά ούτε single δε θα μπορείς να παίξεις και να γίνονται save τα achievements.... Μιλάμε για τρελό καραγκιοζιλίκι δηλαδή... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 όχι δεν συμφωνώ, είναι ξενέρωμα να μην έχει επιλογή για lan, ΑΛΛΑ πλέον δεν με απασχολεί ιδιαίτερα και έτσι δεν του δίνω σημασία... δεν είμαι μέτοχος της Blizzard, το έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι fanboy και πως είναι τα μόνα games που αγοράζω original (ok είναι και ελάχιστα άλλα) Θα το γράφουν με μεγάλα γράμματα, ότι χωρίς internet δε θα μπορείς να παίξεις multi στο κουτί του παιχνιδιού? Κάτι μου λέει πως όχι, έτσι? (Βασικά ούτε single δε θα μπορείς να παίξεις και να γίνονται save τα achievements.... Μιλάμε για τρελό καραγκιοζιλίκι δηλαδή... ) λογικά θα το γράφουν, αλλά όχι με μεγάλα γράμματα προφανώς... δεν με απασχολεί και πάλι για το αν θα χρειάζεται internet από την στιγμή που έχω και αν δεν έχω για κάποιο λόγο internet, το Starcraft θα είναι στο τέρμα κάτω των προτεραιοτήτων μου... λογικά θα υπάρχει κάποιο offline mode όπως στο Windows Live που θα μπορείς να κάνεις save το progress του single player, αλλά για achivements προφανώς όχι, είναι αναγκαίο το net σε αυτά γιατί ο σκοπός τους είναι να τα συγκρίνεις με των άλλων...όχι να έχεις να τα βλέπεις μόνος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Eγω τα achievements τα εχω γραμμενα εκει που δεν πιανει μελανη. Κριμα που πολλοι καμμενοι δινουν υπερβολικη σημασια σε αυτα και δημιουργουν προβλημα σε οποιονδηποτε θελει να παιξει ενα παιχνιδι χωρις να εχει τη γκεσταπο να του κανει ελεγχο για το τι εχει κανει και τι δεν εχει κανει (οπως το κακο στο WοW παραδειγμα που μολις εμαθα οτι πρεπει να εχεις εναν Α αριθμο achievement τοτε γινεσαι δεκτος σε καποιο guild η σε καποιο party.......) λες και εχει σημασια. Ελεος δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μη συγκρίνεις. Το wow είναι mmorg. Εκεί ή είσαι online ή δεν παίζεις. Το SC2 γιατί το wow-ποιούν ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 γιατί προφανώς είναι ΑΕ και θέλουν να βγάλουν λεφτά περιορίζοντας τα διαφυγόντα κέρδη από τις copιες? άσε που δεν το WoW-ποιουν, το κάνουν όπως με άλλα windows live games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εν τω μεταξύ το βίντεο είναι 1-2 χρόνια old? Α και τώρα συνειδητοποίησα ότι τόσο καιρό περιμένουμε για το 1st part της τριλογίας...χέσε ψηλά κι αγνάντευε που λέει και ο σαφός λαός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 γιατί προφανώς είναι ΑΕ και θέλουν να βγάλουν λεφτά περιορίζοντας τα διαφυγόντα κέρδη από τις copιες? H Blizzard δεν είχε πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Το SC είναι από τα best seller ever games. Πρόβλημα υπήρχε μόνο σε ασιατικές χώρες (π.χ. Κίνα) αλλά ούτως ή άλλως κανείς Κινέζος δε θα δώσει το μισό του μηνιάτικο για να αγοράσει το SC.... Μάλλον θέλουν να ελέγξουν όλα τα e-sports. Εκεί βλέπουν περισσότερο χρήμα... Η απληστία όμως έχει και τη νομοτελειακή της τιμωρία... άσε που δεν το WoW-ποιουν, το κάνουν όπως με άλλα windows live games το wow-ποιούν. Το παιχνίδι γίνεται mmosg. Μόνο η συνδρομή λείπει, αλλά και γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 τότε δεν θα υπήρχε single player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Με όλα τα achievements όμως να σώζονται on-line (και όχι μόνο). Εσύ πιστεύεις ότι 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του θα ασχολείται κανείς με το single player? (για να μην πω 1 μήνα... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ποιος τα χέζει τα achievements! έτσι και αλλιώς αυτός είναι ο υποτιθέμενος σκοπός τους, να σώζονται online για να τα συγκρίνει ο ένας με τον άλλον... ποιο το νόημα να σωζόντουσαν offline? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Τα ίδια είχαμε και με τη σειρά PES, όταν αποφάσισαν να "βγάλουν" το lan. Τα "δε θα το πάρω", "θάνατος στη KONAMI" και λοιπά σχόλια έπαιρναν και έδερναν. Όσο και να κράζετε, ΔΕ θα υπάρχει lan. Get used to it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα