ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Και για μένα το single γιατί παίζω για να χαλαρώσω. Το multi με αγχώνει εκτός και αν παίζω με δικούς μου. Που πλεον δεν θα εχεις δυνατοτητα να κανεις ετσι κ αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που πάτησα το κουμπάκι campaign σε παιχνίδι. Ο εγκέφαλος μου δεν ιντριγκάρεται καθόλου να παλεύει με prescripted / χαζά a.i που ο μόνος λόγος που ζουν απέναντι σε ανθρώπους είναι ότι ξεκινάνε με ένα σωρό cheats. Ούτε περιμένω από video game να δω σενάριο της προκοπής. Θυμάμαι μικρότερος καθόμουν και έπαιζα skirmish στις υψηλότερες δυσκολίες και νόμιζα ότι έκανα κάτι. Και εγώ αγάπησα το πρώτο starcraft και διάφορα άλλα παιχνιδάκια της εποχής αλλά πλέον την μεγαλύτερη ευχαρίστηση την βρίσκω να παίζω με φιλαράκια online / lan να κάνουμε λίγο χαβαλέ και αυτό ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Αν μέχρι τώρα είχα αποφασίσει να μην αγοράσω, τώρα πεισμώνω ακόμα περισσότερο. Ειλικρινά αν δε δοθεί το μήνυμα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ στην blizzard θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες. οταν θα πας να το αγορασεις απο τους πρωτους, θα σε δουλευει ολο το ιντερνετ με αυτα που γραφεις. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2009 από kostacurtas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 οταν θα πας να το αγορασεις απο τους πρωτους, θα σε δουλευει ολο το ιντερνετ με αυτα που γραφεις. Περίεργο. Νόμιζα ότι η "πένα" είναι ένας τρόπος για να εκφράσεις αντίθετη άποψη ή να διαμαρτυρηθείς για ιδέες, καταστάσεις, γεγονότα, αντιλήψεις κτλ. Εκτός αν θεωρείς ως μόνο μέσο αντίδρασης τον ακτιβισμό ή τον τραμπουκισμό. Αλλά ακόμα και αν αυτά τα δεχτούμε ως νόμιμες μορφές αντίδρασης, δε νομίζω ότι είναι λογικό να "κατέβει κανείς στους δρόμους" για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στη Blizzard. Υ.Γ. Γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να μην πιστεύει κάποιος ότι κάποιος άλλος δε θα πάει να αγοράσει ένα παιχνίδι? Είναι τόσο αυτονόητο? Πρόκειται αναμφίβολα για ένα κοινωνικό φαινόμενο που αξίζει να αναλυθεί. Το ότι δηλαδή οι καταναλωτές θεωρούνται δεδομένοι και ότι θεωρείται ΣΙΓΟΥΡΟ ότι κάποιος θα αγοράσει ένα παιχνίδι, λες και είναι νερό ή τροφή και από αυτό εξαρτάται η ζωή του. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Pardo. Είμαι πολύ μακριά από την παγίδα τους. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για την πλειοψηφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Που πλεον δεν θα εχεις δυνατοτητα να κανεις ετσι κ αλλιως. γιατί δεν θα μπορεί να παίζει μέσω battlenet με τους δικούς του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 γιατί δεν θα μπορεί να παίζει μέσω battlenet με τους δικούς του? Για εμενα το multiplayer θα πρεπει να ειναι παντα αμεσο. Αν ειναι να παιζουμε με 200+ ms αστα βραστα. Χωρια που θα αναγκαζομαστε τωρα να εχουμε -ολοι- μας απο ενα copy του παιχνιδιου για να γινει κατι τετοιο. Κοινως οχι δεν γινεται, οχι ρεαλιστικα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα υπάρχει η δυνατότητα... το τι θέλει ο καθένας μας δεν είναι "αντικειμενικό"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Χωρια που θα αναγκαζομαστε τωρα να εχουμε -ολοι- μας απο ενα copy του παιχνιδιου για να γινει κατι τετοιο. Εχμ, δεν βρίσκω κάτι παράλογο. Δηλαδή θα πρέπει με 1 κόπια να μπορεί να παίζει μία ολόκληρη γειτονιά ντε και καλά? Και το λέω αυτό, εγώ, που παίζει να έχω παίξει 100 παιχνίδια lifetime και να έχω αγοράσει περί τα 10 αυθεντικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εχμ, δεν βρίσκω κάτι παράλογο. Δηλαδή θα πρέπει με 1 κόπια να μπορεί να παίζει μία ολόκληρη γειτονιά ντε και καλά? Και το λέω αυτό, εγώ, που παίζει να έχω παίξει 100 παιχνίδια lifetime και να έχω αγοράσει περί τα 10 αυθεντικά... Eτσι γινοταν παντα. Βλεπε κονσολες με 4 υποδοχες για joypad και lan games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ε δε λέμε να παίζει και ολόκληρη η πόλη με εναν κωδικό, αλλά αν για να παίξω με τον brother μου στο διπλανό δωμάτιο πρέπει να έχω 2 κόπιες και να συνδέομαι στον server της blizzard στου διαόλου τη μάνα, ε παραπάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα υπάρχει η δυνατότητα... το τι θέλει ο καθένας μας δεν είναι "αντικειμενικό"... Δεν ειναι ρεαλιστικο ομως. Και η δυνατοτητα του να γινεις ο επομενος Bill Gates υπαρχει αλλα δεν μπορουμε να την θεωρησουμε ρεαλιστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 γιατί δεν θα μπορεί να παίζει μέσω battlenet με τους δικούς του? 1) Γιατί θα εξαναγκάζεται να παίζει με 300+ ping ενώ οι άλλοι θα είναι δίπλα του. 2) Γιατί θα είναι ώρα αιχμής, θα διαθέτει μία ώρα ελεύθερη και θα τρώει τη μισή σε queue 3) Γιατί ο πάροχός του είναι down (διάλεξε όποια αιτία θες - πλούσια η ελληνική πραγματικότητα) 4) Γιατί δεν έχει internet αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα υπάρχει η δυνατότητα... Αν νομίζεις ότι ένα παιχνίδι που βασίζεται τόσο πολύ στο micromanagement θα μπορεί να παιχτεί με 300 ms latency και ανάλογα με τα spikes εσύ μπορεί να έχεις στιγμιαία 500-1000 άρια, τα οποία μπορούν να κρίνουν την έκβαση κάποια μάχης και ότι αυτό λέγεται gaming experience... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) 1,2 δεν γνωρίζεις πως θα είναι το νέο battlenet οπότε αυτά είναι εικασίες... 3 υπομονή, εμένα γιατί στα 2.5 χρόνια ήταν down 1-2 φορές η Forthnet? 4 το SC2 τον μάρανε... ξέχασες να πεις το 5, δεν έχει υπολογιστή ή δεν έχει ρεύμα! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2009 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Καλά, μην τρελαίνεστε κιόλας. Θα φροντίσει ο Hamachi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 O hamachi θα ειναι ισως η μοναδικη σωτηρια του Lan gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα